ΠΑΟΚ-Bohemian 2-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 2-0 MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν με απασχολεί αν άργησε να το ανακοινώσει η ΠΑΕ(δε φημίζεται για τη σβελταδα της άλλωστε...) αλλά η απόφαση ανήκει σε αυτήν και δε μπορεί κανείς άλλος να αποφασίσει κλείσιμο θύρας. Τα παράπονα στον Ιβάν.
- buffalobill4
Δηλαδη η Θ4 παίρνει αποφάσεις αντι για την παε; Γιατί μην μου πεις ότι ο Σαββίδης δεν είναι ενήμερος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Τότε γιατί
Παίρνουμε την σκληρή για τους εαυτούς μας απόφαση, να απέχουμε από τα γήπεδα ως διαμαρτυρία απέναντι στην πρωτόγνωρη αυτή πολιτική διαχωρισμών, την οποία δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε. Αρχής γενομένης από το πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, η ΘΥΡΑ 4 θα παραμείνει κλειστή. Δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε για την κατάργηση των διαχωρισμών και την κατάργηση του αντισυνταγματικού νόμου Αυγενάκη και είμαστε σίγουροι πως θα έχει την ίδια κατάληξη, τόσο ο νόμος όσο και ο πολιτικός πατέρας του, με τον προηγούμενο εμπνευστή τον Ορφανό, ήτοι στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας.
?
Αφού πήραν απόφαση να απέχουν, γιατί οι ίδιοι ανακοινώνουν πριν τη ΠΑΕ ότι η 4 θα παραμείνει κλειστή;
Αφού δεν θα πάνε οι ΣΦ, γιατί να κλείσει η 4; Σάμπως τους ανήκει;
Σχετικά με το ματς και την πρόκριση:
1. Όσο κι αν δεν είναι "της μόδας" να το λέμε, οι Ιρλανδοί ήταν μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ομάδα, πάντα για τα δεδομένα και το επίπεδό τους. Χωριό, ημιεπαγγελματίες και τα λοιπά, σίγουρα δεν ήταν. Πολύ σωστή τακτική προσέγγιση των αγώνων, συγκέντρωση και συνοχή. Και στα δυο ματς.
2. Το δίκαιο σκορ θα ήταν 5-0
3. Από εκεί και πέρα ειδικά στο β μέρος έκανε μπαμ από χιλιόμετρα, οτι δεν υπάρχει πνευμόνι στην ομάδα, με συνέπεια το ματς να μετατραπεί από μονόλογος, σε διάλογο...
4. Όταν δεν καθαρίζεις, η μπάλα τιμωρεί. Ευτυχώς δεν μας τιμώρησε.
5. Και σημαντικότερο: Επίσης της μόδας είναι να κράζουμε Πασχαλάκη. Εγώ λεω για ακόμα μια φορά οτι φέτος δεν έχουν πέσει καθόλου τα φώτα σε ένα πολύ επικίνδυνο τομέα του παιχνιδιού μας : Στην άμυνα. Δεν εμπιστεύομαι ούτε το σύνολο, ούτε τα άτομα. Ελπίζω να συνέλθουν γιατί ως τώρα είμαστε σε κάθε φάση επικίνδυνοι.
6. Καλύτεροι παίκτες μας σήμερα ο Σβαμπ, ο Μπίσε και ο Σοάρες (τους δυο απ τους τρείς, τους αντιπαθώ ποδοσφαιρικά, κι όμως έπαιξαν καλά).
7. Η ομάδα έχει μια Α ποιότητα, όμως ΕΠΕΙΓΕΙ η ουσιαστική ενίσχυσή της. Θέλουμε ξεκάθαρη ποιότητα αλλά και ΤΑ ΧΥ ΤΗ ΤΑ. Ωραία τα μπάλανς και τα λοιπά, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να μη κάνει το σταυρό του όταν πρέπει να σπριντάρει.
1. Όσο κι αν δεν είναι "της μόδας" να το λέμε, οι Ιρλανδοί ήταν μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ομάδα, πάντα για τα δεδομένα και το επίπεδό τους. Χωριό, ημιεπαγγελματίες και τα λοιπά, σίγουρα δεν ήταν. Πολύ σωστή τακτική προσέγγιση των αγώνων, συγκέντρωση και συνοχή. Και στα δυο ματς.
2. Το δίκαιο σκορ θα ήταν 5-0
3. Από εκεί και πέρα ειδικά στο β μέρος έκανε μπαμ από χιλιόμετρα, οτι δεν υπάρχει πνευμόνι στην ομάδα, με συνέπεια το ματς να μετατραπεί από μονόλογος, σε διάλογο...
4. Όταν δεν καθαρίζεις, η μπάλα τιμωρεί. Ευτυχώς δεν μας τιμώρησε.
5. Και σημαντικότερο: Επίσης της μόδας είναι να κράζουμε Πασχαλάκη. Εγώ λεω για ακόμα μια φορά οτι φέτος δεν έχουν πέσει καθόλου τα φώτα σε ένα πολύ επικίνδυνο τομέα του παιχνιδιού μας : Στην άμυνα. Δεν εμπιστεύομαι ούτε το σύνολο, ούτε τα άτομα. Ελπίζω να συνέλθουν γιατί ως τώρα είμαστε σε κάθε φάση επικίνδυνοι.
6. Καλύτεροι παίκτες μας σήμερα ο Σβαμπ, ο Μπίσε και ο Σοάρες (τους δυο απ τους τρείς, τους αντιπαθώ ποδοσφαιρικά, κι όμως έπαιξαν καλά).
7. Η ομάδα έχει μια Α ποιότητα, όμως ΕΠΕΙΓΕΙ η ουσιαστική ενίσχυσή της. Θέλουμε ξεκάθαρη ποιότητα αλλά και ΤΑ ΧΥ ΤΗ ΤΑ. Ωραία τα μπάλανς και τα λοιπά, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να μη κάνει το σταυρό του όταν πρέπει να σπριντάρει.
- kataramenos5
Εγώ σήμερα είδα μια ομάδα που οπότε ήθελε μπορούσε να πετάξει γκολ στους Ιρλανδούς. Γιο γιο με την κυκλοφορία της. Αδυναμία μόνο πίσω παρουσίασε ως παθογένεια. Από μέση και μπροστά οπότε θέλαμε βάζαμε και άλλο γκολ. Γιατί δεν το κάναμε και στο τέλος χαζολογουσαν δεν ξέρω.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ φίλος αλλά αν εσύ είδες να σε παίζει στα ίσα ο αντίπαλος μάλλον δε βλέπεις καλά.Phoenixgrg έγραψε:Ρε παιδιά δεν είναι γκρίνια όταν παίζεις με τα γκαρσόνια και τους κούριερ που ολο τους το μπατζετ είναι ο ροντριγκο να σε παίζουν στα ίσα και παραλίγο να πάνε το ματς στην παράταση είναι ότι δεν ζούμε σε κάποιο σύννεφο η ομάδα θέλει πολλές αποδεσμεύσεις και αλλαγές για να κάνει το restart αλλιώς και Τετάρτη να βγούμε φέτος με τόσο κακούς παίχτες θα μου φανεί φυσιολογικό να μην πω 15 πόντους πίσω από τον γαύρο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Στα ίσα σε έπαιξε με 2 φάσεις όλο το και συ έχεις 3 γκολ και άλλες 4 κλασικές;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Όσο κουρτιτς πάταγε καλά, όσο μας βγαίνανε σωστά τα μαρκάρισματα πηγαίναμε καλά.chri5ti9 έγραψε:Εγώ σήμερα είδα μια ομάδα που οπότε ήθελε μπορούσε να πετάξει γκολ στους Ιρλανδούς. Γιο γιο με την κυκλοφορία της. Αδυναμία μόνο πίσω παρουσίασε ως παθογένεια. Από μέση και μπροστά οπότε θέλαμε βάζαμε και άλλο γκολ. Γιατί δεν το κάναμε και στο τέλος χαζολογουσαν δεν ξέρω.
Όταν κουραστηκαμε είχαμε θέματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.
Φυσικά και χαίρομαι για την νίκη του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ. Μάλιστα, πανηγυρίζω κιόλας !!!
Πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Άπνοια 1Β, ποιότητα αέρα 88 κακή, υγρασία 45 (ευτυχώς).
Ο Προπονητής ικανότατος και πανέξυπνος.
Η Ομάδα - για δεύτερο επίσημο παιχνίδι, στις 12 Αυγούστου - ικανοποιητική. Σε 43 ημέρες, ομάδα δεν χτίζεται από κανέναν.
Το κάντε μεταγραφές και η ακατάσχετη ονοματολογία, δεν μου λέει τίποτα, αν δεν δω με τα μάτια μου τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν.
Πολλά μέλη του φόρουμ για ανεξήγητους για μένα λόγους, εκφράζονται με πολύ σκληρά λόγια για την Ομάδα.
Ειλικρινά πλέον δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς βρεθήκατε στο γρασίδι κάποιου γηπέδου με το 1/10 της πίεσης και το 1/1000 των οπαδών, του σημερινού αγώνα. Ή σε κάποια διοικητική, τεχνική θέση, έστω της σημερινής μπυραρίας.
Ποτέ δεν θα μπορέσω να πω ή να γράψω για τον σύλλογο μας ή τα μέλη του τόσο σκληρά λόγια.
Καλή Σας Νύχτα.
Φυσικά και χαίρομαι για την νίκη του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ. Μάλιστα, πανηγυρίζω κιόλας !!!
Πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Άπνοια 1Β, ποιότητα αέρα 88 κακή, υγρασία 45 (ευτυχώς).
Ο Προπονητής ικανότατος και πανέξυπνος.
Η Ομάδα - για δεύτερο επίσημο παιχνίδι, στις 12 Αυγούστου - ικανοποιητική. Σε 43 ημέρες, ομάδα δεν χτίζεται από κανέναν.
Το κάντε μεταγραφές και η ακατάσχετη ονοματολογία, δεν μου λέει τίποτα, αν δεν δω με τα μάτια μου τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν.
Πολλά μέλη του φόρουμ για ανεξήγητους για μένα λόγους, εκφράζονται με πολύ σκληρά λόγια για την Ομάδα.
Ειλικρινά πλέον δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς βρεθήκατε στο γρασίδι κάποιου γηπέδου με το 1/10 της πίεσης και το 1/1000 των οπαδών, του σημερινού αγώνα. Ή σε κάποια διοικητική, τεχνική θέση, έστω της σημερινής μπυραρίας.
Ποτέ δεν θα μπορέσω να πω ή να γράψω για τον σύλλογο μας ή τα μέλη του τόσο σκληρά λόγια.
Καλή Σας Νύχτα.
Αυτο που εγινε στο πρωτο ημιχρονο και ειχε ως αποτελεσμα το κορυφαιο σε αποδοση διαστημα στο παιχνιδι εγινε τυχαια η με εντολη? Εννοω το δευτερο 25λεπτο οταν ο Ελ Καντουρι εφυγε απο τα αριστερα σχεδον επιδεικτικα,σχεδον εκνευρισμενος καθως δεν του εβγαινε τιποτα στο γηπεδο μεχρι τοτε.
- Σουριναμέζος
Γνωρίζει κάποιος για ποιόν λόγο απαγορεύτηκε από την αστυνομία η είσοδος ιρλανδών στην Τούμπα? Κάτι μάλιστα που ανακοινώθηκε μόλις χθες ενώ οι άνθρωποι είχαν ήδη αγοράσει εισητήρια και μεταφορικά... Κρίμα γιατί πρόκειται για σύλλογο με πανέμορφη οπαδική κουλτούρα
-
Μπαρκαρούτσος
Τώρα είδα και πόσο κόσμο είχε η πορεία. Δεν βάζω φωτογραφία, γιατί μπορεί να με πείτε και γαύρο, ή ότι είμαι ο Τάκης Τσουκαλάς.
Αυτοί λοιπόν, οι βαρείς ΠΑΟΚτσήδες, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ συμφώνησαν με τη ΠΑΕ να κλείσει η Τούμπα, για να μη μπορεί να πάει όποιος θέλει.
Και τώρα ο κύριος Πρωθυπουργός σκέφτεται να διαλύσει τη Βουλή και να γίνουν εκλογές.
Αυτοί λοιπόν, οι βαρείς ΠΑΟΚτσήδες, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ συμφώνησαν με τη ΠΑΕ να κλείσει η Τούμπα, για να μη μπορεί να πάει όποιος θέλει.
Και τώρα ο κύριος Πρωθυπουργός σκέφτεται να διαλύσει τη Βουλή και να γίνουν εκλογές.
Περίεργη αυτή η φάση. Δεν βλέπω το λόγο να είχαμε εμείς αρνητική θέση με τόση άπλα που υπήρχε στις κερκίδες.Σουριναμέζος έγραψε:Γνωρίζει κάποιος για ποιόν λόγο απαγορεύτηκε από την αστυνομία η είσοδος ιρλανδών στην Τούμπα? Κάτι μάλιστα που ανακοινώθηκε μόλις χθες ενώ οι άνθρωποι είχαν ήδη αγοράσει εισητήρια και μεταφορικά... Κρίμα γιατί πρόκειται για σύλλογο με πανέμορφη οπαδική κουλτούρα
Μάλλον κάποια πρωτόκολλα θα το προκάλεσαν και για τα οποία δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να μην εφαρμοστούν.
Στενάχωρο πάντως ως γεγονός.
-
Luigi Vampa
Υπάρχει απαγορευτικό της UEFA για οπαδούς στα εκτός έδρας. Τώρα αυτό με τα διαβατήρια που λένε ότι δεν άφηναν κόσμο που δεν είχε ελληνικό διαβατήριο, δνε ξέρω αν ισχύει κ ποιος πήρε αυτό το μέτρο
Ενώ η υπόλοιπη Τούμπα εκτός της 4 ε; Έσφιζε από κόσμο..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τώρα είδα και πόσο κόσμο είχε η πορεία. Δεν βάζω φωτογραφία, γιατί μπορεί να με πείτε και γαύρο, ή ότι είμαι ο Τάκης Τσουκαλάς.
-
giliopoulos
Φιλε μου διαθεσιμα εισητηρια υπηρχαν μονο για την 1. Τωρα γιατι δεν εσφιζε απο κοσμο δεν γνωριζωBanksy έγραψε:Ενώ η υπόλοιπη Τούμπα εκτός της 4 ε; Έσφιζε από κόσμο..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τώρα είδα και πόσο κόσμο είχε η πορεία. Δεν βάζω φωτογραφία, γιατί μπορεί να με πείτε και γαύρο, ή ότι είμαι ο Τάκης Τσουκαλάς.