2.Carlos Zambrano
- back in black
Re: 2.Carlos Zambrano
Εξαιρετικές τοποθετήσεις, αντίληψη φάσεων, γνώστης της θέσης, φάτσα μαχαιροβγάλτη. Χρειάζεται ακόμη ρυθμό για να λυθεί και να γίνει αυτό που όλοι περιμένουμε
-
- Mr Ξερόλας 2019
Που σαι ΠΑΙΚΤΑΡΑ,σε θελω ετοιμοτατο στο τηγανι να σε δω,να κανεις καμια επελαση,τυπου Κοντρερας(οπως στη Λαρισα,αν ενθυμουμαι καλα)και να τους το καρφωσεις ή απο κανενα κορνερ με καρφωτη κεφαλια.
Τωρα κανε προπονηση στο Ελληνικο Πρωταθλημα,μεχρι να ερθει εκεινο το ματς,αλλα σε εκεινο θελω να γινεις σκυλος πραγματικος,μαζι με τις αλλες παικτουρες που θα εχεις διπλα σου.
Μετα επεται η κουλα κλπ.
Αιντε παληκαρι μου,εισαι και απο του Ολιβαρεζ τη χωρα.Να χαρω εγω.

Τωρα κανε προπονηση στο Ελληνικο Πρωταθλημα,μεχρι να ερθει εκεινο το ματς,αλλα σε εκεινο θελω να γινεις σκυλος πραγματικος,μαζι με τις αλλες παικτουρες που θα εχεις διπλα σου.
Μετα επεται η κουλα κλπ.
Αιντε παληκαρι μου,εισαι και απο του Ολιβαρεζ τη χωρα.Να χαρω εγω.

Αυτό ακήθεια το πρόσεξα και το φοβάμαι κι εγώ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στιγματισμένος. Έφαγε κίτρινη κάρτα για ψύλλου πήδημα.

Για να δούμε αν θα τα βγάκει τα κεφτά του ο..................................Σαραϊδάρης...

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αγέλαστος δείχνεις,θα πετύχεις. Πάντως ισχύει πολύ τον προωθούμε σαν ανθρωποφάγο ( είναι ο άτιμος ) και θα του την έχουν στημένη ας αφήσουμε την ποιότητα που έχει να μιλήσει από μόνη της.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Petros1988
Πως θα γίνει να τον αγοράσουμε αυτόν? Φενεται ότι ειναι ο καλύτερος αμυντικός τα τελευταία χρόνια που έχουμε πάρει πολύ ολοκληρομενος!
- back in black
Φαίνεται να κουμπώνει πολύ καλά με τον Βαρέλα. Περιμένω να τον δω και στα επόμενα παιχνίδια.
- aspromaura ioannina
Με την παρουσια του στην αμυνα ειναι σαν να αποκτησαμε δυο παιχτες(δειχνει βελτιωμενος και απελευθερωμενος απο την πιεση πλεον ο Βαρελα).