Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Πονεσανε τα μάτια μας βγάλαμε καρκίνο αλλά το γκολ στο τέλος ήτανε καβλα σκέτη. Έσπασα και το γαμιδι το κινητό εκεί που για άλλη μια φορά ο Ζιφκο (ο κανονικός) απέδειξε τι αίμα κυλάει στις φλέβες του . Είναι ο μόνος που νιώθει. Για το λακε που έκανε και δηλώσεις θα συμφωνήσω με τον Μηρ που είπε τα πράγματα όπως θα τα λέγαμε οι 99 στους 100 από εμάς, όπως και το εννοούμε το γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό.
Χαλάστηκες ε;blackfox έγραψε:αυτο το γκολ κραταει τομ ρουμανο δυστηχως.
Σημερα εβλεπα το παιχνιδι και με έπιανε στεναχώρια. Βλέπουμε την ομαδα και την λυπόμαστε. Δεν ξερω πως καταντησαμε ετσι. Πρεπει να βρεθούν λύσεις και γρήγορα.
Δλδ σ αρέσει να γαμας πούστηδες; Αυτά κάνετε οι 99 στους 100;hawklord έγραψε:Πονεσανε τα μάτια μας βγάλαμε καρκίνο αλλά το γκολ στο τέλος ήτανε καβλα σκέτη. Έσπασα και το γαμιδι το κινητό εκεί που για άλλη μια φορά ο Ζιφκο (ο κανονικός) απέδειξε τι αίμα κυλάει στις φλέβες του . Είναι ο μόνος που νιώθει. Για το λακε που έκανε και δηλώσεις θα συμφωνήσω με τον Μηρ που είπε τα πράγματα όπως θα τα λέγαμε οι 99 στους 100 από εμάς, όπως και το εννοούμε το γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό.
-
JohnEconomist
Ναι, υπάρχουν και τέτοιες συμπεριφορές , αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ λίγες.dragon έγραψε:Κριτική εννοείται. Ευθύνες βεβαίως κ πολλες. Αλλά εσυ δεν βλέπεις εμπάθεια από ορισμένους σχεδόν παρακαλώντας να χάσουμε μέχρι κ ατάκες δυστυχώς ισοφάρισε η ομάδα;JohnEconomist έγραψε:Φίλοι πρέπει να καταλάβετε ότι η κριτική στον Λουτσέσκου δεν σημαίνει εμπάθεια γι αυτόν.dragon έγραψε:Δέν περιμενα ποτε ότι ο προπονητης κοκκινο πανι για το ποκ που ταυτόχρονα στέφθηκε αήττητος πρωταθλητής θα θα ποναει τόσο κάποιους εδώ μέσα περιμένοντας σχεδόν με ρεβανσισμό αποτυχίες της ομάδας μας , ίσως περισσότερο από κάποιους τους ποκ
Η ομάδα αυτή τη στιγμή πάσχει και μάλιστα πολύ. Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής της. Εξ ορισμού δηλαδή έχει ευθύνες. Περιμένετε ότι δεν θα του ασκηθεί κριτική και μάλιστα δριμεία, Θα έπρεπε να έχουμε υποστεί λοβοτομή για να μην του ασκήσουμε κριτική.
Θα δώσω ένα παράδειγμα: Εμένα, ανάμεσα στα άλλα, με είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το ότι είχε εντοπίσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην ψυχολογία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κατα τη γνώμη μου, στο δικό μου το μυαλό, πρόκειται για μια τόσο λάθος εκτίμηση, που πλέον μου είναι τελείως αδύνατο ν α εμπιστεύομαι την κρίση του και επομένως να τον εμπιστεύομαι σαν προπονητή. Επομένως, τι ακριβώς επιθυμείτε? Να κλείσω τα μάτια μπροστά σε κάτι το τόσο θεμελιώδες?
Σε προσωπικό επίπεδο, μάλλον λυπάμαι για τον Λουτσέσκου. Ίσως έγινε πολύ αλλαζόνας και όπως ξέρουμε από τις αρχαίες τραγωδίες η Ύβρις τιμωρείται...
Εκτός από αλαζονεία ίσως είναι και μια μορφή ευγνωμοσύνης προς τους παίκτες του που του έφεραν το πρωτάθλημα…ποιος ξέρει…όπως και να χει ελπίζω μα κατάλαβε…θα δούμε τον Ιανουάριο.
Δεν έχω τέτοια ανωμαλία δυστυχώς για εσένα μιας και ρωτάς. Μάλλον οι 99 στραβά αρμενιζουμεImmemoric έγραψε:Δλδ σ αρέσει να γαμας πούστηδες; Αυτά κάνετε οι 99 στους 100;hawklord έγραψε:Πονεσανε τα μάτια μας βγάλαμε καρκίνο αλλά το γκολ στο τέλος ήτανε καβλα σκέτη. Έσπασα και το γαμιδι το κινητό εκεί που για άλλη μια φορά ο Ζιφκο (ο κανονικός) απέδειξε τι αίμα κυλάει στις φλέβες του . Είναι ο μόνος που νιώθει. Για το λακε που έκανε και δηλώσεις θα συμφωνήσω με τον Μηρ που είπε τα πράγματα όπως θα τα λέγαμε οι 99 στους 100 από εμάς, όπως και το εννοούμε το γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό.
-
makispaspartou
Μου αρέσει που κάποιοι διώχνετε Βαρέλα αλλά θέλετε να κρατήσετε τον Κρεσπο που δεν βγάζει ούτε δυο σερί αγώνες χωρίς θλάση.. Ήμαρτον.. Μπαλαδοφατσες σαν τη διοίκηση είστε κι εσείς..
Άλλη μια εμφάνιση ενδεικτική της κατάρρευσης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Και αυτό προφανώς και οφείλεται στο χαμηλό ποιοτικό επίπεδο του ρόστερ, τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε βάθος .. Επίσης οφείλεται στο χαμηλό πνευματικό επίπεδο που έχουν αρκετοί παίκτες με αποτέλεσμα να χάνει η ομάδα και σε μενταλιτι..
Μονόδρομος η ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας με παίκτες που θα προσθέσουν τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε νοοτροπία. Ταχύτητα, ένταση, γκολ και ασίστ, νοοτροπία νικητή ..
Άλλη μια εμφάνιση ενδεικτική της κατάρρευσης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Και αυτό προφανώς και οφείλεται στο χαμηλό ποιοτικό επίπεδο του ρόστερ, τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε βάθος .. Επίσης οφείλεται στο χαμηλό πνευματικό επίπεδο που έχουν αρκετοί παίκτες με αποτέλεσμα να χάνει η ομάδα και σε μενταλιτι..
Μονόδρομος η ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας με παίκτες που θα προσθέσουν τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε νοοτροπία. Ταχύτητα, ένταση, γκολ και ασίστ, νοοτροπία νικητή ..
- sourmenetes
- Moderator
Δε θεωρώ ότι θέλει να πει αυτό που θίγεις.Immemoric έγραψε:Δλδ σ αρέσει να γαμας πούστηδες; Αυτά κάνετε οι 99 στους 100;hawklord έγραψε:Πονεσανε τα μάτια μας βγάλαμε καρκίνο αλλά το γκολ στο τέλος ήτανε καβλα σκέτη. Έσπασα και το γαμιδι το κινητό εκεί που για άλλη μια φορά ο Ζιφκο (ο κανονικός) απέδειξε τι αίμα κυλάει στις φλέβες του . Είναι ο μόνος που νιώθει. Για το λακε που έκανε και δηλώσεις θα συμφωνήσω με τον Μηρ που είπε τα πράγματα όπως θα τα λέγαμε οι 99 στους 100 από εμάς, όπως και το εννοούμε το γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό.
Είναι γραπτός λόγος και είναι καθαρά αυτό που βγαίνει από το στόμα ακόμα και στα σύνθημάτα μας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ποιος θα γαμησει τον πούστη τον Ολυμπιακό αν όχι εσυ; Δλδ εσείς οι 99 ποιον λέτε να γαμησει τον Ολυμπιακό; Εσυ δεν τραγουδάς «γαμω τον Ολυμπιακό»; Αλλά ο Ολυμπιακός ας πούμε είναι πουστης αλλά εσυ που τον γαμας δεν είσαι; Πως γίνεται αυτό;hawklord έγραψε:Δεν έχω τέτοια ανωμαλία δυστυχώς για εσένα μιας και ρωτάς. Μάλλον οι 99 στραβά αρμενιζουμεImmemoric έγραψε:Δλδ σ αρέσει να γαμας πούστηδες; Αυτά κάνετε οι 99 στους 100;hawklord έγραψε:Πονεσανε τα μάτια μας βγάλαμε καρκίνο αλλά το γκολ στο τέλος ήτανε καβλα σκέτη. Έσπασα και το γαμιδι το κινητό εκεί που για άλλη μια φορά ο Ζιφκο (ο κανονικός) απέδειξε τι αίμα κυλάει στις φλέβες του . Είναι ο μόνος που νιώθει. Για το λακε που έκανε και δηλώσεις θα συμφωνήσω με τον Μηρ που είπε τα πράγματα όπως θα τα λέγαμε οι 99 στους 100 από εμάς, όπως και το εννοούμε το γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό.
- Shivaspace
ενός λεπτού σιγή, να πήξει το τυρί και σεβασμός σε μιά από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου..(πόσες φορές το είπε, έλεος ρε ζιώγα όλοι πάνω κάτω γνωρίζουν για την καλή ομάδα που είχε κάποτε η Λάρισα, τώρα όμως έχει γίνει αλογάκι του χοντρού και του κοντού..σεβάσου την πρώτος εσύ που δουλεύεις για τέτοια άτομα)
έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, καλύτερα και απ το να κερδίζαμε με μια καλή εμφάνιση
έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, καλύτερα και απ το να κερδίζαμε με μια καλή εμφάνιση
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος θέλει να τον κρατήσει;;makispaspartou έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι διώχνετε Βαρέλα αλλά θέλετε να κρατήσετε τον Κρεσπο που δεν βγάζει ούτε δυο σερί αγώνες χωρίς θλάση.. Ήμαρτον.. Μπαλαδοφατσες σαν τη διοίκηση είστε κι εσείς..
Πως προέκυψε αυτό πάλι;;
Ή έστω βγήκε ένας και είπε κάτι και το κάναμε σημαία;
Αναφερομαι στο θέμα κρεσπο
- sourmenetes
- Moderator
Το θέμα με τα περί "πουστη" κτλ ας μη λυθεί σήμερα...
Εχουμε τόσα στο κεφάλι μας..
Παρακαλω να μη γίνει κι αυτό πεδίο αντιπαραθεσεων και τσακωμων.
Ξέρω τι εννοεί σουρμε. Απλώς επισημαίνω την ομοφοβική του γλώσσα. Προφανως το σύνθημα είναι σύνθημα αλλά και ο ομοφοβικός ομοφοβικός.sourmenetes έγραψε:Δε θεωρώ ότι θέλει να πει αυτό που θίγεις.Immemoric έγραψε:Δλδ σ αρέσει να γαμας πούστηδες; Αυτά κάνετε οι 99 στους 100;hawklord έγραψε:Πονεσανε τα μάτια μας βγάλαμε καρκίνο αλλά το γκολ στο τέλος ήτανε καβλα σκέτη. Έσπασα και το γαμιδι το κινητό εκεί που για άλλη μια φορά ο Ζιφκο (ο κανονικός) απέδειξε τι αίμα κυλάει στις φλέβες του . Είναι ο μόνος που νιώθει. Για το λακε που έκανε και δηλώσεις θα συμφωνήσω με τον Μηρ που είπε τα πράγματα όπως θα τα λέγαμε οι 99 στους 100 από εμάς, όπως και το εννοούμε το γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακό.
Είναι γραπτός λόγος και είναι καθαρά αυτό που βγαίνει από το στόμα ακόμα και στα σύνθημάτα μας.
Δλδ είναι οκ να δεχόμαστε ομοφοβικά, ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια για να μην μαλώνουμε;sourmenetes έγραψε:Το θέμα με τα περί "πουστη" κτλ ας μη λυθεί σήμερα...
Τεσπα το λήγω εδώ.