ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Ο Πελκας περιμενω να βγαλει ματια αυριο να ειναι mvp αμα ειναι σε καλη μερα και του βγουν αυτα που κανει θα ειναι βαρομετρο για την επιθεση. Ειναι απιστευτα το ποσο καλος και σημαντικος ειναι και φανηκε με τον αστερα. Πρεπει δεν ξερω αμα εχει γινει ακομα αναπροσαρμογη αυξηση συμβολαιου με πολυ μεγαλη ρητρα. Δεν επαιξε και Σαββατο θα ειναι φρεσκαδουρα. Θα ηθελα να τον δω με Akpom μαζι επιθεση, limnio δεξια και jaba αριστερα sto 60 να μπει warda. Πρεπει να εχουμε ταχυτητα παντου μπροστα. Το ξερω πως δεν προκειτε να δουμε Akpom στο βασικο σχημα, limnio jaba ενδεχεται. Ο Mauricio πρεπει να κανει παιχνιδαρα επισης οπως μεσα στην Spartak και ο canas να μεισωσει τα λαθη του. Varela-Crespo δεν φοβαμαι vieirinhia αμυντικα εχουμε αδυναμια ας ελπισουμε να μην την πατησουμε απο εκει. Πρωτο 15 λεπτο πρεπει να βαλουμε γκολ και μετα να προσπαθησουμε να ελεξουμε το παιχνιδι
το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπε και ο λου αν εχουμε εμεις μια φορα αγχος η μπενφικα εχει δεκα...
αυτοι ειναι που ''πρεπει'' να περασουν και ακομα και αν μπουν με αερα αλλα εμεις δεν μασησουμε ,τοτε θα αγχωθουν ακομη περισσοτερο...
αυτοι ειναι που ''πρεπει'' να περασουν και ακομα και αν μπουν με αερα αλλα εμεις δεν μασησουμε ,τοτε θα αγχωθουν ακομη περισσοτερο...
Πιστευω οσοι παιξουν αυριο θα αφησου και το νεφρο τους,δεν χανεται αυτη η προκριση,μακαρι ο κορακας να μην ειναι ο κλασσικος καμικαζι που στελνουν καθε φορα στην Τουμπα και ολα θα πανε καλα
Λετε να βαλουν τους Πορτογαλους στα επισημα και να εκδοθουν εισητηρια για την 8?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Για το αν ο κύριος στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μην δεχθεί γκολ: «Ποτέ δεν προετοιμάσαμε ένα ματς για να διαχειριστούμε ή να υπερασπιστούμε αποτέλεσμα. Εμείς παίζουμε για να κερδίζουμε γιατί έχουμε ποιότητα.
Razvan
Razvan
- paokovios1974
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που δεν άντεξα και ξαναγράφω αλλά αύριο δεν είναι το οποιοδήποτε αύριο, αύριο αλλάζουμε την ιστορία μας, το στάτους μας, αύριο πηγαίνουμε εκεί που ανήκαμε εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια.
Έψαχνα να βρω ενα κειμενάκι που ειχα γράψει για το παραλίγο της ζωής μας ως ΠΑΟΚ, δεν το βρήκα, ένας θεός ξέρει σε ποιο τοπικ το έγραψα,αν ταυτου έπεσα πάνω σε μια δημοσίευση του guardian4 και συγκινήθηκα για τα προφητικά ενθαρυντικά του λόγια σε μια δύσκολη στιγμή μάλιστα του ΠΑΟΚ μας...τον αποκλεισμό απο την σαλκε.
Το αφιερώνω σε όλους μας
[ guardian4 » Τετ Αύγ 28, 2013 12:40 am
ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.
ΣΙΓΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΣ.ΛΙΓΚ.
ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?
ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ.......... ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?????
Που δεν μπορουμε να παρουμε το χ ουτε οταν παιζουν με 10?
Οταν ειμαστε ετοιμοι ας παιξουμε. Και εγω λυπηθηκα αλλα αμα σκεφτειτε τι θα αντιμετωπιζαμε, με την ομαδα μας να χρονολογειται ομαδα 2 μηνων, ισως ειναι καλυτερα που εγινε ετσι.
Να γινουν περιποιημενες μεταγραφες ενας σ.μπακ τωρα, και δεκαρι, μια δυο τα χριστουγεννα και 5 ΒΑΣΙΚΕΣ το καλοκαιρι και παμε για τους 16 του τσ.λ, και οχι να παιζουμε με την ψυχη στο στομα μπας και κανουμε 5 ηττες και μια ισοπαλια. Σαν τον γαυρο ξερω γω.
ΘΑ απολαυσουμε και την προκριση στους ομιλους με κοσμο και απο ολα,να γινει της πουτ@νας , και φιεστα, 40 χιλιαδες κοσμο, χωρις προκρισεις στα χαρτια και τα λοιπα.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!*]
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
Έψαχνα να βρω ενα κειμενάκι που ειχα γράψει για το παραλίγο της ζωής μας ως ΠΑΟΚ, δεν το βρήκα, ένας θεός ξέρει σε ποιο τοπικ το έγραψα,αν ταυτου έπεσα πάνω σε μια δημοσίευση του guardian4 και συγκινήθηκα για τα προφητικά ενθαρυντικά του λόγια σε μια δύσκολη στιγμή μάλιστα του ΠΑΟΚ μας...τον αποκλεισμό απο την σαλκε.
Το αφιερώνω σε όλους μας
ΣΙΓΑ.
ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ.......... ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?????
Οταν ειμαστε ετοιμοι ας παιξουμε. Και εγω λυπηθηκα αλλα αμα σκεφτειτε τι θα αντιμετωπιζαμε, με την ομαδα μας να χρονολογειται ομαδα 2 μηνων, ισως ειναι καλυτερα που εγινε ετσι.
Να γινουν περιποιημενες μεταγραφες ενας σ.μπακ τωρα, και δεκαρι, μια δυο τα χριστουγεννα και 5 ΒΑΣΙΚΕΣ το καλοκαιρι και παμε για τους 16 του τσ.λ, και οχι να παιζουμε με την ψυχη στο στομα μπας και κανουμε 5 ηττες και μια ισοπαλια. Σαν τον γαυρο ξερω γω.
ΘΑ απολαυσουμε και την προκριση στους ομιλους με κοσμο και απο ολα,να γινει της πουτ@νας , και φιεστα, 40 χιλιαδες κοσμο, χωρις προκρισεις στα χαρτια και τα λοιπα.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!*]
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

- kataramenos5
Δε μας λες και ποση εμεινε?paokovios1974 έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Υγ μηπως λες αυτο ρε οβιε?
paokovios1974 έγραψε: Αύριο θα σβήσουμε σαν ομαδα το...παραλιγο, "οχι άλλο παραλίγο" δεν θα πει κανένα ΠΑΟΚσακη απο δω και στο εξης.
Η ομάδα διευρύνει τα όρια της και επιδιώκει να κατακτήσει οτι δεν μπορούσε μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχουν πλεον οι λεξεις," ατυχία γκαντεμιά παραλίγο".
Μπαινεις παιζεις νικας κατακτας, γιατι μπορεις, γιατι εισαι πολυ δυνατος, μιζεριες , χαμηλα την μπαλα , και αλλες τετοιες γραφικοτητες ειναι παρελθον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 28 Αύγ 2018, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokovios1974 έγραψε:Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που δεν άντεξα και ξαναγράφω αλλά αύριο δεν είναι το οποιοδήποτε αύριο, αύριο αλλάζουμε την ιστορία μας, το στάτους μας, αύριο πηγαίνουμε εκεί που ανήκαμε εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια.
Το αφιερώνω σε όλους μας
ΣΙΓΑ.
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!*]
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
μπραβο αγορι μου, πραγματικα ειμαστε ετοιμοι μαγκες,. τπτ πλεον δεν μας σταματα, ειμαστε ηδη στουσ ομιλους του τσου λου
ΠΑΟΚαρα κανε μας την χαρη απλα κ ωραια..

Δε μαθαίνουμε και σε ποιο ξενοδοχείο θα πάει η Μπενφίκα να πάνε τίποτα μηχανάκια με τις εξατμίσεις στο φουλ; Εκεί, κατά τις 2-3 το πρωί. 

Άσχετα με το όποιο αποτέλεσμα έρθει, το μεγάλο επίτευγμα αυτής της ομάδας, είναι πως έχει καταφέρει να δημιουργεί μια αίσθηση σιγουριάς και μια διάχυτη αισιοδοξία στον οπαδό της, ακόμα και με αντιπάλους όπως η Μπενφίκα.
Μπράβο ρε παοκοβιε,πραγματικά προφητικό το κείμενο του φρουρού.
Διστάζω να γράψω αυτά που πιστεύω,όχι για να μην εκτεθώ (στα @@ μου,έχει γίνει πολλές φορες) άλλα γιατί μια εσωτερική δύναμη δε με αφήνει.
Διστάζω να γράψω αυτά που πιστεύω,όχι για να μην εκτεθώ (στα @@ μου,έχει γίνει πολλές φορες) άλλα γιατί μια εσωτερική δύναμη δε με αφήνει.
- sourmenetes
- Moderator
Οτι και να γινει η ιστορια εχει ηδη αλλαξει...
Απλα ειναι ευκαιρια να το γουσταρουμε πολυ..
Και παρεα με μας να χαρουν και παικτες προπονητης διοικηση...
Απλα ειναι ευκαιρια να το γουσταρουμε πολυ..
Και παρεα με μας να χαρουν και παικτες προπονητης διοικηση...
Επιλέχθηκαν οι 18 καλύτεροι παίχτες του κόσμου, για τον αυριανό, Ευρωπαϊκό, ΜΕΓΑΛΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ μας:
ΠΑΜΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Κίτσιου , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Βαρέλα , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας, Πέλκας , Ελ Καντουρί , Λημνιός , Ουάρντα , Ζαμπά , Πρίγιοβιτς , Άκπομ.

- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24 η σύνθεση θα είναι:
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio - Canas
Λημνιός - Πέλκας - Jaba
Prijovic
εγώ νομίζω ότι θα παίξουν οι:
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Vieirinha
Mauricio - Canas