Π.Α.Ο.Κ-γαύρος 84-89, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- BlackMagicPAOK
- Has thanked: 1 time
Re: Π.Α.Ο.Κ-γαύρος 84-89, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Γράφω σήμερα με καθαρό μυαλο μετα το χθεσινό φορτωμα..
Καταφεραμε να κριθει το ματς στο τέλος, δηλαδή στις λεπτομέρειες. Εκει κέρδισε ο πιο έμπειρος, ο πιο τυχερός και αυτος που ειχε την γκρι ευνοια.. Κλαντον και Τσοχλας κανανε υπερπροσπάθεια. Δεν ειχαμε ομως ευστοχια στα σουτ και μας πλήγωσε το μαρκάρισμα του Λοτζεσκι. Η εμφανιση μας ήταν πολυ καλή και το "σπρώξιμο" στον γαυρο ηταν εμφανεστατο. Ενας ουδέτερο ς φίλαθλος θα γελουσε με αυτη την κατασταση..
Καταφεραμε να κριθει το ματς στο τέλος, δηλαδή στις λεπτομέρειες. Εκει κέρδισε ο πιο έμπειρος, ο πιο τυχερός και αυτος που ειχε την γκρι ευνοια.. Κλαντον και Τσοχλας κανανε υπερπροσπάθεια. Δεν ειχαμε ομως ευστοχια στα σουτ και μας πλήγωσε το μαρκάρισμα του Λοτζεσκι. Η εμφανιση μας ήταν πολυ καλή και το "σπρώξιμο" στον γαυρο ηταν εμφανεστατο. Ενας ουδέτερο ς φίλαθλος θα γελουσε με αυτη την κατασταση..
Για να λεμε του στραβου το δικαιο μεγαλη εμφανιση Τειλορ (στα πλαισια των περιορισμενων δυνατοτητων του)..Αντιθετα ο Μιλιενοβιτς εμενα μου θυμισε Ντινο Νικολοπουλο.Δεν γινεται ο βασικος σου ξενος πλει μεικερ απλα να κατεβαζει τη μπαλα χωρις να μπορει να απειλησει καθολου.ο Τσοχλας εκανε το παιχνιδι της ζωης του,δεν εχω ξαναδει τετοια εμφανιση απο αυτον,οπως ειπαι και ο Palok μεχρι και αμυνα επαιξε.Απογοητευση ο Σαιμπερτ,απο Γλυνιαδακη δεν περιμενα και τιποτα σε τετοια ματς,λιγα πραγματα και ο Λινος.
- PAOK_Antarctica
Ο Τσοχλέιτορ πήγε να το πάρει μόνος του και μπράβο του. Έγινε ο παίκτης που πήρε την ομάδα πάνω του. Δυστυχώς κανόνισαν τα κοράκια να μην τον έχουμε το τελευταίο κρίσιμο λεπτό.
Όχι Τσοχλέιτορ...Τσοχλάιαντ (Κόμπε) νομίζω λέγεται, όπως διάβασα χθες εδώ πιο πίσω... 

ο τσόχλας σε όλα τα προηγούμενα μάτς είχε πάθει mental breakdown.Και αυτό οφείλεται στο οτι του ζητήθηκε να πασάρει και όχι να σουτάρει. Αυτό δλδ που ΔΕΝ ξέρει να κάνει.
εγώ είπα.
εγώ είπα.
- Chuck Norris
goran 64 έγραψε:Όχι Τσοχλέιτορ...Τσοχλάιαντ (Κόμπε) νομίζω λέγεται, όπως διάβασα χθες εδώ πιο πίσω...
Τέτοιο σουτ μόνο σερβοσ μπορεί να έχει.... Οπότε Τσο-χλατσ
Τσόχντεν , ο λευκός Χάρντεν!
Έχουν και το ίδιο μούσι.

Re: Π.Α.Ο.Κ-γαύρος,18/12,18:00,Novasports2
McCarthy έγραψε:Νίκη σήμερα με Μαργαρίταρο και 84-81..!!!
Nα βρίσκεις το σκορ της ομάδας σου και να σου χαλάνε το συνολικό 2-3 επιθέσεις στο τέλος!

50 χιλιαρικάκια ξόδεψε ο άλλος σε αγγέλους, δέντρα, καράβια και πομπές ζώων. ε ρε και να χαμε 50 χιλιαρικάκια τώρα.