Καλα τι διαβαζουμε. Δηλαδη τι επρεπε να κανει στο γκολ,να διακτινιστει? Μια χαρα ηταν ο Ρευ σημερα,και τα διωξιματα του στα στημενα τα κανε και τις περισσοτερες πασες σωστα τις εκανε,εκτος αν ανεβαινε πολυ το πρεσινγκ σε μια δυο περιπτωσειςΠαλαιολόγος έγραψε: ο δε ρει στο πρωτο τεστ σημερα δεν εδειξε πως ειναι οντως καλυτερος απο γλυκο,ΘΑ φανει αν ειναι ή οχι.
"γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ. 1-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: "γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ. 1-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Λάθος η 11άδα από αρχή.... Μακ δεν υπήρχε //// ένας Λημιός π.χ. θα ήταν καλύτερος.... Ο Αντρέ δεν μπορούσε.... Τσίμι και Λέοβατς δίναν λάθος πάσες στις αποκρούσεις.... Δεν κατεβάζεις 11άδα με βάση το λαΙκό άισθημα ή τις προσδοκίες του Ιδιοκτήτη.... προπονητής και δημοσιοσχεσήτης μαζί δεν γίνεται.... Εδώ δεν είναι ξανθούλα!
Για εμένα το πρωτάθλημα τελείωσε όχι γιατί χάθηκε ένα εκτός έδρας ματς... (όλους τους βαθμούς εκτός έδρας τους έχασες) αλλά γιατί βλέπω να μην υπάρχει φως -πλάνο για κάτι διαφορετικό!
Στημένα αμυντικά κίνδυνος και επιθετικά 0 . Αυτοματισμοι 0. Πλάνο για προώθησησ της μπάλας υπο πίεση - πάσα πίσω και βολέ του Ρέι -. Ταχύτητα στο τρανζίσιον στην αντεπίθεση... -πιο αργός πεθαίνεις.... Άλλο ματς έβλεπα;;;
Στο ΟΑΚΑ θα φας 3μπαλο με αυτή την μπλαζέ νοοτροπία .... να μου το θυμηθήτε!

Για εμένα το πρωτάθλημα τελείωσε όχι γιατί χάθηκε ένα εκτός έδρας ματς... (όλους τους βαθμούς εκτός έδρας τους έχασες) αλλά γιατί βλέπω να μην υπάρχει φως -πλάνο για κάτι διαφορετικό!
Στημένα αμυντικά κίνδυνος και επιθετικά 0 . Αυτοματισμοι 0. Πλάνο για προώθησησ της μπάλας υπο πίεση - πάσα πίσω και βολέ του Ρέι -. Ταχύτητα στο τρανζίσιον στην αντεπίθεση... -πιο αργός πεθαίνεις.... Άλλο ματς έβλεπα;;;
Στο ΟΑΚΑ θα φας 3μπαλο με αυτή την μπλαζέ νοοτροπία .... να μου το θυμηθήτε!

Σημερα ηταν το πρωτο τεστ.Τα προηγουμενα 11 ματς ηταν προχειρα διαγωνισματα...Παλαιολόγος έγραψε:ο δε ρει στο πρωτο τεστ σημερα δεν εδειξε πως ειναι οντως καλυτερος απο γλυκο,ΘΑ φανει αν ειναι ή οχι.

Αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην Τούμπα (καί τα 15), θα πάρουμε πρωτάθλημα. Αυτό.
nikolasf αν πετύχουμε την Αεκ σε μέρα θα πέσει πολύ κλάμα.
Φοβάμαι ότι στην ομάδα της δικαιολογίας-ΠΑΟΚ σε 2 μήνες θα βγάλουμε αχρηστο αυτό το υλικό! Έχουμε προπονητές που αντί να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές τους καίνε. Πάντως ο Ρουμάνος πού κωλάκι: Χάνει δικό του παιχνίδι στη Λάρισσα και στο καπάκι στραβοταπάνε οι ανταγωνιστές. Οπότε όλα καλά. Είναι τελείως λάθος το να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι. Δηλαδή αν αύριο η Αεκ φέρει Χ, τότε όλα καλά. Πάλι 1οι θα είμαστε και σαν να νικήσαμε. Μετα ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητους, Αστερα, Ξάνθη, Αεκ, βάζελο, Πανιώνιο και ξαφνικά ειμαστε 6 πόντους πίσω από γαύρο και Αεκ και τότε θα ξυπνήσουμε. Πάντα πρέπει να γινόμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ. Πρώτα να χαθει το τραίνο και μετά...
Αν φέτος ο γαύρο δεν είχε τόσες γκέλες και είχε 6 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα από Αεκ (το κλασικό δηλ κάθε σεζόν), άρα 19 βαθμούς, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα το έβλεπε αλλοιώς ο κόσμος και η διοίκηση. Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο λάθος. Την ομάδα μας πρέπει να κοιτάμε. Οι άλλοι λίγο πολύ αυτά που χάσανε, θα τα ανακτήσουν. 65-66 βαθμούς είτε ο γαύρος είτε η Αεκ θα πιάσουν. Εμείς είναι το θέμα τι θα κάνουμε. Μέχρι τώρα 15 πόντοι σε 8 αγώνες είναι πορεί για 56 βαθμούς και με πολύ εύκολο πρόγραμμα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι με Λουτσέσκου θα έχουμε στην καλύτερη 29 βαθμούς στο τέλος του 1ου γύρου.
Υγ: Magpies4: 11 παιχνίδια μείνανε εντός. Αν τα πάρουμε όλα, έχουμε 15 (σήμερα) + 33 = 48 βαθμούς. Στα εναπομείναντα εκτός έδρας παιχνίδια χρειαζόμαστε να κάνουμε νίκες για να μαζέψουμε 67 πόντους. Θέλουμε 19 πόντους σε 11 παιχνίδια. Όχι ότι 67 πόντοι είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το πρωτάθλημα.
Φοβάμαι ότι στην ομάδα της δικαιολογίας-ΠΑΟΚ σε 2 μήνες θα βγάλουμε αχρηστο αυτό το υλικό! Έχουμε προπονητές που αντί να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές τους καίνε. Πάντως ο Ρουμάνος πού κωλάκι: Χάνει δικό του παιχνίδι στη Λάρισσα και στο καπάκι στραβοταπάνε οι ανταγωνιστές. Οπότε όλα καλά. Είναι τελείως λάθος το να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι. Δηλαδή αν αύριο η Αεκ φέρει Χ, τότε όλα καλά. Πάλι 1οι θα είμαστε και σαν να νικήσαμε. Μετα ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με Ατρόμητους, Αστερα, Ξάνθη, Αεκ, βάζελο, Πανιώνιο και ξαφνικά ειμαστε 6 πόντους πίσω από γαύρο και Αεκ και τότε θα ξυπνήσουμε. Πάντα πρέπει να γινόμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ. Πρώτα να χαθει το τραίνο και μετά...
Αν φέτος ο γαύρο δεν είχε τόσες γκέλες και είχε 6 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα από Αεκ (το κλασικό δηλ κάθε σεζόν), άρα 19 βαθμούς, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα το έβλεπε αλλοιώς ο κόσμος και η διοίκηση. Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο λάθος. Την ομάδα μας πρέπει να κοιτάμε. Οι άλλοι λίγο πολύ αυτά που χάσανε, θα τα ανακτήσουν. 65-66 βαθμούς είτε ο γαύρος είτε η Αεκ θα πιάσουν. Εμείς είναι το θέμα τι θα κάνουμε. Μέχρι τώρα 15 πόντοι σε 8 αγώνες είναι πορεί για 56 βαθμούς και με πολύ εύκολο πρόγραμμα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι με Λουτσέσκου θα έχουμε στην καλύτερη 29 βαθμούς στο τέλος του 1ου γύρου.
Υγ: Magpies4: 11 παιχνίδια μείνανε εντός. Αν τα πάρουμε όλα, έχουμε 15 (σήμερα) + 33 = 48 βαθμούς. Στα εναπομείναντα εκτός έδρας παιχνίδια χρειαζόμαστε να κάνουμε νίκες για να μαζέψουμε 67 πόντους. Θέλουμε 19 πόντους σε 11 παιχνίδια. Όχι ότι 67 πόντοι είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το πρωτάθλημα.
- BlackBlockAttack
Υπερβολικο το αναθεμα στην ομαδα και στον προπονητη....
Αν εξαιρεσουμε τις αλλαγες μια χαρα στηθηκε η ομαδα απο τον Λουτσεσκου
Στο πρωτο ημιχρονο εχει μια τελικη ο γαυρος και οποιος εχει τη καρτελα απο τα στατς που εβγαλε η νοβα στο τελος ας τα συγκρινει με οποιαδηποτε αλλη χρονια (ακομα και με νικη δικη μας) και ας μου πει ποτε ειχαμε περισσοτερες τελικες και μεγαλυτερη κατοχη εκει μεσα....
Τιποτα δεν εχει τελειωσει...Πικρα και απογοητευση σημερα μονο και συνεχιζουμε!
Αν εξαιρεσουμε τις αλλαγες μια χαρα στηθηκε η ομαδα απο τον Λουτσεσκου
Στο πρωτο ημιχρονο εχει μια τελικη ο γαυρος και οποιος εχει τη καρτελα απο τα στατς που εβγαλε η νοβα στο τελος ας τα συγκρινει με οποιαδηποτε αλλη χρονια (ακομα και με νικη δικη μας) και ας μου πει ποτε ειχαμε περισσοτερες τελικες και μεγαλυτερη κατοχη εκει μεσα....
Τιποτα δεν εχει τελειωσει...Πικρα και απογοητευση σημερα μονο και συνεχιζουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackBlockAttack την Δευ 23 Οκτ 2017, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vs κάτω από 67 θα έχει ο φετινός πρωταθλητής,κράτησε το.
Το σημερινό η τύχη θα μας το επιστρέψει,κάποια στραβοκλωτσια θα βάλουμε και εμείς,που ξέρεις μπορεί και να είναι στο ΟΑΚΑ και μάλιστα όντας χειρότεροι.
Το σημερινό η τύχη θα μας το επιστρέψει,κάποια στραβοκλωτσια θα βάλουμε και εμείς,που ξέρεις μπορεί και να είναι στο ΟΑΚΑ και μάλιστα όντας χειρότεροι.
- Παλαιολόγος
ναι το ειχα γραψει,περιμενω σοβαρο ματς που θα καιει η μπαλαSekeris4 έγραψε:Σημερα ηταν το πρωτο τεστ.Τα προηγουμενα 11 ματς ηταν προχειρα διαγωνισματα...Παλαιολόγος έγραψε:ο δε ρει στο πρωτο τεστ σημερα δεν εδειξε πως ειναι οντως καλυτερος απο γλυκο,ΘΑ φανει αν ειναι ή οχι.
δνε με εδειξε πως το χει ψηλα,να καθαριζει δηλ σεντρες και κορνερ,αυτο που λειπει απο γλυκο
μπορει ομως σταδιακα να το δειξει.
Καλά τα λεγα από την προπροηγούμενη αγωνιστική αλλά τώρα θα συμπληρώσω, συμφωνώντας με όσα διαβάζω...
Με το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα", αλλά επιπλέον και με το "να πάρουμε κάνα extra πονταλάκι από στραβοκλοτσιά", ΠρωΚτάθλημα ΔΕΝ παίρνουμε...Το ταβάνι μας θα ναι το πολύ, ακριβώς το ίδιο με το 2010!!!!
Δεν ξεχνάω ότι παλεύω με 1 χοντρέμπορα άχνης ζάχαρης και 1 γκάγκστερ...
Οι οποίοι και οι 2 μάλιστα, είναι και χρόνια τώρα, μετρ του στοιχήματος!!!!

Με το "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα", αλλά επιπλέον και με το "να πάρουμε κάνα extra πονταλάκι από στραβοκλοτσιά", ΠρωΚτάθλημα ΔΕΝ παίρνουμε...Το ταβάνι μας θα ναι το πολύ, ακριβώς το ίδιο με το 2010!!!!
Δεν ξεχνάω ότι παλεύω με 1 χοντρέμπορα άχνης ζάχαρης και 1 γκάγκστερ...
Οι οποίοι και οι 2 μάλιστα, είναι και χρόνια τώρα, μετρ του στοιχήματος!!!!

Ολα εχουν μπει στο δρομο τους. Ενας σοβαρος εξυπνος προπονητης χρειαζεται να αναψει την φλογα στους παικτες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ, και το πρωταθλημα θα ερθει με διαφορα
- sourmenetes
- Moderator
Αααα..Παλαιολόγος έγραψε:πραγματικα στις μεταγραφες χασαμε τον ενρικε,ενα βαρομετρο που θα εδινε λυσεις και βαθμους
και πηραμε μεν ζαμπρανο,μαουριτσιο καντουρι,που θα βοηθησουν
αλλα και μακ βιερινια,που δεν βοηθουν,σε καμια περιπτωση δηλ οπως τους περιμεναμε
ο δε ρει στο πρωτο τεστ σημερα δεν εδειξε πως ειναι οντως καλυτερος απο γλυκο,ΘΑ φανει αν ειναι ή οχι.
Δε μας κανει και ο ρευ...
Νταξει παιδες το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο.που φταιει ο ρευ σημερα;;;ειλικρινα η αναιτια γκρινια και η κριτικη ανευ λογου τα καταστρεφει ολα..
Στην επομενη γκελα θα τον στειλεις με τον μπρικτς εσυ...

- sourmenetes
- Moderator
Ποιι λαικο αισθημα ρε νικολα;;;οτι καλυτερο ειχε εβαλε μεσα.δηλαδη να μη βαλει το λεοβατς;;;να μη βαλει τσιμι;;;εσυ ο ιδιος θα ελεγες αλχημειες κανει.nikolasf έγραψε:Λάθος η 11άδα από αρχή.... Μακ δεν υπήρχε //// ένας Λημιός π.χ. θα ήταν καλύτερος.... Ο Αντρέ δεν μπορούσε.... Τσίμι και Λέοβατς δίναν λάθος πάσες στις αποκρούσεις.... Δεν κατεβάζεις 11άδα με βάση το λαΙκό άισθημα ή τις προσδοκίες του Ιδιοκτήτη.... προπονητής και δημοσιοσχεσήτης μαζί δεν γίνεται.... Εδώ δεν είναι ξανθούλα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ΟΑΚΑ θα φας 3μπαλο με αυτή την μπλαζέ νοοτροπία .... να μου το θυμηθήτε!![]()
![]()
Για μακ ναι να το δεχθω
Ισως πονταρε στον εγωισμο του.
Η 11αδα μια χαρα ηταν.
Τζάμπα ήττα με έφερε στα πρόθυρα ενός καρδιακού επεισοδίου.
Ρε μάγκες (εννοώ κάθε υπεύθυνο), ΕΤΣΙ πάτε να παίξετε έναν αγώνα, ένα ντέρμπυ, που αν το κερδίσετε, είναι σαν να παίρνετε το μισό πρωτάθλημα;
Μόνο ο Μάτος έπαιξε μπάλα, όλοι οι άλλοι ήσασταν γα τα μ@@ζα.
Αυτός ο Μακ, τί κάνει, παίζει ή μας εμπαίζει;
Ο Κάμπος κατόρθωσε να καταστρέψει κάθε υποψία μιας ευκαιρίας με την τσαπατσουλιά του.
Ρε μάγκες, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.
ΓΙΑΤΙ δεν δίνετε την τελική πάσα, για να σκοράρει ο συμπαίκτης σας που είναι σε πλεονεκτικότερη θέση για γκολ;
ο Μαουρίτσιο με απογοήτευσε σήμερα, όπως σχεδόν όλοι οι άλλοι, αλλά τόσο κακούς δεν περίμενα να δώ τους Μακ και Κάμπος, ά να μη ξεχάσω και τον Λέοβατς, πολύ άτσαλος ρε σεις.
Μετά θάνατον προφήτης, αλλά χειρότερα θα έπαιζαν Λημνιός, Δελληγιαννίδης και Πέλκας;
Δεν διάβασα κανένα σχόλιο, αλλά πολλοί θα έχετε διαολοστείλει και τον Λουτσέσκου, αλλά όταν έχεις τόσο κακούς παίχτες στην ενδεκάδα, αυτός φταίει;
Μ' αυτή την νοοτροπία, δεν θα έχουμε καμία τύχη στα δύσκολα παιχνίδια, που μας έρχονται.
Και τα πουλάκια μας κουράζονται με το ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. έ;

Ρε μάγκες (εννοώ κάθε υπεύθυνο), ΕΤΣΙ πάτε να παίξετε έναν αγώνα, ένα ντέρμπυ, που αν το κερδίσετε, είναι σαν να παίρνετε το μισό πρωτάθλημα;
Μόνο ο Μάτος έπαιξε μπάλα, όλοι οι άλλοι ήσασταν γα τα μ@@ζα.
Αυτός ο Μακ, τί κάνει, παίζει ή μας εμπαίζει;
Ο Κάμπος κατόρθωσε να καταστρέψει κάθε υποψία μιας ευκαιρίας με την τσαπατσουλιά του.
Ρε μάγκες, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.
ΓΙΑΤΙ δεν δίνετε την τελική πάσα, για να σκοράρει ο συμπαίκτης σας που είναι σε πλεονεκτικότερη θέση για γκολ;
ο Μαουρίτσιο με απογοήτευσε σήμερα, όπως σχεδόν όλοι οι άλλοι, αλλά τόσο κακούς δεν περίμενα να δώ τους Μακ και Κάμπος, ά να μη ξεχάσω και τον Λέοβατς, πολύ άτσαλος ρε σεις.
Μετά θάνατον προφήτης, αλλά χειρότερα θα έπαιζαν Λημνιός, Δελληγιαννίδης και Πέλκας;
Δεν διάβασα κανένα σχόλιο, αλλά πολλοί θα έχετε διαολοστείλει και τον Λουτσέσκου, αλλά όταν έχεις τόσο κακούς παίχτες στην ενδεκάδα, αυτός φταίει;
Μ' αυτή την νοοτροπία, δεν θα έχουμε καμία τύχη στα δύσκολα παιχνίδια, που μας έρχονται.
Και τα πουλάκια μας κουράζονται με το ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. έ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rouki την Δευ 23 Οκτ 2017, 07:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re:
Εγώ δεν βλέπω τους παίκτες στην προπόνηση, έχω άποψη γενική και ακόμη και αν έβλεπα δεν είμαι προπονητής ... φίλαθλος είμαι, οπαδός...sourmenetes έγραψε:Ποιι λαικο αισθημα ρε νικολα;;;οτι καλυτερο ειχε εβαλε μεσα.δηλαδη να μη βαλει το λεοβατς;;;να μη βαλει τσιμι;;;εσυ ο ιδιος θα ελεγες αλχημειες κανει.nikolasf έγραψε:Λάθος η 11άδα από αρχή.... Μακ δεν υπήρχε //// ένας Λημιός π.χ. θα ήταν καλύτερος.... Ο Αντρέ δεν μπορούσε.... Τσίμι και Λέοβατς δίναν λάθος πάσες στις αποκρούσεις.... Δεν κατεβάζεις 11άδα με βάση το λαΙκό άισθημα ή τις προσδοκίες του Ιδιοκτήτη.... προπονητής και δημοσιοσχεσήτης μαζί δεν γίνεται.... Εδώ δεν είναι ξανθούλα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ΟΑΚΑ θα φας 3μπαλο με αυτή την μπλαζέ νοοτροπία .... να μου το θυμηθήτε!![]()
![]()
Για μακ ναι να το δεχθω
Ισως πονταρε στον εγωισμο του.
Η 11αδα μια χαρα ηταν.
Αν η ενδεκάδα βγάινει με το τι πιστεύουν οι πολλοί το ξανάγραψα θα κάναμε δημοψήφισμα... και δεν θα θέλαμε προπονητή. Τσίμι και Λεοβατς που αναφέρεις 11 πάσες σε αντιπάλους σε απόκρουση κάνανε. Μακ δεν υπήρχε.
Πες μου εκ του αποτελέσματος πχ ο Λημιός δεν θα είχε θέση σε αυτή την 11άδα;;;
Εγώ όμως μιλάω εκ του αποτελέσματος γιατί δεν είμαι προπονητής και ούτε πληρώνομαι σαν τέτοιος .
Αυτός όμως έπρεπε να βλέπει αυτά που εγώ βλέπω εκ των υστέρων!!!!
Καλά τώρα είμαστε σοβαροί; Μόνο εγώ είδα οτι το ματς το χάσαμε από μια στραβοκλωτσιά και ο αντίπαλος δεν έκανε τίποτα απολύτως; Δεν απειληθήκαμε ποτέ, χάσαμε από καθαρή ατυχία.
Όσο για την 11αδα, όποιος και να την είδε είπε "μπράβο στον Λουτσέσκου κ εγώ αυτούς θα κατέβαζα". Μεταξύ μας παραμυθιαζόμαστε;
Οι αλλαγές μπορεί να μην ήταν οι πλέον εύστοχες, αλλά δεν μας στέρησαν αυτές την νίκη. Ναι ο Μπίσεσβαρ θα μπορούσε να είχε μπει νωρίτερα, ναι ο Πέλκας έπρεπε να μπει αντί του Τζάλμα. Αλλά δεν ήταν αυτό που σου στέρησε την νίκη.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο Φάληρο σαν φαβορί, έκλεισε επί 30 λεπτά τον γαύρο στην εστία, τον ανάγκασε να κάνει αλλαγές για να κρατήσει το σκορ.
Και όπως είχα γράψει και πριν το παιχνίδι: Ήταν ένα σημαντικό ματς, αλλά όπως η νίκη το 14/15 δεν σου έδωσε το πρωτάθλημα, έτσι και η χθεσινή ήττα δεν στο στέρησε. Πόσο μάλλον όταν ακόμη και με ήττα είσαι στο +1. Μην τρελαθούμε. Το πρωτάθλημα θα το πάρεις όταν περνάς από τη Λειβαδιά, τη Λάρισα κλπ. Όχι από τέτοιες ήττες.
Τα ίδια θα λέμε και την επόμενη εβδομάδα. Όταν με το καλό κερδίσουμε την Τρίπολη και χάσει βαθμό/ους η ΑΕΚ μέσα στον Πανιώνιο.
Αυτά από εμένα. Μην απογοητεύεστε και μην καταριέστε για την χθεσινή ήττα.
Όσο για την 11αδα, όποιος και να την είδε είπε "μπράβο στον Λουτσέσκου κ εγώ αυτούς θα κατέβαζα". Μεταξύ μας παραμυθιαζόμαστε;
Οι αλλαγές μπορεί να μην ήταν οι πλέον εύστοχες, αλλά δεν μας στέρησαν αυτές την νίκη. Ναι ο Μπίσεσβαρ θα μπορούσε να είχε μπει νωρίτερα, ναι ο Πέλκας έπρεπε να μπει αντί του Τζάλμα. Αλλά δεν ήταν αυτό που σου στέρησε την νίκη.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο Φάληρο σαν φαβορί, έκλεισε επί 30 λεπτά τον γαύρο στην εστία, τον ανάγκασε να κάνει αλλαγές για να κρατήσει το σκορ.
Και όπως είχα γράψει και πριν το παιχνίδι: Ήταν ένα σημαντικό ματς, αλλά όπως η νίκη το 14/15 δεν σου έδωσε το πρωτάθλημα, έτσι και η χθεσινή ήττα δεν στο στέρησε. Πόσο μάλλον όταν ακόμη και με ήττα είσαι στο +1. Μην τρελαθούμε. Το πρωτάθλημα θα το πάρεις όταν περνάς από τη Λειβαδιά, τη Λάρισα κλπ. Όχι από τέτοιες ήττες.
Τα ίδια θα λέμε και την επόμενη εβδομάδα. Όταν με το καλό κερδίσουμε την Τρίπολη και χάσει βαθμό/ους η ΑΕΚ μέσα στον Πανιώνιο.
Αυτά από εμένα. Μην απογοητεύεστε και μην καταριέστε για την χθεσινή ήττα.