9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 18. Nélson Miguel Castro Oliveira
Μεγάλη απώλεια ...
αλλά σε σχέση με τα άλλα προβλήματα που έχουμε φοβάμαι λιγότερο γιατί έχουμε καλούς αντικαταστάτες ... Ο Σφιντέρσκι είναι απλά ντεφορμέ λόγω καταπόνησης με γιούρο και προετοιμασία ... σε δέκα μέρες θα είναι πολύ καλύτερος
Επίσης πιστεύω ότι πολύ στον Κούτσια ... Ο Λούτσε δεν ξέρω αν τον πιστεύει ... πάντως πριν τον βάλει πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του
αλλά σε σχέση με τα άλλα προβλήματα που έχουμε φοβάμαι λιγότερο γιατί έχουμε καλούς αντικαταστάτες ... Ο Σφιντέρσκι είναι απλά ντεφορμέ λόγω καταπόνησης με γιούρο και προετοιμασία ... σε δέκα μέρες θα είναι πολύ καλύτερος
Επίσης πιστεύω ότι πολύ στον Κούτσια ... Ο Λούτσε δεν ξέρω αν τον πιστεύει ... πάντως πριν τον βάλει πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του
Φάνηκε μετά το 20λεπτο ότι δεν πατούσε και σηκώθηκε ο σβι για ζεσταμα...Δυστυχως τα χειρότερα επιβεβαιωθηκαν 
Περαστικά παιχταρα

Περαστικά παιχταρα

- anekfrastos
Όχι. Απλή διαπίστωση κάνω .. Αν θα ήθελα κάτι αυτό θα ήταν έναν καλύτερο φορ από τον Σφιντέρσκι που τον θεωρώ μέτριο.nunies4 έγραψε:Έπρεπε να είχε πάρει και 4ο φορ;anekfrastos έγραψε:Παίξε τώρα Ριέκα με σφι και Κούτσια
- pisakaipoupoula
Τι να πω, αυτός είναι ακριβώς ότι θέλαμε πέρσι όταν ήρθε ο παλτοΤσόλακ....περαστικά!
Δεν είναι η ζημιά ίδια με μια ολική ρήξη. Εχει πολύ μικρότερο χρόνο αποκατάστασης. Επίσης πολλοι αθλητές παίζουν 12-18 μήνες με μερική ρήξη καθώς δεν το καταλαβαίνουν και μετά παθαίνουν ολική. Περαστικά και κατά τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοέμβρη θα είναι πίσω.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Παρ 13 Αύγ 2021, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
18. Nélson Miguel Castro Oliveira
Εδω θυσιάσαμε 20-30εκ και ομίλους Τς.Λιγκ για να πουλήσουμε Ατκομ 1εκ πριν Κρασνονταρ, στη Ριέκα και το Κονφερανς θα κολλήσουμε;anekfrastos έγραψε:Παίξε τώρα Ριέκα με σφι και Κούτσια
Sent from my iPhone using Tapatalk
- WeWillRockYou
Περαστικά στον άτυχο Νέλσον!
Κρίμα, γιατί φάνηκε να έχει προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και θα αποτελέσει πλήγμα για την συνέχεια.
Κρίμα, γιατί φάνηκε να έχει προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και θα αποτελέσει πλήγμα για την συνέχεια.
- abc_o_ karpouzas
Φίλε οι μαύρες κάλτσες και οι γκαντεμοσαυροι σε φάγανε
Το τι άκουγες εχθές στο δεύτερο ημίχρονο πριν την αλλαγή σου δεν λέγεται
Περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά μας
Το τι άκουγες εχθές στο δεύτερο ημίχρονο πριν την αλλαγή σου δεν λέγεται
Περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά μας
να πω τώρα εγώ κάτι?
χθες φάνηκε πολύ νωρίς ότι είχε ενοχλήσεις και μάλιστα σηκώθηκε ο σφιντέρσκι για ζέσταμα
η αλλαγή άργησε πολύ να γίνει
δεν είμαι γνώστης για να μιλήσω με σιγουριά, αλλά εφόσον είναι τόσο σημαντικός παίχτης, γιατί πάρθηκε το ρίσκο να συνεχίσει να αγωνίζεται?
χθες φάνηκε πολύ νωρίς ότι είχε ενοχλήσεις και μάλιστα σηκώθηκε ο σφιντέρσκι για ζέσταμα
δεν είμαι γνώστης για να μιλήσω με σιγουριά, αλλά εφόσον είναι τόσο σημαντικός παίχτης, γιατί πάρθηκε το ρίσκο να συνεχίσει να αγωνίζεται?
Δεν προλαβαινεται αυτό μεσα στο παιχνιδι και ακούγαμε ότι είχε ενοχλήσεις και πριν τον ματς, οπως και ο Ροντριγκο.danirifle έγραψε:να πω τώρα εγώ κάτι?
Οποτε δε μπορούμε να ξέρουμε ποτέ το έπαθε.
αν είχαν κάνει μαγνητική θα φαινόταν σιγουρα αλλά δεν θερω αν γινεται αυτο σε ομάδες προληπτικά με το παραμικρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk