Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
gpaok

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2

Δημοσίευση από gpaok »

Aureliano Buendia έγραψε:
okkas73 έγραψε: Δυστυχώς θέλουμε 7/7 και να μην επιστραφούν οι βαθμοι στο γαυρο απο τον εφετη Τάκη Τσουκαλα :lol:
Η βαθμολογια σήμερα, αν τιμωρηθουμε :lol: με τους - 3 στο γαυρο είναι :
Κουλα 51
ΠΑΟΚ 49
Γαυρος 46
Με αυτο το σενάριο αν κανουμε 6 νικες και μια ισοπαλία οπως λες και η Κουλα 6 νικες και μια ήττα και ο γαυρος 7/7 στο τελος θα είναι
Κουλα 69
ΠΑΟΚ 68
Γαυρος 67
Επομένως μονο με 7/7 και το γαυρο να μην παίρνει πισω τους - 3 το παιρνουμε. Αν τους παρει ισοβαθμουμε και χανουμε τον τίτλο στην ισοβαθμια.
.
Δίκιο έχεις, είχα σκαλώσει στη φαντασίωσή μου ότι ο Ατρόμητος θα κέρδιζε την αεκ :D
Συμφωνώ γενικά, πάντως, αν κερδίσουμε τα 2 επόμενα, η αεκ θα γκελάρει κι αλλού.
Εδώ αν κερδίσουμε αύριο, τρέφω ελπίδες μέχρι και για το ματς με τον Πανιώνιο.
Εγώ δεν ξεγραφω ούτε το βαζελο για αύριο....
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Είναι να τρελαίνεσαι με αυτά που έχουν συμβεί...Από το πουθενά -6 βαθμοί....Δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος νους...Καλούμαστε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό, αλλά όλα είναι πιθανά...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ δεν το βλέπω σαν 7/7, εγώ το βλέπω σαν 3/3.
Το ότι θα κερδίσουμε στην Τούμπα Πλατανιά, Ξάνθη και Πανιώνιο το θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Ο Ατρόμητος χωρίς Χατζηψηλέα, Γιαννούλη και Ουαρντά είναι άλλη ομάδα και τον έχουμε ήδη φέτος στο 3/3. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Τα πραγματικά δύσκολα ματς είναι το αυριανό, η Κούλα και η Ζέλα. Κάνουμε το 2/2 τώρα και πολύ πιθανόν την προτελευταία αγωνιστική να μας παίρνει να γκελάρουμε στη ζέλα.

Και δεν υπάρχει καμία πρεμούρα να κερδίσουμε στον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο, ώστε να μιλάμε για 9/9. Είμαστε ήδη στον τελικό.

Νίκη αύριο και πήραμε μισό πρωτάθλημα, εγώ αυτό ξέρω.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ δεν το βλέπω σαν 7/7, εγώ το βλέπω σαν 3/3.
Το ότι θα κερδίσουμε στην Τούμπα Πλατανιά, Ξάνθη και Πανιώνιο το θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Ο Ατρόμητος χωρίς Χατζηψηλέα, Γιαννούλη και Ουαρντά είναι άλλη ομάδα και τον έχουμε ήδη φέτος στο 3/3. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Τα πραγματικά δύσκολα ματς είναι το αυριανό, η Κούλα και η Ζέλα. Κάνουμε το 2/2 τώρα και πολύ πιθανόν την προτελευταία αγωνιστική να μας παίρνει να γκελάρουμε στη ζέλα.

Και δεν υπάρχει καμία πρεμούρα να κερδίσουμε στον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο, ώστε να μιλάμε για 9/9. Είμαστε ήδη στον τελικό.

Μακάρι...Ας το δούμε όλοι έτσι...Αυτό που με καθησυχάζει πάντως είναι η σοβαρότητα του προπονητή μας....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Αζεβέδο , Μάτος , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Λημνιός , Κάμπος , Μακ , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .
Εκτός ο Μουλέν...
Πάμε για καθαρό, να μην πω για εμφατικό, διπλό... :pano:

:nairepaok:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

για μενα το πιο δυσκολο ματς απο τα 7.. αν και δεν εδειξε τιποτα στα εκτος ,εντος παντα ειναι αξιομαχη ομαδα ,ειδικα φετος που κερδισε αεκ και επρεπε να κερδισει τον γαβρο ,καθως ηταν καλυτερος ο αστερας.. τους διελυσε πραγματικα και με αρκετες απουσιες.. να προσεξουμε τα κενα στα χαφ και ειδικα μπροστα απο τα στοπερ..
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

simba έγραψε:
giwrgos04dex έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΚΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ 7/7 ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Ξανά
και ξανα
One more time...
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

proedros έγραψε:

Μακάρι...Ας το δούμε όλοι έτσι...Αυτό που με καθησυχάζει πάντως είναι η σοβαρότητα του προπονητή μας....
στον βαζελο θα σκιστουν είμαι σίγουρος θα παίξουν για τα αδέρφια τους τα γαύρο χάνουμα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ετσι ειναι
ημιτελικος αυριος
τελικος με ΑΕΚ

ενα πρωταθλημα που εχουμε ηδη παρει και το ΠΟΚ απαιτει να το ξαναπαρουμε!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω πιστευω πως ο πανιωνιος δε θα παραδοθει τοσο ευκολα αυριο.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ο Πανιώνιος δε νομιζω οτι ειναι αρκετα σκληρή ομαδα για την αεκ. Απο την αεκ μπορουν να κόψουν βαθμους πιο σκληροτράχηλος ομαδες που το παν πιο πολυ στη δυναμη παρα στην τεχνικη. Δεν εχω πολλες ελπιδες για αυριο αν και στο κύπελλο η αεκ φανηκε πεσμένη με αρκετες απουσίες ομως, για να δουμε.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ξεσκίστε τους.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

0-3 και να περασει η επομενη.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Με ολο το σεβασμό, απλά για να καταλάβω....

Προσπαθούν να μας ΚΛΕΨΟΥΝ το πιο ΚΑΘΑΡΟ
πρωτάθλημα εξωαγωνιστικά και εμεις κανουμε υπολογισμούς θεωρώντας κακομοίρικα πως το - 3 ειναι δεδομένο??

Και ακόμη και να τιμωρηθούμε, στην μεγαλύτερη πουστι@ απέναντί μας στην ιστορία ΔΕΝ θα αντιδράσουμε???

ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ, το αυριανό ματς οπως και όλα τα υπόλοιπα θελω να τα κερδίσω γιατι σε κάθε ενα ξεχωριστά πηγαινω αυταποδεικτα για τη νικη και μονο.
Άλλο αυτό και άλλο να θεωρώ πως εξαναγκάζομαι λόγω του ότι η "βρωμιά δεν πεθαίνει ποτέ"

Απολογούμαι σε όλους σας αλλά το "ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ" απαιτεί τώρα την πλήρη εφαρμογή του από εμάς. Σε περίπτωση που δεν μας αφήσουν να το πάρουμε μέσα στο γήπεδο, το πρωτάθλημα αυτό δεν πρέπει να τελειώσει και ΔΕΝ θα τελειώσει. Αν ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να συμβεί αυτό, είμαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ήταν ποτέ Ραγιας. Η κληρονομιά μας είναι πολύ βαριά και μόνο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ θα ξεπουληθεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”