Basel-ΠΑΟΚ 21:00 1/08 Epsilon Tv
Re: Basel-ΠΑΟΚ 21:00 1/08 Epsilon Tv
Δε χρειαζεται και αγχος, εγω προσοπικα απολαμβανω να δω κανονικα ματς με κανονικες ομαδες οπως και το αυριανο και σε γηπεδαρα γαματη κι ολας. Στα δαχτυλα του ενως χεριου μετριουνται για Ελληνικη ομαδα τα κανονικα ματς που θα δεις καθε χρονο...
- HeartOfDarkness
Δυσκολο παιχνίδι, στο 50-50 η προκριση και ευχεσαι να μην στραβωσει κατι (τραυματισμος, κάρτες).
Προσοχη στο πρώτο 20λεπτο να μη δεχτουμε τζαμπα γκολ και μετά τρέχουμε. Αν γινεται να μπουμε και δυνατα
και να τους τρομάξουμε με καποια φαση θα ναι ο,τι καλύτερο.
Με Ζαμπα και Λημνιο στα άκρα ώστε να χουμε αλλαγές Καντουρι, Ουάρντα που ειτε ψάχνεις το γκολ είτε
πρέπει να κρατησεις μπαλα μπορουν να προσφέρουν παραπανω απο τους 2 πρώτους.
Μονο τις αναποδιές φοβαμαι και το να μπουμε με λαθος νοοτροπια. Ποιοτητα, υλικο, πλάνο υπάρχουν και
με το παραπανω σε αυτον το ΠΑΟΚ για να τους βαλει τους ελβετους να φτυσουν αιμα.
Προσοχη στο πρώτο 20λεπτο να μη δεχτουμε τζαμπα γκολ και μετά τρέχουμε. Αν γινεται να μπουμε και δυνατα
και να τους τρομάξουμε με καποια φαση θα ναι ο,τι καλύτερο.
Με Ζαμπα και Λημνιο στα άκρα ώστε να χουμε αλλαγές Καντουρι, Ουάρντα που ειτε ψάχνεις το γκολ είτε
πρέπει να κρατησεις μπαλα μπορουν να προσφέρουν παραπανω απο τους 2 πρώτους.
Μονο τις αναποδιές φοβαμαι και το να μπουμε με λαθος νοοτροπια. Ποιοτητα, υλικο, πλάνο υπάρχουν και
με το παραπανω σε αυτον το ΠΑΟΚ για να τους βαλει τους ελβετους να φτυσουν αιμα.
-
- Παλαιολόγος
αμα μπουμε "προσεκτικα" θα σφιξουμε νομιζω
αν μπουμε για το γκολ,κατι καλο θα βγει
αν μπουμε για το γκολ,κατι καλο θα βγει
- kataramenos5
Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια
στην ελβετια στελναμε γατονια
να τους τρελανουν, να τους ψειρισουν
και στους ομιλους να πανηγυρισουν
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
[youtube]D9xuwqTwx3E[/youtube]
στην ελβετια στελναμε γατονια
να τους τρελανουν, να τους ψειρισουν
και στους ομιλους να πανηγυρισουν
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

[youtube]D9xuwqTwx3E[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 01 Αύγ 2018, 07:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο PAOK24 γράφουν για μειωμένη προέλευση ελβετών οπαδών στον αυριανό αγώνα.
Δεν ξέρω ρε ΠΑΟΚια μου εγω βλέπω πως μας έχουν καραυποτιμήσει και δεν καταλαβαίνω πως είναι τόσο σίγουροι οτι θα περάσουν;Απο όσα είδαμε δηλαδή.Εγω βλέπω να τους κηδεύουμε αύριο.Δεν βλέπω κανέναν καλο ιονό με το μερος τους.Πέραν της απογοήτευσης από το κακό ξεκίνημα, την αποχώρηση του προπονητή και την κόντρα με τη νέα διοίκηση της ομάδας, όπως έγινε γνωστό και από το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα, υπάρχει και ησυνήθεια των οπαδών της ομάδας να περιμένουν τα παιχνίδια των ομίλων, μιας και πιστεύουν ότι θα φτάσουν έως το τέλος των προκριματικών.
- falconakis
Το ματσάκι μπορεί να στραβωσει μόνο εάν παίξουμε για το 0-0. Αλλά επειδή έχω εμπιστοσύνη στον Λουτσεσκου πιστεύω θα μπούμε γερά από την αρχή και θα το καθαρίσουμε από το 0-2 και μετά μια και αυτοί θα παίξουν για το γκολ από το καλημέρα... Πελκινιο το 0-1 και Πριγιογκολ το 0-2 μετα μπορεί να λήξει και 3-4...
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- anekfrastos
Γενικά δεν μου αρέσει να σχολιάζω προκαταβολικά τη διαιτησία, αλλά έχω την αίσθηση ότι αύριο θα μας ζορισει.
Στο 1ο ο άγγλος δεν έβγαζε κάρτα ούτε για ληστεία μετά φόνου. Ο αυριανός μακαρονας βγάζει κάρτες για πλάκα.
Στο 1ο ο άγγλος δεν έβγαζε κάρτα ούτε για ληστεία μετά φόνου. Ο αυριανός μακαρονας βγάζει κάρτες για πλάκα.
-
psc1998 έγραψε:Αν το πας το παιχνιδι για 0-0 ημιχρονο τους βαζεισ δυνατα στο κολπο.Αυτοι στην κατασταση που ειναι αν φανε το γκολ θα σκορπισουνε...θα φανε και το δευτερο και η σεμνη τελετη ελαβε τελος. Αν το παμε εμεις λαου λαου ομως θα τρεμουμε μεχρι το 95 και επειδη ειμαστε ΠΑΟΚ και μας συμβαινουν τ απιθανα καλυτερα να γινει το πρωτο σεναριο.Ειμαστε ανωτεροι εχουμε καλυτερη ψυχολογια και ομοιογενεια γιατι να μην δωσουμε μια καλη παρασταση μεσα εκει. Αρα 0-1,0-2 και γεια σας.
Έτσι
-
- Επικοινωνία:
Αύριο θα μιλήσει η καρδιά του αρχηγού Andre και ο εγωισμός του Omar...0-2 και φύγαμε για την ρωσιδούλα. 

- xrictoforoc
Κάποιος μίλησε για οιωνούς πιο πάνω.Εγω βλέπω πολύ καλούς οιωνούς για εμάς και αυτό είναι που με τρομάζει πιο πολύ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
elvetos giatros έγραψε:psc1998 έγραψε:Αν το πας το παιχνιδι για 0-0 ημιχρονο τους βαζεισ δυνατα στο κολπο.Αυτοι στην κατασταση που ειναι αν φανε το γκολ θα σκορπισουνε...θα φανε και το δευτερο και η σεμνη τελετη ελαβε τελος. Αν το παμε εμεις λαου λαου ομως θα τρεμουμε μεχρι το 95 και επειδη ειμαστε ΠΑΟΚ και μας συμβαινουν τ απιθανα καλυτερα να γινει το πρωτο σεναριο.Ειμαστε ανωτεροι εχουμε καλυτερη ψυχολογια και ομοιογενεια γιατι να μην δωσουμε μια καλη παρασταση μεσα εκει. Αρα 0-1,0-2 και γεια σας.
Έτσι
καλημερα αδερφια.
Αντε ρε ελβετε γιατρε!! επιτελους!!
εχεις γνωμη για την βασιλεια, αν εχεις δει κανενα ματς τους φετος κτλ? αν μπορεις να κανεισ σκαουτ να δουμε πως παιζουν εντος?

-
Συγκέντρωση, προσοχή, καθαρό μυαλό και όχι πανικός. Αυτά χρειάζονται με λίγο τύχη!! Πάμε δυνατά για την πρόκριση