8. Douglas Augusto
- dravinosRa
Re: 33. Douglas Augusto
Τυπική περίπτωση βραζιλιάνου. Ταλαντούχος, με πολλές ελλείψεις τόσο αμυντικά όσο και τακτικά. Μεγάλο συν ο Πορτογάλος προπονητής μας που θα του μεταφέρει οδηγίες και συμβουλές άμεσα, δίχως μεταφραστή. Θα τον κρίνουμε σε ένα χρόνο από τώρα.
Πολυ καλος και σκυλος αντεξε και δεν βγηκε εξω. Επεσε με τρομερη δυναμη στο δοκαρι που ηταν καθαρο πεναλτι, απορω πως δεν το ειδε ο εποπτης. Μακαρι να μην επαθε κατι σοβαρο. Εχει τρομερο ποδι ο ατιμος και βλεπει γηπεδο προβλεπω να γινεται σταθερα στο κεντρο
- ΑποστόληςΑ
Εκτος των 2 σουτ με το που μπηκε και δεν ρωταω ειρωνικα,ειλικρινα δεν θυμαμαι,εκανε κατι αλλο χτες?
- navigator11
Αμε. Προωθήθηκε στη φάση του 78 και του έγινε πεντακάθαρο πέναλτι. Πέναλτι μπορεί βέβαια να μην κέρδισε αλλά κέρδισε μερικές τουλάχιστον μελανιές στα πλευρά.
- sourmenetes
- Moderator
Από τα hoghlights φαινεται μια εξαιρετικη μπαλια στο 40ο λεπτο στον Πελκα.joshua έγραψε:Εκτος των 2 σουτ με το που μπηκε και δεν ρωταω ειρωνικα,ειλικρινα δεν θυμαμαι,εκανε κατι αλλο χτες?
Το ματς δεν το εχω δει.
Απλα αυτη η μπαλια οπως και καποιες που εβγαλε με Παναιτωλικο, σε μενα δειχνουν, οτι το χει.
- john4serres
Σουταρει, μοιραζει το παιχνιδι με καλή ταχυτητα, έχει καλη διαγωνια 30-40 μετρων πάσα.
Βέβαια υστερεί λίγο στα μαρκαρίσματα και στην επιταχυνση.
Μ αρεσει σαν παικτης, πιστευω μετά την διακοπη των εθνικων ομαδων θα ειναι ακομα καλυτερος.
Θα εχει προσαρμοστει περισσοτερο.
Βέβαια υστερεί λίγο στα μαρκαρίσματα και στην επιταχυνση.
Μ αρεσει σαν παικτης, πιστευω μετά την διακοπη των εθνικων ομαδων θα ειναι ακομα καλυτερος.
Θα εχει προσαρμοστει περισσοτερο.
Εγω απο τη λιγη πραγματικα εικονα που εχω,βλεπω σιγουρα ενα πολυ καλο αριστερο ποδι, αλλα μου δινει την εντυπωση οτι χανεται γενικα μεσα στο παιχνιδι και καπως ετσι εξηγω πως ενω θυμαμαι 1-2 ενεργειες δεν εχω εικονα του ποσο επηρεασε η μη το παιχνιδι μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τελικά τη γλίτωσε, ή δεν ξέρουμε ακόμα από τους γιατρούς; Το χτύπημα στη δοκό ήταν δυνατό
-
- Μπαρκαρούτσος
Περαστικά!
Αυτό είναι καθαρά θέμα τακτικής. Όταν δέσει με την ομάδα και μάθει καλά αυτό που θέλει ο coach, θα το δείξει στο γήπεδο.. Χρόνο θέλει.
joshua έγραψε:Εγω απο τη λιγη πραγματικα εικονα που εχω,βλεπω σιγουρα ενα πολυ καλο αριστερο ποδι, αλλα μου δινει την εντυπωση οτι χανεται γενικα μεσα στο παιχνιδι και καπως ετσι εξηγω πως ενω θυμαμαι 1-2 ενεργειες δεν εχω εικονα του ποσο επηρεασε η μη το παιχνιδι μας.
Αυτό είναι καθαρά θέμα τακτικής. Όταν δέσει με την ομάδα και μάθει καλά αυτό που θέλει ο coach, θα το δείξει στο γήπεδο.. Χρόνο θέλει.
Ωραίος οικογενειάρχης, παρά το νεαρόν της ηλικίας του διαβάζω.
Τέτοιους θέλουμε. Νωρίς για ύπνο να νταντεύουν τα μικρά τους κ όχι κλαρινογαμπρούς.

Τέτοιους θέλουμε. Νωρίς για ύπνο να νταντεύουν τα μικρά τους κ όχι κλαρινογαμπρούς.

Απ ότι είδαμε μέχρι τώρα, είναι η μόνη προσθήκη που μπορεί να προσφέρει άμεσα. Πιστεύω με το σκουλήκι να παστελώσει