Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Εχω την εντυπωση οτι αν οντως πηραμε κιβρακιδη ο σκοπός ειναι να τον δωσουμε δανεικό σε ελληνικη ομαδα στα πλαίσια της λιγο γαυρικης τακτικής που ακολουθούμε τελευταια. Κανονικα θα επρεπε με καποιο τροπο να απαγορεύονται οι δανεισμοι παικτων σε ομαδες τη sl.
ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...?
- Evgenios1978
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...?

Αντε ξεκινα με τις ειδησεις σου τωρα....

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...?

Πρόεδρε, με όλο τον σεβασμό, μα έχεις χάσει επεισόδια και μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδιά ξέρω γω ξέρω γω... Εκτός απ τον επαναστατικό αγώνα που δώσαμε νωρίτερα πολλοί λάτρες σου, κατά του αποκλεισμού και υπέρ της ολικής αλλά ταυτόχρονα αναλλοίωτης επαναφοράς σου στο forum, μέχρι "εγκαίνια" σου στήσαμε στην 1η σελίδα:
Επειδή λοιπόν είσαι εκτεθιμένος απέναντι στον λαό που κρέμεται απ το πληκτρολόγιο σου, μην μιρλιάζεις άλλο και ξηγήσου όμορφα τώρα, ρίχνοντας κάνα δυο 3-4-5 "βόμβες" απ τις γνωστές σου που μας χρωστάς, ξέρω γω ξέρω γω, γιατί με το ζόρι τους κρατάμε στο κάγκελο να μην αρχίσουν το γνωστό συνθηματάκι σε βάρος σου...Τελικά πάει να επιβεβαιωθεί ότι χάλασε όντως το forum...![]()
Κοντεύει να τελειώσει η πρώτη σελίδα του παρόντος topic και δεν βλέπω πουθενά post του President του...![]()
![]()
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Για στόπερ τον Ούγκο Νέρβο. Για αριστερό μπακ τον Φιλίπε Φερέιρα. Για ανασταλτικό μέσο τον Ρενάτο Νέτο. Και για επιθετικό τον Φράνκο Σολδάνο. Είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι...
KλαίωΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...?

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- White Ranger
Αν τον πήραμε όπως ακούγεται σιγά μην τον δώσουμε δανεικό φίλος.aquila έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι αν οντως πηραμε κιβρακιδη ο σκοπός ειναι να τον δωσουμε δανεικό σε ελληνικη ομαδα στα πλαίσια της λιγο γαυρικης τακτικής που ακολουθούμε τελευταια. Κανονικα θα επρεπε με καποιο τροπο να απαγορεύονται οι δανεισμοι παικτων σε ομαδες τη sl.
back-up του Matos αφού παίρνει πόδι ο Κων/νιδης ποιός θα παίζει ο Matos δεν θέλει καμιά ξεκούραση; Με Πλατανίαδες Κέρκυρες Λαμίες;
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!
ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΛ...?
Μετά απ αυτά, σε έναν "πτωχό πλην τίμιο" διαχειριστή, θαρρώ δεν μένει να σκεφτεί άλλη λύση απ την ακόλουθη:ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ λέω να μπανάρουμε τον διαχειριστή.

«Σεπούκου» ή «Χαρακίρι»...

- Chuck Norris
Παίρνω την πλήρη ευθύνη για την έλλειψη ενημέρωσης του ΠΟΡΚΥ και επιβάλω στον εαυτό μου τιμωρία αποχωρώντας από το φόρουμ. Θα επιστρέψω μόνο αν ο μέγας ΠΟΡΚΥ με συγχωρέσει για το ατόπημα μου
Αντίο
Αντίο
- ΑποστόληςΑ
Και πολύ καλά κάνεις...Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από έναν Chuck Norris...Η στάση σου σε τιμά...
Ελπίζοντας-παρακαλώντας γονυπετής δίπλα σου, τον φιλεύσπλαχνο και ελεήμονα ΠΟΡΚΥ-5, για συγχώρεση...
Υ.Γ. Άν και τόσο αστοιχείωτος που είσαι, πάντα σε σχέση με τον Grande-ΠΟΡΚΥ-5-President, δεν την βλέπω...

Ελπίζοντας-παρακαλώντας γονυπετής δίπλα σου, τον φιλεύσπλαχνο και ελεήμονα ΠΟΡΚΥ-5, για συγχώρεση...

Υ.Γ. Άν και τόσο αστοιχείωτος που είσαι, πάντα σε σχέση με τον Grande-ΠΟΡΚΥ-5-President, δεν την βλέπω...

Του ΠΟΡΚΕΩΣ είναι στην γενική βρρρρεεεε...Chuck Norris έγραψε:....................για την έλλειψη ενημέρωσης του ΠΟΡΚΥ.................

Οικονομίδης στο twitter:
Για να τσεκάρουμε κάτι (παρότι τα μεταγραφικά της συγκεκριμένης ομάδας, οι αποφάσεις κ οι αλλαγές είναι Λερναία Υδρα). Ντιέγκο Κοντέντο. Γερμανός αριστερός μπακ, παροπλισμένος κ φευγάτος από Μπορντό (βασικός εκεί 3 χρόνια), το συμβόλαιο του λήγει καλοκαίρι, ο #paok έχει ψαχτεί.
Από τις ακαδημίες της Bayern, η αλλαγή του Alaba μέχρι το 2014!
Για να τσεκάρουμε κάτι (παρότι τα μεταγραφικά της συγκεκριμένης ομάδας, οι αποφάσεις κ οι αλλαγές είναι Λερναία Υδρα). Ντιέγκο Κοντέντο. Γερμανός αριστερός μπακ, παροπλισμένος κ φευγάτος από Μπορντό (βασικός εκεί 3 χρόνια), το συμβόλαιο του λήγει καλοκαίρι, ο #paok έχει ψαχτεί.
Από τις ακαδημίες της Bayern, η αλλαγή του Alaba μέχρι το 2014!