Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 16/3-19:00,ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 16/3-19:00,ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD
Με προσήλωση, ακόμη ένα παιχνίδι που η νίκη θα έρθει ευκολότερα από ότι τα κατάλοιπα του παρελθόντος μας κάνουν να πιστεύουμε.
Κοιτάξτε μην βάλουμε κανα αυτογκόλ σμρ... επεισόδια στο κέντρο λέει..
Η Λάρισα είναι πολύ πιο δύσκλη έδρα από την Ξάνθη...συνυπολόγισε και τον αγωνιστικό χώρο...Alastor έγραψε:Παναιτωλικος και Ξανθη οι πιο δυσκολοι αντιπαλοι που μας εμειναν
- pirate_salonica
Δεν βρίσκω το λόγο γιατί κάποιος να μπλέξει σε φασαρίες στο Αγρίνιο. Εκτός αν έχουν νοικιαστεί όλα το Polo της Hertz
- sourmenetes
- Moderator
Λογικά γιατί είναι γροθοι εκατερωθεν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
οπαδοι με λευκα πολο λογικα θα ταν. Το χουμε καταλαβει πως παει το πραμα
- pirate_salonica
Ντάξει λέμε εμείς καμία σχέση αλλά σκεπτόμενος πως είμαστε στο Ελλαδιστάν,φοβάμαι... μυρίζομαι τίποτα επεισόδια εντός γηπέδου βασικά!
Αυτά για εκεινους που έκραζαν την ΠΑΕ για την ανακοινωση απαγορευσης μια μερα πριν. Πρωταθλήτρια ομάδα εντός και εκτός γηπέδων.
- navigator11
Η όλη φάση μυρίζει προβοκάτσια. Θέλω να πιστεύω ότι οι παίχτες κι ο προπονητής μας θα διατηρήσουν σε ολύμπια επίπεδα την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προβλέπω να δέχονται προκλήσεις έντονες σήμερα.
- hasio_john
Ελάτε ρε παιδιά, μην μασάτε έτσι την προπαγάνδα ..., τι δουλειά έχουμε εμείς να προκαλέσουμε?
Απλά στήνουν επικίνδυνο σκηνικό/σχέδιο που ελπίζω να μην τους βγει στον αγώνα.
Ας τους πετάξουμε 1-2 γκολάκια στην αρχή να μας φύγει το άγχος και μετά έρχεται και το 4μπαλο!
Εγώ δεν φοβάμαι τι θα γίνει μέσα στο χορτάρι, με τρομάζουν αυτά που στήνουν απ' έξω.
ΕΛΠΙΖΩ η ΠΑΕ να έχει πάρει τα μέτρα της (για παράδειγμα με βιντεοσκόπηση και έλεγχο των πάντων), γιατί ΑΝ ΌΧΙ, τότε θα ήμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Απλά στήνουν επικίνδυνο σκηνικό/σχέδιο που ελπίζω να μην τους βγει στον αγώνα.
Ας τους πετάξουμε 1-2 γκολάκια στην αρχή να μας φύγει το άγχος και μετά έρχεται και το 4μπαλο!
Εγώ δεν φοβάμαι τι θα γίνει μέσα στο χορτάρι, με τρομάζουν αυτά που στήνουν απ' έξω.
ΕΛΠΙΖΩ η ΠΑΕ να έχει πάρει τα μέτρα της (για παράδειγμα με βιντεοσκόπηση και έλεγχο των πάντων), γιατί ΑΝ ΌΧΙ, τότε θα ήμαστε άξιοι της μοίρας μας!
- giwrgos04dex
κλασσικα γεμισαν τα σαιτ,ξεκινησαν και οι πρωτες φωτογραφιες να βγαινουν. ωραια πραγματα. ο προπαγανδιστικος μηχανισμος σε φουλ ρυθμουσ
για να παρεις ενα γαμωπρωταθλημα σου βγαινει η πιστη σε ολους τους τομεις.η σιχαμαρα μεγαλωνει
Στο agriniopress.gr γραφει πως πεταχτηκε μολοτωφ σε οπαδους του ΠΑΟΚ που βρισκονταν σε καταστημα εστιασης.
Οταν ακουω για μολοτωφ το μυαλο μου παει στους χαρτινους.
Οταν ακουω για μολοτωφ το μυαλο μου παει στους χαρτινους.