Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ptol το μαμησες και ψοφησε. Να λεμε και τα σωστα και τα λαθος, το να κανεις κριτικη δε σημαινει οτι θες να φυγεις ο Ιβαν. Εχεις αρρωστια με το να κατακρινεις τον καθενα μολις πει κατι εδω
-
Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε 10-15 χρόνια προορίζεται να είναι το λιμάνι με την μεγαλύτερη σημασία στα Βαλκάνια εφόσον υλοποιηθεί η ποτάμια σύνδεση με τον Δούναβη που θα συνδέσει την Μεσόγειο με την Κεντρική Ευρώπη και κατ'επεκταση ακόμα και με την Ρωσία .eorptol1 έγραψε:καταλαβαινω σε ανυσηχει η ενδυναμωση Ιβαν μεσω λιμανιου που αναβαθμιζεται......ρε θα τον λουστειται τον Ιβαν εδω ειναι δεν φευγει και προχωραει τις επενδυσεις του.....φιλακια στο to10malakies.gr......Aye4 έγραψε:Αδέλφια κρατάτε μικρό καλάθι. Η εξέλιξη έχει κι άλλη ανάγνωση. Οι Γερμανοί αποχωρούν από το λιμάνι. Ένα λιμάνι που για όσους ξέρουμε πράγματα από μέσα, εμφανίζει ολοένα και περισσότερες αδυναμίες. Η επένδυση για την εμβάθυνση της προσέλευσης απορρίφθηκε. Λένε ότι από πίσω κρύβεται η cosco που θέλει τα μεγάλα τάνκερ και τα μαγαλα μεταφορας κοντέινερ να προσεγγίζουν μόνο τον Πειραιά τον οποίο έχει μισθωμένο. Στη Θεσσαλονίκη έρχεται μόνο η μεταφόρτωση μεσω μικρων πλοιαριων και αν. Το χυδειν φορτίο χαθηκε για το λιμάνι και πάει στο λιμάνι της Καβαλας και το σχέδιό για σιδηροδρομική σύνδεσή λιμανιού προς Ευρώπη μετακινείται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Επιπλέουν οι ΗΠΑ επενδύουν σε Καβαλα και Αλεξανδρούπολη. Ακούσατε κανέναν να μιλα για επένδυση στο λιμάνι Θεσσαλονίκης;
Δεν μιλάμε για υποβάθμιση.Για πλήρη αναβάθμιση του ρόλου του λιμανιού μιλάμε
- bersekeros
Το Βελιγράδι ρε ξέχασες brate. Και την Βουδαπέστη....αααααααχχgika έγραψε:Εννοείς ότι θα υπάρχει κρουαζιέρα Θεσσαλονίκη - Βιέννη - Γάνδη - Άμστερνταμ?

Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Βιερινια για τον Σαββιδη. Δεν ξέρω αν κάτι χάθηκε στη μετάφραση αλλά αυτό το «μου φαίνεται υγιής», «δεν βλέπει ουτε την οικογένεια του» ...Ίσως είμαι και εγώ υπερβολικός.
- Dimitris++++
Βεβαια βγηκε και η ειδησαρα
"Για τα χρήματα που έχουν μαζέψει οι παίκτες του ποδοσφαίρου για την ΑΜΚ του μπάσκετ: «Το έχουμε κάνει ήδη... Έχουμε μαζέψει τα λεφτά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τα έχουμε δώσει»"
"Για τα χρήματα που έχουν μαζέψει οι παίκτες του ποδοσφαίρου για την ΑΜΚ του μπάσκετ: «Το έχουμε κάνει ήδη... Έχουμε μαζέψει τα λεφτά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τα έχουμε δώσει»"
Ο Σαββίδης είναι λίγο παρανοϊκός. Θυμάμαι σε μια συνέντευξη του πριν 6-7 χρόνια είχε αναφέρει ότι τα χρήματα που ξοδεύει για πρόληψη της υγείας του είναι κοντά στα 100 χιλιάρικα το χρόνο...μου είχε πέσει το σαγόνι τοτεjoshua έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Βιερινια για τον Σαββιδη. Δεν ξέρω αν κάτι χάθηκε στη μετάφραση αλλά αυτό το «μου φαίνεται υγιής», «δεν βλέπει ουτε την οικογένεια του» ...Ίσως είμαι και εγώ υπερβολικός.
Λέω να ξεκινήσω την 3η κατοστάρα των αναρτήσεων μου με ευχές προς τον Πρόεδρο. Η αλήθεια είναι ότι η αναφορά του Αρχηγού με θορύβησε λίγο.
Ιβάν Σαββίδη σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι Υγιής, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αν και έναν μαχητή σαν και σένα δεν τον φοβάμαι.
Υγιής, Δυναμικός, Επιτυχημένος, Πόντιος, ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Θα εγκαινιάσεις την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ. ΧΑΜΟΣ !!!
Ιβάν Σαββίδη σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι Υγιής, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αν και έναν μαχητή σαν και σένα δεν τον φοβάμαι.
Υγιής, Δυναμικός, Επιτυχημένος, Πόντιος, ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Θα εγκαινιάσεις την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ. ΧΑΜΟΣ !!!
Και καλα κανει αδερφε, αφου μπορει! Η προληψη ειναι οτι καλυτερο, αν εχεις ιδιωτικη ασφαλεια ειναι το ιδανικο. Ποσο μαλλον ενας παμπλουτος σαν τον Ιβανrenegade έγραψε:Ο Σαββίδης είναι λίγο παρανοϊκός. Θυμάμαι σε μια συνέντευξη του πριν 6-7 χρόνια είχε αναφέρει ότι τα χρήματα που ξοδεύει για πρόληψη της υγείας του είναι κοντά στα 100 χιλιάρικα το χρόνο...μου είχε πέσει το σαγόνι τοτεjoshua έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Βιερινια για τον Σαββιδη. Δεν ξέρω αν κάτι χάθηκε στη μετάφραση αλλά αυτό το «μου φαίνεται υγιής», «δεν βλέπει ουτε την οικογένεια του» ...Ίσως είμαι και εγώ υπερβολικός.
Όταν έγραψα ότι μπορεί ο Ιβάν να έχει κάποια υποκείμενα νοσήματα και να φοβούνται οι γιατροί του,πέρασε στο ντούκου.joshua έγραψε:Λίγο περίεργες οι δηλώσεις του Βιερινια για τον Σαββιδη. Δεν ξέρω αν κάτι χάθηκε στη μετάφραση αλλά αυτό το «μου φαίνεται υγιής», «δεν βλέπει ουτε την οικογένεια του» ...Ίσως είμαι και εγώ υπερβολικός.
Ο Πόντιος δεν έχει ανάγκη ! Καλά κάνει και προσέχει την υγεία του, είναι δύσκολοι καιροί και αν έχει συμβεί και το παραμικρό χρειάζεται προσοχή. Η στήριξή του στην ομάδα είναι δεδομένη και έχει να μας φέρει πολλές επιτυχίες ακόμα !