Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Re: Volley: αγώνες & νέα 2018 - 2019
Τελικά θα μας κάνουν οι γαύροι τη χάρη να μας πούνε ποσους ξένοι αποφασίζουν να βάλουν στο νέο πρωτάθλημα;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα μας κάνουν την χαρη να μας πουν αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον τζουριτς; Μήπως απαγορευτούν οι Έλληνες.
Τώρα? Αν πηγαίναμε για 3 , τώρα το βλέπω για 6...Δεν βγαίνουν αλλιώς.Hermann έγραψε:Τελικά θα μας κάνουν οι γαύροι τη χάρη να μας πούνε ποσους ξένοι αποφασίζουν να βάλουν στο νέο πρωτάθλημα;

- Παλαιολόγος
ο τερζης θα παραμεινει; αν ναι
με φιλιποφ δυο πασαδορους θα εχουμε,υπαρχει λογος να παμε και για τριτο;(καλβο που ακουγεται!)
με φιλιποφ δυο πασαδορους θα εχουμε,υπαρχει λογος να παμε και για τριτο;(καλβο που ακουγεται!)
Τεραστια μεταγραφη.
Σε ευχαριστουμε για ολα Ιβαν Σαββιδη.
Οποτε λογικα σκοπιμα αφησαμε το Κουμεντακη, που το βασικο του πλεονεκτημα ηταν οτι ειναι Ελληνας.
Σε ευχαριστουμε για ολα Ιβαν Σαββιδη.
Οποτε λογικα σκοπιμα αφησαμε το Κουμεντακη, που το βασικο του πλεονεκτημα ηταν οτι ειναι Ελληνας.
-
Πραγματικά μόλις ακούστηκε για Φιλίπποφ σκέφτηκα τι ωραία να ερχόταν παρέα με Τζούριτς! Μάλιστα ήθελα να το ποστάρω σήμερα.. με πρόλαβαν οι εξελίξεις! Τεράστια μεταγραφή για όσους παρακολουθούν βόλλευ. Με Φιλίπποφ και Τζούριτς καλύπτεις δύο κομβικές θέσεις με Έλληνες παίκτες και μάλιστα τον καλύτερο Έλληνα πασαδόρο και έναν από τους καλύτερους διαγώνιους στην Ευρώπη. Οπότε με μεγαλύτερη άνεση πάμε για ξένους ακραίους, κεντρικό και γνώμη μου καλό θα ήταν να πάμε και για ξένο λίμπερο. Θα ήθελα έναν κεντρικό σαν τον Robertlandy που γράφτηκε πιο πάνω και σίγουρα ένα δυνατό όνομα για ακραίο. Αν δε παίρναμε και τον Πρωτοψάλτη τότε θα μπορούσαμε να πάμε για δύο κεντρικούς. Πάντως η εξάδα με Τζούριτς, Φιλίπποφ ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Ο Robertlandy Μάκη παίρνει πάνω από 500 χιλιάρικα, ξεχάστε τον. 
Λογικά πάμε για 2 ξένους κεντρικούς και ακραίους.
Εγώ δε θέλω με τη καμία Παπαδημητρίου, πρέπει να βρεθεί λύση στο λίμπερο. Γιατί να μη φέρουμε εμείς τον Στεφάνου;

Λογικά πάμε για 2 ξένους κεντρικούς και ακραίους.
Εγώ δε θέλω με τη καμία Παπαδημητρίου, πρέπει να βρεθεί λύση στο λίμπερο. Γιατί να μη φέρουμε εμείς τον Στεφάνου;
Και εγω θεωρω οτι δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να εχουμε τα φετινα λιμπερο.
Αργούμε κάθε χρόνο στα λίμπερο. Και πέρυσι που ο γαύρος έκλεισε κατευθείαν και τον Δαρίδη και ανανέωσε Στεφάνου και φέτος. Έστω Γκαρά αλλά και αυτόν τον πήρε η 2014.
Ας μην αποκλείσουμε το σενάριο με ξενους 2 ακραιους, εναν κεντρικο και έναν λιμπερο!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Μην αποκλείουμε και την περίπτωση να μείνει ως ακραίος και λίμπερο ο Σάφρα και να χρησιμοποιηθεί όπου χρειαστεί!
Κάτι που δοκίμασε ο Ρίτσι για έναν ή δυο αγώνες...
Κάτι που δοκίμασε ο Ρίτσι για έναν ή δυο αγώνες...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Πόσο ΠΑΟΚ ρε φίλε τό να σχολιάζουμε το ίδιο θέμα σε 2 διαφορετικά topic ταυτόχρονα...
Προσωπικά δε θέλω Σάφρα. Τον ευχαριστούμε αλλά μεγάλωσε. Δύο κτήνη και στους ακραίους και δε μας πιάνει κανείς. Χιμένεζ, Πογλάχεν θα ήταν δυνατές λύσεις (και ρεαλιστικές).
Mα αν κλείσει κι Φιλιποφ , αυτές θα είναι και οι θέσεις των ξένων, δεν θα έχει μείνει κάτι άλλο..george188 έγραψε:Ας μην αποκλείσουμε το σενάριο με ξενους 2 ακραιους, εναν κεντρικο και έναν λιμπερο!!
Hermann, 3 θέσεις ξένων συζητούσαν γιατί μάλλον δεν ήθελε ο ΕΟ να τα στάξει φέτος...
Συζητάνε μάλλον κι άλλα όπως πχ.3 ξένους + αριθμός κοινοτικών κλπ.
Ότι κ να αποφασίσουν τώρα είμαστε καλυμμένοι...