painkiller4 έγραψε:Αυτό λέγεται θεια δίκη ρε κωλογαυροι.
Έτσι 1 και να καίει κ με αυτογκόλ για να πονάει ακόμα περισσότερο αντε και περαστικά τους
Συνεχίζουμε τίποτα δεν έχει κριθεί έχουμε δρόμο μπροστά μας
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

painkiller4 έγραψε:Αυτό λέγεται θεια δίκη ρε κωλογαυροι.
Έτσι 1 και να καίει κ με αυτογκόλ για να πονάει ακόμα περισσότερο αντε και περαστικά τους
Συνεχίζουμε τίποτα δεν έχει κριθεί έχουμε δρόμο μπροστά μας
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Ποιο 5-0 ρε μεγαλε;;blackfox έγραψε:ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5-0 ....0-1 ...ΜΕ 2 ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.....ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ...
η αληθεια ειναι πως ο συγκεκριμενος ηταν τραγικος. Λογω του οτι ειναι ξενος ομως,θεωρω πως εκανε καθαρα μαλακια,ο κεντρικος ρεφερι πχ δεν καταλαβε ΧριστοMīngus έγραψε:Δεν ξέρω αν είχε δόλο ο επόπτης, που όλως τυχαίως πάλι κάνει το λάθος κατά του ΠΑΟΚ και μάλιστα στο 1ο ημίχρονο δεν είδε τον Μεριά που ήταν εκτεθειμένος στη στημένη φάση.
Αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει αν έχει δόλο ή αν είναι άχρηστος.
Ο Πρίγιο καλύπτεται 2 μέτρα. Εκεί γράφει το 0-2.
Αν έμπαινε κάνα γκολ και γινόταν 1-1 δεν ξέρω αν θα λέγαμε τα ίδια.
και ο άλλος ο επόπτης άψογος... και τα εκατοστά έβλεπε... οAlastor έγραψε:η αληθεια ειναι πως ο συγκεκριμενος ηταν τραγικος. Λογω του οτι ειναι ξενος ομως,θεωρω πως εκανε καθαρα μαλακια,ο κεντρικος ρεφερι πχ δεν καταλαβε ΧριστοMīngus έγραψε:Δεν ξέρω αν είχε δόλο ο επόπτης, που όλως τυχαίως πάλι κάνει το λάθος κατά του ΠΑΟΚ και μάλιστα στο 1ο ημίχρονο δεν είδε τον Μεριά που ήταν εκτεθειμένος στη στημένη φάση.
Είναι αυτοί που έβριζαν πέρσι που χάναμε στο τηγάνι αλλά τότε δεν έπαιζε ρόλο η εμφάνιση της ομάδας... σήμερα που νίκησες παίζει ρόλο η εμφάνιση άρα δεν επιτρέπεται να @αυλώσουμε...!sourmenetes έγραψε:Ποιο 5-0 ρε μεγαλε;;blackfox έγραψε:ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5-0 ....0-1 ...ΜΕ 2 ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.....ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ...
Κανε μας τη χαρη..
Τα δυο οφααιντ που σου εδωσε και ειναι ανυπαρκτα 0-3 θα ησουνα και θα παραμιλαγες...
Αλλα να αυτομαστιγωθουμε...
Είναι ορθόδοξος στο θρήσκευμα αυτός...ioanmits έγραψε:και ο άλλος ο επόπτης άψογος... και τα εκατοστά έβλεπε... οAlastor έγραψε:η αληθεια ειναι πως ο συγκεκριμενος ηταν τραγικος. Λογω του οτι ειναι ξενος ομως,θεωρω πως εκανε καθαρα μαλακια,ο κεντρικος ρεφερι πχ δεν καταλαβε ΧριστοMīngus έγραψε:Δεν ξέρω αν είχε δόλο ο επόπτης, που όλως τυχαίως πάλι κάνει το λάθος κατά του ΠΑΟΚ και μάλιστα στο 1ο ημίχρονο δεν είδε τον Μεριά που ήταν εκτεθειμένος στη στημένη φάση.
Sick Bastard έγραψε:ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΑΡΜΑ ΑΧΝΙΣΤΗ ΣΤΗ ΚΟΛΩΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ
Sick Bastard έγραψε:ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΑΡΜΑ ΑΧΝΙΣΤΗ ΣΤΗ ΚΟΛΩΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ
Φιλε κανεις λαθος,στο τηγανι τα τελευταια χρονια απο Αναστασιαδη και μετα παιζουμε απο καλα εως πολυ καλα,σχεδον παντα ανωτεροι του γαυρου. Το παραδοξο ειναι πως οσες φορες παιξαμε καλυτερα χασαμε,ενω σημερα κερδισαμε. Ο ορισμος της πορνης μπαλας,αλλα αποψε δεν μας χαλαει καθολουNotorious4 έγραψε:Παιδιά δεν καταλαβαίνω την απογοητεύση σας.Ειναι γνωστό εδώ και 2-3 σεζόν ότι στα ντέρμπι δεν παίζουμε ιδιαίτερα καλά.Εγω προσωπικά δεν περίμενα νίκη γιατί είναι παραδοσιακά δύσκολη έδρα και ούτως η άλλως τα χωριά δίνουν πρωτάθλημα.Μετα από αυτή την νίκη ισοφαρίσαμε την τιμωρία μας και τώρα η ψαλίδα θα μεγαλώσει μετά το ματς Κούλας γαύρου.Ας κερδίσουμε όλα τα χωριά και ας χάσουμε στα ντέρμπι
Κανενα βιτσιο ...ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και ο καθενας εχει τη γνωμη του.HOOL4IGAN έγραψε:Είναι αυτοί που έβριζαν πέρσι που χάναμε στο τηγάνι αλλά τότε δεν έπαιζε ρόλο η εμφάνιση της ομάδας... σήμερα που νίκησες παίζει ρόλο η εμφάνιση άρα δεν επιτρέπεται να @αυλώσουμε...!sourmenetes έγραψε:Ποιο 5-0 ρε μεγαλε;;blackfox έγραψε:ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5-0 ....0-1 ...ΜΕ 2 ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.....ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ...
Κανε μας τη χαρη..
Τα δυο οφααιντ που σου εδωσε και ειναι ανυπαρκτα 0-3 θα ησουνα και θα παραμιλαγες...
Αλλα να αυτομαστιγωθουμε...θέλει πολύ βίτσιο για να είσαι θυμωμένος που είσαι 1ος!!! Ποια είναι η ουσία είπαμε;;;