ΠΑΟΚ - København 4/11 22:00 CosmoteSports
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - København 4/11 22:00 CosmoteSports
Βαρέθηκα ρε φίλε..
Βαρέθηκα..
Κάθε φορά τα ίδια..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαρέθηκα..
Κάθε φορά τα ίδια..
Μπορεί αλλά έχει λιγότερες πιθανότητες ιδίως αν είναι πρόσφατα εμβολιασμένος.icue έγραψε:Και εμβολιασμενος μπορει να κολλησει. Ειναι τυπικο το θεμα λογω πρωτοκολλου.Γερασίμου έγραψε:Καλά, δεν εμβολιάζονται ρε γμτ; Η ομάδα την πληρώνει στο τέλος.
Και άλλη θλάση ο Αουγκούστο μετά από αυτή του καλοκαιριού στη Βραζιλία. Τί συμβαίνει, αναρρωτήριο μυικών τραυματισμών γίναμε;
Ναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν να εμβολιαστούν.
Παίζονται εκατομμύρια και τίτλοι εδώ.
Φαντάσου να παίζεις τόσο σημαντικά παιχνίδια ή κανά τελικό και να μην έχεις 1-2-3 σημαντικούς παίκτες ξέχωρα τις απουσίες λόγω τραυματισμών, καρτών κλπ.
- invincible
Ρε φίλε ξέρεις πόσα μπαν μου έχεις δώσει? δέκα άτομα μιλάνε οφ τοπικ και αν τολμήσω απαντήσω σε έναν μπαίνεις μέσα από τους δέκα αρπάζεις εμένα και μπαν, ούτε έφεση , ούτε δικάσιμος , ούτε ψαλίδι κάτσε έξω μου λες. Την άλλη φορά με έβγαλες μία βδομάδα γιατί έβρισα τον Μητσοτάκη, ούτε Άδωνης να είσουν. Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου , έχεις βάλει στο μάτι μερικούς και με τον τρόπο σου προσπαθείς να μας διώξεις μόνιμα. Ξέρεις πόσους έχεις διώξει ? οποιον βρισκω στην Τουμπα και ρωτάω γιατί δεν γράφεις άλλο με μπαναρε ο Σουρμε μου λέει κουράστηκα δεν μπορώ άλλο. Πως γίνετε να μένουν οι ίδιοι και ίδιοι ατιμώρητοι ? Τα έχεις βάλει με κάποιους χωρίς να τους ξέρεις. Δεν ξέρω να κάνω report και ούτε θα γίνω ρουφιάνος γιατί εσύ δεν μπορείς να είσαι δίκαιος το ίδιο με όλους. Σιγά ρε φίλε που δουλεύεις στην NASA ? Κανε εμενα moderator να δεις πως θα σου διώξω όλη την κλίκα και θα επιστρέψουν πίσω όλοι 100 % άνοδο θα έχει το φορουμ. Με έσκασες δεν μπορώ αλλο με έχεις βγάλει από τα ρούχα μου.sourmenetes έγραψε:Βαρέθηκα ρε φίλε..
Βαρέθηκα..
Κάθε φορά τα ίδια..
Τέλος πάντων έχει παιχνίδι.... δεν αντέχω άλλο ... όλο έμενα σηκώνει να πω μάθημα η δασκάλα , θα την σφαξω σαν κουνέλι και θα βγω να παίξω μπάλα.

- paok re niamou
Ακόμα και report να γίνει το βλέπετε - δεν το βλέπετε αναλόγως τα γούστα σας .
Μπιζ μπιζε ειναι το φορουμ με καμια 50αρια ενεργά μελη βαρια βαριά κιολας.
Έχετε καβαλήσει μεγάλο καλάμι οι μοντς πολυ καιρο τώρα.
- Dimitris_L4
Παίδες εδώ είναι το τοπικ για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς μέχρι τώρα.. Λυστε τα άλλου αυτά.. Ξεκολληστε λίγο..
Ευτυχώς το κρουσμα κοβιντ δεν είναι κομβικος παιχτης (λογικα).. Πάμε να μη χάσουμε θα πω εγω αυριο γτ είναι ένα παιχνιδι πολυ δυσκολο με μια ομάδα που τρέχει πολυ κ έχει καλους αυτοματισμους.. Εμείς από την άλλη στην άμυνα έχουμε θέματα σοβαρά οπότε θέλει πολυ πολυ προσοχη..
Ευτυχώς το κρουσμα κοβιντ δεν είναι κομβικος παιχτης (λογικα).. Πάμε να μη χάσουμε θα πω εγω αυριο γτ είναι ένα παιχνιδι πολυ δυσκολο με μια ομάδα που τρέχει πολυ κ έχει καλους αυτοματισμους.. Εμείς από την άλλη στην άμυνα έχουμε θέματα σοβαρά οπότε θέλει πολυ πολυ προσοχη..
- sourmenetes
- Moderator
Έχεις δίκιο.
Δεν έχω τι να πω.
Δεν έχω τι να πω.
- sourmenetes
- Moderator
paok re niamou έγραψε:Ακόμα και report να γίνει το βλέπετε - δεν το βλέπετε αναλόγως τα γούστα σας .
Ε είναι από τα γκαφρα που τσεπωνουμε.. Για αυτό.
- paok re niamou
- sourmenetes
- Moderator
Αμα υπάρχουν ακόμα καλύτερα.
Σημερα θα βγαλεις τα απωθημενα σου στο τοπικ του αυριανου αγωνα; Τραβα στο προβληματα του φορουμ. Κανε εκει επιθεση στους μοντς.paok re niamou έγραψε:Δεν απαιτούνται χρήματα για το καβαλημα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ΠΑΟΚ - København 4/11 22:00 CosmoteSports
Αγαπητέ νιαμου. Αυτοι είμαστε. Πέντε άτομα που γράφουν στο φόρουμ. Εμείς, εσείς και το τηλέφωνο μείναμε. Δεν έχει άλλους. Σε ένα ανοιχτό φόρουμ άλλοι έρχονται και άλλοι φεύγουν. Όπως στην ίδια τη ζωή. Μια στα πάνω θα είναι μια στα κάτω. Ε, τώρα μάλλον είμαστε στα κάτω μας. Ελπίζω να μην την κάνεις αναγκαστικά τη σύνδεση στο φόρουμ. Είναι κρίμα να μπαίνεις και να νιώθεις ξένος. Εγώ στη θέση σου θα έφευγα. Πραγματικά. Δεν σε κρατάει κανείς.paok re niamou έγραψε:Ακόμα και report να γίνει το βλέπετε - δεν το βλέπετε αναλόγως τα γούστα σας .
Εντιτ, για να είμαστε και ον τοπικ. Ελπίζω να πας στο γήπεδο και να απολαύσεις μια χορταστική νίκη της ομάδας μας. Να το χαρει η ψυχή σου. Και να μπεις να γράψεις για τη χαρά σου σε ένα άλλο μέσο που μπορεί να σε εκφράζει καλύτερα από το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Εγώ πέρασα προχθές έξω από ένα μπουρδελο και είχαν μαζευτεί καμία 10αρια Παοκια και ρωτάω τι γίνεται ρε μάγκες γιατί δεν μαίνεται μέσα;invincible έγραψε:οποιον βρισκω στην Τουμπα και ρωτάω γιατί δεν γράφεις άλλο με μπαναρε ο Σουρμε μου λέει κουράστηκα δεν μπορώ άλλο.sourmenetes έγραψε:Βαρέθηκα ρε φίλε..
Βαρέθηκα..
Κάθε φορά τα ίδια..
και μου λένε... Ασε ρε φίλε μας έχει μπαναρει ο sourme και δεν μας σηκώνεται

- paok re niamou
Το οτι οποιος σας κράζει ή διαφωνεί ειναι αλλοθρησκος εχει ξεθωριάσει από αυτα που συχνα πυκνά συμβαίνουν εδω μέσα.
Εσεις νιώθετε υπερήφανοι που διευθύνεται ενα φορουμ που τα ενεργά μελη του ειναι ελάχιστα σε συγκριση με τα μελη που εχουν τα διαφορά γκρουπ στο φουμπου ?
Βολικό να διώχνετε οποιον δεν σας βολεύει.
Έχε υπόψη σου οτι ο καθένας βοηθάει- υποστηρίζει την ομαδα του με διαφορετικο τρόπο. Και χαίρετε ή λυπάται επίσης διαφορετικα.
Θα χαιρομουν αν παρα πολλοί απο αυτούς που απλά διαβάζουν, αποφασίσουν να γραψουν εστω δυο λόγια.
Εσεις νιώθετε υπερήφανοι που διευθύνεται ενα φορουμ που τα ενεργά μελη του ειναι ελάχιστα σε συγκριση με τα μελη που εχουν τα διαφορά γκρουπ στο φουμπου ?
Έχε υπόψη σου οτι ο καθένας βοηθάει- υποστηρίζει την ομαδα του με διαφορετικο τρόπο. Και χαίρετε ή λυπάται επίσης διαφορετικα.
Θα χαιρομουν αν παρα πολλοί απο αυτούς που απλά διαβάζουν, αποφασίσουν να γραψουν εστω δυο λόγια.
- GREATANASTASIOS
Aπόλυτο δίκιο ο τύποςpaok re niamou έγραψε:Το οτι οποιος σας κράζει ή διαφωνεί ειναι αλλοθρησκος εχει ξεθωριάσει από αυτα που συχνα πυκνά συμβαίνουν εδω μέσα.