Π.Α.Ο.Κ. - Spartak Moscow 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Spartak

Paschalakis
26
20%
Matos
62
47%
Varela
1
1%
Khacheridis
3
2%
Crespo
3
2%
Canas
3
2%
Mauricio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pelkas
21
16%
El Kaddouri
3
2%
Limnios
1
1%
Prijovic
3
2%
Warda
5
4%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Shakhov
1
1%

Σύνολο ψήφων: 132

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Spartak Moscow 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από danirifle »

το μήνυμα το έδωσε ο μάτος αδερφέ στους ρώσους
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ειναι πραγματικα να αναρωτιεσε τι θα γινει στη σουπερ λιγδα οταν η ομαδα εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο που εχει ξεπερασει το ελληνικο. Εγω αισθανωμαι οτι βλεπω ομαδα αλλου πρωταθληματος. Οτι και να γινει ακριβως οπως ελεγα απολαμβανω τα ευρωπαικα αυτα ματς, απολαμβανω να βλεπω ΠΑΟΚ ενως αλλου συμπαντος που δεν ειναι ομαδα της λιγδας.

Εκπληκτικο παιχνιδι απο ολους σχεδον τους παικτες. Μπορει να καναμε και καμια 50αρια τριπλες σημερα, εχασα το μετρημα. "Παραφωνια" συνεχιζει να ειναι ο Μαουρισιο που ναι μεν εχει μια αλφα ποιοτητα και τεχνικη και δεν τον λες κακο μεν αλλα δεν τα βγαζει τα λεφτα του με τιποτα επιθετικα και λιγα ως και τιποτα προσφερει και αμυντικα δε. Αναθεμα και αν κοψαμε μια μπαλα ολο το ματς με τα χαφ στον αξονα. Στα δυο γκολ νοουγουερ του μπι σιν τα δυο κεντρικα χαφ να μαρκαρουν εκει στο ημικυκλιο της περιοχης.

-Πολυ καλος Πριγιο με καλες τοποθετησεις σε ολες τις αντεπηθεσεις. αντεξε μεχρι σχεδον το τελος.
-Φανταστικος Πελκας να τον πουλησεις 20 μυρια μεχρι που τα χαλασε λιγο με το τετ α τετ και την αντεπιθεση
-Πολυ καλος και παλι Λημνιος, πολυ καλος Ελ Καντουρι που δεινει αλλο κρατημα μπαλας, πολυ καλος Ουαρντα και ακομα και Ο Τζαμπα οσο ακουμπησε μπαλα. Τι να πεις παραπανω για την επιθετικη μας γραμμη, εκπληκτικοι.
-Πολυ καλος Ματος μεχρι το τελος που αρχησε λιγο αδικαιολογητα για μενα να αφηνει τη θεση του αλλα κατα τα αλλα αψογος.
-Ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος και απο Κρεσπο ο οποιος εχει την τεχνικη να δεινει και μπροστα, δηλαηδ σεντερ μπακ που παιζει πλαι και κανει και ρανς και ενα δυο τι αλλο θελει κανεις.
-Δε βλεπω τα τρομερα λαθη του Χατσεριδη που λενε αλλοι. Πολυ καλος
-Βαρελα σταθερη αξια και πολυ ποιο σταθερος απο οτι με Βασιλεια.
-Πασχαλακης ισως λιγο ευθηνη στο δευτερο γκολ αλλα τι να πεις εδωσε και με το παραπανω!
-Σακχοφ δε μου αρεσε αμυντικα.
-Κανιας συνεχιζει να ειναι πολυ καλος για αυτο που ειναι.
- Μαουρισιο μαζι με τον Κανιας θεωρω οτι παμενουν το μεγαλυτερο προβλημα αμυντικα...παρα πολυ σοφτ. Η μπαλα περναει απο τον αξονα σαν να μην υπαρχουν αν καταφερει και μπει εκει ο αντιπαλος. Μαου το προβλημα ειναι οτι με τα λεφτα που περνει και με αυτο που αξιζει η ομαδα, πρεπει να ειναι παικταρας...και οχι απλα ενας ποιο ποιοτικος Τζιολης.

Το αξιζαμε και ενα τεταρτο γκολ αλλα ετσι ειναι αυτα. Γελοιο το πεναλτι.

Η Σπαρτακ δεν μας ειχε αμυντικα. Δεν μας προβληματησε σε κανενα σημειο. Ενδιαφερον το πως θα παιξουν στην ρωσια τωρα που πρεπει να κυνηγησουν και γκολ και πρεπει να παιξουν ακομα ποιο ανοιχτα.

Αυτος ο Προμες...καλο και ταλαντουχο παικτη προμες ειδα, αλλα παικταρα προμες που μας λεγανε εγω δεν ειδα.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

sourmenetes έγραψε:Αν καποιος ασχολειται μεμονομενα με τις 2 φασεις των ρωσων μαλλον τι ποδοσφαιρο το καταλαβαινει σαν το προ.

Ναι φταιει ο ματος,οχι ο χατσερ,ηταν τραγικος ο χατσερ,μα ο κρεσπο δεν κανει...

Οποιος ασχολειται με αυτα εχασε το νοημα σημερα. Σαφως και μπορεις να κανεις κριτικη ατομικα,αλλα οτι τρως 2 παστελια στο 17' με δυο φασεις,εχοντας η δευτερη συνομοτισει το συμπαν για να μπει και μεχρι το ημ.το χεις γυρισει,δειχνει οτι ο ΠΑΟΚ μας ειναι αλλου.

Κι αν η τυχη ηθελε λιγο ακομα θα το χαμε καθαρισει απο σημερα.
Οταν θα βρειτε τετοια στοφα τετοιο μεταλλο ξαναμιληστε.

Σορρυ κιολας αλλα και αρ.μπακ να επαιζε ο αντελινο ή μια μεταγραφη και νατχο ή βερνλουμπ να χες απο προετοιμασια δυο παστελια θα τα τρωγαμε.

Αν θελετε χωνεψτε το.τα λαθη πληρωνονται σε αυτο το επιπεδο και τα λαθη δεν ειναι ατομικα,αλλα ομαδικα.

Ολη η ομαδα τα φαγε και ολη η ομαδα το γυρισε.

Παψτε,με την καλη εννοια,να ψαχντετε να βρειτε κατι να γκρινιαξετε.
Παμε δυνατα!!!

Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

+1926
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έχω διαβασει ήδη πολλά φοβερά μηνύματα ... του Besuch και άλλων φίλων ειναι φοβερά.

Κάποια μέλη σας δικαιολογώ πολυ καιρό για τις παπαριες που γράφετε ή τον τρόπο που σκέφτεστε ... αλλα ρε παλικάρια μου ...νοιωστε λιγο ΠΑΟΚ μέσα σας ...νοιωστε λιγο ΠΑΟΚ και θα είστε ευτυχισμένοι για μια ζωή

Αυτό που ξανακαναμε σήμερα ειναι ο ΠΑΟΚ ... η χαρά απερίγραπτη ...
μόλις φάγαμε το δεύτερο ... τα πιτσιρίκια μου πάνω απο το iPad εδώ στην ξενιτιά απογοήτευση ...τους λεω προσευχηθείτε να βάλουμε γρήγορα ένα και μετα έχει σόου !!!

Μπήκα εδώ και τρελάθηκα με δυο τρεις ... το κλείνω ... λεω απο μέσα μου απο ΠΑΟΚ ΝΤΙΠ
μόλις κάνει διακοπή το pay per view μέχρι να μπω να το μπαλάκι απο τον παιχταρα ...καθήστε τωρα να απολαύσετε τους λεω... και μετα γηπεδο και ομάδα ΠΑΟΚ !!! Τι να λέμε τωρα ;;;

Καλύτερος του γηπέδου για εμένα ο Πριγιο ... δες τε το ματς ξανά και θα με θυμηθείτε πολλοί. Ειναι παντού σε όλο το ματς και έχει δώσει μεγάλες μαχες ... μετα ειναι ο Πελκας ... τα γκολ τα χάνει λόγω κούρασης και λόγω απειρίας ... δεν έχει παίξει ξανά τέτοιο ματς απο τέτοια θέση ευθύνης. Απο σήμερα θα ειναι 50% καλύτερος παίχτης ... να μου το θυμηθείτε ...

Πάμε εκει ξανά για διπλό ... αν παίξει και ο κοντός δεν φοβάμαι τίποτα ... ούτε τα κοράκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Πέμ 09 Αύγ 2018, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Δεν είναι ευθύνη ενός παίχτη τα δύο γκόλ που φάγαμε.
Απλά ο αντίπαλος κουτς εντόπισε την μοναδική ίσως αμυντική δυσλειτουργία που έχουμε ως ομάδα.Τα δύο τρία μέτρα στον άξονα έξω από την μεγάλη περιοχή μας όπου κάποιες φορές υπάρχει ελεύθερος χώρος για τους αντιπάλους είτε να σουτάρουν είτε να κάνουν παιχνίδι. Και με την Βασιλεία το ίδιο είχε γίνει, απλά δεν το πληρώσαμε γιατί δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.
Νομίζω ότι με τον καιρό θα λυθεί και αυτό το προβληματακι,το οποίο πάντως για να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος πρέπει να έχει ωκαι μεγάλη ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με το ανθρωπο που επαθε καρδιακο εξω αποτ ο γηπεδο τι εγινε τελικα;
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αντε μωρη ρομα, γιατι αργεις;; σκασε τα 30 να φτιαχτουμε, μονο αυτος εκανε την διαφορα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Παλαιολόγος έγραψε:με το ανθρωπο που επαθε καρδιακο εξω αποτ ο γηπεδο τι εγινε τελικα;
Μακάρι να ειναι καλα ο άνθρωπος ... οποίος μάθει ας το γράψει ...ολα καλα θα πανε
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η μέρα σήμερα είναι μόνο χαράς.
Απολαύστε την ουσία και από αύριο θα μιλήσουμε μεμονωμένα.
Υπάρχουν άπειρα να πούμε αλλά κρατάω μόνο τη δήλωση του στρατηγού Ραζβαν.

Στη Μόσχα πάμε για να Κερδίσουμε και να Προκριθούμε.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Ανατροπή δείγμα ομάδας με πολλά κιλά στο παντελόνι.
Τα 2 γκολ που δεχτήκαμε είναι για μένα καθαρά θέμα χαφ, δεν αφήνεις 2 φορές τον αντίπαλο να σουτάρει φάτσα κάρτα με το τέρμα απ' το ίδιο σχεδόν σημείο χωρίς την παραμικρή πίεση πάνω του. Αν στη θέση του τουρίστα και της κοκοτίτσας του που παρακαλάμε απ' τον Μάιο είχε έρθει χαφ που να δαγκώνει θα τα είχαμε αποφύγει. Και αυτά αλλά και μερικά ακόμα λάθη που όλα γίνονται στον άξονα και σήμερα και με τη Βασιλεία, δείγμα ότι η ομάδα κάτι θέλει εκεί επειγόντως.
Ο Χατσερίδης για την ώρα δεν....με 1,5 θα μπορούσες να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο απ' αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής. Με έκανε να νοσταλγήσω τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Ελπίζω να ανέβει με τον καιρό.....
Εκεί μέσα θέλουμε γκολ οπωσδήποτε και νομίζω ότι το 'χουμε.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Παράξενα συναισθήματα σήμερα....

Αρχικά απογοήτευση, μετά αναθάρριση, στη συνέχεια κάβλα, λίγο πριν το τέλος ανακούφιση και στο τέλος ευχαρίστιση με λίγη πίκρα για επίγευση...

Με ένα καλύτερο τελείωμα του Πέλκα θα καθαρίζαμε την πρόκριση από σήμερα.

Λίγα σχόλια για την ομάδα...
- Πιστεύω ότι ο Πασχαλάκης έχει μερίδιο ευθύνης και στα δύο γκολ. Όχι ότι "φταίει", αλλά περίμενα καλύτερες αντιδράσεις- ενέργειες και στα δύο. Ευτυχώς στο 2ο ημίχρονο έκανε 2 εκπληκτικές αποκρούσεις και κράτησε την ομαδα.
- Ο Χατσερίδης είχε πολλές καλές αμυντικές ενέργειες, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Για τα γκολ σίγουρα δεν φέρει ευθύνη. Ήταν εκεί που έπρεπε και έκανε αυτό που έπρεπε. Εκεί ήταν ευθύνη των αμυντικών χαφ να μαρκάρουν και όχι των στόπερ (με 2 επιθετικούς μέσα στη μεγάλη περιοχή).
- Ο Κρέσπο πολύ καλός αμυντικά, αλλά επιθετικά δεν βοήθησε σήμερα. Όσες φορές βγήκε μπροστά (μόνο στο 1ο ημίχρονο) δεν είχε ουσία. Με υποδεέστερους αντιπάλους την παίζει άνετα τη θέση, αλλά με καλύτερους δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα.
- Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η 'αμυνα στο 6. Κάνιας (κυρίως) και Μαουρίσιο δεν μπορούσαν να κλείσουν την τρύπα.
- Πέλκας και Καντουρί ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ στο 1ο ημίχρονο. Όταν η ομάδα προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, αυτοί οι δύο την πήραν στους ώμους τους και γύρισαν το παιχνίδι. Έδειξαν στου υπόλοιπους ότι μπορούν να κοντράρουν τους Ρώσους και το έκαναν. Δυστυχώς ο Καντουρί έπεσε απότομα στο 2ο ημίχρονο, ενώ ο Πέλκας μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρεία λες και δεν υπήρχε στο γήπεδο.
- Πολύ ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση του Ουάρντα! Όταν οι δυνάμεις όλων είχαν λιγοστέψει, μπαίνει μέσα και κρατάει μπάλα, κερδίζει μονομαχίες, παίρνει φάουλ, εξοικονομεί χρόνο, ανεβάζει την ομάδα μπροστά.
- Τέλος, ο Μάτος πήρε πάλι το παιχνίδι πάνω του!!! Το έχω ξαναγράψει επανηλειμένα... Είναι ο παίκτης που όταν η ομάδα πάει καλά δεν διακρίνεται. Δεν ανεβαίνει, κρατάει τη θέση του και κάνει οικονομία δυνάμεων. Όταν όμως τον χρειάζεται, τότε σκυλιάζει και τα δίνει όλα. Λες και θέλει να το κερδίσει μόνος του. Έτσι έκανε και σήμερα... Δεν είναι μόνον τα δύο γκολ που έφτιαξε, είναι και όλες οι υπόλοιπες προσπάθειές του. Και όχι μόνο οι επιθετικές. Σήμερα μάρκαρε τον πιο επικίνδυνο (με απόσταση) παίκτη των Ρώσων.

Φοβάμαι ότι ο αγώνας στη Ρωσία θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Μου δίνει μία αίσθηση ότι ελέγχει τους αγώνες, ότι ξέρει τι κάνει και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις κακοτυχίες. Ακόμα και στις μέρες που δεν είναι στα πολύ καλά της.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!! :nairepaok:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια για Χατσε ...Αυτά που λέει ο Κολκας για ευθύνη του είναι μ@λ@κιες.

Ο Πονσε είχε ήδη ξεφύγει από Ματος και έκανε επέλαση προς την περιοχή... Τι έπρεπε να κάνει δλδ ο Χατσε , να κολλήσει στον παίκτη του??? Ορθώς ο Χατσε συνέκλινε προς το κέντρο της άμυνας , για να προλάβει τυχόν τετ-α-τετ..
Και το ίδιο φάνηκε και στο γήπεδο, ήμουν στην 6 κι η φάση έγινε σχεδόν μπροστά μου, κι όλοι έλεγαν για λάθος των αμυντικών χαφ σ εκείνη την φάση.

Γενικώς ο Πονσε ήταν παικταράς και δεν τον έκοβες με τπτ....Ο Ματος αμυντικά δεινοπάθησε , αλλά επιθετικά 2 ασίστ.

Η ομάδα τα έδωσε όλα στο γήπεδο...Ήταν μια βραδιά που θα την συζητάμε με τα παιδιά και τα εγγόνια μας...Και στην Τούμπα ήμασταν όλοι σίγουροι , ότι δεν ήταν η τελευταία μαγική βράδια που ζήσαμε για φέτος.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Μου είναι αδιανόητο να διαβάζω μηνύματα που να κρίνουν τη σημερινή κερκίδα αρνητικά έστω και για ένα διάστημα. Άλλο να μη σας αρέσουν κάποια συνθήματα και άλλο να μιλάτε για ύπνους για μία από τις καλύτερες κερκίδες των τελευταίων πολλών χρόνων. Η νέα γενιά έχει τα καλά και τα κακά της αλλά καταντά κουραστική η σύγκριση με το παρελθόν λες και είναι ποτέ δυνατόν να γίνει κερκίδα επί 90' με την ίδια ένταση ή είναι εύκολο να οργανώσεις πέταλο 10000+ ανθρώπων. Το ματς μας προσέφερε απίστευτα συναισθήματα. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παίρνει το καλύτερο από κάθε αγώνα. Υστέρησε το κέντρο το οποίο φωνάζει πλέον για ενίσχυση ( ο Μαουρίσιο συγγνώμη αλλά δεν πείθει) ενώ ο Χατσερίντι φαίνεται ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο ( στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει φάση που παραλίγο να την πάθουμε από το πουθενά). Με λίγη τύχη η πρόκριση είναι δική μας!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Άντε τώρα να κοιμηθείς με τέτοια στύση ..... :twisted:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ποιος πονσε ρε; :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”