ΠΑΟΚ-Vidi 0-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Vidi 0-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Έψαχνα χθες να βρω το υπερπλήρες του έμψυχου δυναμικού. Που είναι το backup του Μάτος; Βλέπω Κρέσπο και Βαρέλα να παίρνουν τη φανέλα και στο σπίτι τους, Για τον Μαουρίσιο δεν μιλάω, μετά από αυτόν το χάος. Αλήθεια, ο Χαρίσης τι λιγότερο θα προσέφερε από τον Σάκψοφ των 700.000 τον χρόνο; Μετά τον Πρίγιο-, ποιος; Ποιος κάνει τις επιλογές στις μεταγραφές, υπάρχει τεχνικός διευθυντής και σκάουτιγκ ή παίζουν μπάλα οι μάνατζερ;
Αδιανόητο το να μην χτυπάει ο ΠΑΟΚ τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Με τηντρομερή Μίλαν, όταν ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο-άλλες βέβαια οι τότε συνθήκες, χωρίς ομίλους-μετά την ήττα με 3-0 στο Μιλάνο,κατέβηκε η ομάδα λυσσασμένη στην Τούμπα και χτυπησε την πρόκριση στα ίσια, σε αγώνα που ήλθε 2-2, με δύο γκολ που δεχθήκαμε από κακή μέρα του γκολκήπερ μας, του Χατζηιωάννου. Και συζητάμε για την ουγγρική ταβέρνα σήμερα;
Η ομάδα εδώ και δύο μήνες δεν έχει φρεσκάδα, είναι εκτός φόρμας, ειδικά κάποιοι παίκτες που πέρσι ήταν βαρόμετρα και κάτι πρέπει να γίνει. Η μία φάπα ήλθε χθες, να μην έλθουν κι άλλες, πιο επώδυνες. Και ο Λουτσέσκου να αφήσει κάποιες εμμονές του στην άκρη, είναι υποχρεωμένος να παίρνει το καλύτερο από όσους έχει.
Αδιανόητο το να μην χτυπάει ο ΠΑΟΚ τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Με τηντρομερή Μίλαν, όταν ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο-άλλες βέβαια οι τότε συνθήκες, χωρίς ομίλους-μετά την ήττα με 3-0 στο Μιλάνο,κατέβηκε η ομάδα λυσσασμένη στην Τούμπα και χτυπησε την πρόκριση στα ίσια, σε αγώνα που ήλθε 2-2, με δύο γκολ που δεχθήκαμε από κακή μέρα του γκολκήπερ μας, του Χατζηιωάννου. Και συζητάμε για την ουγγρική ταβέρνα σήμερα;
Η ομάδα εδώ και δύο μήνες δεν έχει φρεσκάδα, είναι εκτός φόρμας, ειδικά κάποιοι παίκτες που πέρσι ήταν βαρόμετρα και κάτι πρέπει να γίνει. Η μία φάπα ήλθε χθες, να μην έλθουν κι άλλες, πιο επώδυνες. Και ο Λουτσέσκου να αφήσει κάποιες εμμονές του στην άκρη, είναι υποχρεωμένος να παίρνει το καλύτερο από όσους έχει.
- navigator11
Dimg4 έγραψε:navigator11 έγραψε:Μη νομίζεις Μπανε, οι 32 νίκες στα τελευταία 36 παιχνίδια κράτησαν ήπια τα πνεύματα μέχρι τώρα. Μη γελιόμαστε, αν χάναμε πιο πολλές φορές, παίζοντας σε μόουντ ... μη συντήρησης φέτος στο πρωτάθλημα, ήδη θα είχε ξεκινήσει το ξηλωματάκι του πουλόβερ. Για να μην κρυβόμαστε ούτε εμείς κάτω από το χαλάκι. Αποκτά χαρακτήρα υπερτελικού ο αγώνας με τα κωλόμωρα του γιδαρχου. Και δικοί μας με το δάχτυλο στη σκανδάλη περιμένουν. Με ανυπομονησία ή μη δεν το ξέρω, αλλά περιμένουν.
Επειδη οταν λετε κατι, να το στηριζετε. Ποιοι ειναι αυτοι οι "δικοι" μας που περιμενουν με ανυπομονησια?
Εγώ ξέρω τουλάχιστον τον Βαγγέλη, τον Αριστείδη και τον Τηλέμαχο. Γνωστοί μου. Σε ικανοποιεί η απάντηση;
- Sick Bastard
Μην το ψάχνεις νάβι, είναι φανερό ότι μπήκαμε στον δρόμο της διάλυσης, χωρίς επιστροφή.
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ-Vidi 0-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμεναψ
ariskatiforos έγραψε:Αν είναι να πάρω πρωτάθλημα και να αποκλειστω από κάποια βιντι του χρόνου καλύτερα να μη το πάρω ..οποιος γνωρίζει από ΠΑΟΚ το περίμενε ..η έπαρση και η αφ υψηλού μάτια ειδικά όταν πρακτικά εισαι απλά αδιανόητα τυχερός είναι καταστροφή ..η κερκίδα τόσο μπλαζέ και ράθυμη επίσης ..ούτε πρωταθλητές είμαστε ακόμα ούτε καν η καλύτερη ομάδα ξεκάθαρα ..η πιο τυχερή σίγουρα ..ο γαύρος παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο με χαμηλότερη ποιότητα σε κρίσιμες θέσεις αλλά και πιο ξεκάθαρους ρόλους από την μέση και μπροστά ..ο σχεδιασμός πραγματικά άθλιος ..εξτρέμ ουσιαστικά δεν έχουμε που να μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα ..κακιά ήττα που μπορεί να ξεπεραστεί εντελώς ανώδυνα..δεν είναι η ήττα το πρόβλημα η ανησυχητική εικόνα που έχει η ομάδα είναι εικόνα εδώ και πολλά παιχνίδια
Αν το κατακτήσει η ομάδα τον Μάιο, να περιμένεις εσύ μήπως τέλη Αυγούστου δεν περάσουμε στους ομίλους του τσου λου για να μην χαρείς ούτε για το πρωτάθλημα. Δεν εξετάζω τις όποιες ενστάσεις μπορεί να έχεις εσύ ή ο όποιος άλλος. Αυτή η άρρωστη "λογική" όμως που επισημαίνω μου φαντάζει αδιανόητη.
Αν για εμάς που είμαστε στο +6 το επόμενο ματς είναι τελικός, τότε για τους άλλους που είναι στο -6 τι είναι
Θα μας τρελάνετε

Θα μας τρελάνετε

- paok re niamou
Δεν καταλαβαίνω την πιπίλα του ροτέισον. Εκτός του Καρέλη και του Τοσκα, όλοι οι άλλοι είναι σχεδόν βασικοί. Λανθασμένες θέσεις παικτών και χαλαροτητα φέρανε το χθεσινό αποτέλεσμα.
Τεχνικο επιτελείο και παίκτες πρέπει να δουλέψουν και όχι να χαλαρώσουν.
- navigator11
Sick Bastard έγραψε:Μην το ψάχνεις νάβι, είναι φανερό ότι μπήκαμε στον δρόμο της διάλυσης, χωρίς επιστροφή.
Ρε σικ, θα έρθουν και κάκιστες εμφανίσεις στη διάρκεια μιας σεζόν. Μπορεί και 2-3 απανωτά. Που να συνεπαχθούν και βαθμολογικές απώλειες. Και; Είναι δυνατόν να χάνεται τόσο εύκολα η εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ομάδα; Περνάμε πριονίδι τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα, διατυπώνοντας ταυτόχρονα ευχές κι ελπίδες να δείξουν χαρακτήρα. Αυτοί στην ομάδα έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν χαρακτήρα και προσωπικότητα και δε μασάνε εύκολα ακόμα και όταν τους ληστεύουν αγωνιστικά. Εκτός κι αν τίθεται και αυτό, χάριν της ήττας από τους Ούγγρους, σε αμφισβήτηση. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι κοροϊδεύεις, σικ. Μέχρις εκεί μου κόβει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 26 Οκτ 2018, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε ο Σάκχοφ είναι βασικός, άρα μιλάμε για έναν "μη βασικό" σε κάθε γραμμή. Δεν είναι και λίγο.
navigator11 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Μην το ψάχνεις νάβι, είναι φανερό ότι μπήκαμε στον δρόμο της διάλυσης, χωρίς επιστροφή.
Ρε σικ, θα έρθουν και κάκιστες εμφανίσεις στη διάρκεια μιας σεζόν. Μπορεί και 2-3 απανωτά. Που να συνεπαχθούν και βαθμολογικές απώλειες. Και; Είναι δυνατόν να χάνεται τόσο εύκολα η εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ομάδα; Περνάμε πριονίδι τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα, διατυπώνοντας ταυτόχρονα ευχές κι ελπίδες να δείξουν χαρακτήρα. Αυτοί στην ομάδα έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν χαρακτήρα και προσωπικότητα και δε μασάνε εύκολα ακόμα και όταν τους ληστεύουν αγωνιστικά. Εκτός κι αν τίθεται και αυτό, χάριν της ήττας από τους Ούγγρους, σε αμφισβήτηση. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι κοροϊδεύεις, σικ. Μέχρις εκεί μου κόβει![]()
+++++
- Sick Bastard
Τα πάντα όλα πουτάνα ρε κι εύκολα, γιατί έτσι γαμάει η Θεσσαλονίκη.
Ρωτάς αν, είναι δυνατόν να χάνεται τόσο εύκολα η εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ομάδα; Άνετα, σου απαντώ.
Ήμουν σε ταξί κι είχε ράδιο κι ένας τύπος ωρυόταν, 35 εκατομύρια για πέταμα και να μην μπορώ να νικήσω τη Βίντι και να μην έχω παίχτες και μπλα μπλα μπλα σα γκόμενα που τις έσπασε το καινούργιο μανικιούρ.
Κι εγώ δε λέω, να προβληματιστούμε υπάρχουν θέματα, άλλα μικρά, άλλα μεγαλύτερα.
Αλλά αυτό, το να τρέχουμε σαν ακέφαλα κοτόπουλα γύρω γύρω, είναι χαζό.
Ρωτάς αν, είναι δυνατόν να χάνεται τόσο εύκολα η εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη ομάδα; Άνετα, σου απαντώ.
Ήμουν σε ταξί κι είχε ράδιο κι ένας τύπος ωρυόταν, 35 εκατομύρια για πέταμα και να μην μπορώ να νικήσω τη Βίντι και να μην έχω παίχτες και μπλα μπλα μπλα σα γκόμενα που τις έσπασε το καινούργιο μανικιούρ.
Κι εγώ δε λέω, να προβληματιστούμε υπάρχουν θέματα, άλλα μικρά, άλλα μεγαλύτερα.
Sick Bastard έγραψε:Τα πάντα όλα πουτάνα ρε κι εύκολα, γιατί έτσι γαμάει η Θεσσαλονίκη.
Τρέμω στην ιδέα να στραβοπατήσουμε στο πρωτάθλημα, φαντασου τι έχεις να ακούσεις. Κανείς δεν λέει οτι η ομάδα παίζει μπαλάρα. Όλοι λέμε ότι ειναι ντεφορμέ αλλά αυτή την απαξίωση και τη μίρλα απο κάποιους που περιμένουν στη γωνία, δεν την καταλαβαίνω.Για να μη παρεξηγηθώ, διαχωρίζω την κριτική απο τα υπόλοιπα. Ο μηδενισμός με τρελαίνει..
Μετά τον περσινό εξευτελιστικό, Ευρωπαϊκό αποκλεισμό απ το Σουηδικό χωριό, ζήσαμε χθες και μια εξευτελιστική, πολύ γερή καρπαζιά απ το Ουγγαρέζικο video club, που ελπίζω ότι δεν θα μας γονατίσει, τουλάχιστον για καιρό...
Π.Α.Ο.Κ. είσαι όμως...Ποτέ δεν θα είναι όλα άσπρα, για μια ομάδα-ορισμό του ασπρόμαυρου που έχει για στολή...
Έχουμε (έτσι λέμε) το καλύτερο-πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών, που όμως δεν λέει (φέτος) να αποδώσει...
Η ομάδα δείχνει να έχει ψυχολογικά προβλήματα, μετά τον αποκλεισμό απ τους ομίλους του C.L., που δεν πρέπει...
Ποδοσφαιρική ανάλυση, ακόμα και κριτική, δεν μπορώ να κάνω για ένα ματς, που δεν βρίσκω να ψηφίσω M.V.P.!!!!
Πολλά και σωστά διάβασα πιο πίσω από αρκετούς, αλλά συμφωνώ σίγουρα με το ότι τελικά θα προκριθούμε, αρκεί, σήμερα, που είναι (για την Θεσσαλονίκη μας) γιορτή, να μην φανεί ότι είναι (για την ομάδα μας) απλά Παρασκευή...
"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" + "Εμείς μαζί, για μια ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε" =
Π.Α.Ο.Κ. είσαι όμως...Ποτέ δεν θα είναι όλα άσπρα, για μια ομάδα-ορισμό του ασπρόμαυρου που έχει για στολή...
Έχουμε (έτσι λέμε) το καλύτερο-πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών, που όμως δεν λέει (φέτος) να αποδώσει...
Η ομάδα δείχνει να έχει ψυχολογικά προβλήματα, μετά τον αποκλεισμό απ τους ομίλους του C.L., που δεν πρέπει...
Ποδοσφαιρική ανάλυση, ακόμα και κριτική, δεν μπορώ να κάνω για ένα ματς, που δεν βρίσκω να ψηφίσω M.V.P.!!!!
Πολλά και σωστά διάβασα πιο πίσω από αρκετούς, αλλά συμφωνώ σίγουρα με το ότι τελικά θα προκριθούμε, αρκεί, σήμερα, που είναι (για την Θεσσαλονίκη μας) γιορτή, να μην φανεί ότι είναι (για την ομάδα μας) απλά Παρασκευή...
"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" + "Εμείς μαζί, για μια ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε" =

Όταν χάνεις, δεν σημαίνει ντε και και καλά πως είσαι κακός. Μπορεί και να σημαίνει πως ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Αυτό το ενδεχόμενο όμως το έχουμε αποκλείσει. Αφού την πέρασε η ΑΕΚ, ε τότε δε μπορεί παρά να είναι χωριό. Από την χθεσινή άμυνα του χωριού όμως δεν περνούσε ούτε κουνούπι. Επιπλέον, αν και δεν το είδα, την προηγούμενη αγωνιστική η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 στο 70' κάνοντας μόλις 5 σουτ εντός εστίας και δεχόμενη 3! Η ομάδα πρέπει να συνέλθει και εμείς πρέπει να ξεκαβαλήσουμε. Σταματήστε να αποκαλείται τους αντιπάλους "χωριά".
paok re niamou έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την πιπίλα του ροτέισον. Εκτός του Καρέλη και του Τοσκα, όλοι οι άλλοι είναι σχεδόν βασικοί. Λανθασμένες θέσεις παικτών και χαλαροτητα φέρανε το χθεσινό αποτέλεσμα.
Σύγκρινε την χθεσινή 11αδα με την 11αδα της Δευτέρας και θα δεις οτι δεν υπάρχει καμία πιπιλα.4-5 παίχτες είναι εκτεταμένο ροτεισον.
Μακαρι το πρόβλημα να ήταν η χαλάρωση και η υποτιμηση του αντιπάλου.Κανεις δεν θα ανησυχούσε.
- ΑποστόληςΑ
Ο χειρότερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών. Τίποτε δεν λειτούργησε καλά χθες. Από την αρχή που ο καλύτερος φετινός παίκτης μας έκανε το μοιραίο λάθος από το οποίο δεχθήκαμε γκολ, έως το τέλος.
Λίγο φάνηκε η ομάδα μετά την είσοδο του Biseswar, αλλά ήταν ήδη αργά.
Η σύνθεση της ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά ακόμη και μ' αυτή τη σύνθεση θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς τα μυαλά των παικτών ήταν αλλού και η απόδοσή τους μετριότατη έως κακή.
Λάθη σύνθεσης: 1. Ο Καρέλης κορυφή 2. Ο Ελ Καντουρί εξτρέμ 3. Ο Πέλκας εξτρέμ.
Με ανησυχεί πολύ το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μάτος: Ούτε μία τρίπλα, ούτε μία διείσδυση, ούτε μία σέντρα της προκοπής. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Κίτσιου δεν θα υστερούσε έναντι του χθεσινού Βραζιλιάνου.
Λίγο φάνηκε η ομάδα μετά την είσοδο του Biseswar, αλλά ήταν ήδη αργά.
Η σύνθεση της ομάδας δεν ήταν καλή, αλλά ακόμη και μ' αυτή τη σύνθεση θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς τα μυαλά των παικτών ήταν αλλού και η απόδοσή τους μετριότατη έως κακή.
Λάθη σύνθεσης: 1. Ο Καρέλης κορυφή 2. Ο Ελ Καντουρί εξτρέμ 3. Ο Πέλκας εξτρέμ.
Με ανησυχεί πολύ το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μάτος: Ούτε μία τρίπλα, ούτε μία διείσδυση, ούτε μία σέντρα της προκοπής. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Κίτσιου δεν θα υστερούσε έναντι του χθεσινού Βραζιλιάνου.