Αδερφε, ναι, πηρα αφορμη απ'το δικο σου αλλα μεσες ακρες και συ, αυτο υπονοησες.HOOL4IGAN έγραψε: Εντάξει καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι γενικά και όχι συγκεκριμένα σε εμένα γιατί δε νομίζω να είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο... Απλά επειδή έκανες παράθεση σε δικό μου σχόλιο γι'αυτό και απαντάω... Το ότι δεν τραβάει σε πολλούς αγώνες όταν δεν είναι ο Σάκχοφ μέσα δε σημαίνει ότι μειώνεις τον Τσίμιροτ... Τώρα με το Βάζελο που θα παίξει Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ θα δεις άλλο Τσίμιροτ είναι ψέμματα;;; Τον απελευθερώνει σε πολλά πράγματα όταν είναι βασικός ο Ουκρανός
Τώρα θα τρολλλλλλάρω και εγώ λίγο===> ΑΔΕΡΦΕ simba ο Κάτσε τουλάχιστον έχει και στημένα
Γι'αυτο και παρεθεσα τα ματς στα οποια δεν υπηρχαμε στο κεντρο, γεγονος στο οποιο συνεβαλλε και αυτος, οχι μονο ο Τσιμι..επιτέλους θα ξαναλειτουργήσει το κέντρο μας με τον Ουκρανό μέσα... Ελπίζω να καταλάβατε ότι όταν λείπει ο Ουκρανός οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά του πως να το κάνουμε...
Γι'αυτο αντιδραω μ'αυτη την ισοπεδωση και μ'αυτο το μυθο που εχει επικρατησει...
Στις ηττες φταιχτης ο τσιμι και χαιδεμα στους αλλους, στις νικες ελαχιστη αναγνωριση και αποθεωση των αλλων.
Και να συμπληρωσω οτι σε ελαχιστα ματς εχει λειψει ο ευγενιος και γκελαραμε (μονο η ισοπαλια με τη γρια και η ηττα απ'την καραμπακ εδω μεσα. με γιαννενο δεν εμπαινε απλα η μπαλα).
Η απελευθερωση ειναι αμφιδρομη. Με τοσο ψοφιο Τσιμι, σειρα του Ευγενιου να τραβηξει τον μικρο και να ηγηθει την Τεταρτη.
Δε στη λεω αδερφε, απλα σημειωνω καποια πραγματα για να ειμαστε λιγο πιο δικαιοι ρε γμτ.

Υ.Γ. Μονο στημενα..Κλωτσαει κιολας αν χρειαστει. ο τσιμι ζαμπουνης

Υ.Γ. Ντεσπε, αν ισοπεδωνα εγω ετσι, η επιθεση και η ειρωνεια θα πηγαινε συννεφο. True story