Για τους γάβρους που θα μας βλέπουν από την τηλεόραση, δεν μου απάντησες .....stravostomis έγραψε:Δεν συμφωνώ με το ξέπλυμα του κρυφοφασισμου πάνω στην πλάτη του μεγάλου ΠΑΟΚ. Το τελειώνω εδώ γιατί δεν θέλω να έχω διάλογο με τύπους που υποστηρίζουν τέτοια μορφώματα-καρκινώματα
ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Αύριο επιβάλλεται ανακοίνωση από την admin για το πανό
και για το Ζε
Γιατί δεν είμαστε μόνο admin
Οδηγείτε
Από το 82 παρακολουθώ ΠΑΟΚ
Πότε δε ντράπηκα
Ποτέ
Αλλά για το σημερινό, νιώθω σα να με έχουν περάσει πριονοκορδελα
Καληνύχτα και μπράβο στην ομάδα

και για το Ζε
Οδηγείτε
Πότε δε ντράπηκα
Ποτέ

- sourmenetes
- Moderator
Τι λες μωρέ τώρα;;proedros έγραψε:Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
Έλα φτάνει με τους μηδενισμούς!
Τσικνοπέμπτη 10 η ώρα ματς που είχε ενδεχόμενο παράτασης πεναλτυ..
Νταξει ας βγάλουμε όλη τη μιζέρια για όλα...
ΦΤΆΝΕΙ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενταξει.elvetos giatros έγραψε:Αύριο επιβάλλεται ανακοίνωση από την admin για το πανό
και για το Ζε
Οδηγείτε
Πότε δε ντράπηκα
Ποτέ
Καληνύχτα.
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ είπες στο. Ημίχρονο ότι από τύχη κερδαμε;;sourmenetes έγραψε:Τι λες μωρέ τώρα;;proedros έγραψε:Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
ΦΤΆΝΕΙ!!
Να ξέρω αν θυμάμαι και καλά...
Άσε τη μιζέρια σου ρε φίλε!
Ημαρτον!
-
Φυσικά και φτάνει επιτέλους.sourmenetes έγραψε:Τι λες μωρέ τώρα;;proedros έγραψε:Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
ΦΤΆΝΕΙ!!
Από νωρίς γκρίνια για την 11αδα που δεν τους άρεσε και η οποία τελικά έπαιξε μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο.
Από νωρίς ντροπή για ένα πανώ λές και στα άλλα γήπεδα μοιράζουν λουλούδια
Ούτε γκρίνια, ούτε ντροπή.
Μόνο χαρά και ικανοποίηση για τον μεγάλο ΠΑΟΚ
οσο γιαυτους με το πανι να το βαλουν εκει που ξερουν αυτοι οι 5-6 που ηρθανε και το βαλανε δεν ειναι συνοπαδοι μου....ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ......
Ti σκατά πανό ήταν αυτό ; ξερνάω χρόνια τώρα ,αλλά τα πατήματα που δίνουν είναι απίστευτα
- Aureliano Buendia
Είναι τεράστια η χαρά της πρόκρισης. Αντίστοιχη της προσμονής και της λαχτάρας. Και ήρθε με έναν τρόπο σχεδόν μεταφυσικά αντί-ΠΑΟΚ. Ευρώπη τον Μάρτη, αυριανή κλήρωση, προοπτική ενός ευρωπαϊκού προημιτελικού. Σκέτη τρέλα. Και παρόλα αυτά, η χαρά μου είναι μαγκωμένη, αμήχανη. Αν κάποιος θεωρήσει ότι μιζεριάζω, ας μην διαβάσει παρακάτω. Ούτως ή άλλως θα διαφωνήσει.
Στο γήπεδο δεν μπορούσα να πάω λόγω αδιανόητου φόρτου εργασίας και κούρασης αυτή την περίοδο. Και άνετος και χαλαρός να ήμουν, όμως, έτρεμα στην ιδέα ότι θα ακούσω ή θα δω κάποιο πανό για τα “αδέρφια μας”. Και, δυστυχώς, συνέβη. Κάθε φορά που έμπαινε το σιχαμένο πανό στο κάδρο, ανακατωσούρα στο στομάχι και αναγούλα στο στόμα. Η μεγαλύτερη ίσως ξεφτίλα και ντροπή στην ιστορία του πιο θρυλικού γηπέδου της Ελλάδας. Από ντροπές, φυσικά, χορτάσαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά όλα τα κρύβουμε κάτω από το χαλί. Ψέματα, δεν τα κρύβουμε καν. Δεν μας νοιάζει. Η ομάδα. Οι νίκες. Να περνάμε καλά την Κυριακή. Ο Ιβάν. Να πάρουμε τίτλους. Οτιδήποτε έξω από αυτά, είναι περιττό πλέον, σχεδόν απαγορευμένο, ταμπού, δεν πρέπει να πούμε οτιδήποτε, για να μην γίνει “εμφύλιος”. Προτιμότερη η μούγκα, λοιπόν. Το είδα και σε σχόλια στο τόπικ. “Καλά, με αυτά θα ασχολούμαστε;”. Ο καθένας ας ασχοληθεί με ό,τι τον πονά και τον νοιάζει θα απαντήσω σε αυτό. Kάποιος φίλος έγραψε ότι είναι ήσσονος σημασίας το πανό. Στο απόλυτο οπαδικό παλκοσένικο, στη θρυλική θύρα 4, κρεμασμένο για 2,5 ώρες, για να το χαζεύει όλη η Ελλάδα μη τυχόν και το χάσει κανείς, ανέβηκε ένα πανό απόλυτης ντροπής. Τι θα ήταν αληθινά σημαντικό, δηλαδή, και άξιο αναφοράς; Να φωνάζει εν χορώ το γήπεδο κανά σύνθημα που θα αποθεώνει τη δολοφονία; Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα, να μην πέσουμε στη λούπα της συλλογικής ευθύνης, αλλά συγχρόνως να μην είμαστε ευθυνόφοβοι. Να το κάνουμε δική μας ευθύνη το να κοπούν μαχαίρι όλα αυτά.
Για την ΠΑΕ, πλέον, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για την κεφαλή, δεν έχω λόγια. Μάσα, καλοπέραση και άγιος ο θεός, οι πρώτοι. Σε κάποιο σύμπαν που δεν επικοινωνεί με τον πλανήτη γη, η δεύτερη. Εγώ έτρεμα το πανό της ντροπής εδώ και μέρες, η ΠΑΕ δεν πολύ-ενδιαφέρεται μάλλον. “Και τι να κάνει ρε φίλε, να βάλει χέρι στον κόσμο;”. Ξέρω ‘γω τι να κάνει, κάτι να κάνει. Να πιάσει όσους ξέρει και μπορεί να ελέγξει, να διαμηνύσει δεξιά κι αριστερά ότι δεν πρέπει να γίνει τέτοια μαλακία ολκής. Και πάνω απ’ όλα να το κατεβάσει το γαμήδι. Να μην το αφήσει να μας ντροπιάζει για 2,5 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Δεν θέλω, όμως, κλάψες και παραπονάκια τώρα. Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μισήσουν όλοι. Κάποιοι ίσως νιώθουν και περήφανοι γι’ αυτό.
Όσο για τα “ναι μεν, αλλά”, τα γνωρίζω και τα βλέπω όλα. Τη χυδαία τυμβωρυχία. Τη φρικτή εργαλειοποίηση ενός τραγικού θανάτου για την εξυπηρέτηση μιας μικροπρεπούς ατζέντας. Τις βαθιές ρίζες ενός κοινωνιολογικού-πολιτισμικού μίσους για τον ΠΑΟΚ από την αστική νομενκλατούρα της πόλης. Τις αφόρητες κοινοτοπίες και ύφος χιλίων καρδιναλίων από τους ουδέτερους που δεν ασχολούνται, αλλά ξάφνου τα ξέρουν όλα. Παρόλα αυτά, σήμερα δεν έχω το κουράγια για “ναι μεν, αλλά”, διότι πιάσαμε πάτο και εμείς οι ίδιοι. Ειλικρινά, μου προκαλεί αποστροφή η σκέψη να χοροπηδήσω και να φωνάξω πλάι σε ανθρώπους που εγκρίνουν ή επιδοκιμάζουν αυτή τη στάση ζωής. Μου λεκιάζουν κάτι στο οποίο έχω δοθεί ολόψυχα και ταυτοτικά στη ζωή μου. Είναι μια μορφή βίας κι αυτό. Έμμεση μεν, αλλά και πάλι βία.
Υγ: υπέροχη η ομάδα, μπήκε δυνατά, άντεξε στην τρικυμία, ανασυντάχθηκε και κυνήγησε την απευθείας πρόκριση, έδωσε ρεσιτάλ στην καταραμένη διαδικασία. Χίλια μπράβο σε όλους τους παίκτες και στον προπονητή. Είναι μεγάλη υπόθεση η σημερινή πρόκριση.
Υγ2: για όσους θεωρούν ότι όλα αυτά δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ (έχοντας μια πολύ περιοριστική αντίληψη περί του τι σημαίνει ΠΑΟΚ κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη), ας αναλογιστούν πως οι επιπτώσεις είναι ολέθριες και στα πιο χειροπιαστά και ταπεινά επίπεδα. Εκτός αν κατοικείς στη Χουλιγκανολάνδη ή στον Ultras Planet, δεν γίνεται να μην έχεις πάρει πρέφα του τι συμβαίνει. Υπάρχει κόσμος που θα κόψει το γήπεδο, που θα κόψει γενικά την ενασχόληση. Υπάρχουν παιδάκια που έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με αυτό που έγινε και γίνεται. Η μόνη ομάδα στον κόσμο που έκανε αμέτρητους οπαδούς από τους οπαδούς της, θα βιώσει το αντίθετο. Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους.
Στο γήπεδο δεν μπορούσα να πάω λόγω αδιανόητου φόρτου εργασίας και κούρασης αυτή την περίοδο. Και άνετος και χαλαρός να ήμουν, όμως, έτρεμα στην ιδέα ότι θα ακούσω ή θα δω κάποιο πανό για τα “αδέρφια μας”. Και, δυστυχώς, συνέβη. Κάθε φορά που έμπαινε το σιχαμένο πανό στο κάδρο, ανακατωσούρα στο στομάχι και αναγούλα στο στόμα. Η μεγαλύτερη ίσως ξεφτίλα και ντροπή στην ιστορία του πιο θρυλικού γηπέδου της Ελλάδας. Από ντροπές, φυσικά, χορτάσαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά όλα τα κρύβουμε κάτω από το χαλί. Ψέματα, δεν τα κρύβουμε καν. Δεν μας νοιάζει. Η ομάδα. Οι νίκες. Να περνάμε καλά την Κυριακή. Ο Ιβάν. Να πάρουμε τίτλους. Οτιδήποτε έξω από αυτά, είναι περιττό πλέον, σχεδόν απαγορευμένο, ταμπού, δεν πρέπει να πούμε οτιδήποτε, για να μην γίνει “εμφύλιος”. Προτιμότερη η μούγκα, λοιπόν. Το είδα και σε σχόλια στο τόπικ. “Καλά, με αυτά θα ασχολούμαστε;”. Ο καθένας ας ασχοληθεί με ό,τι τον πονά και τον νοιάζει θα απαντήσω σε αυτό. Kάποιος φίλος έγραψε ότι είναι ήσσονος σημασίας το πανό. Στο απόλυτο οπαδικό παλκοσένικο, στη θρυλική θύρα 4, κρεμασμένο για 2,5 ώρες, για να το χαζεύει όλη η Ελλάδα μη τυχόν και το χάσει κανείς, ανέβηκε ένα πανό απόλυτης ντροπής. Τι θα ήταν αληθινά σημαντικό, δηλαδή, και άξιο αναφοράς; Να φωνάζει εν χορώ το γήπεδο κανά σύνθημα που θα αποθεώνει τη δολοφονία; Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα, να μην πέσουμε στη λούπα της συλλογικής ευθύνης, αλλά συγχρόνως να μην είμαστε ευθυνόφοβοι. Να το κάνουμε δική μας ευθύνη το να κοπούν μαχαίρι όλα αυτά.
Για την ΠΑΕ, πλέον, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για την κεφαλή, δεν έχω λόγια. Μάσα, καλοπέραση και άγιος ο θεός, οι πρώτοι. Σε κάποιο σύμπαν που δεν επικοινωνεί με τον πλανήτη γη, η δεύτερη. Εγώ έτρεμα το πανό της ντροπής εδώ και μέρες, η ΠΑΕ δεν πολύ-ενδιαφέρεται μάλλον. “Και τι να κάνει ρε φίλε, να βάλει χέρι στον κόσμο;”. Ξέρω ‘γω τι να κάνει, κάτι να κάνει. Να πιάσει όσους ξέρει και μπορεί να ελέγξει, να διαμηνύσει δεξιά κι αριστερά ότι δεν πρέπει να γίνει τέτοια μαλακία ολκής. Και πάνω απ’ όλα να το κατεβάσει το γαμήδι. Να μην το αφήσει να μας ντροπιάζει για 2,5 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Δεν θέλω, όμως, κλάψες και παραπονάκια τώρα. Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μισήσουν όλοι. Κάποιοι ίσως νιώθουν και περήφανοι γι’ αυτό.
Όσο για τα “ναι μεν, αλλά”, τα γνωρίζω και τα βλέπω όλα. Τη χυδαία τυμβωρυχία. Τη φρικτή εργαλειοποίηση ενός τραγικού θανάτου για την εξυπηρέτηση μιας μικροπρεπούς ατζέντας. Τις βαθιές ρίζες ενός κοινωνιολογικού-πολιτισμικού μίσους για τον ΠΑΟΚ από την αστική νομενκλατούρα της πόλης. Τις αφόρητες κοινοτοπίες και ύφος χιλίων καρδιναλίων από τους ουδέτερους που δεν ασχολούνται, αλλά ξάφνου τα ξέρουν όλα. Παρόλα αυτά, σήμερα δεν έχω το κουράγια για “ναι μεν, αλλά”, διότι πιάσαμε πάτο και εμείς οι ίδιοι. Ειλικρινά, μου προκαλεί αποστροφή η σκέψη να χοροπηδήσω και να φωνάξω πλάι σε ανθρώπους που εγκρίνουν ή επιδοκιμάζουν αυτή τη στάση ζωής. Μου λεκιάζουν κάτι στο οποίο έχω δοθεί ολόψυχα και ταυτοτικά στη ζωή μου. Είναι μια μορφή βίας κι αυτό. Έμμεση μεν, αλλά και πάλι βία.
Υγ: υπέροχη η ομάδα, μπήκε δυνατά, άντεξε στην τρικυμία, ανασυντάχθηκε και κυνήγησε την απευθείας πρόκριση, έδωσε ρεσιτάλ στην καταραμένη διαδικασία. Χίλια μπράβο σε όλους τους παίκτες και στον προπονητή. Είναι μεγάλη υπόθεση η σημερινή πρόκριση.
Υγ2: για όσους θεωρούν ότι όλα αυτά δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ (έχοντας μια πολύ περιοριστική αντίληψη περί του τι σημαίνει ΠΑΟΚ κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη), ας αναλογιστούν πως οι επιπτώσεις είναι ολέθριες και στα πιο χειροπιαστά και ταπεινά επίπεδα. Εκτός αν κατοικείς στη Χουλιγκανολάνδη ή στον Ultras Planet, δεν γίνεται να μην έχεις πάρει πρέφα του τι συμβαίνει. Υπάρχει κόσμος που θα κόψει το γήπεδο, που θα κόψει γενικά την ενασχόληση. Υπάρχουν παιδάκια που έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με αυτό που έγινε και γίνεται. Η μόνη ομάδα στον κόσμο που έκανε αμέτρητους οπαδούς από τους οπαδούς της, θα βιώσει το αντίθετο. Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Παρ 25 Φεβ 2022, 02:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Λίγο να κάνεις μια βόλτα σε ολα τα μεγαλα σάιτ έχει πάρει έκταση παντού και από αύριο σίγουρα θα πάρει μεγαλύτερη.Andrew R έγραψε:ετσι ακριβως. ειναι απιστευτο πως ενα γεγονος το οποιο στο γηπεδο ηταν εισονος σημασιας παιρνει τοσο μεγαλη εκταση. προκειται για πραγματικη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας απο παιδια που σχολιαζουν αλλα σιγουρα δεν ηταν στο γηπεδο.Τρόμος έγραψε:+1926 δεν θα κάνουμε το χατίρι στα τσιράκια του χοντρού να αυτομαστιγωνόμαστε για 30-40 βλαμμένα!gpap έγραψε:πωπω ξενέρα ρε φίλε.
Ήρθε μπριζωμένος από το γήπεδο, με κλειστή φωνή και ενθουσιασμό.
Μπήκα εδώ, να διαβάσω χαρούμενα σχόλια, γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδες για καλύτερο αύριο.
Και οι μισοί εδώ μέσα, αντί να σχολιάζετε την μεγάλη πρόκριση, ασχολείστε με τους άρρωστους της Θύρας 4 και το πανί τους.
Να σας πω εγώ πως αντέδρασε ο υπόλοιπος κόσμος;
Τους αγνόησε.
Όταν ξεκίνησαν από την 4 να φωνάζουν ''τατιάνας γιοι, σκουλήκια αριανοί'', το υπόλοιπο γήπεδο τους γιούχαρε.
Το σύνθημα σταμάτησε άμεσα.
Όταν στην λήξη του αγώνα, μπήκαν στο γήπεδο και κουβαλούσαν το πανί, οι υπόλοιποι τους γιουχάραμε.
Το μάζεψαν και επέστρεψαν στις τρύπες τους.
Όταν ο ρατσιστής τραμπούκος, ζητούσε να ''σηκώσουμε χέρια'', τον γράψαμε στα απ'αυτά μας, και πρώτη φορά χέρια έκανε μόνο αυτός και οι δικοί του.
'Ετσι τους αντιματωπίζετε αυτούς παιδιά.
Αδιαφορείτε και τους κράζετε στα μούτρα.
Όχι στο πληκτρολόγιο.
Και επ'ουδενί, δεν συγχέω τον εαυτό μου με δαύτους, ούτε την ομάδα μου την χαρίζω σε δαύτους.
Στα παπάρια μου τους γράφω.
Εγώ σήμερα πανηγύρισα μια πρόκριση στα πέναλντι στην Ευρώπη, με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, και μια πολύ καλή παράταση.
Για μπάλα ρε μιλάτε!!! Για μπάλα!!!
ΠΑΟΚάρα και στον Μάρτιο θα βλέπουμε Ευρώπη.
Και ναι η μία λύση είναι να του δώσουμε την αξία που του αξίζει να το γράψουμε στα @@ρια μας και να συνεχίσουμε. Αλλά αυτό θέλουμε; Να συνεχίσουμε να συνυπαρχουμε στο γήπεδο με αυτά τα μπερδεμένα;
-
«Πρόκριση αφιερωμένη σε Σαββίδη και κόσμο!»
Ο Μπότο το είπε.
Προφανώς δεν ντράπηκε για τον κόσμο. Μήπως να τον κάνουμε κι αυτόν ντα ? Να τον μαλώσουμε ?
Ο Μπότο το είπε.
Προφανώς δεν ντράπηκε για τον κόσμο. Μήπως να τον κάνουμε κι αυτόν ντα ? Να τον μαλώσουμε ?
Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου!!Aureliano Buendia έγραψε:Είναι τεράστια η χαρά της πρόκρισης. Αντίστοιχη της προσμονής και της λαχτάρας. Και ήρθε με έναν τρόπο σχεδόν μεταφυσικά αντί-ΠΑΟΚ. Ευρώπη τον Μάρτη, αυριανή κλήρωση, προοπτική ενός ευρωπαϊκού προημιτελικού. Σκέτη τρέλα. Και παρόλα αυτά, η χαρά μου είναι μαγκωμένη, αμήχανη. Αν κάποιος θεωρήσει ότι μιζεριάζω, ας μην διαβάσει παρακάτω. Ούτως ή άλλως θα διαφωνήσει.
Για την ΠΑΕ, πλέον, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για την κεφαλή, δεν έχω λόγια. Μάσα, καλοπέραση και άγιος ο θεός, οι πρώτοι. Σε κάποιο σύμπαν που δεν επικοινωνεί με τον πλανήτη γη, η δεύτερη. Εγώ έτρεμα το πανό της ντροπής εδώ και μέρες, η ΠΑΕ δεν πολύ-ενδιαφέρεται μάλλον. “Και τι να κάνει ρε φίλε, να βάλει χέρι στον κόσμο;”. Ξέρω ‘γω τι να κάνει, κάτι να κάνει. Να πιάσει όσους ξέρεις και μπορεί να ελέγξει, να διαμηνύσει δεξιά κι αριστερά ότι δεν πρέπει να γίνει τέτοια μαλακία ολκής. Και πάνω απ’ όλα να το κατεβάσει το γαμήδι. Να μην το αφήσει να μας ντροπιάζει για 2,5 ώρες σε όλη την Ελλάδα. Δεν θέλω, όμως, κλάψες και παραπονάκια τώρα. Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μισήσουν όλοι. Κάποιοι ίσως νιώθουν και περήφανοι γι’ αυτό.
Ε αφού το είπε ο Μποτο!!!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:«Πρόκριση αφιερωμένη σε Σαββίδη και κόσμο!»
Ο Μπότο το είπε.
φιλε μου δυστηχως η' ευτυχως εγω ημουν εκει . Σου εξηγησε κι αλλος συνοποαδος που βρισκοταν στο γηπεδο οτι κανετε ενα διαλογο που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα που βιωσαμε οσοι ειμασταν στο γηπεδο. Αντιλαμβανομαι πληρως την διαδικασια της διαμορφωσεις μιας πραγματικοτητας μεσα απο τα γιαλια των μμε αλλα ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα κατευθυνομενη κι ψευτικη. μαθε τε να ζειτε σε αυτον τον κοσμο κι οχι σε αυτον που σας παρουσιαζουν!