Νέος προπονητής 2019/2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DOUBLE

Re: Νέος προπονητής 2019/2020

Δημοσίευση από DOUBLE »

Αν δεν κλείσουν κάποιο μεγάλο όνομα θεωρώ πως ο Ουζουνίδης είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λουτσέσκου.

Όχι μόνο γιατί γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα αλλά το στυλ του παιχνιδιού τους δεν έχει μεγάλες διαφορές. Και οι δυο δινουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα .Η διαφορά είναι πως ο Ουζουνίδης πρεσσαρει περισσότερο και παίζει πιο γρήγορα όταν κερδίζει την μπάλα ενώ ο Λουτσεσκου παίζει ένα αργό ποδόσφαιρο κατοχής και υπομονής. Προσωπικά μ'αρέσει περισσότερο το στυλ του Ουζουνίδη σε σχέση με το βαρετό ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου. Το αρνητικό με τον Ουζουνίδη είναι πως πολλοί θα τον περιμένουν στη γωνία στην πρώτη στραβή...
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

crazy nagbe4 έγραψε:Πογιετ με βοηθω Παμπλο.
Ετσι ναι θα ήτανε ονειρό!
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ανεξάρτητα από το τι λέμε εμείς που είμαστε και λίγο σοκαρισμένοι με την αναπάντεχη εξέλιξη, την απόφαση για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής πρέπει να την πάρει αποκλειστικά ένας. Ο Μάριο Μπράνκο. Αυτός είναι που θα συνεργαστεί άμεσα μαζί του κι αυτός είναι ο απολύτως κατάλληλος για να επιλέξει(εκτός αν θεωρούμε ότι κάποιος εντός της οικογένειας Σαββίδη έχει περισσότερες ποδοσφαιρικές γνώσεις από τον Μπράνκο). Οφείλουν να τον αφήσουν να επιλέξει έναν φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να παίζει ένα σύστημα που να ταιριάζει στο ρόστερ της ομάδας μας. Να ρισκάρεις να αλλάξεις σύστημα λίγο πριν τα προκριματικά μου ακούγεται ως αχρείαστο ρίσκο. Προφανώς και καλό θα είναι να δουλέψει περισσότερα του ενός συστήματα στην προετοιμασία, ώστε να μπορεί να διαφοροποιήσει τα πλάνα του αν κάποιο παιχνίδι στραβώσει, αλλά δύσκολα να προλάβουν οι παίχτες να προσαρμοστούν έγκαιρα για τα προκριματικά σε νέο, εντελώς διαφορετικό σύστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Σάβ 29 Ιουν 2019, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Maximus έγραψε:Δεν μπορω να ακούω για προπονητη "που ξέρει τον ΠΑΟΚ και το ελληνικο πρωταθλημα"...

Όχι! Να μην ξέρει τον ΠΑΟΚ, ούτε την σαπιλα της Αιλαδας μας!
Θέλω καποιον απο εξωτερικό, με συγχρονη ευρωπαική σκέψη, άφθαρτο και με κλειστό συμβόλαιο 2 ετών τουλάχιστον!

...Και να του λες Μετροπολις και να νομίζει ότι του μιλάς για εμπορικό κέντρο.
Αυτήν την στιγμή οποίος και να έρθει ξέρει δεν ξέρει το πρωτάθλημα κ τον ΠΑΟΚ δεν γίνεται να πετύχει απευθείας αποτελέσματα. Το ερώτημα είναι είμαστε εμείς έτοιμοι για υπομονή από την αρχή; γιατί κ τον γκουαρντιολα να φέρεις δεν μπορεί να παίξει όπως θέλει από την πρώτη μερα

Θα βρει μια ομάδα έτοιμη μεν αλλά από την άλλη ο κάθε προπονητής διαφορετικά πράγματα έχει στο μυαλό του.

Τρέμω την 'αξιολόγηση του ροστερ'. Αυτά έπρεπε να είναι ληγμένα. Τώρα αν ο νέος πχ θέλει να δει κάτσε μουλεν κλπ γαμησε τα κ άφησε τα.
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Ο nicolic της vidi μας ξέρει πολύ καλά και το απέδειξε 2 φορές. Δεν ξέρω πόσο κοστολογειται ο Leonardo Zardim αλλά είναι δύσκολο να έρθει. Τα περί ουζουνιδη είναι ανέκδοτο.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Με την ύπαρξη του Μπρανκο, των πολλών λατίνων στο ρόστερ και το limit up των Πορτογάλων προπονητών δε βλέπω το λόγο να μην πάμε σε μια λύση από Πορτογαλία.
Μια καλή περίπτωση θεωρώ ότι είναι ο παρακάτω
https://www.transfermarkt.com/daniel-ra ... ainer/7561
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μην δει τη φάτσα του ο Μπανε μόνο :) Πλάκα κανω
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Ιβαν Σαββιδη κατεβα να προπονησεις την ομαδα αγορινα μου :pano:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

paoki_ έγραψε:Μια νεα μέρα ξημερώνει.. Αν δεν είχε 3 χρόνια διακοπών, ιδανική επιλογή θα ήταν ο Μαρκεβιτς της Ντνιπρο.. Μεγάλος Κοουτς αλλά μάλλον συνταξιοδοτήθηκε.
Αποθυμενο αλλά νομίζω πως δεν μας πάει.Θα είχε έρθει νωρίτερα αλλά πρέπει να έχει κακή σχέση με Ιβάν.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πογετ με Γκαρσία,Πεκερμαν με Καμπς
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ΦΕΡΝΑΝΤΟΥ! ΜΟΝΟ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Santos ή τέφρα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όσο πιθανό είναι να έρθει ο Σάντος ή ο Κονσεϊσάο, άλλο τόσο είναι να έρθει ο Αλέγκρι ή ο Μουρίνιο.
Οπότε εγώ προτιμώ Αλέγκρι. Προχώρα Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

https://www.transfermarkt.com/jose-mour ... rainer/781

https://www.transfermarkt.com/massimili ... ainer/7671

Ελευθεροι
Πετυχημενοι
Εχουν Dna Νικητη

Ιβαν σκαστα αγορινα μου

Με αυτους ειμαστε με τα 2 ποδια στους ομιλους του ΤΣΟΥ-ΛΟΥ

Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΦΕΤΟΣ
ΚΑΙ DOUBLE ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Απο Αθήνα βγαίνει οτι δεν υπάρχει Θέμα Ουζουνίδη η Γκαρσία πάμε για Ξένο προπονητή και αναμένονται σύντομα εξελίξεις ίσως και ανακοινώσεις ακόμη και σήμερα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”