ΠΑΟΚ - οσφπ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
4
2%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
1
1%
Ingason
117
69%
Λύρατζης
7
4%
Τσιγγάρας
7
4%
Kurtic
1
1%
Zivkovic
6
4%
Augusto
2
1%
Biseswar
1
1%
Akpom
21
12%
Jaba
2
1%
Mitrita
1
1%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 170

ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: ΠΑΟΚ - οσφπ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ιγκανσον, Αουγκούστο, Ακπομπ
οι καλύτεροι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

BlackFriday έγραψε:Και ένα ακόμα σχόλιο θέλω να κάνω. Ήμουν από αυτούς που είχαν πει ότι έστω και κάποια άτομα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο για υποστήριξη. Όταν όμως βγαίνει η ΠΑΕ και λέει κανείς αλλά με δουλεύει στα μούτρα μου δεν είναι και το ότι καλύτερο. Ας έλεγαν ότι κάναμε κλήρωση για κάποια άτομα και ας ήταν και κλήρωση στημένη. Θα το καταλάβαινα. Δεν γίνεται όμως να λες ότι δεν θα μπει κανείς οπαδος και τελικά να βάζεις κόσμο.

Ενδεχομένως δόθηκαν προσκλήσεις σε ημέτερους της ΠΑΕ. Ξέρω άτομο που ήταν σήμερα μέσα και ανέβασε στόρη, ξέρω και το κονέ που έχει με τη ΠΑΕ...

Αλλά δικαιωνόμαστε όσοι λέμε εδώ και χρόνια ότι η ΠΑΕ έχει παιδιά και αποπαίδια, χαϊδεμένους και άλλους που τους αγνοεί, όσα χρήματα κι αν έχουν βάλει στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DimitrisS έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σουτ (εστία): 13 (6) - 6 (3)

Πάνω από τα διπλά σουτ, ο ΤΦ τους έγινε MVP... Αλλά ναι, κακός ο ΠΑΟΚ.
Οχι, οχι φταιει ο Λουτσεσκου και πρεπει να παραιτηθει επειδη μπηκαν βασικοι ο Μπισεσβαρ και ο Αντρε.

Το οτι ο Ζιφκοβιτς ηταν ανυπαρκτος και φοβικος σε ακομα ενα ματς ομως δεν το λεμε.
Κακός ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ μαζί με ένα μπακ που δεν μπορεσε καθόλου να τον βοηθήσει επιθετικά

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99

Δημοσίευση από ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ99 »

xanapaok έγραψε:Από εμένα ένα ειλικρινές μπράβο στην ομάδα. Καθοριστικ
ή η έξοδος του Μπίσε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ζαμπά ήταν κακός. Κορυφαίοι Ακπομ, Ιγκασον, Αουγκούστο. Μέτριοι Κρέσπο, Βιερίνια, Μιτρίτσα. Δεν νομίζω πως προσέγγισε φοβικά το παιχνίδι Λούτσε, γιατί βγάζει αμυντικό χαφ και βάζει επιθετικό και ενώ ο γκευ παίζει με τρία χαφ. Αν θα έκανα μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα αυτή θα ήταν τον Μιχαηλίδη στην θέση του Κρέσπο.
Ακριβώς! Στο !ο ημίχρονο κυριαρχησαμε κατα κρατος. Στο δεύτερο, ο Μαρτινς βαζει εξτρα χαφ , που σε συνδασμό με την αποχώρηση Μπίσε ,έσβησε το ματς
Η ομάδα έδειξε θέληση ,αλλά το βάθος του ροστερ (κυρίως στο 10) δεν μας επιτρέπει να σπάσουμε μια πολυπροσωπη άμυνα ,ειδικά ενός ποιοτικου αντιπάλου
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Διπλάσιες τελικές, 65-35 κατοχή, δοκάρι, ήρωας ο τερματοφύλακας του γαύρου και κάποιοι είδατε την ομάδα χάλια!!!Μάλιστα......Το μόνο λάθος στην αρχική ενδεκάδα ήταν η χρησιμοποίηση του Crespo αντί Μιχαηλίδη. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μιλούσαμε για μια εύκολη νίκη. Κορυφαίος ο Inganson.Τρομερός Akpom στο πρώτο ημίχρονο, έπεσε στο δεύτερο.Ο Πασχαλάκης δεν πιέστηκε ιδιαίτερα αλλά ούτε φέρει και ευθύνη στο γκολ.Λυρατζης όσο πάει ανεβαίνει. Φετινό κέρδος της ομάδας όπως και το ταυρί ο Τσιγγάρας.Mitrita αρκετά καλός όσο αγωνίστηκε όπως και ο Jaba που αν γίνει πιο αλτρουιστής και δεν τραβάει τις φάσεις από τα μαλλιά θα είναι κέρδος από το πουθενά.Biseswar καλός οσο αγωνίστηκε.Augusto πανταχού παρών με πολλά τρεξίματα αλλά και δυο-τρια φθηνά λάθη. Zile και Kurtic μες στα νεύρα και στην μετριότητα.Vieirinha,Sidcley και Crespo επίσης λίγα πράγματα. Sastre και Schwab έπαιξαν πολύ λίγο για να κριθούν.Συνεχιζουμε για ότι καλύτερο σε μια χρονιά ούτως ή άλλως χαμένη από την γεννέση της λόγω αποδυνάμωσης από το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Logistis έγραψε:Βλέπω πολλά θετικά σχόλια για την ομάδα. Για μένα είναι μεγάλη αποτυχία που δεν σκοτώσαμε τον χειρότερο γάβρο των τελευταίων χρόνων. Πολύ μεγάλη. Και σε συνδυασμό με την μη μεταγραφή επιτελικου και εξτρεμ όπου βγάζουν ματια τα κενά, κάνει την πίκρα πολύ μεγαλύτερη.
Όταν έχεις σε ντέρμπι 6 κλασικές τελικές και ο άλλος τπτ, την ώρα που δεν είσαι σε καλή χρονιά ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΚΑΚΟΣ!

Δεν το σκότωσες γιατί στι 6 κλασικές τελικές δεν τα έβαλες.

Συν ότι οι αλλαγές σου είναι μέτριες!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι εντελώς αμπαλος.
Αλήθεια κάποιοι είδατε τον σημερινό Κουρτιτς κακό;
Μόνο εγώ βλέπω ότι και σήμερα ήταν πάρα πολυ καλός και ηρεμούσε όλη την ομάδα και την έβγαζε σωστά μπροστά ειδικα στο Α;
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Η μία ομάδα κατέβηκε να παίξει όσες πιθανότητες είχε να κρατήσει ζωντανό το πρωτάθλημα, η άλλη κατέβηκε με σύστημα 3-7-0 για να μην χάσει και κάποιοι συγκρίνουν τα σουτ στην εστία για να βγάλουν συμπεράσματα. Έχετε ξαναδεί ποδόσφαιρο γενικά;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πολλοί εδώ μέσα είστε πολύ νέοι, και πιθανών δεν γνωρίζετε πως δεν χρειάζεται να έχεις ομαδάρα για να κερδίζεις τον γαύρο στην Τούμπα.
Αρκεί να έχεις τσαγανό, θέληση, πίστη, φλόγα στα μάτια και δόντια έτοιμα να ξεσκίσουν σάρκες.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είχαμε σήμερα, και όση ''ομαδάρα'' και να χτίσει ο Ιβάν, αν δεν έχεις τα παραπάνω, θα έρχεται ο χειρότερος γαύρος των τελευταίων ετών και θα σε γλεντάει.

Για εμένα, δεν αξίζουν οι ισοπεδώσεις του τύπου ''να παραιτηθεί ο προπονητής'' ή ''να διακόψουμε το συμβόλαιο του τάδε παίχτη'', αλλά σίγουρα δεν υποστηρίζω και ηττοπαθείς δικαιολογίες του τύπου ''αυτούς τους παίχτες έχουμε'', ''αυτόν τον προπονητή έχουμε''.

Μεγάλωσα με το γαύρο να χάνει από την στροφή της Κλεάνθους, όχι επειδή είχαμε super παιχταράδες, ούτε επειδή ο προπονητής μας ήταν ο Γκουαρντιόλα.
Πατούσαμε τον γαύρο επειδή αυτό ήταν το σωστό, αυτό έπρεπε να γίνει.

Σήμερα, μπήκε ένα γκολ με αυτογκόλ του γαύρου, και στην επόμενη φάση, η άμυνα κοιμήθηκε και ο γαύρος ισοφάρησε, λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής για το 0-0 του α' ημιχρόνου.

ΥΣ τι παίχτηκε με κόσμο στην ένα; Έγινε κάποια ανακοίνωση; Με τι κριτήρια μπήκαν αυτοί και όχι πχ εγώ, που έχω διαρκείας εδώ και 15 χρόνια, και στα 15 αυτά χρόνια, έχω χάσει έναν μόνο αγώνα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Κυρ 30 Ιαν 2022, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

nunies4 έγραψε:Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι εντελώς αμπαλος.
Μόνο εγώ βλέπω ότι και σήμερα ήταν πάρα πολυ καλός και ηρεμούσε όλη την ομάδα και την έβγαζε σωστά μπροστά ειδικα στο Α;
στο Α μια χαρα ηταν. Στο Β επεσε. Αγαπαμε ομως τα δραματα γενικα :D
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Προλαβα να διαβάσω μια σελίδα ευτυχώς σχόλια.
Φοβική, μέτρια και φταίει ο Λουτσέσκου.
Σε αγώνα που τους πάτησες.
Μάλιστα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ντροπή, παίζαμε με ομάδα που την έχει κάνει όλη η Ελλάδα γιογιό, έπρεπε απο 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Και φταίει ο Μπισε με τον Αντρέ, παρόλο που όσο παίζανε ήμασταν καλύτεροι.
Και φταίει και ο Ρουμάνος, με Ντελια αντί Μιτριτσα το είχαμε πάρει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εκανε 3 κακες πασες αλλα γενικα δεν εχασε μονομαχια απο παικτες πολυ γρηγοροτερους του. Δεν δεχτηκαμε καμια επιθεση απο τον αξονα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Επισης, μπορει να ειμαστε καλύτεροι και να αποτύχουμε. Μπάλα ειναι. Δεν λεει κανενας οτι η ισοπαλία ηταν επιτυχια.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

aivas19 έγραψε:
Εκανε 3 κακες πασες αλλα γενικα δεν εχασε μονομαχια απο παικτες πολυ γρηγοροτερους του. Δεν δεχτηκαμε καμια επιθεση απο τον αξονα
με το συμπάθεια, αλλά κέντρο εκτός από τον Τσιγγάρα που έκοβε, δεν υπήρχε άλλος.
Ο γαύρος έκανε παιχνίδι από το κέντρο προς τα άκρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”