10. Thomas Murg
- episimos73
Re: 10. Thomas Murg
Εδώ έχουμε καταστρέψει τόσους και τόσους από πέρσι ρε Τσος, σ' αυτόν θα κολλήσουμε;
- sourmenetes
- Moderator
Όταν δεν έχεις κάποιον να μεταφέρει γρήγορα σε αυτούς την μπάλα τους μικραίνεις!
Οπως μικρύνεις και το ζιβκο σήμερα!
Καλός παίκτης είναι ο μουργκ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως μικρύνεις και το ζιβκο σήμερα!
Καλός παίκτης είναι ο μουργκ
- sourmenetes
- Moderator
Κουράστηκε πάντως.Eagle1980 έγραψε:Σε εβγαλε πανω στην στιγμη που θα ψηνοταν και το δευτερο ...τι να πω Μουρκγ κανε λιγακι υπομονη θα στρωσουν τα πραγματα πιστευω παιχτουρα !!! :ugeek: :ugeek::ugeek: :ugeek:
ήρθες μετά την πώληση Πέλκα, ως αντικαταστάτης του και βλέπω τις ίδιες τσαπατσουλιές, τις ίδιες άθλιες σέντρες,
τις εκνευριστικά παραπανίσιες κινήσεις, τις χωρίς λογική ενέργειες.
Είσαι όντως αντικαταστάτης του Πέλκα.
Μια μεταγραφή, που όντως πέτυχε διάνα.
- bersekeros
Πάλι καλά που έβαλες το γκολ και δεν χάσαμε. Εσύ φταις; Όχι...και σε έκανε και αλλαγή.
Μάλλον ο survivor του σημερινού Τιτανικού ήσουν σήμερα. Σώθηκες πάνω σε μία βάρκα από τον πνιγμό....
Μάλλον ο survivor του σημερινού Τιτανικού ήσουν σήμερα. Σώθηκες πάνω σε μία βάρκα από τον πνιγμό....
O παικτης για αυτο που ηρθε ειναι λαθος μεταγραφη.Ειναι εξαιρετικη μεταγραφη ομως για τον επομενο προπονητη... 

gpap έγραψε:ήρθες μετά την πώληση Πέλκα, ως αντικαταστάτης του και βλέπω τις ίδιες τσαπατσουλιές, τις ίδιες άθλιες σέντρες,

- paok re niamou
Εχω παρατηρησει αρκετα θετικα σημαδια αλλα και τσαπατσουλιες, οπως πασες και σεντρες χωρις πιεση να καταληγουν στο πουθενα.
Μακαρι να μην μας βγει απλα μια φωτοτυπια του Πελκα
Ένας εξαιρετικός παίκτης που θα έβαζε κι άλλο γκολ αν ο αντίπαλος αμυντικός δεν έπαιζε την μπάλα με το χέρι. Δύο γκολ ήδη κι το πέναλτι δικό του. Μπράβο!!
- navigator11
Μην ασχολείστε ρε. Τσιμπάτε σαν χάνοι.klainmein έγραψε:gpap έγραψε:ήρθες μετά την πώληση Πέλκα, ως αντικαταστάτης του και βλέπω τις ίδιες τσαπατσουλιές, τις ίδιες άθλιες σέντρες,
Μια μεταγραφή, που όντως πέτυχε διάνα.Αλήθεια τωρα, σου αρέσει να εκνευρίζεις τον κόσμο με αυτά που λες ή όντως τα πιστεύεις; Τι γράφεις;;!!
- Salvador Allende
Δεν ενθουσιάζει στο μάτι... Αλλά και έτσι δύο γκολ και μία ασίστ so far χωρίς καν να ξέρεις καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών σου
παικταρα ειναι και θα το δουμε αυτο συντομα!!!!! στο πεναλτι πααταει τη μπαλλα με μεγαλη ανεση και παει μεσα αυτο , αν δεν εβρισκε στο χερι !!εχει στοιχεια πολυ καλα!!!!!!!!!!!!
ΑντιΠέλκας είναι, με τα καλά και τα αρνητικά του Πελκίνιο.paok re niamou έγραψε:Εχω παρατηρησει αρκετα θετικα σημαδια αλλα και τσαπατσουλιες, οπως πασες και σεντρες χωρις πιεση να καταληγουν στο πουθενα.
Εύχομαι να τον στρώσει ο Παυλάρας όπως είμαι σίγουρος θα έστρωνε κ τον Πελκίνιο.