Τον Πελκα και τον Απκομ?Tupac έγραψε:Ωραίος! Ο Λημνιός είναι εκτός αποστολής. Ο Ματος δεν παίζει με τσελσι γιατί έχει τιμωρηθεί αρα σήμερα θα παίξει σίγουρα. Για σακχοφ με κανιας μαζί στο κέντρο δεν σχολιάζω. Γενικά νομίζω μόνο τον βαρελα και τον Κρεσπο μάντεψες σωστά και τον τέρμαMattias_g4 έγραψε:Ψηλέας
Βιερίνια Βαρέλα Κρέσπο Ρουμάνος
Σακχοφ Κανιας
Λημνιος Πελκας Καρελης
Απκομ
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9-18:15 NS1 HD
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9-18:15 NS1 HD
Ουτε Πελκα βλέπω. Για Ακπομ θα δούμε....Mattias_g4 έγραψε:Τον Πελκα και τον Απκομ?Tupac έγραψε:Ωραίος! Ο Λημνιός είναι εκτός αποστολής. Ο Ματος δεν παίζει με τσελσι γιατί έχει τιμωρηθεί αρα σήμερα θα παίξει σίγουρα. Για σακχοφ με κανιας μαζί στο κέντρο δεν σχολιάζω. Γενικά νομίζω μόνο τον βαρελα και τον Κρεσπο μάντεψες σωστά και τον τέρμαMattias_g4 έγραψε:Ψηλέας
Βιερίνια Βαρέλα Κρέσπο Ρουμάνος
Σακχοφ Κανιας
Λημνιος Πελκας Καρελης
Απκομ
- john4serres
Που κολλάει αυτό με το σημερινο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ;Mattias_g4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1483 ... ai-i-vinti
Μεγάλο αλάνι!!! Παοκι απο τα λίγα!!!
Ανυπομονώ να ξαναδώ την ομαδάρα μας!!!
Γερά από το ξεκίνημα ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Γερά από το ξεκίνημα ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Μόνο την Ν Ι Κ Η σήμερα, εκεί μέσα, στο Ηράκλειο,
απέναντι στους ομόχρωμους (αλλά και) ομιλίτες....
ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!!!!

απέναντι στους ομόχρωμους (αλλά και) ομιλίτες....
ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!!!!

Θυμαμαι σε ενα φιλικο ειχε παιξει ο ελ καντουρι κορυφη, θα ειχε ενδιαφερον να τον βλεπαμε μαζι με καρελη απο πισω του, στο ρολο του πελκα. Για να δουμε τι ετοιμαζει για σημερα ο λουτσεσκου και ποσα γκολ θα βαλει η ομαδαρα μας
μπροστα Ακπομ Ζαμπα Μπισε Warda = black power και αλλαγη στο 2ο τους καινουργιους
πασχαλακης, ματος, βαρελα, κρεσπο, βιερινια, κανιας, μαουρισιο, ζαμπα, ελ καντουρι, μπισεσβαρ, καρελης
Καλή...GoMaRoS έγραψε:πασχαλακης, ματος, βαρελα, κρεσπο, βιερινια, κανιας, μαουρισιο, ζαμπα, ελ καντουρι, μπισεσβαρ, καρελης
- Γιώργος Μάτζου 4
Αυτό έβλεπα κι εγώ τώρα, σκέτο χωράφι...Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:Τι χάλι είναι το γήπεδο Πωωωω!
Δεν μας βολεύει καθόλου αυτό
SM-G965F
Να βάλει τον Εγγλέζο σε αυτό το χωράφι;obanebane έγραψε:Αποτι φαίνεται,ανθρακας ο θησαυρος Ακπομ.
Εγκεφαλικό θα του έρθει.
Από την άλλη ο καρελης έχει μεγαλώσει μέσα σε τέτοια χωράφια.
Εσύ ποιον θα έβαζες;
SM-G965F
- ΑποστόληςΑ
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 15/9 18:15
Έπεσα έξω στον Shakhov και τον Akpom.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Canas - Shakhov
Jaba - El Kaddouri - Biseswar
Akpom
Αλλαγές: κάποιοι από τους:Tosca, Wernbloom, Mauricio, Πέλκα, Warda
Εύχομαι οι Jaba και Καρέλης να είναι πολύ κινητικοί ώστε να αξιοποιηθούν με κατάλληλες πάσες των χαφ μας και του αφάνα.
ΥΓ: Αυτός ο Μαουρίσιο πότε θα ξεκουραστεί; Μπορεί, αν είμαστε μπροστά στο σκορ να τον αντικαταστήσει με τον Βερνμπλουμ.