2. Rodrigo Soares
- navigator11
Re: 2. Rodrigo Soares
Αναρωτήθηκε ο τζοσουα αν 95 λεπτά έβγαλε μια σωστή πάσα ή σέντρα. Επειδή βλέπω Πέτρο ότι ... κολλάς ευλαβικά σε αυτά που γράφονται και όχι σε παρερμηνείες, ενδεχομένως και κακόβουλες. Οπότε η σωστή απάντηση είναι του Ζαντού. Έβγαλε ασίστ στον Σβι στο 2ο μας γκολ. Πάμε παρακάτω.
Μονο εγω ανεφερα τον Κιτσιου, οποτε και σου απαντησα για αυτο που εγραψες. Εμεις (οποιοι ειμαστε εμεις) δεν μιλησαμε για χειροτερο του Κιτσιουprax έγραψε:Πγκετσο γιατί μυγιαζεσαι φίλε; Μόνο εσυ εκραξες τον ροντριγκο;
Και να πω οτι γουσταρω Κιτσιου
Καλά γμσε τα, βαριέμαι ακόμα κ να ψάξω τι και ποιος το είπε, συγνώμη όπως κ να χει
Οταν θα διαφωνεις δε θελω συγγνωμες και φλωριες
Απλως ειμαι ενα 8ωρο σερι στο φορουμ, πολλα τα νευρα σημερα, πολλες σελιδες για διαβασμα... Δε θελω παρερμηνειες, αυτο

Απλως ειμαι ενα 8ωρο σερι στο φορουμ, πολλα τα νευρα σημερα, πολλες σελιδες για διαβασμα... Δε θελω παρερμηνειες, αυτο
- navigator11
Οι σέντρες του ήταν τόσο κακές που με έκαναν να πιστεύω πως έχει αχρωματοψία. Πολύ χάλι.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν τολμούσε να πάει πέντε μέτρα πιο μπροστά, στο δεύτερο καλύτερα, αλλά πάλι στην τελική πάσα κακός.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν τολμούσε να πάει πέντε μέτρα πιο μπροστά, στο δεύτερο καλύτερα, αλλά πάλι στην τελική πάσα κακός.
- navigator11
Είχε και κάποιες καλές στιγμές, βέβαια. Αλλά είχε και απογοητευτικές στιγμές. Νομίζω ότι ο χτεσινός αγώνας όμως δεν μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερα σοβαρό δείγμα για αξιολόγηση του παίχτη.
Πάντως το 2-1 από δικιά του συρτή σέντρα έρχεται.. κατά τ άλλα μέτριος. Λογικό όμως γιατί δεν έχει και παιχνίδια.
- constadine
Όχι δεν είναι λογικό. Έπρεπε χωρίς παιχνίδια και με 1.5 φιλικό να μπει στα παπούτσια του Ματος και να είναι ακόμα καλύτερος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακριβώς, έπαιξε μόλις το πρώτο του παιχνίδι. Αλλά και οι μπεκάτσες πέριξ του ουρανού της Τούμπας τα είδαν όλα με τις σέντρες του