Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 1-0.,Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 1-0.,Σχολια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από simba »

HOOL4IGAN έγραψε: Εντάξει καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι γενικά και όχι συγκεκριμένα σε εμένα γιατί δε νομίζω να είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο... Απλά επειδή έκανες παράθεση σε δικό μου σχόλιο γι'αυτό και απαντάω... Το ότι δεν τραβάει σε πολλούς αγώνες όταν δεν είναι ο Σάκχοφ μέσα δε σημαίνει ότι μειώνεις τον Τσίμιροτ... Τώρα με το Βάζελο που θα παίξει Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ θα δεις άλλο Τσίμιροτ είναι ψέμματα;;; Τον απελευθερώνει σε πολλά πράγματα όταν είναι βασικός ο Ουκρανός

Τώρα θα τρολλλλλλάρω και εγώ λίγο===> ΑΔΕΡΦΕ simba ο Κάτσε τουλάχιστον έχει και στημένα :opaokara:
Αδερφε, ναι, πηρα αφορμη απ'το δικο σου αλλα μεσες ακρες και συ, αυτο υπονοησες.
επιτέλους θα ξαναλειτουργήσει το κέντρο μας με τον Ουκρανό μέσα... Ελπίζω να καταλάβατε ότι όταν λείπει ο Ουκρανός οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά του πως να το κάνουμε...
Γι'αυτο και παρεθεσα τα ματς στα οποια δεν υπηρχαμε στο κεντρο, γεγονος στο οποιο συνεβαλλε και αυτος, οχι μονο ο Τσιμι..
Γι'αυτο αντιδραω μ'αυτη την ισοπεδωση και μ'αυτο το μυθο που εχει επικρατησει...
Στις ηττες φταιχτης ο τσιμι και χαιδεμα στους αλλους, στις νικες ελαχιστη αναγνωριση και αποθεωση των αλλων.

Και να συμπληρωσω οτι σε ελαχιστα ματς εχει λειψει ο ευγενιος και γκελαραμε (μονο η ισοπαλια με τη γρια και η ηττα απ'την καραμπακ εδω μεσα. με γιαννενο δεν εμπαινε απλα η μπαλα).

Η απελευθερωση ειναι αμφιδρομη. Με τοσο ψοφιο Τσιμι, σειρα του Ευγενιου να τραβηξει τον μικρο και να ηγηθει την Τεταρτη.

Δε στη λεω αδερφε, απλα σημειωνω καποια πραγματα για να ειμαστε λιγο πιο δικαιοι ρε γμτ.
:pano:

Υ.Γ. Μονο στημενα..Κλωτσαει κιολας αν χρειαστει. ο τσιμι ζαμπουνης :mrgreen:

Υ.Γ. Ντεσπε, αν ισοπεδωνα εγω ετσι, η επιθεση και η ειρωνεια θα πηγαινε συννεφο. True story
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Δεν υπονοώ τίποτα ρε συ απλά έχεις πονηρό μυαλό... Υπογράμμισες το απλά δεν υπάρχουν αλλά συνεχίζοντας αναφέρω γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να κάνουν "και" την δουλειά του... Εδώ το μοναδικό μου λάθος είναι που δεν έβαλα το "ΚΑΙ"... Και εγώ θυμάμαι αγώνες που δεν τραβούσε ο Ουκρανός και προσπαθούσε να κάνει και την δική του δουλειά ο Τσίμι και εγώ συμφωνώ ότι έχει σκάσει ο Τσίμι και σε αυτό ρίχνω φταίξιμο στον Βλάντο δεν είναι το θέμα μου Τσίμιροτ vs Σάκχοφ... Εγώ τους "πάω" και τους 2!!! Έχουν διαφορετικά στοιχεία παιχνιδιού και χρειάζονται και οι 2 σε αυτόν τον ΠΑΟΚ... Αύριο και μεθαύριο αν πάρεις καλύτερους άλλο αυτό... Μιλάω για αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Δευ 29 Μάιος 2017, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μα το ειπες ρε τρελε μου, "οι αλλοι απλα δεν υπαρχουν οταν δεν παιζει"..
Δεν εχω πονηρο μυαλο για να το βγαλω απ'τη φαντασια μου..
Τεσπα, συμφωνουμε στα υπολοιπα. :pano:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Διάβασε και την συνέχεια όμως με αδικείς... Δεν έχει τελεία εκεί.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το "...γιατι δε μπορούν να κανουν τη δουλειά του"?
Δε νομίζω οτι κανει καποια διαφορα εννοιολογικά ρε αδερφε ..
Τεσπα, μην το ψειριζουμε αλλο, νομιζω καταλαβαίνεις τι θελω να πω γενικα. ;)
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Εσύ κόλλησες το ότι ανέφερα απλά δεν υπάρχουν αλλά υπάρχει και συνέχεια... Αν μείνουμε στο απλά δεν υπάρχουν ναι μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, όπως τον βολεύει κλπ... ΠΑΟΚ είσαι μη μασάς και κάνε βίντεο να τους @αμάς!!!

Υ.Γ. Και εγώ κατάλαβα τι εννοείς και εσύ κατάλαβες ότι δεν εννοούσα αυτό που εννοείς και πάει λέγοντας.. :lol: Καλό βράδυ ΑΔΕΡΦΕ μου!!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:mrgreen: Συνεννοηθηκαμε!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

trouman έγραψε:
alp920 έγραψε:Σωστά.διωξτε καί τον Ιβάν.θα αναλάβω εγώ

Να διώξουν και σένα, αναλαμβάνω εγώ

Τι λε ρε όλους να σας διώξουν.
Μπαίνω εγώ. Stay calm
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μικρή ομάδα στο ΟΑΚΑ ξανά, δεν κατεβήκαμε ποτέ.
Λες και οι λευκοί ήταν κάποια επαρχιακή ομάδα.

Εξαιρεση Χαρίσης και Μαλεζάς.
Καλός αλλά όχι άριστος ο Μπρκιτς.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν κατάλαβα γτ κατεβήκαμε με τους βασικούς.
Τι εικόνα περιμέναμε να δούμε, διαφορετική από την ομαδούλα που παρουσιάζεται στα πλέι οφ?
Ξεκούρασε τους παίκτες και πάτησε το βαζελο στην Τούμπα. Τώρα τσάκα την ξεςποια, χάσε τη μισή ομάδα, έχε κ τους βασικούς να σέρνονται από κόπωση.

Ο Θάνος στο δεύτερο έσπρωξε την αεκ εξοργιστικά.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο θα μπορούσε να έχει αρπάξει ένα τριμπαλο, και δεν μπόρεσε να αλλάξει πανω απο 2 συνεχομενες πάσες. Την Τετάρτη μπορεί να έχουμε άσχημες καταστάσεις άμα θέλουν να μας τελειώσουν.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με ΠΑΟ δεν παίζουν
Γλύκος
Matos
Crespo
Varela
Μαλεζάς
Πελκας τιμωρημενος και ισως αν ειναι καλα ο Καμπος.
Μαλλον αυτη θα ειναι η ενδεκαδα.
Μπρικιτς-Κιτσιου-Πουγγουρας-Κανιας-Λεοβατς-Σακχοφ-Τσιμιροτ-Μπισεσβαρ-Ουαρντα-Ενρικε-Πριγιοβιτς.
Αλλαγες.Δεληγιαννιδης-Αθανασιαδης-Κατσε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Βρε παιδια παιζει κανονικα ο Κρεσπο την Τεταρτη.
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Αν και δεν ειδα το ματς,απο τα σχολια που διαβασα καταλαβα οτι δεν μπηκαμε για ακομα μια φορα οπως θελουμε να δουμε ολοι.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να ριξουμε ολη την ευθυνη στον Ιβιτς καθως αυτο γινεται μια ζωη κατω στην Αθηνα,πρωτη φορα το βλεπουμε;Ειναι απο τις ελαχιστες φορες που κατεβαινουμε Αθηνα ως φαβορι(εστω και ελαχιστα φαβορι),δεν συμβαινει καθε χρονο αυτο.Η ΑΕΚ ειναι πολυ καλη ομαδα ανασταλτικα,το εχει δειξει σχεδον ολη την χρονια.Αυτο που πιστευω οτι λειπει απο την ομαδα,ειναι οι παιχτες προσωπικοτητες.Εκτος του Σακοφ και ισως του Ματος,δεν εχουμε τετοιους παιχτες.Οταν το 8αρι σου δεν παταει περιοχη,οταν τα εξτρεμ σου δεν μπορουν να κανουν μια ενεργεια που θα αλλαξει την ροη του αγωνα,μην περιμενουμε και παρα πολλα απο την ομαδα.
Επισης αν δεν κανω λαθος,ελειπε και ο βοηθος του Ιβιτς οπου μπορει να λες "ελα μωρε τωρα αυτο μας φταιει",αλλα μπορει εκεινος να εβλεπε κατι διαφορετικο στο ματς και να βοηθουσε περισσοτερο τον Βλανταν με καποια οδηγια του.Μην τρελαινομαστε,αμα νικησουμε τον βαζελο η χρονια ειναι ακρως επιτυχημενη για τον ΠΑΟΚ.Ουτε καθε χρονο παιρνεις το κυπελλο,ουτε καθε χρονο παιζεις προκριματικα Τσ.Λ.,ουτε καθε χρονο στηνεις κορμο στην ομαδα για το μελλον,ουτε καθε χρονο αρχιζεις με τον ιδιο κοουτς και τεχνικο διευθυντη.Συμφωνω οτι καποια στιγμη πρεπει να απαλλαξουμε το κομπλεξ που εχουμε με τις μεγαλες ομαδες(κυριως Παναθηναικο και ΑΕΚ),αλλα πιστευω την επομενη χρονια θα ειμαστε αυτοι που πρεπει.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο,ας μη φερνουμε την καταστροφη μονοι μας.

Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ! ΑΜΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΚΑΝΟΥΜΕ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Καλο βραδυ σε ολους.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ε αμα παιζει τοτε δεν υπαρχει προβλημα ιδιαιτερο
πουγγουρας κρεσπο στο κεντρο
αριστερα λεοβατς,δεξια κιτσιου

απο τους αλλους θελω να δω μεσα και κατσε και χαριση και τσιμιροτ
παιχτες εχει παντως

το ρποβλημα για μενα ειναι στην κερκιδα σε αυτο το ματς

ειτε η ΠΑΕ θα κανει μια εξυπνη λυση και θα τις κλεισει,ειτε θα προσπαθησει σε δυο μερες να σηκωσει προστατευτικα(αδυνατον)

ειναι ρισκο και θα λυπηθω απιστευτα να χαντακωθει η επομενη χρονια!οπου θα παμε για τιτλο
για ενα ματς.

εν κατακλειδι.ο Θανος μπορει να μηνσ φυριξε οπως επρεπε,αλλα εμεις ειμασταν ακομα χειροτεροι και απο τον Θανο
ελπιζουμε σε βελτιωμενη εμφανιση

παρ απολυ θετικη ειδηση στο σημερινο παιχνιδι η παρουσια χαριση,πιστευω θα βοηθησει και την τεταρτη

αυτα εις αυριον τα σπουδαια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ινπαοκ αναφέρει κι άλλο πέναλτυ:
Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει επίσης και για την ατιμώρητη κλωτσιά του Σιμόες στον Κρέσπο, εκεί που θα έπρεπε να υποδειχθεί αρχικά πέναλτι (ήταν εντός περιοχής) και στη συνέχεια να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Μονο αυτο ηταν πεναλτι. Αν λες το χερι, ηταν κανα μετρο εκτος
BlackBlockAttack έγραψε:
trouman έγραψε:Ο Ίβιτς είπε πάντως ότι δεν έφταιγε η διαιτησία και πως δεν του άρεσε που διαμαρτύρονταν στο τέλος..
Με τον Μελισσανιδη παιζαμε και δε μπορουσε να πει κατι αλλο...Ερχονται και εκλογες και καλα εκανε...
Η οντως τρελαθηκε με την εμφανιση που ηταν απαραδεκτη και δε μπορουσε προφανως να το ριξει στη διαιτησια οταν εκανες 1 φαση ολη κι ολη
hasio_john έγραψε:Έχει βαλθεί να βγάλει από τα ρούχα τους τους μοντς.
Ξεγυμνωνομαστε και μονοι μας, δε χρειαζομαστε τον Ριζλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”