ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα
ενταξει Παοκαρχη ...λαρισα ειμαι
σταφυλι ;;; κολλητος ;;;;
εισαι καλα ;;;
σταφυλι ;;; κολλητος ;;;;
εισαι καλα ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Σάβ 30 Σεπ 2017, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Alastor έγραψε:Παντως δεν ξερω τι λετε εσεις,αλλα εγω δεν ανησυχω γιατι ερχεται η κουραση της κουλας και του γαυρου απτην Ευρωπη και θα τους φαμε στην στροφη
ΥΓ: λεμε και κανα αστειο να ευθυμισουμε

- desperando
- Επικοινωνία:
Άντε ρε σαλιγκαρε που εμφανίστηκες σήμερα να μας πεις ότι μας χάρισαν και κύπελλο
Σε όλο το β ημίχρονο δεν έκανες φάση. Από το 55 η ομάδα είχε οπισθοχωρήσει λες και έπαιζε με την Μπαρτσελόνα.
desperando έγραψε:Άντε ρε σαλιγκαρε που εμφανίστηκες σήμερα να μας πεις ότι μας χάρισαν και κύπελλο
βασικα εμφανιστηκα πιο πρωτα απο σενα.... 2008
δευτερον δεν ειπα μας χαρισαν... ειπα για διαιτητικο λαθος
τριτον ποιος νομιζεις οτι εισαι;;;
-
Πως τρωγομαστε ετσι μεταξυ μας, ρε γαμωτο . Συσπειρωση θελει γιατι εχει φιδια παντου . Ο κοντος πρεπει να εξαφανιστει απο την γη.
Για μενα ενας προπονητης ειναι καψουρα μου .Ο Μαρκεβιτς.
Για μενα ενας προπονητης ειναι καψουρα μου .Ο Μαρκεβιτς.
Μην το συνεχίσετε
Zoran αν θεωρείς ότι μας χάρισαν κύπελλο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράματα
Zoran αν θεωρείς ότι μας χάρισαν κύπελλο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράματα
- Chuck Norris
Δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί! Σκασμένοι είμαστε όλοι , μην το βγάλουμε ο ενας στον αλλον
Την πρώτη αγωνιστική στη Λεβαδειά, το κοράκι δεν έδωσε 2 πέναλτυ (μαρκάρισμα στον Πρίγιο από πίσω όταν ήταν έτοιμος να σουτάρει από το πέναλτυ και σφαλιάρα στον Ενρίκε πάνω στη γραμμή σε άδεια εστία).
Είπαμε "δεν πειράζει, δύσκολες φάσεις ήταν, δεν υπήρχε δόλος, παίξαμε και εμείς χάλια, ... πάμε για άλλα".
Σήμερα πεντακάθαρο πέναλτυ που θα μας έδινε 3 βαθμούς, έγινε γαργάρα (ακόμα και αν κάναμε άσχημη εμφάνιση, που δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα και την αξία της ομάδας - ήμασταν καλύτεροι).
Ήδη οι "πενηνταρίσιοι" διαιτητές μας έκοψαν 4 βαθμούς.
Αν δεν το καταλάβαμε ακόμα, η κατάσταση έχει 2 μέτωπα:
1- Τη βελτίωση της ομάδας. Η εικόνα της ήταν, είναι και δείχνει ότι και στο σύντομο μέλλον θα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
2- Την προστασία από τη διαιτησία. Πότε θα καταλάβουμε ότι το κυνηγητό συνεχίζεται? Όταν θα μας έχουν κόψει 14 βαθμούς, ή όταν μας σφάξουν στο τηγάνι?
Είπαμε "δεν πειράζει, δύσκολες φάσεις ήταν, δεν υπήρχε δόλος, παίξαμε και εμείς χάλια, ... πάμε για άλλα".
Σήμερα πεντακάθαρο πέναλτυ που θα μας έδινε 3 βαθμούς, έγινε γαργάρα (ακόμα και αν κάναμε άσχημη εμφάνιση, που δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα και την αξία της ομάδας - ήμασταν καλύτεροι).
Ήδη οι "πενηνταρίσιοι" διαιτητές μας έκοψαν 4 βαθμούς.
Αν δεν το καταλάβαμε ακόμα, η κατάσταση έχει 2 μέτωπα:
1- Τη βελτίωση της ομάδας. Η εικόνα της ήταν, είναι και δείχνει ότι και στο σύντομο μέλλον θα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
2- Την προστασία από τη διαιτησία. Πότε θα καταλάβουμε ότι το κυνηγητό συνεχίζεται? Όταν θα μας έχουν κόψει 14 βαθμούς, ή όταν μας σφάξουν στο τηγάνι?
- thanos-xanthi
το απολυτο ξενερωμα...
ξανα
αλλο ενα σκατα σκ
αντι να τους βαλεις στα διχτυα
ξανα
αλλο ενα σκατα σκ
αντι να τους βαλεις στα διχτυα
οχι μας χαρισαν, εχω μια ηλικια κι εχω ζησει κ θυμαμαι μεγαλες σφαγες του ΠΑΟΚ.sn0ufel4 έγραψε:Μην το συνεχίσετε
απλα απο ενα ανθρωπινο λαθος στον τελικο πηρα πλεονεκτημα κ κατακτησα το κυπελλο ( και παλι θα το περναμε αλλα πες το στα χανουμια).
ετσι μπορω να πω οτι απο ενα ανθρωπινο λαθος κερδισε η κουλα στη λαμια και να ασχοληθω με τα χαλια της ομαδας μου σημερα
Πολλα έχουμε να πούμε για το σημερινό ματς (ποιος φταίει κτλ.) αλλά εαν δεν κράξω τον Κουλουρη θα σκάσω. Και μαζί του κ τον Λουτσεσκου που τον χρησιμοποίησε.
Σαν να επρεπε να εξαργυρώσει κ την δίκη του ανανέωση συμβολαίου με συμμετοχή. Ελεος.
Ειναι ιεροσυλία να εχεις στον πάγκο τον Μακ κ να μπαίνει ο Κουλουρης. Δεν με νοιάζει το σχήμα που θα παίξεις τα τελευταία 10 λεπτα.
3 μονομαχίες χαμένες, μια τριπλά που γλυστρισε (στην φαςη που ήταν οφσάιντ) και μια χαζή κόκκινη.
Ο Αναστασάκος μπροστά σου ήταν Σουάρεζ.
Υ.Γ. Ιβαν μην ξαναβάλεις το πουστρ@κι τον Κουγια στην σουίτα σου αλλά ούτε στο γηπεδο. Έφτυσε παίκτη του ΠΑΟΚ του πουστ@ριο θα μαρτυρήσει την ώρα κ την στιγμή που το έκανε ο τρύπιος.
Σαν να επρεπε να εξαργυρώσει κ την δίκη του ανανέωση συμβολαίου με συμμετοχή. Ελεος.
Ειναι ιεροσυλία να εχεις στον πάγκο τον Μακ κ να μπαίνει ο Κουλουρης. Δεν με νοιάζει το σχήμα που θα παίξεις τα τελευταία 10 λεπτα.
3 μονομαχίες χαμένες, μια τριπλά που γλυστρισε (στην φαςη που ήταν οφσάιντ) και μια χαζή κόκκινη.
Ο Αναστασάκος μπροστά σου ήταν Σουάρεζ.
Υ.Γ. Ιβαν μην ξαναβάλεις το πουστρ@κι τον Κουγια στην σουίτα σου αλλά ούτε στο γηπεδο. Έφτυσε παίκτη του ΠΑΟΚ του πουστ@ριο θα μαρτυρήσει την ώρα κ την στιγμή που το έκανε ο τρύπιος.
Εναν Γκαρσια η ενα Κονσεισαο ηθελε ο 1.79, αλλα ηταν τυχερος.Τεσπα δεν πρεπει να σταθουμε εμεις εκει, υπαρχουν αρμοδιοι.Το πιο ευκολο προγραμμα που θα μπορουσαμε να εχουμε μεχρι να αρχισουμε τα ντερμπι.Κριμα, δεν ξερω ποιος φταιει και ποιος εχει καταραστει αυτη την ομαδα.Δεν μπορω να βρω εξηγηση.Δεν πειραζει συνεχιζουμε, το ΠΑΟΚ να βλεπουμε και τα υπολοιπα καλα θα κανουν να μην μας νοιαζουν.Οοσ νωριτερα το καταλαβουμε τοσο πιο ευτυχισμενοι θα ειμαστε.
- ΑποστόληςΑ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Όταν έχω απέναντί μου τέτοιους διαιτητές δεν περιμένω κάτι καλό βαθμολογικά. Εγώ είδα αυτούς να παίζουν καράτε και να δείχνε σ' εμάς τις κάρτες. Ειδικά το μαρκάρισμα πάνω στον Cimirot ήταν τόσο εξώφθαλμο για κάρτα (δεύτερη κίτρινη νομίζω) που δεν αφήνει αμφιβολίες για το τι ήθελε ο ρέφερυ. Την αγκωνιά του Κουλούρη την είδα και πιο μπροστά από άλλους, στο ίδιο παιχνίδι. Η μία από αυτές τιμωρήθηκε με κίτρινη. Οι άλλες όχι.
Η φάση του Matos είναι καθαρό σπρώξιμο και ορισμός πέναλτυ και κόκκινης κάρτας.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:
Μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά χειρότεροι στο δεύτερο.
Ας πιάσω τους χειρότερους. Ο Vieirinha έκανε τόσα λάθη που δεν θα έκανε ούτε παίκτης της Κ20. Εντάξει τον έπαιξαν σκληρά (χωρίς να δίνει ούτε φάουλ), αλλά και όταν ήταν ξεμαρκάριστος οι επιλογές του ήταν κακές. Έδωσε την ασίστ στον Μάτος και τέλος. Έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία. Καμία τρίπλα, καμία έμπνευση, καμία ταχύτητα.
Ο Πέλκας συνεχίζει να μην μ' αρέσει. Συγκράτησα μια φάση στην αρχή του αγώνα που βρέθηκε έξω από την περιοχή και δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα μέχρι που του την πήραν. Θα με πεις όλη η ομάδα ήταν χάλια. Αλλά όχι και έτσι ρε αδελφέ.
Ο Kaddouri μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο καλύτερος μεσοεπιθετικά στο δεύτερο. Έπαιζε εξτρέμ βέβαια. Ο Prijovic δεν φάνηκε καθόλου. Η ομάδα δεν παίζει από τα άκρα ώστε να τον βοηθάει, αλλα κι αυτός σπανίως ξεμαρκαρίστηκε.
Ο Κουλούρης μακάρι να πάει καλά, αλλά δεν τον πιστεύω καθόλου.
Ο Shakhov απαράδεκτος, όσο έπαιξε.
Ο Cimi ήταν ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο β΄ έπεσε. Το ίδιο και ο Mauricio. Η άμυνα με εξαίρεση τον Varela ήταν μέτρια. Εξαιρείται ο Matos που επιθετικά είναι όλος ο ΠΑΟΚ (δυστυχώς).
Ο χειρότερος όλων όμως είναι ο προπονητής. Η ομάδα ήταν πολύ αργή σε όλο τον αγώνα, δεν μπορούσε να επιτεθεί σωστά και στο β΄ ούτε και να αμυνθεί σωστά. Να φύγει αμέσως, εφόσον έρθει αναγνωρισμένος προπονητής. Όχι άλλα πειράματα.
Όταν έχω απέναντί μου τέτοιους διαιτητές δεν περιμένω κάτι καλό βαθμολογικά. Εγώ είδα αυτούς να παίζουν καράτε και να δείχνε σ' εμάς τις κάρτες. Ειδικά το μαρκάρισμα πάνω στον Cimirot ήταν τόσο εξώφθαλμο για κάρτα (δεύτερη κίτρινη νομίζω) που δεν αφήνει αμφιβολίες για το τι ήθελε ο ρέφερυ. Την αγκωνιά του Κουλούρη την είδα και πιο μπροστά από άλλους, στο ίδιο παιχνίδι. Η μία από αυτές τιμωρήθηκε με κίτρινη. Οι άλλες όχι.
Η φάση του Matos είναι καθαρό σπρώξιμο και ορισμός πέναλτυ και κόκκινης κάρτας.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:
Μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά χειρότεροι στο δεύτερο.
Ας πιάσω τους χειρότερους. Ο Vieirinha έκανε τόσα λάθη που δεν θα έκανε ούτε παίκτης της Κ20. Εντάξει τον έπαιξαν σκληρά (χωρίς να δίνει ούτε φάουλ), αλλά και όταν ήταν ξεμαρκάριστος οι επιλογές του ήταν κακές. Έδωσε την ασίστ στον Μάτος και τέλος. Έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία. Καμία τρίπλα, καμία έμπνευση, καμία ταχύτητα.
Ο Πέλκας συνεχίζει να μην μ' αρέσει. Συγκράτησα μια φάση στην αρχή του αγώνα που βρέθηκε έξω από την περιοχή και δεν ήξερε τι να κάνει τη μπάλα μέχρι που του την πήραν. Θα με πεις όλη η ομάδα ήταν χάλια. Αλλά όχι και έτσι ρε αδελφέ.
Ο Kaddouri μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο καλύτερος μεσοεπιθετικά στο δεύτερο. Έπαιζε εξτρέμ βέβαια. Ο Prijovic δεν φάνηκε καθόλου. Η ομάδα δεν παίζει από τα άκρα ώστε να τον βοηθάει, αλλα κι αυτός σπανίως ξεμαρκαρίστηκε.
Ο Κουλούρης μακάρι να πάει καλά, αλλά δεν τον πιστεύω καθόλου.
Ο Shakhov απαράδεκτος, όσο έπαιξε.
Ο Cimi ήταν ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στο β΄ έπεσε. Το ίδιο και ο Mauricio. Η άμυνα με εξαίρεση τον Varela ήταν μέτρια. Εξαιρείται ο Matos που επιθετικά είναι όλος ο ΠΑΟΚ (δυστυχώς).
Ο χειρότερος όλων όμως είναι ο προπονητής. Η ομάδα ήταν πολύ αργή σε όλο τον αγώνα, δεν μπορούσε να επιτεθεί σωστά και στο β΄ ούτε και να αμυνθεί σωστά. Να φύγει αμέσως, εφόσον έρθει αναγνωρισμένος προπονητής. Όχι άλλα πειράματα.
Για να μην το κουραζουμε,η ουσια ειναι η εξης. Οταν παιζεις για να προστατεψεις το 1-0 απτην λαρισα,πρωταθλητισμο δεν θα κανεις ποτε. Και αυτο πηγαζει απτην νοοτροπια που περναει στους παικτες ο προπονητης.Τελεια και παυλα