22. Stefan Schwab
-
- paoki_sweden
Re: 22. Stefan Schwab
Opos ipe enas aderfos pio pano. Thimise Pavlara i mpalia. Oreos aristero podi, dinamikos. Theli ligo veltiosi stin grigorada tha erthi pistevo, varia ta podia meta apo tin protimasia.
Bravo Stefan!
Bravo Stefan!
- pisakaipoupoula
Κάποια καλά στοιχεία σίγουρα, καλούτσικη τεχνική και δυναμικός αλλά πολύ αργός μου φάνηκε, και νομίζω δεν είναι μόνο θέμα προετοιμασίας γενικά είναι αργός σαν σκαρί...ελπίζω ο Νίνουα να είναι το ανάποδο γιατί με όλα σου τα χαφ αργά δεν θα πάμε μακρυά πουθενά
- constadine
Κανονικος ποδοσφαιριστης και με αρχηγικο χαρακτηρα. Ειναι πολυ νωρις να τον κρινουμε για ταχυτητα κλπ αλλα εγω πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ ο παικτης. Πολυ καλη και ψαγμενη μεταγραφη.
Ο παίκτης γουστάρει και φαίνεται. Είναι ζωντανός στο παιχνίδι και δεν μασάει τσιχλιτσα. Έχει πάθος. Αν παίξει και μπαλίτσα που δείχνει ότι το χει ακόμα καλύτερα. Αν δεν στοιχίζει και 3,5 εκατομμύρια κορόιδα τους πιάσαμε. Φτου φτου
- anekfrastos
Στην παραπάνω πάσα ήμουν σίγουρος ότι...θα βγει άουτ
Αλλά ο γάτος έβαλε τεμπεσίρια (που έλεγε και ο Άγγελος*) και ο Γιαννούλης την πρόλαβε.
Μια φορά την εβδομάδα να κάνει 2ωρο μάθημα ο Σβαμπ στους άλλους πως να πασάρουν με αυτόν τον τρόπο.
* "Βαλε τεμπεσίρια" φώναζε στο Βόκολο που δοκίμαζε μακρινή 50άρα μπαλιά για τον έξω δεξιά...ο Βόκολος χαμπάρι, η μπάλα γκελάρει στο χόρτο και άουτ... "Γιαπιά..."

Αλλά ο γάτος έβαλε τεμπεσίρια (που έλεγε και ο Άγγελος*) και ο Γιαννούλης την πρόλαβε.
Μια φορά την εβδομάδα να κάνει 2ωρο μάθημα ο Σβαμπ στους άλλους πως να πασάρουν με αυτόν τον τρόπο.
* "Βαλε τεμπεσίρια" φώναζε στο Βόκολο που δοκίμαζε μακρινή 50άρα μπαλιά για τον έξω δεξιά...ο Βόκολος χαμπάρι, η μπάλα γκελάρει στο χόρτο και άουτ... "Γιαπιά..."
πολυ νωρις για να βγει συμπερασμα
απο το χτεσινο φαινεται να ειναι ενας παικτης πολλαπλασιαστης ισχυος στο κεντρο με ενεργη συμμετοχη σε πολλους τομεις, οψομεθα
απο το χτεσινο φαινεται να ειναι ενας παικτης πολλαπλασιαστης ισχυος στο κεντρο με ενεργη συμμετοχη σε πολλους τομεις, οψομεθα
Πολύ νωρίς όντως.
Αυτό που φάνηκε βέβαια είναι ότι δεν είναι κάποιο τρεχαντήρι, με όχι κάποια ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση.
Στα θετικά το καλό πόδι και ότι δεν έχει συνέχεια το μυαλό να γυρνάει πίσω την μπάλα, αλλά ψάχνει την κάθετη.
Δίνει την εντύπωση ότι με ούτε 400 χιλ, αντικαθιστά μιά χαρά τον Μαουρίτσιο του 1,3.
Not bad at all.
Αυτό που φάνηκε βέβαια είναι ότι δεν είναι κάποιο τρεχαντήρι, με όχι κάποια ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση.
Στα θετικά το καλό πόδι και ότι δεν έχει συνέχεια το μυαλό να γυρνάει πίσω την μπάλα, αλλά ψάχνει την κάθετη.
Δίνει την εντύπωση ότι με ούτε 400 χιλ, αντικαθιστά μιά χαρά τον Μαουρίτσιο του 1,3.
Not bad at all.
22. Stefan Schwab
Με ένα Αγκουστο που τρέχει δίπλα η Μισιτς μια χαρά θα είναι
Εκτός αν πάρουμε και άλλο τρεχαντήρι
Εκτός αν πάρουμε και άλλο τρεχαντήρι
Μου αρεσε σημερα.Τοσο αυτος οσο και ο Ελ Καντουρι κανουν μεγαλη προσπαθεια να ταιριαξουν στα θελω του προπονητη παρολο που ειναι λιγο κοντρα ρολος ο τροπος παιχνιδιου μας.Ειναι παντως ποιοτικος παικτης.
Πέρα από τη ποιότητα του που θα φανεί σε βάθος χρόνου γτ ακόμα δν μπορούμε να σε κρίνουμε.
Αξιοθαύμαστη για μένα η φιλοσοφία σου για το ποδόσφαιρο, που προφανώς πηγάζει από τη καταγωγή.
Τόσο όσο.. Όσο μπορώ, όσο ορίζει ο ρόλος, όσο επιβάλει το παιχνίδι, όσο μου βγαίνει.
Αξιοθαύμαστη για μένα η φιλοσοφία σου για το ποδόσφαιρο, που προφανώς πηγάζει από τη καταγωγή.
Τόσο όσο.. Όσο μπορώ, όσο ορίζει ο ρόλος, όσο επιβάλει το παιχνίδι, όσο μου βγαίνει.
Ο παίχτης είναι αναβάθμιση στο κέντρο σε σχέση με τον Μαουρίτσιο...
Και μου αρέσει που βάζει και πάθος
Και μου αρέσει που βάζει και πάθος
-
- ΑποστόληςΑ