Υ.Γ. Ο ορισμός ενός παίχτη σε θέση off side εξαιρεί πεντακάθαρα τα άκρα (χέρια και πόδια), μετρώντας-υπολογίζοντας πού βρίσκεται το σώμα του...Όσοι λοιπόν βλέπουν, στην συγκεκριμένη φάση, το σώμα του Σάκχοφ μπροστά απ αυτό του αμυντικού του νιώνιου, κατά την άποψη μου πάντα, χρειάζονται άμεσα οφθαλμίατρο...
Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αργεί πού και πού, αλλά δεν σταματάει ποτέ το αυτομαστίγωμα εδώ μέσα..."Π.Α.Ο.Κ. είσαι" για...
Υ.Γ. Ο ορισμός ενός παίχτη σε θέση off side εξαιρεί πεντακάθαρα τα άκρα (χέρια και πόδια), μετρώντας-υπολογίζοντας πού βρίσκεται το σώμα του...Όσοι λοιπόν βλέπουν, στην συγκεκριμένη φάση, το σώμα του Σάκχοφ μπροστά απ αυτό του αμυντικού του νιώνιου, κατά την άποψη μου πάντα, χρειάζονται άμεσα οφθαλμίατρο...
- PAOK_Antarctica
Το πόδι μετράει στο οφσάιντ, τα χέρια δεν μετράνε
Είσαι σίγουρος Νίκο? Εγώ έχω διαβάσει ότι εξαιρούνται τα άκρα, μάλιστα εκτιμώ όταν είναι σε διάταση κι όχι ως ευθεία προέκταση του σώματος του παίχτη, δίχως να διευκρινίζεται αν είναι τα πάνω, τα κάτω ή και τα δύο...
Ας μας το διαβεβαιώσει όμως καλύτερα κανένας @χωρικός, που σίγουρα το κατέχει σωστότερα το "άθλημα"...
Υ.Γ. Προς Θεού...Δεν πιστεύω να επανεμφανιστεί κανένας giannina4, γιατί είμαι βέβαιος για το τι θα καταθέσει...
Ας μας το διαβεβαιώσει όμως καλύτερα κανένας @χωρικός, που σίγουρα το κατέχει σωστότερα το "άθλημα"...
Υ.Γ. Προς Θεού...Δεν πιστεύω να επανεμφανιστεί κανένας giannina4, γιατί είμαι βέβαιος για το τι θα καταθέσει...
Το παιχνίδι σε επαναληψη μεχρι να ερθει η Κυριακη
[youtube]m4eQTrAQmJE[/youtube]
-
savvastheod
Ως offside θεωρείται η προέκταση όποιου μέλους μπορει να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη τέρματος.. Οπότε το χέρι δεν μετράει...goran 64 έγραψε:Είσαι σίγουρος Νίκο? Εγώ έχω διαβάσει ότι εξαιρούνται τα άκρα, μάλιστα εκτιμώ όταν είναι σε διάταση κι όχι ως ευθεία προέκταση του σώματος του παίχτη, δίχως να διευκρινίζεται αν είναι τα πάνω, τα κάτω ή και τα δύο...![]()
Ας μας το διαβεβαιώσει όμως καλύτερα κανένας @χωρικός, που σίγουρα το κατέχει σωστότερα το "άθλημα"...![]()
Εγώ πάντως κάνω στοπ καρέ και κοντινά στην κωλάρα της Κουρομπίλιας, όποτε γίνεται αλλαγή ποδοσφαιριστή.Rizla έγραψε:Το παιχνίδι σε επαναληψη μεχρι να ερθει η Κυριακη
Μιλάμε για πόρσε με διπλό διαφορικό ναπουμεναπούμε.
Τελικα....η νεολαια σημερα.....δεν εχει καθολου γουστο... 
Αλε μην επιβαρυνεις την θεση σου, αστο. Αστο να περασει.
- PAOK_Antarctica
Μάλλον δεν παρακολουθείς γυναικείο handball...Ale έγραψε:Δεν ξέρετε να εχτιμάτε ρε... :ugeek:
Μέχρι κι εκείνη η κρυφοχανούμισσα η τερματζού έχει πολύ μεγαλοκαλύτερο τοπά...
Ρε, κοίτα που θα φάμε μπαν για έναν πωπό ρε.
Γκόραν, όντως δεν παρακολουθώ, για βοήθα.
Γκόραν, όντως δεν παρακολουθώ, για βοήθα.
- ΑποστόληςΑ
ΞΕΦΥΓΑΜΕ!
Τι σου κάνει ο ΠΑΟΚ όταν κεντάει...
Τι σου κάνει ο ΠΑΟΚ όταν κεντάει...