ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 03/11 - 20:00 (Paokmania Web Radio-PAOK TV)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 03/11 - 20:00 (Paokmania Web Radio-PAOK TV)

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οδυνηρή ισοπαλία θα έρθει το ματσάκι. Εκτός αν ο Abel βάλει από την αρχή τον αέρινο Εσίτι και τους πάρουμε σβάρνα.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Magpies4 έγραψε:
V-olakiotis έγραψε:Πάμε γερά αύριο πατάμε κορυφή και θυμηθειτε το πώς πριν το Καραϊσκάκη θα είμαστε στο +2 από τον γάβρο που θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο, αλλά μετά το ματς θα φαγωθούν μεταξύ τους...

Σκιστε τους βαζελους!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πώς το υπολόγισες το +2 ;

Λοιπόν, το σημερινό με τον βάζελο είναι το πιό δύσκολο από τα 3 μάτς πρίν τον γάβρο. Είναι μάτς πολύ καθοριστικό. Ἐτσι όπως παίζει ο ΟΦΗ και με τα δύο σεντερ μπάκ του σε πολύ κακή κατάσταση (από ότι έχω παρακολουθήσει), νομίζω ότι θα περάσουμε. Ἀρα το σημερινό είναι το κλειδί και μετά ηρεμούμε και περιμένουμε να πάμε πλήρεις στο λιμάνι.

Προσοχή στην προβοκάτσια. Πολύ ύποπτο αυτό που σκέφτηκε ο υφυπουργός, μιλάμε, το σκέφτηκε μόνος του ή μετά από καμιά σύσκεψη με τους κόκκινους συμβούλους του;
Θα κάνουν κι άλλη γκέλα μέχρι τότε...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

Διορθώστε με μας είμαι λάθος αλλά μέχρι εχθές στο site της ΠΑΕ είχε μόνο διαθέσιμα εισιτήρια για τα επίσημα (50/40€) σήμερα το πρωί που μπήκα να αγοράσω ένα από αυτά βγήκαν και για την 8 τι φάση??
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Ολη σχεδόν η 8 είναι άδεια!!!
Υπαρχουν και στην 6 μερικα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Οφείλει η ομάδα να εμφανιστεί ΑΠΟΛΥΤΑ έτοιμη για το σημερινό παιχνίδι. Η νοοτροπία του ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να είναι Πρωταθλητή. Μετά από γκέλα του με το ζόρι και το στανιό ανταγωνιστή. Σήμερα πρέπει να δοθεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να είναι ο επιβήτοράς τους.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ας περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα σήμερα! Μετά και την νίκη στο μπάσκετ, πάμε και για τους τρείς βαθμούς στο ποδόσφαιρο! :opaokara:
Blacksheep

okkas73 έγραψε:Ολη σχεδόν η 8 είναι άδεια!!!
Υπαρχουν και στην 6 μερικα
Ναι αλλά εχθές η προχθές δεν τα είχε διαθέσιμα είχε μόνο για τα επίσημα μπορεί να κάνω και λάθος αλλά όταν μπήκα να ψάξω δεν τα πήρε το μάτι μου
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Οσοι ειδαμε το βαζελος αελ, ξερουμε οτι ειναι πολυ σκληρη ομαδα ο βαζελος, με δυναμεις και μεγαλη αντοχη, που ισως εμεις δεν εχουμε, και με νεους που τα δινουν ολα. Εξαιρετικα δυσκολο το ματς. θεωρω πως δεν πρεπει να δωσουμε χωρους αλλιως ο μπουζουκης και η παρεα του θα μας κανουν ζημια.
Οποιος νομιζει οτι ειναι ευκολο κοιματε.
Πιο πιθανο το Χ παρα ο ασσος.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑ
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Χθες το μεσημέρι άνοιξαν τα εισητηρια για την 8
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν περιμένω από τους παίκτες να καταλάβουν, αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι τον Σπάθα. Θυμάμαι καθαρά το που ήμουν, που καθόμουν, τι φορούσα, τι έπινα ενώ μας έκλεβαν το πρωτάθλημα.

Θυμάμαι ακόμα το γκολ-οφσάιντ του Ζιλμπέρτο για να βγει με το στανιό ο βάζελος στα προκριματικά τσουλού.

Θυμάμαι ακόμα τον τελικό του 2014, που μας γέμισαν κόκκινες στον ημιτελικό και ο βάζελος χαιρόταν που έριξε τέσσερα στον μισό ΠΑΟΚ.

Φυσικά θυμάμαι ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που άνοιξα την αθλητική εφημερίδα και διάβασα ότι ο βάζελος πήρε τον Σαλπιγγίδη για ένα κομμάτι ξερό ψωμί.

Και προφανώς θυμάμαι το τουπέ και την υπεροψία των βάζελων οπαδών απέναντι σε όλα αυτά. Αυτών που τώρα έχουν εξαφανιστεί και περιμένουν να ξαναπάρει μπρος η ομάδα τους για να εμφανιστούν και να μας ζαλίσουν τα αρχίδια με ιστορίες για μεγάλες ομάδες και κουραφέξαλα.

Δεν περιμένω από τους παίκτες μας να έχουν ιδέα για όλα αυτά. Θέλω όμως η π@@τσα που θα φάνε αυτοί οι σιχαμένοι σήμερα να τους μείνει αξέχαστη και να τους βουτήξει στην μιζέρια τους για άλλα τόσα χρόνια.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν περιμένω από τους παίκτες να καταλάβουν, αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι τον Σπάθα. Θυμάμαι καθαρά το που ήμουν, που καθόμουν, τι φορούσα, τι έπινα ενώ μας έκλεβαν το πρωτάθλημα.

Θυμάμαι ακόμα το γκολ-οφσάιντ του Ζιλμπέρτο για να βγει με το στανιό ο βάζελος στα προκριματικά τσουλού.

Θυμάμαι ακόμα τον τελικό του 2014, που μας γέμισαν κόκκινες στον ημιτελικό και ο βάζελος χαιρόταν που έριξε τέσσερα στον μισό ΠΑΟΚ.

Φυσικά θυμάμαι ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που άνοιξα την αθλητική εφημερίδα και διάβασα ότι ο βάζελος πήρε τον Σαλπιγγίδη για ένα κομμάτι ξερό ψωμί.

Και προφανώς θυμάμαι το τουπέ και την υπεροψία των βάζελων οπαδών απέναντι σε όλα αυτά. Αυτών που τώρα έχουν εξαφανιστεί και περιμένουν να ξαναπάρει μπρος η ομάδα τους για να εμφανιστούν και να μας ζαλίσουν τα αρχίδια με ιστορίες για μεγάλες ομάδες και κουραφέξαλα.

AMEN

Δεν περιμένω από τους παίκτες μας να έχουν ιδέα για όλα αυτά. Θέλω όμως η π@@τσα που θα φάνε αυτοί οι σιχαμένοι σήμερα να τους μείνει αξέχαστη και να τους βουτήξει στην μιζέρια τους για άλλα τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Με την 8 πάντα έτσι συμβαίνει, νομίζω ότι ανοίγει μόνο όταν εξαντληθεί το θεωρητικό περιθώριο ανταλλαγής εισιτηρίων (48 ώρες πριν τον αγώνα).

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση ένας πράσινος να βάλει κασκόλ με τριφύλλι και να ανηφορίσει για Τούμπα σαν να μην συμβαίνει τίποτα; Η μόνη περίπτωση να γίνει αυτό είναι να έρθει να φωνάξει "ο αλ αφούζ είναι μεγάλος" στην 8 πριν εκραγεί. Από άτομα χωρίς διακριτικά την πατάμε πάντα ή από άτομα που κρύβονται πίσω από άλλους πχ πράσινοι πίσω από τους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης το 2012.

Το παιχνίδι προβλέπεται σφιχτό και ζόρικο. Δεν θα κλάψω αν αποδειχτεί ανοιχτό και άνετο αλλά ο πράσινος πού και πού βγάζει εγωισμό και καλύπτει τις αδυναμίες του και αυτό περιμένω να γίνει και σήμερα. Θυμηθείτε το παιχνίδι με τον κίτρινο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όσο προσπαθούν να μας παρουσιάσουν, όλοι οι καρεκλοκένταυροι και οι εν χαβουζοβοθρολιμανιστάν εδρεύοντες αυλοκόλακες τους, αυτήν την ξεπεσμένη μαντάμ Σουσού, σαν ομάδα με βάσεις και προοπτικές, τόσο σιγουρεύομαι:

Η ζωή είναι ένα αγγούρι...Άλλος το τρώει και δροσίζεται κι άλλος το τρώει και ζορίζεται...
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν περιμένω από τους παίκτες να καταλάβουν, αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι τον Σπάθα. Θυμάμαι καθαρά το που ήμουν, που καθόμουν, τι φορούσα, τι έπινα ενώ μας έκλεβαν το πρωτάθλημα.

+1926192619261926
Blacksheep

Τρικυμίας έγραψε:Με την 8 πάντα έτσι συμβαίνει, νομίζω ότι ανοίγει μόνο όταν εξαντληθεί το θεωρητικό περιθώριο ανταλλαγής εισιτηρίων (48 ώρες πριν τον αγώνα).

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση ένας πράσινος να βάλει κασκόλ με τριφύλλι και να ανηφορίσει για Τούμπα σαν να μην συμβαίνει τίποτα; Η μόνη περίπτωση να γίνει αυτό είναι να έρθει να φωνάξει "ο αλ αφούζ είναι μεγάλος" στην 8 πριν εκραγεί. Από άτομα χωρίς διακριτικά την πατάμε πάντα ή από άτομα που κρύβονται πίσω από άλλους πχ πράσινοι πίσω από τους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης το 2012.

Το παιχνίδι προβλέπεται σφιχτό και ζόρικο. Δεν θα κλάψω αν αποδειχτεί ανοιχτό και άνετο αλλά ο πράσινος πού και πού βγάζει εγωισμό και καλύπτει τις αδυναμίες του και αυτό περιμένω να γίνει και σήμερα. Θυμηθείτε το παιχνίδι με τον κίτρινο.
Εγώ πάλι φοβάμαι πολύ μην έρθει κανένας στημένος απλά να δημιουργήσει πρόβλημα η να κάνει καμία μακακια στιλ Oscars Garcia . Προτιμώ να δώσω 15 για να πάω να δω την αγώνα πάρα 50 το πολύ πολύ πηδάω κάγκελο και πάω στα επίσημα :D :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”