ΠΑΟΚ - Lincoln 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
1
1%
Taylor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mihaj
1
1%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
6
4%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
1
1%
El Kaddouri
2
1%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
115
83%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lyratzis
7
5%
Biseswar
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
4
3%

Σύνολο ψήφων: 138

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: ΠΑΟΚ - Lincoln 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cellophan »

makispaspartou έγραψε:Cellophan το μάξιμουμ εκ παραδρομής... και εκ σύγχυσης.. προφανώς και εννοώ το μίνιμουμ... Κατά τα άλλα σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Μάκη μου θα σε στενοχωρήσω αλλά σαρκάζω - χωρίς αυτό να σημαίνει πως είσαι ελέφαντας. Δε φταις όμως που παρεξήγησες - αντιμετέφερα δυο λέξεις που όπως ήταν δημιουργούσαν σύγχυση. Ελπίζω τώρα να κατανοείς πως δεν συντάσσομαι αλλά διαφωνώ με το ποστάρισμα σου. Απολογούμαι για τη σύγχυση, εμμένω στη διαφωνία και στα όσα είπα.
(Επιτέλους μετά από καιρό, μια) Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Κι επειδή πολλά σοφίσματα διάβασα απόψε ας κάνω κι εγώ το δικό μου.
Τα πράγματα είναι απλά. Εάν από τον πάγκο μάθαιναν ότι η Σλόβαν προηγείται θα έδιναν εντολή στους παίκτες να βάλλουν περισσότερα γκολ. Τόσο απλά.

Μας έφτασαν στο σημείο να τρέμει το φυλλοκάρδι μας όχι να μη χάσει η ομάδα αλλά να μην κάνουν ντου τα "παλληκάρια" και τρέχει η ομάδα και δεν προλαβαίνει να κλείνει τρύπες μετά.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Ήμουν γήπεδο σήμερα ,το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν πρέπει να είναι καλό ανάμεσα στους παίκτες .είδα όπως κ σε άλλα ματς πολλά μουτρακια φωνές σε λάθος πάσες ,σε λάθος αποφάσεις με χειρότερο αυτό που έκανε ο αγκουστο κ χειροκροτούσε ειρωνικά τον Πασχαλάκη που έπαιξε την μπάλα κανονικά ενώ είχαμε τραυματία παίκτη κ δεν την έβγαλε άουτ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ronnie έγραψε:
Tolaros έγραψε:Μπήκα να γράψω μπράβο στην ομαδα για την πρόκριση από όμιλο μετά από 5 χρόνια αλλά προφανώς είμαι σε λάθος φόρουμ.

Αυτό που πρέπει να πούμε μπράβο την Κοπεγχάγη που δεν έστησε κωλο να το κοιτάξετε. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε 2 ματς ανώτερος της Κοπεγχάγης, ένα κέρδισε και στο άλλο κατάφερε να χάσει τόσα γκολ.
Και δω διαβάζουμε λες και ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την πρόκριση αλλά του κάνανε χάρη. Μιλάμε για κόμπλεξ
Κόμπλεξ είναι να μην αναγνωρίζεις πως η πρόκριση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, εξάλλου ένα ευχαριστώ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Μπράβο στην ομάδα δεν έγραψες τελικά αλλά την λες σε όσους έγραψαν τα αυτονόητα, να το κοιτάξεις αυτό.
Η πρόκριση εξαρτιοταν από σένα σε μεγάλο βαθμό. Στο. Μεγαλύτερο.

Το ότι στο ημίχρονο τα σκορ στα 2.ματς δείχνανε κλειδωμένα προφανώς έπαιξε το ρόλο του.

Ακούσαμε ευχαριστίες προς τα 19χρονα της Κοπεγχάγης για σήμερα για τον τέρματα τους για το ματς εκεί μεσα

ΑΛΛΑ

Για τον πάτο τους μέσα στην Τούμπα δεν είπαμε τπτ.

Η ομάδα ξέρουμε πολύ καλά ποια ειναι
Αλλά να την υποβαθμιζουμε να την ειρωνευομαστε και να την βρίζουμε δεν είναι σωστό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tenten4GT έγραψε:Ήμουν γήπεδο σήμερα ,το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν πρέπει να είναι καλό ανάμεσα στους παίκτες .είδα όπως κ σε άλλα ματς πολλά μουτρακια φωνές σε λάθος πάσες ,σε λάθος αποφάσεις με χειρότερο αυτό που έκανε ο αγκουστο κ χειροκροτούσε ειρωνικά τον Πασχαλάκη που έπαιξε την μπάλα κανονικά ενώ είχαμε τραυματία παίκτη κ δεν την έβγαλε άουτ
Οταν μια ομαδα κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά και έχει τόσο στραβά αποτελέσματα είναι λογικό.

Ολοι τα βάζουν με ολους.

Επίσης λειποντας μια αρχηγικη μορφή όπως ο Αντελινο από το γήπεδο είναι μεγάλη ήττα για την ομάδα, όταν ζορίζεται.

Βαρέλα εξαφανίστηκε, ΚΡΕΣΠΟ το ίδιο, καντουρι δεν το συζητάω και μείναμε 2 3 που έχουν δυνατά χαρακτηριστικά όπως ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο σβαμπ και ο κουρτιτς.

Ολοι οι άλλοι είναι παιδάκια είτε παίκτες πολύ νέοι και δεν ξέρουν τι παίζει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Αν πείραξε τόσο ένα ευχαριστώ στην Κοπεγχάγη τότε εγώ προσωπικά το παίρνω πίσω, την νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε η ομάδα αυτό το παιχνίδι βρίσκω λάθος αλλά αυτός είμαι εγώ. Ξανά μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ronnie την Παρ 10 Δεκ 2021, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

cellophan έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Cellophan το μάξιμουμ εκ παραδρομής... και εκ σύγχυσης.. προφανώς και εννοώ το μίνιμουμ... Κατά τα άλλα σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Μάκη μου θα σε στενοχωρήσω αλλά σαρκάζω - χωρίς αυτό να σημαίνει πως είσαι ελέφαντας. Δε φταις όμως που παρεξήγησες - αντιμετέφερα δυο λέξεις που όπως ήταν δημιουργούσαν σύγχυση. Ελπίζω τώρα να κατανοείς πως δεν συντάσσομαι αλλά διαφωνώ με το ποστάρισμα σου. Απολογούμαι για τη σύγχυση, εμμένω στη διαφωνία και στα όσα είπα.
(Επιτέλους μετά από καιρό, μια) Καληνύχτα.
Διαφωνείς ότι τελικά τη δουλειά δεν την κάναμε εμείς. ΟΚ. Πάω πάσο.. Μείνε λοιπόν κι εσύ με την πρόκριση που την πήραμε χωρίς να κάνουμε το αυτονόητο. Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Οι ομαδα χειροτεα δεν θα μπορουσε να παει, αλλα ακομα κι ετσι ειναι μαγικη εικονα το πως ηρθε μονο δευτερη.
Συμπερασματα δεν μπορουν να βγουν αλλα ελπιζω να αλλαξει η ψυχολογια των παικτων.
Τι σκατα ταπες εχει στα παπουτσια ο Ακπομ και γλυστραει συνεχεια;
Ζιφκο παλι μια απο τα ιδια. Αρχηγος και ο μονος που νιωθει. Σιντκλεϊ θετικος.
Απαραδεκτες οι κενες θεσεις, αλλα δεν μιλαω γιατι για εμας τους αθηναιους η διψα μας κανει να λεμε υπερβολες.
Απαραδεκτα τα τετραποδα που μετα τα συνθηματα των 23 ατομων επελεξαν αυτη τη φορα να κραξουν την ομαδα χωρις αιτια. Αν ακουστηκε οντως και το υβριστικο στο τελος τι να πω;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ακούστηκε μολις άρχισε να αδειάζει το γήπεδο
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Παρά τα άσχημα και απαισιόδοξα vibes, που υπήρχαν ήδη από την προθέρμανση και την αρχή του αγώνα, η ομάδα με τη νίκη της, σε συνδυασμό με τη νίκη της Κοπεγχάγης επί της Σλόβαν, πήρε την πρόκριση για τη νοκάουτ φάση, πριν τους 16 της διοργάνωσης.

Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση. Πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι η συγκομιδή μας στην ειδική βαθμολογία της ουέφα, είναι η καλύτερη από τη χρονιά 2013-14 (9 βαθμοί), ξεπερνώντας κατά 1 βαθμό την ειδική βαθμολογία της σεζόν 2016-17 (8 βαθμοί) και που αφαιρείται στο τέλος της χρονιάς. Αυτή η βαθμολογία θα προσμετράται για τα επόμενα 5 χρόνια! Οπότε η σημασία της πάρα πολύ μεγάλη, για τις μελλοντικές κληρώσεις, για να μην πέφτουμε συνέχεια με μεγαθήρια και να παραπονιόμαστε συνεχώς για την κακιά μας τη μοίρα, το κακό μας το ριζικό, την άδικη την κοινωνία και τον ανάδρομο Ερμή.

Μπράβο στην ομάδα για όλα τα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα η εικόνα της ομάδας συνεχίζει να προβληματίζει. Πολύ. Η ομάδα είναι πολύ αργή και προβλέψιμη. Ρεκόρ θλάσεων και τραυματισμών. Έλλειψη πάθους. Έλλειψη καθαρού μυαλού. Φωνές μεταξύ των ποδοσφαιριστών μας, από τον ένα προς τον άλλο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η εικόνα της εξέδρας συνεχίζει να προβληματίζει. Πολύ. Η αρνητική προδιάθεση που υπάρχει, δείχνει να παγιώνεται και πρέπει να βρεθεί κάποια λύση γρήγορα. Ο οργανισμός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, έχει αυτή τη στιγμή, εισέλθει σε ένα σπιράλ άρρωστης, όχι αδικαιολόγητης, αλλά άρρωστης όμως, εσωστρέφειας και πρέπει να αναζητηθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες, που θα οδηγήσουν σε έξοδο από αυτό τον φαύλο κύκλο.

Η πρόκριση προς τη νοκάουτ φάση για την συμμετοχή στους 16, και τα παιχνίδια στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, τη νέα χρονιά, που έχει να συμβεί μια πενταετία, από τη σεζόν 2016-17, θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον συνδυαστεί με 3-4 καλές και ακριβές μεταγραφές τον Ιανουάριο, όπως πχ αυτή του Γκιγιέρμε από την Αραβία που ακούστηκε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Επειγόντως injection ταχύτητας τον Γενάρη.

Η εικόνα της ομάδας χειροτερεύει όχι γιατί το ρόστερ είναι τόσο χάλια. Οντως σε όλα τα Ευρωπαικά μάτς, καί στα 6 των ομίλων ήμασταν καλύτεροι των αντιπάλων. Όσοι έχουν παίξει μπάλα θα ξέρουν οτι αν δεν γίνει σωστή διαχείριση, μία ομάδα μπορεί μεσούσης περιόδου να καεί. Αυτό συμβαίνει εδώ με τις συνεχόμενες θλάσεις και με πολλούς παίκτες να περπατάνε στο μάτς.

Το οτι δεν μπορούμε να πρεσσάρουμε όπως τον Αυγουστο Σεπτέμβριο οφείλεται σε αυτό. Δείτε το ματς με αεκ. Είναι η ίδια 11άδα. Δείτε πώς πρεσσάρει ο Μπίσε μεχρι το 90.

Απόλυτος υπεύθυνος είναι ο Λουτσέσκου για την εικόνα της ομάδα. Φυσικά θέλουμε ενίσχυση και ανανέωση, αλλά το προπονητικό τήμ έχει εγκληματίσει με την διαχείριση φέτος. Πιστεύω ότι ίσως την Κυριακή, αν δεν προσέξει ποιούς θα βάλει, θα έχουμε κι άλλα τραγελαφικά. Δεν φταίει κανένας Τέιλορ και Μπίσε για την κατάσταση της ομάδας. Δεν ξέρω κάν πώς μπορούν να επανέλθουν στο 100%, αλλά αυτή την στιγμή η πλειονότητα των παικτών είναι στα όριά τους.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η ομάδα 3ης χρονιάς Santos, θα πετούσε 3 μπαλάκια στα πεθαμένα του Lucescu και στο 80' θα έβαζε Κουτσιανικούλη να τρέξει λίγο.
Καλά κι ο Σάντος με τις σαρδέλες,νικούσαμε 2-0 την βέροια και μας έβαλε τον Βρύζα στο 85', 2 μήνες πριν παρατήσει το ποδόσφαιρο
Μάλλον για να ψηθεί
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ronnie έγραψε:
Tolaros έγραψε:Μπήκα να γράψω μπράβο στην ομαδα για την πρόκριση από όμιλο μετά από 5 χρόνια αλλά προφανώς είμαι σε λάθος φόρουμ.

Αυτό που πρέπει να πούμε μπράβο την Κοπεγχάγη που δεν έστησε κωλο να το κοιτάξετε. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε 2 ματς ανώτερος της Κοπεγχάγης, ένα κέρδισε και στο άλλο κατάφερε να χάσει τόσα γκολ.
Και δω διαβάζουμε λες και ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την πρόκριση αλλά του κάνανε χάρη. Μιλάμε για κόμπλεξ
Κόμπλεξ είναι να μην αναγνωρίζεις πως η πρόκριση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, εξάλλου ένα ευχαριστώ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Μπράβο στην ομάδα δεν έγραψες τελικά αλλά την λες σε όσους έγραψαν τα αυτονόητα, να το κοιτάξεις αυτό.
Τι ευχαριστώ να πούμε στη Κοπεγχάγη;
Ευχαριστώ να έλεγε η Σλόβαν αν κέρδιζε...
Στην οικονομία του ομίλου ήμουν σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει τη Σλόβαν γιατί ήταν καλύτερη ομάδα.
Επίσης ναι μεν ο ΠΑΟΚ θα ένιωθε πιο σίγουρος με 3 γκολ διαφορά αλλά όλοι ήξεραν τι συνέβαινε στο άλλο ματς και δεν σκοτώθηκαν κιόλας (άλλο αν μπορούσαμε κιόλας).
Το πρόγραμμα παίζει πάντα τεράστιο ρόλο.
Στη τελευταία αγωνιστική μας ευνόησε.
Όμως στη πρώτη αγωνιστική θέλαμε να πάρουμε μια απλή νίκη στο Γιβραλτάρ ενώ οι άλλοι όταν άρχισαν να σκέφτονται τα γκολ προσπάθησαν να βάλουν όσο δυνατόν περισσότερα.
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν δεν πέρασε εξαιτίας της Κοπεγχάγης.
Δεν πέρασε σε καμιά ισοβαθμία ή με 1 πόντο. Πήρε 3 ολόκληρους πόντους περισσότερους. Αφού η Σλόβαν ήξερε το δύσκολο έργο της ας μας κέρδιζε. Όπως εμείς χάσαμε την ευκαιρία μας εδώ μέσα με τη Κοπεγχάγη.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Magpies4 έγραψε:Επειγόντως injection ταχύτητας τον Γενάρη.

Η εικόνα της ομάδας χειροτερεύει όχι γιατί το ρόστερ είναι τόσο χάλια. Οντως σε όλα τα Ευρωπαικά μάτς, καί στα 6 των ομίλων ήμασταν καλύτεροι των αντιπάλων. Όσοι έχουν παίξει μπάλα θα ξέρουν οτι αν δεν γίνει σωστή διαχείριση, μία ομάδα μπορεί μεσούσης περιόδου να καεί. Αυτό συμβαίνει εδώ με τις συνεχόμενες θλάσεις και με πολλούς παίκτες να περπατάνε στο μάτς.

Το οτι δεν μπορούμε να πρεσσάρουμε όπως τον Αυγουστο Σεπτέμβριο οφείλεται σε αυτό. Δείτε το ματς με αεκ. Είναι η ίδια 11άδα. Δείτε πώς πρεσσάρει ο Μπίσε μεχρι το 90.

Απόλυτος υπεύθυνος είναι ο Λουτσέσκου για την εικόνα της ομάδα. Φυσικά θέλουμε ενίσχυση και ανανέωση, αλλά το προπονητικό τήμ έχει εγκληματίσει με την διαχείριση φέτος. Πιστεύω ότι ίσως την Κυριακή, αν δεν προσέξει ποιούς θα βάλει, θα έχουμε κι άλλα τραγελαφικά. Δεν φταίει κανένας Τέιλορ και Μπίσε για την κατάσταση της ομάδας. Δεν ξέρω κάν πώς μπορούν να επανέλθουν στο 100%, αλλά αυτή την στιγμή η πλειονότητα των παικτών είναι στα όριά τους.
Αυτό ακριβώς θα έγραφα. Μου θυμίζει ομάδα Αναστασιάδη. Καμένη στα μισά της σαιζόν. Και αυτό είναι και το λάθος του Λουτσέσκου και του τεχνικού τιμ. Όλα τα άλλα περί των προπονητικών ικανοτήτων είναι για λαική κατανάλωση. Τον κρέμασαν οι τραυματισμοί και ο CoVid και έκανε κακή διαχείριση. Κατά την άποψη μου μεγάλη ευθύνη επίσης έχει το ιατρικό τημ σε συνδυασμό και με τους παίκτες. Είμαι βέβαιος πως το κλίμα ήταν το ιατρικό τημ να λέει πως ο τάδε καλό είναι να μείνει έξω, Ο Λουτσέσκου να το ανακοινώνει στον παίκτη, εκείνος να λέει όχι coach το έχω, θα παίξω για σένα και εκείνος να το δέχεται και το ιατρικό τημ να μην πατάει πόδι. Ένας φαύλος κύκλος, μια ωρολογιακή βόμβα που τελικά έσκασε. Ο τρομοκράτης, η αιτία για όλη αυτή την πίεση που ασκήθηκε στο γκρουπ είναι η δημόσια τοποθέτηση για τη φετινή στοχοθεσία του. Για αυτό άλλωστε και απολογήθηκε ο Ρουμάνος αναγνωρίζοντας πως αυτή είναι η γενεσιουργός αιτία. Γιατί για πρωτάθλημα δεν κάνεις δοκιμές και δεν κατεβαινεις με παιδαρέλια.
Προφανώς μεγάλη συμβολή έχει και το ντεφορμάρισμα υγειών παικτών, χωρίς τραυματισμούς ή τεράστια φόρτιση, όπως ο Σβι, ο Άκπομ και ο άξονας της άμυνας. Για τον άσσο δεν το συζητάω καθόλου. Κυκλοθυμική απόδοση - ότι χειρότερο για μια ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εγώ θυμάμαι έναν Ίβιτς να έρχεται σε μια χρονιά που είχαμε ρεκόρ θλάσεων
Και είχε δηλώσει πως θα το ΛΥΣΕΙ
Πράγματι,την επόμενη χρονιά είχαμε ελάχιστους τραυματισμούς

Φέτος έχουμε σπάσει ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ και ειναι απλά ΝΤΡΟΠΗ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”