Μπράβο αδερφέ Πόρκυ-5!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πέστε κι ένα μπράβο στον ΠΟΡΚΥ-5 που 1ος μίλησε για Πορτογάλο Τεχνικό Διευθυντή..!!
Πόρκυ με Μπότο, μας βλέπω σαν την Πόρτο!
Μπράβο αδερφέ Πόρκυ-5!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πέστε κι ένα μπράβο στον ΠΟΡΚΥ-5 που 1ος μίλησε για Πορτογάλο Τεχνικό Διευθυντή..!!
Έτσι, έτσι, πιστεύω ετοιμάζονται πυρετωδώς τα ανεξάρτητα ραδιόφωνα της πόλης που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ μας για επαναστατικές/ξεσηκωτικές εκπομπές, και Maiden/Μαρίζα Κωχ μουσικές επιλογές στις κονσόλες.dragon έγραψε:Σαββίδη φυγε απο τα όνειρά μας. Μας αλλοιώνεις το DNA.
![]()
![]()
Δεν νομίζω γιατί ως τωρα τα δικά μου ποστ σβήνουν αλλά τα δικά σου πάντα υπάρχουν άσχετα αν γράφεις ασυναρτησιεςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μάλλον σου ανήκει, γιατί δεν κατάλαβες ούτε για ποιον το έγραψα ούτε για ποιον λόγο.WestBlock4 έγραψε:Είπα κ εγω δε θα βγει κάποιος να κράξει η να πει τη βλακεια του....ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό το είπε στην τηλεδιάσκεψη με τους συνδέσμους.
Πώς βγήκε από τον φευγατο ότι τραβάει χειρόφρενο??
Βραβείο χαζομάρας σου ανήκει πλέον....
Σημ. Οι διαχειριστές, βεβαίως, είναι πάντοτε επιλεκτικά ευαίσθητοι.
Ίσα ίσα, όπως το καταλαβαίνω, θα έχει έναν ρόλο "Αρχισκαουτερ", με αυξημένο ρόλο σε όλες τις μεταγραφές. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται η θέση του Λουτσέσκου, αντίθετα μάλιστα, τον διευκολύνουν κιόλας..!!renegade έγραψε:Μια αίσθηση δύσπνοιας μόλις ένιωσε ο ρασβανalexgarcia6 έγραψε:Στην Σαχτάρ που βρισκόταν απο το 2018, έφερε κυρίως πολυ νεαρούς βραζιλιάνους με μεγάλο ποτένσιαλ
Να έχουμε υπομονή. Δεν φαίνεται απο αυτούς που ας πούμε θα έφερναν φτασμένους 30αρηδες, έτοιμους να μπουν κατευθείαν στα βαθιά. Προτιμά να κοιτάει προς το μέλλον. Κάτι που θέλω προσωπικά στον ΠΑΟΚ εδώ και πολυ καιρό
Μπράβο. Μπράβο...Kabamaru11 έγραψε:ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πέστε κι ένα μπράβο στον ΠΟΡΚΥ-5 που 1ος μίλησε για Πορτογάλο Τεχνικό Διευθυντή..!!
ΜΠΡΑΒΟ,οχι ΜΠΡΑΒΟ!
Ντι ΜαρίαShivaspace έγραψε:ξέρει κανείς κάποιο ταλέντο που ανακάληψε ο Πορτογάλος και μετά έγινε μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα ?
Μια χαρά τον έβαζε τον 19 χρόνο ζαμπα, 20 χρόνο Λημνιό, 21 χρόνο Σβιντερσκι, 22 χρόνο ακπομ στο αήττητο.renegade έγραψε:Μια αίσθηση δύσπνοιας μόλις ένιωσε ο ρασβανalexgarcia6 έγραψε:Στην Σαχτάρ που βρισκόταν απο το 2018, έφερε κυρίως πολυ νεαρούς βραζιλιάνους με μεγάλο ποτένσιαλ
Να έχουμε υπομονή. Δεν φαίνεται απο αυτούς που ας πούμε θα έφερναν φτασμένους 30αρηδες, έτοιμους να μπουν κατευθείαν στα βαθιά. Προτιμά να κοιτάει προς το μέλλον. Κάτι που θέλω προσωπικά στον ΠΑΟΚ εδώ και πολυ καιρό