ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
10
7%
Taylor
4
3%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
10
7%
Vieirinha
2
1%
Esiti
3
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
1
1%
Biseswar
62
46%
Zivkovic
38
28%
Akpom
3
2%
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
1
1%
Mitrita
1
1%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 135

panpangr77

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δυστυχώς η απώλεια του Κουρτιτς είναι μεγάλη .
Απαισιόδοξος για πρώτη φορά σήμερα .
Ημασταν χαζόχαρουμενοι σήμερα με διατητη σε υπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

το τι γραφεται στις περισσοτερες σελιδες που αφορουν την ομαδα, απο οπαδους της ομαδας, δειχνει το κλιμα που επικρατει αυτην την στιγμη.
Επικρατει απογοητευση και φυσικα υπαρχουν και υπερβολες.
Στο 2021 δεν υπαρχει μονο το φορουμ εδω, για να διαβαζει κανεις και να γραφει την αποψη του.
Ισα - ισα που εδω μεσα πανω απο 40- 50 δεν ειμαστε που γραφουν καθημερινα ή αραια και που.
Αρα το ΠΑΟΚμανια ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα στον τεραστιο κοσμο των σοσιαλ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο δεύτερο είχαμε 3 κλασικές.

Μία στο 4 2 και 2 στο 4 3!

Και μια στο 4 4!

Δε βάλαμε καμία!

Κατά τ άλλα κάκιστη διαχείριση ρυθμού. Αντί να παγωσουμε ματς να κρατήσουμε μπάλα, πήγαμε πάνω κάτω να βάλουμε κι άλλα.

Και η τραγική κατάσταση των τευλορ ΒΑΡΕΛΑ δώσανε 2 γκολ αέρα. Μετά το χαμένο πεναλτυ ήρθε και έδεσε.

Απαράδεκτη η ανοχή του διαιτητή στο θέμα πεναλτυ.

Περασανε 5 παίκτες μπροστά από το ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ για μαλακιες!
Δεν τιμωρήθηκε κάνεις!

Συν ότι έχει φύγει το τέρμα πιο νωρίς από το χτύπημα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τί στήσιμο και τι Ατρόμητο θυμίζει, ποιος βγάζει τέτοιες μλκς;
Με τέτοια σκέψη και το ΟΦΗ-ΑΕΚ στημένο ήταν. Ας σταματήσουν κάποιοι να βάζουν την ομάδα σε επίπεδα Β΄-Γ΄κατηγορίας του παίζουμε για τα λεφτά από το στοίχημα. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, αυτή είναι η ομορφιά του και γι' αυτό το αγαπάμε και παρακολουθούμε. Φτάνει πια το να δίνουμε εμείς τροφή στους όχι και λίγους εχθρούς μας.
Το σημερινό ήταν δυνατό σοκ, φταίει αποκλειστικά η ομάδα ΠΑΟΚ-παίκτες και προπονητής-και η ελπίδα που έχω είναι αυτό το σοκ να αποτελέσει τώρα κιόλας δίδαγμα για ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως μέσα στον οργανισμό ΠΑΟΚ.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή κάποιοι είστε υπεράνω, για δείτε αν υπάρχει επανάληψη ή όχι:
https://inpaok.com/wp-content/uploads/2 ... 48.mp4?_=1
:lol: :lol: :lol: σαν να του λέει ο τερματοφυλακας ριξτο από την άλλη ρε βλακα, δεν με βλέπεις που έχω πέσει από δεξιά;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Parolos έγραψε:Να αυτά τώρα.. να μιλάνε για στημένα και δε ξέρω γω τί με τον κωλομπεο. Σοβαρευτείτε λίγο όσοι τα λέτε.

Κατά τ άλλα πρόστιμο σε όλο το team προπονητικό και παίχτες. Όσοι λέτε ότι ε αυτά συμβαίνουν, ε όχι δε συμβαίνουν εγώ δε θυμάμαι να μην κερδίσαμε παιχνίδι από 4-1.
Παρακαλώ μην το παίζεται ψύχραιμοι, σήμερα η ευθύνη είναι τεράστια και όλων. Η ξεφτίλα είναι μεγάλη.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω μέχρι κεραίας σε όλα.

Είναι αστείο και ακραία υποτιμητικό να μιλάνε κάποιοι για "στημένο".

Από την άλλη δεν υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό, όχι αυτά δεν είναι από αυτά που γίνονται.

Από 4-1, 4-4 μέσα στην Τούμπα; Με τον Βόλο; Και κάποιοι ψάχνουν και για δικαιολογίες;

Ξεφτίλα είναι, νετα σκέτα.

Σφίξιμο τα λουριά, το κεφάλι κάτω και δουλειά γιατί τα ματς που ακολουθούν είναι φωτιά!

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

blackchaos έγραψε:Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν γίνεται να παίξεις χαλαρά στην κοπεγχάγη μετά από αυτό το σοκ.
Εκεί στο πέναλτι του βιερίνια τι του έλεγε όλη η ομάδα του βόλου ? αφού ήταν καθαρό
Μπόουλινγκ κάνανε!

Και το δεχθηκε ολο αυτό το αρχιδι ο διαιτητής.

5 6 άτομα περάσανε από μπροστά και μαλακιζοντουσαν.

Γνωστές πιπες ισπανικού περιεχομένου!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

με λουτσεσκου ειχαμε 30/30 νικες με μικρομεσαιους στην τουμπα στην πρωτη του θητεια
εχουμε ειδη μια ηττα και μια ισοπαλια που κερδιζαμε 4-1...
αυτα ειναι τα παιχνιδια που πρεπει να κερδιζεις
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ρεεεεε ειστε ηληθιοι που μου μιλατε για στησιμο;;;;;αντε απο δω ντροπη των οπαδων....

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΒΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ 1ο ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.....ΣΤΟ 4-3!ΑΡΧΙΔΙ

Η ΠΑΕ ΚΑΛΑ;;;;ΔΟΥΚΑ,ΚΥΡΙΑΚΟ;;;;;ΖΕΙΤΕ;;;;;;
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Νομίζω ότι επάνω στη γραμμή μπορεί να βολτάρει κιόλας ο τερματοφύλακας αλλά την ώρα που φεύγει η μπάλα ένα τουλάχιστον πόδι πρέπει να πατάει στη γραμμή. Εγώ δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πατάει. Μάλλον όχι θα έλεγα χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Ωωωπαααα ρε, υπήρχε βαρ σήμερα? :o
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η ομάδα έδειξε πολλά καλά πράγματα. Αυτά οφείλονται στον προπονητή, στην δουλειά που κάνει. Όπως επίσης πιστώνεται τι λάθος διαχείριση του ματς. Οι αλλαγές σβαμπ, ακπομ, μπισε ήταν λανθασμένες. Η επιμονή του στον παραγυιο για τον λόγο ότι έγινε μεταγραφή επιλογής του είναι εμμονή, για τον Βαρελα φωνάζει εδώ και καιρό η εικόνα του.
Στο 4-1 Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και να ξεκουρασεις παίκτες, κοιτάς να διαφυλαξεις τη νίκη. Του ξέφυγε αυτό.
Η ομάδα φωνάζει ενίσχυση! Το ξέρουμε και το περιμένουμε αν και αργεί ακόμη.
Υπομονή και στήριξη. Όλοι μας βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Δεν θα αλλάξει κάτι αν δεν γίνουν οι απαραίτητες πρώτες κινήσεις τον Γενάρη. Ωστόσο όσο περισσότερο στηρίξουμε αυτή την ομάδα τόσο λιγότερες απώλειες θα έχουμε.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Σαν ΠΑΟΚτσής, χαίρομαι που αφιέρωσα την Κυριακή μου σε μια καλή παρέα, σε μια ωραία ταβέρνα και σε πολλούς εκπληκτικούς μεζέδες.

Σαν φίλαθλος, λυπάμαι που έχασα ένα τέτοιο ματς.

Επιβεβαίωση όσων από καιρό γράφω περί οπαδών και φιλάθλων, τα σχόλια όλων των νεοΠΑΟΚτσήδων που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γίνουν γαύροι στην θέση των γαύρων και τίποτα παραπάνω.

Χωρίς να έχω δει το ματς, δεν μπορεί να υπάρχει αδικία, σφαγή, διαιτητικά λάθη ή οτιδήποτε άλλο μίζερο που να μπορεί να επηρεάσει ένα παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό (ανάμεσα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μια ομάδα σαν τον Βόλο) ώστε αυτό από 4-1, να γυρίσει σε 4-4.

Περιμένω τον Λουτσέσκου να μου πει για τακτικά ώριμους και ανώριμους παίκτες, γήπεδα με χορτάρι Β' εθνικής και άλλα τέτοια όμορφα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

gergeo4 έγραψε:ρεεεεε ειστε ηληθιοι που μου μιλατε για στησιμο;;;;;αντε απο δω ντροπη των οπαδων....

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΒΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ 1ο ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.....ΣΤΟ 4-3!ΑΡΧΙΔΙ

Η ΠΑΕ ΚΑΛΑ;;;;ΔΟΥΚΑ,ΚΥΡΙΑΚΟ;;;;;ΖΕΙΤΕ;;;;;;

Το μεγαλύτερο λάθος θα ήταν να βγουν και να μιλήσουν σήμερα. Θα δεχθούμε φοβερό επικοινωνιακό πλήγμα. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Δύο βαθμοί χάθηκαν και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ, ΥΠΟΝΟΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”