ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 18:15 7/10 NovaS & PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 18:15 7/10 NovaS & PAOKTV
Ελπίζω στο καλό σενάριο σήμερα, μια νίκη δηλαδή με ευρύ σκορ. Το πονηρό σενάριο λέει ότι αυτό το παιχνίδι είναι το ιδανικό για να σου ανατρέψουν ότι πέτυχες αγωνίστηκα τις δύο προηγούμενες αγωνιστηκες. Ένα μίγμα πονηρής διαιτησίας, εφησυχασμου του ΠΑΟΚ και αγωνιστικού χαλαρωματος λόγο σωματικής και ψυχολογικής κουρασης από τους παικταραδες μας. Είναι επαναλαμβάνω ΝΤΡΟΠΉ για τον διοικητικό μηχανισμό του ΠΑΟΚ μας αυτός ο αγώνας να γίνετε σήμερα κι όχι Δευτέρα. είναι αδύνατο να μην έχω κινήσει σαν ΠΑΕ γη και ουρανό ώστε να εξασφαλίζω την καλύτερη δυνατή σειρά του προγράμματος για το αγωνιστικό μου τμήμα. Ο γκαγκατσης που είναι στα θέματα για την Λίγκα έπρεπε να είχε ανεβάσει τους τόνους και να ασκήσουμε την μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε νοβα και Λίγκα.
11αδα[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181007/59c7982d7647f4d49a3cf142952674b9.jpg[/img]
SM-G965F
SM-G965F
Πολύ ζωντανό και με χρώμα το τόπικ, σαν να είμαι Θεσσαλονίκη, καλά να περάσετε και να γυρίσετε και με μια χούφτα γκολ!goran 64 έγραψε:Που λέτε, με τον kat να λέει τέτοια σήμερα και παρόντα στα τσιμέντα, θα γίνει ο Ναός...
![]()
Ασπρόμαυρος και ριγέ, με κόκκινο το moto του, σαν τις εμφανίσεις μας της δεκαετίας του '70, ένα πράμα...
Με το καλό λοιπόν και με κάνα τάλαρο γλυκά (γκολ) σήμερα κι ας ανέβει (προσωρινά) το ζάχαρο μας στο 3,5...![]()
Ενδιαφερων. Ο Σακχοφ δε νομιζω οτι θα εχει αλλο ρολο και λογο παρουσιας στην ενδεκαδα απο το να γεμιζει την περιοχη.pilotos έγραψε:11αδα
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio -Shakhov
Jaba - Πέλκας - Biseswar
Prijovic
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio -Shakhov
Jaba - Πέλκας - Biseswar
Prijovic
-
Φεύγω για Ηγουμενίτσα
Κανονίστε στο δρόμο μην πάθω κάνα έμφραγμα
Με τη νίκη
Κανονίστε στο δρόμο μην πάθω κάνα έμφραγμα

Με τη νίκη

- ΑποστόληςΑ
1. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. Κι εγώ δεν συμφωνώ μαζί σου σε κάποια θέματα, αλλά δεν εκνευρίζομαι που τα γράφεις. Δεν είμαι ούτε ο πιο έμπειρος στα ποδοσφαιρικά, ούτε ο πιο οξυδερκής, επομένως είναι αναμενόμενο να έχω διαφορά απόψεων, από αρκετά μέλη.obanebane έγραψε:Άσε μας ρε Αποστόλη που έγραψες ένα σεντόνι ενστάσεις.
Τι πράγμα είναι αυτό με εσάς ρε παλικάρια,αύριο ειναι η ευκαιρια να ξεφυγουμε στη βαθμολογια και γράφετε για ροτεισον και Κιτσιους και ότι να'ναι.
2. Το ότι θα ξεφύγουμε σήμερα, αν δεν υπάρξει νικητής στο ντέρμπυ, το θεωρώ δεδομένο. Αλίμονο αν το - όποιο - ρόστερ μας δεν μπορέσει να νικήσει στην Τούμπα την τελευταία ομάδα.
3. Τι σχέση έχει η βαθμολογία με την στρατηγική καταπόνησης των παικτών; Αν δεν κάνει ροτέισον τώρα, στον πιο εύκολο αγώνα του πρωταθλήματος πότε θα κάνει; Σήμερα είναι η ευκαιρία για Κίτσιου και όχι με τον Άρη στο κύπελλο. Μπορεί εσύ να θεωρείς τον Κίτσιου άχρηστο, αλλά αν δεν πάρει παιχνίδια τώρα, μόλις χρειαστεί να παίξει (ο μη γένοιτο) θα είναι ΠΑΛΙ ανέτοιμος και αυτό θα οφείλεται καθαρά στον προπονητή και όχι στον παίκτη. Καλύτερα να προλαβαίνουμε παρά να θεραπεύουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι τρωγομαστε για τα παντα κατανταει πολυ κουραστικο
joshua έγραψε:Να μην ανοίξω το στόμα μου...
Πάλι με τον Σακχοφ τα έχεις;
Θα σκοράρει σήμερα.
Αποστόλη,δεν εκνευρίζομαι ρε,απλά τα γράφω όπως θα σου τα έλεγα αν σε είχα απέναντι μου.
- painkiller4
Αν δεν παίξει και σήμερα ο Βερνμπλουμ να πάρει ένα 90λεπτο ποτέ θα παίξει ρε Μπανε;
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που δεν λαμβάνουμε συνήθως υπόψην.
Ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει σε έναν κορμό 15 παικτών και κάποιων επιπλέον παικτών που δεν τους έχει ακόμα προκρίνει. Για παράδειγμα ο Σακχοφ είναι στους 15, ενώ ο Ακπομ και Κίτσιου δεν είναι.
Σε παιχνίδια που δεν είναι παντελώς αδιάφορα (όλα τα μέχρι τώρα μάτς δηλαδή) ο Λουτσέσκου θα στηριχτεί στους 15 αυτούς. Το ροτέισιον θα είναι στο μίνιμουμ. Και σήμερα αποδεικνύεται ότι ο Λουτσέσκου δεν θέλει να πειράξει την χημεία που έχουν οι βασικοί, και όχι μόνον αυτό αλλά μάλλον τους θέλει να κάνουν παιχνίδια μαζί ώστε να βελτιώνονται κι άλλο. Σίγουρα υπάρχει καταπόνηση αφού παίξαμε την Πέμπτη και πριν στο Καραισκάκη, αλλά βλέπω ότι ο προπονητής ακολουθεί Ευρωπαικές πρακτικές και δεν πειράζει την ομάδα σε αγώνες που κρίνουν στόχους.
Ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει σε έναν κορμό 15 παικτών και κάποιων επιπλέον παικτών που δεν τους έχει ακόμα προκρίνει. Για παράδειγμα ο Σακχοφ είναι στους 15, ενώ ο Ακπομ και Κίτσιου δεν είναι.
Σε παιχνίδια που δεν είναι παντελώς αδιάφορα (όλα τα μέχρι τώρα μάτς δηλαδή) ο Λουτσέσκου θα στηριχτεί στους 15 αυτούς. Το ροτέισιον θα είναι στο μίνιμουμ. Και σήμερα αποδεικνύεται ότι ο Λουτσέσκου δεν θέλει να πειράξει την χημεία που έχουν οι βασικοί, και όχι μόνον αυτό αλλά μάλλον τους θέλει να κάνουν παιχνίδια μαζί ώστε να βελτιώνονται κι άλλο. Σίγουρα υπάρχει καταπόνηση αφού παίξαμε την Πέμπτη και πριν στο Καραισκάκη, αλλά βλέπω ότι ο προπονητής ακολουθεί Ευρωπαικές πρακτικές και δεν πειράζει την ομάδα σε αγώνες που κρίνουν στόχους.