Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD

Δημοσίευση από navigator11 »

Καμιά χαλάρωση. Εγγύηση για αυτό είναι ο Λουτσέσκου. Μόνο νίκη για να ανοίξουμε κι άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Μιας και πιστεύω ότι αύριο δε φεύγει από την ισοπαλία το παιχνίδι ανάμεσα στους 2 ξετσίπωτους γαύρους.
prax

Δημοσίευση από prax »

V-olakiotis έγραψε:
prax έγραψε:Λοιπόν μάγκες
Θα βρίσκομαι κ εγώ στην Αθήνα τη Δευτέρα

Απ ότι κατάλαβα θα πάρω το μετρό και θα κατέβω στην στάση Περισσός, σωστά;
Εννοείται χωρίς διακριτικά
Ναι, είναι η πιο εύκολη πρόσβαση στο γηπεδο.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ευχαριστώ αδερφε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
wickerman έγραψε:Φίλε νομίζω πως θα παίξουμε από τον τρίτο γύρο κι όχι τον δεύτερο, εφόσον η ομάδα που κατακτήσει το ch.l. τερματίσει στο πρωτάθλημα της χώρας της σε θέση που της εξασφαλίζει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους(δηλαδή Ιταλία,Ισπανία,Αγγλία και Γερμανία από 1-4 θέση κι αντίστοιχα μετά για το Γαλλικό οι 3 αν θυμάμαι καλά θέσεις, για το Πορτογαλικό και τα υπόλοιπα). Οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές να το πάρει κάποια ομάδα που θα κερδίσει και από το πρωτάθλημα της χώρας της απευθείας είσοδο στους ομίλους, ειδικά από τότε που άλλαξε και μπαίνουν πάρα πολλές ομάδες μεμιάς από τα πρώτα σε βαθμολογία πρωταθλήματα. Δηλαδή πέρσι η Ρεάλ παρότι δεν πήρε πρωτάθλημα τερμάτισε εντός της τετράδας στην Ισπανία, άρα η Κούλα ξεκίνησε από τον τρίτο γύρο. Αυτό κατάλαβα εγώ, μπορεί να μην έχω καταλάβει και σωστα. Υποθέτω πως ο μετρ του είδους, doomlord, μπορεί να μας διαφωτήσει όταν δει τα post.
Αυτό ακριβώς
"κινδυνεύουμε" μόνο αν το πάρει η Σάλκε π.χ ή η Λυων/Ρόμα και δεν βγουν τσουλου απ ευθειας.
Τουλάχιστον με 11/16 (και μεγαθήρια) δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στον να μην βγουν τσουλου στη χωρα τους
Γεια σου λόρδε μου!
Γεια σου τεραστιε Αποστόλη! :pano: :pano: :pano:
Ποπ κορν αυριο το απογευμα βλεποντας τους δευτεροτρίτους να φθείρονται και μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα την δευτερα για το πολυτιμο διπλό!
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Το ότι γράφεις μετα από 10 χρόνια και δίνεις οδηγίες για το πως να πάμε στο γήπεδο είναι ύποπτο. Προσοχή.
Εννοειται πως ειναι Odi, κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα ελεγα. Απο πολλα φορουμ οπου ειμαι μελος δεν μπαινω συχνα. Απο φετος που μεγαλωσε ο μικρος πηγαινουμε πιο τακτικα οπου κατεβαινει η ομαδα. Εδω και τρια χρονια πηγαιναμε μονο με Απολλωνα που ειναι διπλα μας. Απο φετος αρχισαμε Νεα Σμυρνη και ΟΑΚΑ. Μαλλον θα παμε και με τους πρασινους. Μεχρι μεσα 90 ημουν "μαχιμος" αλλα ποτε οργανωμενος.
Δεν κρατω κακια, στο γηπεδο θα ειμαι με τον γιο μου. Αν ειμαστε σε κοινη κερκιδα θα χαρω να σε γνωρισω, ή οποιον αλλον απο εδω. Γκριζομαλλης με παιδι. Ευκολα θα με βρεις.
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

V-olakiotis έγραψε:

prax έγραψε:
Λοιπόν μάγκες
Θα βρίσκομαι κ εγώ στην Αθήνα τη Δευτέρα

Απ ότι κατάλαβα θα πάρω το μετρό και θα κατέβω στην στάση Περισσός, σωστά;
Εννοείται χωρίς διακριτικά

Ναι, είναι η πιο εύκολη πρόσβαση στο γηπεδο.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ευχαριστώ αδερφε
Θα σου προτεινα καλυτερα να κατεβεις στον σταθμο Ανω Πατησια πριν τον Περισσο για τους ακολουθους λογους:
- Ειναι πιο απομερη η περιοχη για να πας περπατητο απο Περισσο στο γηπεδο (ακατοικητα ολα με μονο ενα βενζιναδικο στο δρομο σου). Καλυτερα να περπατησεις την Ανθεων παρα την Ηρακλειου.
- Αν εχει χαρτινους θα ειναι πιθανοτερο να ειναι στον Περισσο παρα στα Ανω Πατησια απο οσο εχω δει στο παρελθον.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Παίζουμε λοιπόν μ'αυτόν τον κωλοαντίπαλο που πάντα μας δυσκολεύει... Βέβαια έχει παράδοση να δυσκολεύει όλους τους μεγάλους οπότε δεν μπορώ να πω οτι μας στοχεύει αλλά τέσπα μας δυσκολεύει πολύ...

1984-85
Μόλις έχουμε κερδίσει μέσα στο ολυμπιακό (με μικρό το κωλογήπεδο) στάδιο τον κυριότερο αντίπαλό μας για τον τίτλο τον βάζελο με 0-1 με γκολ ψαράκι τού Πάπριτσα. Η διαφορά στο +5 (με 2-1-0) και η ψυχολογία στα ύψη.

Παίζουμε και τότε τον κ...απόλλωνα στην Τούμπα με 20,000 στις κερκίδες και γιορτινή ατμόσφαιρα (ήμουνα στην Θ3). Γκέλα με λευκή ισοπαλία 0-0. Αυτή ήταν η απαρχή που έψαχνε το κατεστημένο (βλέπε βάζελος).

Την επόμενη αγωνιστική ΣΦΑΓΗ στο σκουλικόμηλο (ήμουνα στην Θ3 μαζί με τη μάζα των συνδέσμων μας) με Κούτρη και τον προστάτη του τον Καλπακίδη 3-0 με δύο κόκκινες σε Αλαβάντα-Ιωσηφίδη και 3 πέναλτι που δεν μας δόθηκαν.

Διαλάμε μετά τον εθνικό 5-2 (νομίζω ήμουνα) αλλά μετά χάνουμε με 2-1 μέσα στο γάβρο (ήμουνα στην εκδρομή με την Θ4) με νέα σφαγή, στο 1-0 δεν δόθηκε πεναλτάρα σε ανατροπή τού Πάπριτσα και μετά δόθηκε στο γάβρο που το χτύπησε ο σαργκάνης και έκανε το 2-0 και στις καθυστερήσεις για τα μάτια ο άθλιος μας έδωσε πέναλτι και μειώσαμε σε 2-1.

Καπάκι η χάρτινη στην Τούμπα και Χ 1-1 (και σ'αυτό ήμουνα - Θ4) είχε τότε Εστερχάζι και Σάντμπεργκ φοβηθήκαμε πολύ όταν προηγήθηκαν δεν πατούσαμε καλά και μείναμε κι ευχαριστημένοι με το βαθμό τής ισοπαλίας.

Κι εκεί ακριβώς εξανεμίστηκε η διαφορά και ξαναβρήκαμε συγκάτοικο στην κορυφή τον βάζελο που μάλλον ήτανε πίσω από τη σφαγή στο σάπιο μήλο.

Βλέπετε λοιπόν οτι τίποτε δεν έχει τελειώσει, με ξεκίνημα ένα κακό παιχνίδι και μια γκέλα με το απολλωνάκι και άλλες 4 αγωνιστικές στις οποίες σφάχτηκες 2 φορές σου εξανέμισαν τη διαφορά και ευτυχώς που μετά κάναμε 5 νίκες σερί και ξαναπήραμε κεφάλι με αποτέλεσμα να το κατακτήσουμε προτελευταία αγωνιστική και παρά τις γκέλες σε Πιερικό (1-1, ήμουνα), Δόξα (2-2, ήμουνα) και Πανιώνιο (0-0, δεν ήμουνα στην εκδρομή αλλά ήμουνα στο αεροδρόμιο για να υποδεχτώ τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ αφού το ταυτόχρονο εντός έδρας 2-2 τού βάζελου με τον Πιερικό κράτησε το +3, θυμάστε 2-1-0 οι βαθμοί τότε).

Αν και τη φετινή ομάδα την έχω για πολύ σοβαρή, σοβαρότερη ακόμη κι από εκείνη τη φουρνιά, ίσως γιατί έμαθαν από τα περισυνά.

ΥΓ - Το 1984-85 κερδίσαμε το πρωτάθλημα λόγω του φοβερού πρώτου γύρου (12-2-1). Στον δεύτερο, σε 15 αγώνες κάναμε 6 ισοπαλίες και 2 ήττες (αν και οι δύο ήταν λόγω διαιτησίας). Τότε πάντως δεν πέρναγες εύκολα από επαρχία, δεν ήταν όπως σήμερα ενώ επίσης η βαθμολογία 2-1-0 έκοβε τα ρίσκα και πολλές ομάδες ακόμη και οι μεγάλοι έμεναν ικανοποιημένοι και με το Χ.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Φίλε κι εγώ το πρωτάθλημα του 85 σκεφτομαι (οπου εκεί που έδειχνε να είχε κλειδώσει η πρωτιά παραλίγο στο τέλος να το χαναμε από δικά μας κυρίως λάθη) και λέω ότι τίποτε δεν τελείωσε ακόμη.
ttc

Δημοσίευση από ttc »

Κανενας εφησυχασμος παιδια, παμε με προσοχη σε ολα τα εναπομειναντα παιχνιδια, τα δινουμε ολα μεχρι και την μαθηματικη εξασφαλιση του τιτλου, 10 τελικοι ειναι μπροστα μας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χαλαρή νίκη. Η πληθώρα ποιοτικών λύσεων στην ομάδα και το γεγονός ότι έχουν σκοράρει ΟΛΟΙ οι παίκτες που αγωνίζονται (πλην τερματά) δεν αφήνει περιθώριο για αμφισβητήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η 18μελής αποστολή:

ΤΕΡΜ: Πασχαλάκης, Rey
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Matos, Vieirinha,
ΣΤΟΠΕΡΣ: Varela, Crespo, Ingason
6-8ΡΙΑ: Maurico, Oliveira, Shakhov,
10ΡΙΑ: Biseswar, Πέλκας, El Kaddouri
ΕΞΤΡΕΜ: Jaba, Henrique, Λημνιός
ΦΟΡ: Akpom, Swidwerski
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

αποστολή φτιαγμενη απο διαμαντι,
που ησουν κ που εισαι ρε Π.Α.Ο.Καρα μου
:opaokara:

σε αυτους δε παιζει τερμα ο χουαντερσον που επαιξε καρατεκα σε Καρελη κ Πελκα στον 1ο γυρο??
επεισης ο βλακοπροκλητικος παντα, κοντοες?
:roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

το βαζω και εδω,
το πιστευω........
εαν κατσει αυτο 2πλο της χουλιας και κερδισουμε κ εμεις αυριο
για μενα κλειδωνει ο τιτλος,
σε 9 ματς 5 ηττες δε κανουμε!
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

dini26 έγραψε:το βαζω και εδω,
το πιστευω........
εαν κατσει αυτο 2πλο της χουλιας και κερδισουμε κ εμεις αυριο
για μενα κλειδωνει ο τιτλος,
σε 9 ματς 5 ηττες δε κανουμε!
Και να χάσει η χάρτινη δεν χάνεται ο τίτλος..Η ο ομάδα του Ρουμανου Στρατηγού δεν χαρίζει κάστανα...αήττητοι θα το πάρουμε...
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

δεν ειπα οτι χανεται ο τιτλος σε περιπτωση ασσου,
απλα θεωρω το αν κατσει 2πλο το σημερινο η ακομα και χ
αυριο με νικη κλειδωνει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο παιχνιδι το αυριανο,το πιο ευκολο απο τα εκτος εδρας που εχουμε στη συνεχεια,παιχνιδι που προηγειται 2 ντερμπι,παιχνιδι που επεται μιας μεγαλης νικης και το ΠΡΩΤΟ εκτος εδρας παιχνιδι απεναντι σε λεωφορειο μετα τη "μεταμορφωση" της ομαδας με τη φυγη του Πριγιοβιτς.Ακουγεται περιεργο σε καποιους αλλα ακριβως αυτο το τελευταιο που εγραψα μετατρεπει το αυριανο παιχνιδι στο τελευταιο τεστ που εχει να δωσει η ομαδα μεχρι το τελος.Αν το περασει και αυτο με καλη εικονα ολα εχουν τελειωσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”