23. Shinji Kagawa
- kataramenos5
-
john4serres
- anekfrastos
Re: 23. Shinji Kagawa
καλά το πάμε μέχρι τώρα. Νομίζω ότι το θετικό κλίμα θα αρχίσει να αντιστρέφεται αν τον βλέπουμε στην 11αδα.eorptol1 έγραψε:εκτος αποθεματος ολες οι φανελες με την γιαπωνεζικη γραματοσειρα δεν προλαβα την μαυρη .....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Υπάρχουν ακόμη φανέλες με την ιαπωνική γραμματοσειρά. Εχθές το βράδυ παρειγειλα την ριγ ε
Είδα το ματς με τη Ρεάλ που έβαλε κάποιος στις μεταγραφές. Δύο πράγματα: πρώτον, το θετικό, είχε απίστευτες επαφές με την μπάλα (πάσες, σουτ, κράτημα), έχασε μόνο μια πάσα και δεν του βγήκε μια τρίπλα. Το δεύτερο, το αρνητικό, περπατούσε κυριολεκτικά στο γήπεδο, ούτε γυρνούσε πίσω ούτε μάρκαρε στο κέντρο - ωστόσο έβγαζε ένταση μόνο όταν έπαιρνε την μπάλα.
Ως "νιάτο" χαιρετώ τους ομοϊδεάτες.
-
john4serres
Τρέλανε τους!Μαυρο Χιονι έγραψε:Υπάρχουν ακόμη φανέλες με την ιαπωνική γραμματοσειρά. Εχθές το βράδυ παρειγειλα την ριγ ε
- Amsterdamer_87
Ολοι οι μεγαλοι παιχτες καπως ετσι κανουν φιλεMiles έγραψε:Είδα το ματς με τη Ρεάλ που έβαλε κάποιος στις μεταγραφές. Δύο πράγματα: πρώτον, το θετικό, είχε απίστευτες επαφές με την μπάλα (πάσες, σουτ, κράτημα), έχασε μόνο μια πάσα και δεν του βγήκε μια τρίπλα. Το δεύτερο, το αρνητικό, περπατούσε κυριολεκτικά στο γήπεδο, ούτε γυρνούσε πίσω ούτε μάρκαρε στο κέντρο - ωστόσο έβγαζε ένταση μόνο όταν έπαιρνε την μπάλα.
Αμα δεις παραδειγμα τον Μεσσι στο γηπεδο..στο μισο ματς περπαταει..
Οταν παρουν μπαλα ομως,αντε πιαστους
Βέβαια, άλλη η επιδραστικότητα των μεγάλων παιχτών σε τοπ ομάδες, καθώς και η λειτουργία αυτών των ομάδων και πώς καλύπτουν τέτοια μειονεκτήματα αυτών των παιχτών, και άλλο ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ. Θα το δούμε στην πράξη φίλε μου.
Δεν ξέρω και πώς ήταν ο παίχτης στα νιάτα του σε Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ, δηλαδή αν το είχε αυτό το στοιχείο της έντασης σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού του και απλά ύστερα το έχασε.
Δεν ξέρω και πώς ήταν ο παίχτης στα νιάτα του σε Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ, δηλαδή αν το είχε αυτό το στοιχείο της έντασης σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού του και απλά ύστερα το έχασε.
Γιαλαντζί Ιάπωνας ο κύριος Καγκάβα. Μακαρόνια βλέπω ότι τρώει στο βιντεάκι του ΠΑΟΚtv.