26. Sergio Oliveira
- anekfrastos
Re: 26. Sergio Oliveira
Ο Μηλιος γράφει και για έμψυχα ανταλλάγματα. Από εμάς μόνο Ζαμπά και Σφιντέρσκι θεωρώ ότι μπορούν ενδεχομένως να είναι.
Γενικώς είναι άνοιγμα μιας πόρτας για το μέλλον που σίγουρα δε μας χαλάει.
Από όσα έχουν γραφτεί, μέσα και έξω από το forum, μου γεννάται το σενάριο ότι το συμβόλαιό του ίσως έχει 2 ρήτρες. Μία στα 12 εκ για την αγορά του συνόλου των δικαιωμάτων του και μια, εναλλακτικά, στα 6.5 εκ για την αγορά του 50% αυτών (συνιδιοκτησία με την Πόρτο)
Το προσπερνάω αυτό.barlow4 έγραψε:αλλαγη του ντανιλο που δεν επιασε ουτε στον αρηHermann έγραψε:Ναι όμως ο Σέρζιο έχει και πόσες εμφανίσεις με τη Πόρτο. Και πέρυσι που ο Ντανίλο ήταν τραυματίας έπαιξε και πολλούς αγώνες ως βασικός με τη Πρωταθλήτρια Πόρτο. Πλάκα κάνουμε; Νομίζω λάθος η σύγκριση με τον αξιόλογο και ελπιδοφόρο Μίσιτς.
- john4serres
barlow4 έγραψε:αλλαγη του ντανιλο που δεν επιασε ουτε στον αρηHermann έγραψε:Ναι όμως ο Σέρζιο έχει και πόσες εμφανίσεις με τη Πόρτο. Και πέρυσι που ο Ντανίλο ήταν τραυματίας έπαιξε και πολλούς αγώνες ως βασικός με τη Πρωταθλήτρια Πόρτο. Πλάκα κάνουμε; Νομίζω λάθος η σύγκριση με τον αξιόλογο και ελπιδοφόρο Μίσιτς.
Άλλη θέση, άλλα καθήκοντα.
Ο Ντανίλο είναι ένα εξαιρετικό 6αρι, σταθερός στην ομάδα του Κονσεισάο.
Οπως φανηκε και με την κουλα, εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα στα χαφ. Με τον γκει στον τελικο των τελικων πρεπει να τον βαλει μεσα. Θα ειναι αυτοκτονια με σαχοβ και τον ντεφορμε μαου.
Μόνο αυτό βλέπεις @Dim ; Συμφωνώ στο 100%
.. αλλά και αντί του Vieirinha θσ έβαζα τον Γιαννούλη και θα περνούσα τον Vieirinha στα εξτρέμ.
.. αλλά και αντί του Vieirinha θσ έβαζα τον Γιαννούλη και θα περνούσα τον Vieirinha στα εξτρέμ.
anekfrastos έγραψε:Ο Μηλιος γράφει και για έμψυχα ανταλλάγματα. Από εμάς μόνο Ζαμπά και Σφιντέρσκι θεωρώ ότι μπορούν ενδεχομένως να είναι.

Ο Σφιντερσκι με τίποτα μόνο ο Jaba.
Ιδανικά αυτό θα ήθελα κι εγώ. Αν και δεν το βλέπω.ShadowM4N έγραψε:Μόνο αυτό βλέπεις @Dim ; Συμφωνώ στο 100%
- Mauricio-8-

Βιερινια στα εξτρεμ με τιποτα με γαυρο δε βλεπω αν και στο τηγανι ηταν μαυρη τρυπα. Θελουμε κυριαρχια στα χαφ, απο εκει ξεκινανε ολα. Θελω βιερινια ενρικε πλευρες και ολιβειρα κανιας μπισε χαφ. Τρεξιμο ανελεητο και μπισε να τους τρυπαει
- navigator11
Ο Μαουρίσιο, με τον Κάνιας εκτός εδώ και μέρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει. Ο παρτενέρ του πιστεύω ότι πολύ πιθανό να είναι ο Σέρτζιο την Κυριακή. Τον οποίο Σέρτζιο εγώ δε θα έβαζα καθόλου στην νέα Σμύρνη. Με επίσημο παράρτημα του πούστη παίζουμε, μην ξεχνιόμαστε.
- navigator11
Πρέπει. Μόνο που δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς πως δε θα γίνει νέος Ζαμπά μεθαύριο. Μπορεί; Ο Διαμαντόπουλος φέτος δεν ... πολυβλέπει καλά, αν έχετε παρατηρήσει.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Θέλω να τον δω στην Νέα Σμύρνη, έστω για 20-30 λεπτά.
Να βρει λίγο την φόρμα του.
Να βρει λίγο την φόρμα του.