Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είχα καιρό να δω τέτοιο Totaalvoetbal.
Αφού με κάνει να πιστεύω πως το άφησε το οφσάιντ γιατί στο 10λεπτο είμαστε καταιγιστικοί. Που και να ήταν ο Πρίγιο λιγότερο μπλαζέ.
επιτέλους θα δούμε τον Παιχταρίνια μπροστά και τότε να δείτε γούστα.
σωστές οι αλλαγές αν και ίσως έπρεπε λίγο πιο νωρίς.
Και τώρα ποιος μετράει τις μέρες μέχρι Δευτέρα; Ωραία είμαστε τα μεσημεράκια.
ΥΓ: Ωραία μια κομπίνα του ΠΑΣ σε κόρνερ στο 1ο.
Αφού με κάνει να πιστεύω πως το άφησε το οφσάιντ γιατί στο 10λεπτο είμαστε καταιγιστικοί. Που και να ήταν ο Πρίγιο λιγότερο μπλαζέ.
επιτέλους θα δούμε τον Παιχταρίνια μπροστά και τότε να δείτε γούστα.
σωστές οι αλλαγές αν και ίσως έπρεπε λίγο πιο νωρίς.
Και τώρα ποιος μετράει τις μέρες μέχρι Δευτέρα; Ωραία είμαστε τα μεσημεράκια.
ΥΓ: Ωραία μια κομπίνα του ΠΑΣ σε κόρνερ στο 1ο.
- episimos73
Σίγουρα ΝΑΙ...giapas έγραψε:Ακόμα πιο γραφικές κι από σένα ;goran 64 έγραψε:Όταν γι αυτόν ειδικά τον αγώνα, που αν έληγε και με 1-6, ακόμα και τότε οι αντίπαλοι μας θα έπρεπε να μιλούν για δίκαιο αποτέλεσμα, ακούγονται κάπως επίμονα όποιες "αντικειμενικές" φωνές για την εγκυρότητα του πρώτου μας γκολ, τότε όλες τους καταντάνε πια γραφικότερες ακόμα και του γκραν γκανιάν διδύμου Πηλίου-Ζαγοροχωρίων!!!!

- navigator11
Κλάαααμααα στη λ-ερα σπορ για τα σφυρίγματα υπέρ του χαλίφη!

Έτσι π@υστρ@κια! Θυμήθηκε το μ@υνι ο κωλ@γ@υρος ο Παπανικολάου ότι τα προηγούμενα χρόνια που έκραζαν ότι ο γκει έβαζε πρώτο γκολ μούφα είχαν κάθε δίκιο που έκραζαν! Κοντά 25 χρόνια μετά! Κ@ριολια, εφιάλτης θα σας γίνει ο ΠΑΟΚ ...

Έτσι π@υστρ@κια! Θυμήθηκε το μ@υνι ο κωλ@γ@υρος ο Παπανικολάου ότι τα προηγούμενα χρόνια που έκραζαν ότι ο γκει έβαζε πρώτο γκολ μούφα είχαν κάθε δίκιο που έκραζαν! Κοντά 25 χρόνια μετά! Κ@ριολια, εφιάλτης θα σας γίνει ο ΠΑΟΚ ...
όλα τα λεφτά οι δηλώσεις στην αθλητική κυριακή!!! Ο κύριος Δάρας επίσης, συμψηφίζει τα επεισόδια στο καραισκάκη με κάτι που εγινε λεει στα Γιάννενα...
- denyparxeisalio
Άιντα ΠΑΟΚαρα μου
.
Δώσε πόνο στους αλλόθρησκους και άσε τους να κλαίνε..

Δώσε πόνο στους αλλόθρησκους και άσε τους να κλαίνε..

- buffalobill4
- anekfrastos
Μπήκαν παοκτσηδες και κατέλαβαν θέσεις στην επισήμων του ΠΑΣ λένε κ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ποινή/τιμωρία.
Έχει πολυ ψωμί ακόμα το πρωτάθλημα. Μπορούμε και μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας.
Έχει πολυ ψωμί ακόμα το πρωτάθλημα. Μπορούμε και μόνοι μας να βγάλουμε τα μάτια μας.
- buffalobill4
να βαζανε ταξιθετες. καμια τιμωρια δεν θα ερθει
- kazampoukou
+1926...ποτε ξανα τετοια γκολ για τον ΠΑΟΚ μας...δεν ειμαστε και δεν θα γινουμε ποτε σα τα μουτρα τους...σπιτι του ο εποπτης, εχθες κιολας. Χωρις καμια χρονοτριβη.sn0ufel4 έγραψε:Πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 8 είχαμε ήδη 3 τελικές. Το γκολ ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει. Συγγνώμη αλλά ξενερώνω με κάτι τέτοια. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιο γκολ για να κερδίσουμε. Περιμένω από την ΠΑΕ να ζητήσει την αποπομπή του επόπτη και από του χρόνου Var όπως και δηποτε για να τελειώνουμε μια έξω με τέτοια φαινόμενα.

Από πού κ ως πού είναι ο ΠΑΟΚ υπεύθυνος για εισιτήρια που επίσημα δεν ήταν ποτέ στα χέρια του και για την φύλαξη του γηπέδου του ΠΑΣ;anekfrastos έγραψε:Μπήκαν παοκτσηδες και κατέλαβαν θέσεις στην επισήμων του ΠΑΣ λένε κ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ποινή/τιμωρία.
Να είχαν σεκιούριτι να μην έμπαινε τζάμπα κανείς.
- kataramenos5
Γαυροι δε γουσταραμε να γινουμε ποτε κι ουτε προκειται.Μια φορα συμπτωση ,δευτερη βαρια, τριτη δε πρεπει να υπαρξει.Στα φρυδια μου τα πρωταθληματα και οι μαστραπαδες.
Μες στο μυαλο μου εισαι ρε Σιμπα.Αυτο ακριβως θα σου ζητουσαsimba έγραψε:
- Notorious4
Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για την είσοδο στο γήπεδο του ΠΑΣ τα ραδιόφωνα της χαβούζας και μάλιστα λένε ότι πήγε να γίνει επίθεση χθες βράδυ από κουκουλοφορους με ρόπαλα.
Το καλύτερο σημερινό ποσταρισμα.shearer4 έγραψε:Για οσους λενε για το οφσαιντ, δυο πραγματα.
Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει συνοπαδος που να χαιρεται πραγματικα οταν το γκολ που βαζουμε ειναι ακυρο, ολοι νιωσαμε ενα σφιξιμο στον τελικο, παρολο που την κινηση του Ενρικε εγω θα την εχανα 95 φορες στις 100 και θα ελεγα ειναι κανονικο.
Η μεγαλη διαφορα ειναι η εξης, μην εχουμε μνημη χρυσοψαρου, καποιοι εδιναν εντολες ολα αυτα τα χρονια. Σε καποιους δεν εφτανε ναι παιρνουν τα τσιγκινα, ηθελαν να τα παιρνουν αηττητοι, να γραφουν "ρεκορ", και το πιο σημαντικο, ηθελαν να διαλυουν τους υπολοιπους. Να τους καταστρεφουν. Δεν εφτανε που ηταν 20 ποντοι μπροστα, επρεπε να κοπουν οφσαιντ που δεν ηταν, να δινονται 2 κοκκινες σε ματς, να προκαλουν επεισοδια-τιμωριες για να σε κρατανε εκει μεσα, στον μικροκοσμο σου, να τρωγεσαι με τις σαρκες σου οσο γελουν στα μουτρα σου. Τριβοντας σου με υπεροψια την αδυναμια σου να προστατευτεις απο ενα συστημα που γι'αυτους ηταν εντος εδρας απο το γηπεδο μεχρι τους μπιντεδες της ΕΠΟ και τα κινητα εκ πακισταν.
Μας εκαναν σε αυτο το μπουρδ@λο για χωρα να μην μπορουμε να ξεχωρισουμε το λαθος απο την προθεση. Μας εκαναν να αμφισβητουμε τα ιδια μας τα ματια εφευρισκοντας ενα τσουβαλι μπαρουφες με στημενους μαιντανους διαιτησιας σε ραδια και εκπομπες τηλεορασης. Μας εκλεψαν τις Κυριακες για χρονια.
Για καθε οφσαιντ γκολ που βαζω, το οποιο και παραδεχομαι λαμογια, τωρα που αλλαξαν τα κοζια εχω αλλες 3 φασεις κατα μου - ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. Εγω που τα ελεγχω ολα (!), γελαει και πρωην γυναικα του κερατα του υπαλληλου που την πουλησε για μια θεση κι εναν μισθο. Εγω που κανω κουμαντο και τρωω 7 αγωνιστικες και οι αλλοι 3, που χανω 15 βαθμους τιμωρια για ψαρια, που με παιζουν μεθυσμενοι πληρωμενοι αλλοδαποι διαιτητες. ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ λιγε. Και παλι δεν θα ειναι αρκετα.
Να με συγχωρατε για το μεγεθος του ποστ.
Σώστε το όλοι στο μυαλό, στο κινητό, στον υπολογιστή, κολλήστε το στο ψυγείο, να το βλέπετε κάθε μέρα.
Σήμερα γιορτάζει ο ΠΑΟΚ μας μια μεγάλη εμφάνιση. Όσοι είδαμε ΟΛΟ τον αγώνα, χαρήκαμε ποδόσφαιρο, και ξέρουμε γιατί δεν στενοχωριόμαστε για το 1ο γκολ.
ΤΈΛΟΣ η εσωστρέφεια, δεν μπορώ να χάσω ούτε λεπτό χαράς. ΤΈΛΟΣ.
Τα καλύτερα έρχονται.
1000 μπράβο στον Λουτσεσκου, που άντεξε στην πίεση και παρουσίασε τέτοιο σύνολο, κάτω η μπάλα, άψογοι συνδυασμοί, χάρμα Οφθαλμών.