Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παιδιά μιλάμε αυτοί οι τρεις στο κέντρο ταναλιες είναι τα άτομα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τους καταπιαν ζωντανούς! Μιλάμε για 72% κατοχή εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο. Τα τυριά δε μπορούσαν να ανασανουν!
Αυτη η ομάδα έπρεπε να έχει αντικειμενικά συν 15 βαθμους στην βαθμολογία....
Από τις λίγες φορές που δεν έτρωγα τα νύχια μου
,βλέποντας τον αγώνα...Έκανα και πλακιτσα με τα φιλαράκια μου
πρώτη φορά αφ ' υψηλού!!!!
,βλέποντας τον αγώνα...Έκανα και πλακιτσα με τα φιλαράκια μου
πρώτη φορά αφ ' υψηλού!!!!
Αχαριστος ιβιτςsotos26 έγραψε:"Να γινόμαστε καλύτεροι"... Τι να πεις μετά;

Sekeris4 έγραψε:Αχαριστος ιβιτςsotos26 έγραψε:"Να γινόμαστε καλύτεροι"... Τι να πεις μετά;![]()
![]()

- Dimitris_L4
Τωρα που ηρεμησα και χαλαρωσα εχω να πω καποια πραγματα..ειναι δυσκολο να περιγραφει τι ειδαν τα ματακια μου στο πρωτο ημιχρονο...αυτο το πραγμα απο την ομαδα δν το εχω ξαναδει ποτέ...και πιστεψτε με αλλο να το βλεπεις λαιβ αλλο απο την τηλεοραση...μβπ όλοι...
Ποιον να αφησεις απ εξω...
Ο πριγιο ειναι βαρυς ακομα αλλα ο ενρικε θα μας περασει απο τη σαλκε..ειναι αερινος μαγκες μου..
Ποιον να αφησεις απ εξω...
Ο πριγιο ειναι βαρυς ακομα αλλα ο ενρικε θα μας περασει απο τη σαλκε..ειναι αερινος μαγκες μου..
Έριξα μια στον Γλυκο γιατί άμα συνεχίσουμε έτσι δεν βλέπω να ξαναπαίρνει ψήφο....τουρίστας...αχαριστία ρίξτε κανένα...
- sourmenetes
- Moderator
Την κυριακη ηταν ευκαιρια να γκελαρει αλλα τον ξανασπρωξαν και φοβαμαι ετσι θα παει μεχρι να καθαρισει βαθμολογικα συν οτι εμας ηδη αρχισαν να μας παιζουν με το γαντι.trouman έγραψε:Με Ενρίκε, Ουάρντα και... Περέιρα η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ Παράλληλα, στην λίστα βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα παρά το γεγονός πως ταξιδεύει στην Αργεντινή ώστε να αγωνιστεί δανεικός. Και αυτό διότι σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Κολόν Σάντα Φε, στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον έχουν στην διάθεση τους.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε... το εννοώ, το πιστεύω. Αν το αφήσουν να παιχτεί θα έχουμε συγκινήσεις.
Είδα το δεύτερο. Κάτι χάσαμε από το πρώτο εμείς που δεν το είδαμε μάλλον.
Ο Ενρίκε όντως δείχνει πράματα με τη μία.
Μου αρέσει ο τρόπος που πανηγυρίζουν, οι αναπληρωματικοί, ο πάγκος όλοι, όλοι μαζί. Μου θυμίζουν τα σχόλια εδώ μέσα, Simba, Joshua κλπ όλος ο πάγκος , όλοι μαζί...
μου αρέσει ο Ίβιτς, μου αρέσει ο ΠΑΟΚ
Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα..
- GettaRobott
- john4serres
απιστευτο πρωτο ημιχρονο απο την αρμάδα του ιβιτς, καναμε την αελ να φαινεται ομαδα Γ' Εθνικης και να μην ξερει που πανε τα τέσσερα
ετσι πρεπει να ειναι ο ΠΑΟΚ , να σπερνει τρομο
ανετα μπορουσαμε 0-3 ημιχρονο, χασαμε ευκαιριες ειδικα του Τσίμιροτ δυο σουτάρες
ετσι πρεπει να ειναι ο ΠΑΟΚ , να σπερνει τρομο
ανετα μπορουσαμε 0-3 ημιχρονο, χασαμε ευκαιριες ειδικα του Τσίμιροτ δυο σουτάρες
Έχει γίνει συνήθεια στα τελευταία ματς να λέμε μακάρι να είχε ακόμη ένα δεκάλεπτο να δούμε ακόμα λίγο την ομάδα ναι παίζει.