44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
μου άρεσε ο σκύλος.
Μαζί με Καντούρι, αναδεικνύει ο ένας τον άλλον.
Πιστεύω πως με τρεις στο κέντρο, ο ένας πρέπει σίγουρα να είναι ο Esiti.
Όποιοι και να είναι οι άλλοι δύο.
Μαζί με Καντούρι, αναδεικνύει ο ένας τον άλλον.
Πιστεύω πως με τρεις στο κέντρο, ο ένας πρέπει σίγουρα να είναι ο Esiti.
Όποιοι και να είναι οι άλλοι δύο.
Ο Εσίτι έχει και κάτι το οποίο δεν μετριέται στις στατιστικές. Ρίχνει στα τάρταρα την ψυχολογία των αντιπάλων χαφ που κινούνται στο πεδίο δράσης του. Όποτε μία μπαλιά ήταν διεκδικούμενη ανάμεσα στον Εσίτι και έναν αντίπαλο, ΠΑΝΤΑ η κατάληξη ήταν η ίδια, η μπάλα στα πόδια του ανθρωποφάγου. Έτσι ο αντίπαλος καταλαβαίνει πως είναι μάταιο το να πάρει το κέντρο από τον ΠΑΟΚ και απλά περιμένει το αναπόφευκτο!
Και τι δεν γράφτηκε εδώ μέσα για τον Esiti.
Δεν ξέρει μπάλα, καθόλου τεχνική, δεν είναι καλός ψηλά, δεν βοηθάει στην ανάπτυξη, δεν...
Μια χαρά παίκτης είναι τεχνικά. Μακρινές μπαλιές, καλή προστασία μπάλας, δεν πέφτει με τίποτα, προστατεύει την μπάλα. Για αμυντικό χαφ δείχνει ότι έχει μια χαρά στοιχεία.
Δεν ξέρει μπάλα, καθόλου τεχνική, δεν είναι καλός ψηλά, δεν βοηθάει στην ανάπτυξη, δεν...
Μια χαρά παίκτης είναι τεχνικά. Μακρινές μπαλιές, καλή προστασία μπάλας, δεν πέφτει με τίποτα, προστατεύει την μπάλα. Για αμυντικό χαφ δείχνει ότι έχει μια χαρά στοιχεία.
- navigator11
Ένα παιχνίδι έχει παίξει προς ώρας. Στο οποίο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλήθεια είναι. Στο επόμενο, που θα αγωνιστεί, βέβαια, οι αντίπαλοι στο χώρο ευθύνης του θα είναι δυο επίπεδα πάνω εν σχέσει με τους χθεσινούς. Εύχομαι να δείξει ακόμα και τη μισή σε σχέση με χθες αποτελεσματικότητα. Πάντως, με εντυπωσίασε το πόσο φυσιολογική έδειχνε η παρουσία του στο γήπεδο. Σε περίπτωση που δεν ήξερε κάποιος το πότε ήρθε Ολλανδία, με τίποτα δε θα μπορούσε να εικασει ότι είναι παίχτης του ΠΑΟΚ μόλις 3-4 μέρες.
Τι γουμάρ είναι αυτό;
Σιγά μην τον αφήσουν να παίξει στο Ελλαδιστάν. Κάθε ακούμπημα foul θα δίνεται.

-
οφείλω να γράψω δύο γραμμές σε όλα τα αδέρφια ... για το πως φαίνεται ο νέος παίχτης μας από κοντά ...
προσωπικά μου φάνηκε σαν Masey Ferguson μοντέλο τριακοσίων ίππων ... τρακτέρ κανονικό ...
για να ικανοποιήσω και τον αδερφό kos που από ότι διάβασα έχει κάποιες αμφιβολίες για την ταχύτητά του ... έχει απίστευτη ταχυδύναμη στα πρώτα μέτρα ... θα δώσω ένα παράδειγμα ... τον βλέπεις να τρέχει χαλαρά καλύπτωντας τον χώρο ακόμα και όταν οι αντίπαλοι πασάρουν στα 4-5 μέτρα από αυτόν ... φαίνεται σαν βαρύς και νωχελικός εκείνη την στιγμή ... και ξαφνικά μόλις αποφασίζει να ορμίσει στην μπάλα δεν καταλαβαίνεις πότε έφτασε δίπλα στον άλλο και πότε παίρνει την μπάλα απλά όντας στο σημείο ... δηλαδή εννοώ ότι δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να σπρώξει
απλά είναι εκεί ... είναι απίστευτο και δεν το έχω ξαναδεί σε παίχτη του ΠΑΟΚ ... θυμάμαι πχ τον Πάμπλο ως τον καλύτερο έως σήμερα σε αυτό το θέμα ... αλλά αυτός το κάνει σε άλλο επίπεδο ...
εκεί που εντυπωσιαστηκα είναι στην άνεσή του, στις πάσες του, στο κουβάλημα της μπάλας αλλά και στο πως βλέπει γήπεδο ... το επίπεδο που τα κάνει είναι πολύ υψηλό ... εννοώ σε σχέση με το επίπεδο του ΠΑΟΚ ...
ο παίχτης ξεκάθαρα ανεβάζει το επίπεδο του ΠΑΟΚ ... σπουδαία μεταγραφή ... και μακάρι το παλικάρι να είναι έτοιμο να παίξει και με αντιπάλους καλύτερους όπως αυτοί του άγιαξ ...
Πάντως πλέον η ομάδα έχει παίχτες που δεν φοβούνται τίποτα σε αθλητικότητα με ξένους καλούς παίχτες ...
προσωπικά μου φάνηκε σαν Masey Ferguson μοντέλο τριακοσίων ίππων ... τρακτέρ κανονικό ...
για να ικανοποιήσω και τον αδερφό kos που από ότι διάβασα έχει κάποιες αμφιβολίες για την ταχύτητά του ... έχει απίστευτη ταχυδύναμη στα πρώτα μέτρα ... θα δώσω ένα παράδειγμα ... τον βλέπεις να τρέχει χαλαρά καλύπτωντας τον χώρο ακόμα και όταν οι αντίπαλοι πασάρουν στα 4-5 μέτρα από αυτόν ... φαίνεται σαν βαρύς και νωχελικός εκείνη την στιγμή ... και ξαφνικά μόλις αποφασίζει να ορμίσει στην μπάλα δεν καταλαβαίνεις πότε έφτασε δίπλα στον άλλο και πότε παίρνει την μπάλα απλά όντας στο σημείο ... δηλαδή εννοώ ότι δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να σπρώξει
απλά είναι εκεί ... είναι απίστευτο και δεν το έχω ξαναδεί σε παίχτη του ΠΑΟΚ ... θυμάμαι πχ τον Πάμπλο ως τον καλύτερο έως σήμερα σε αυτό το θέμα ... αλλά αυτός το κάνει σε άλλο επίπεδο ...
εκεί που εντυπωσιαστηκα είναι στην άνεσή του, στις πάσες του, στο κουβάλημα της μπάλας αλλά και στο πως βλέπει γήπεδο ... το επίπεδο που τα κάνει είναι πολύ υψηλό ... εννοώ σε σχέση με το επίπεδο του ΠΑΟΚ ...
ο παίχτης ξεκάθαρα ανεβάζει το επίπεδο του ΠΑΟΚ ... σπουδαία μεταγραφή ... και μακάρι το παλικάρι να είναι έτοιμο να παίξει και με αντιπάλους καλύτερους όπως αυτοί του άγιαξ ...
Πάντως πλέον η ομάδα έχει παίχτες που δεν φοβούνται τίποτα σε αθλητικότητα με ξένους καλούς παίχτες ...
Αυτό ακριβώς μου φάνηκε.tad έγραψε: για να ικανοποιήσω και τον αδερφό kos που από ότι διάβασα έχει κάποιες αμφιβολίες για την ταχύτητά του ... έχει απίστευτη ταχυδύναμη στα πρώτα μέτρα ... θα δώσω ένα παράδειγμα ... τον βλέπεις να τρέχει χαλαρά καλύπτωντας τον χώρο ακόμα και όταν οι αντίπαλοι πασάρουν στα 4-5 μέτρα από αυτόν ... φαίνεται σαν βαρύς και νωχελικός εκείνη την στιγμή ... και ξαφνικά μόλις αποφασίζει να ορμίσει στην μπάλα δεν καταλαβαίνεις πότε έφτασε δίπλα στον άλλο και πότε παίρνει την μπάλα απλά όντας στο σημείο ... δηλαδή εννοώ ότι δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να σπρώξει
Ένας βαρύς παίκτης που καλύπτει τον χώρο.
Μακάρι να έχει το πέταγμα της κόμπρα που περιγράφεις.
Sosongo eti eti που επέλεξες τον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να γράψω το ίδιο κι όταν φύγεις.
Ελπίζω να γράψω το ίδιο κι όταν φύγεις.
- Μπαρκαρούτσος
tad έγραψε:οφείλω να γράψω δύο γραμμές σε όλα τα αδέρφια ... για το πως φαίνεται ο νέος παίχτης μας από κοντά ...
Εμένα δεν μ'άρεσε. Θα πουληθεί 300.000€ στον Εργοτέλη σε 2 χρόνια.
-
Ίσα ίσα δεν θα κάνει λογικά πολλά φάουλ δεν θα χρειάζεται να παίζει με τα χέρια αλλά με τέτοιο σωματοτυπο και καλή ταχύτητα που έχει λογικά θα έχουν πρόβλημα οι αντίπαλοι πως να τον σταματήσουν και θα κάνουν φαουλPAOK4SWE έγραψε:Τι γουμάρ είναι αυτό;Σιγά μην τον αφήσουν να παίξει στο Ελλαδιστάν. Κάθε ακούμπημα foul θα δίνεται.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk