ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Έλα ρε Ιβιτς μην μας τρολαρεις τώρα......
Επίσης παιδια επειδή ειναι απο το ΠΟΥΘΕΝΑ (ΠΑΟΚ ειςαι),πολυ έκρυθμα τα πράγματα ας έχουμε μια λογική, ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και ας μην βλέπουμε φαντάσματα στις ερμηνείες που πάμε να δώσουμε όλοι.
Λίγη προσοχή για το καλό του ΠΑΟΚ.
Επίσης παιδια επειδή ειναι απο το ΠΟΥΘΕΝΑ (ΠΑΟΚ ειςαι),πολυ έκρυθμα τα πράγματα ας έχουμε μια λογική, ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και ας μην βλέπουμε φαντάσματα στις ερμηνείες που πάμε να δώσουμε όλοι.
Λίγη προσοχή για το καλό του ΠΑΟΚ.
- trelopaoki444
Re: Π.Α.Ο.Κ-Ατρόμητος, 28/11,19:30,Novasports1
Δημοσίευσηαπό trelopaoki444 » 28 Νοέμ 2016 20:34
Δε θελω να σχολιασω τιποτα για το πρωτο ημιχρονο, οσοι το βλεπουν θα με καταλαβουν. Μονο θα πω αυτο. ελπιζω ολοι μας να εχουμε υπομονη στις στραβες και να μην καταστρεψουμε αυτη την προσπαθεια του Βλανταν. Αν καταφερουμε και κανουμε υπομονη φετος κ δεν τα διαλυσουμε ολα, με 2-3 προσθηκες ειτε το Γεναρη ειτε το καλοκαιρι ΑΥΤΗ η ομαδα εχει πολλλλλλλυ ζουμι.......
Μονο λιγο υπομονη ρε γαμωτο.
Το ειπα στο πρωτο ημιχρονο, λες κ το ξερα η σαυρα. Υπομονη.
Ειναι πραγματι τρελη ξενερα η σημερινη αλλα θεωρω οτι ειναι μια διαδικασια που πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να περασει μια ομαδα με πολυ καλο υλικο οσον αφορα τις δυνατοτητες αλλα πολυ μικρο σε ηλικια κ εμπειρια οσον αφορα τις παραστασεις.
Ειδικα σε θεσεις κλειδια οπως των χαφ ή των σεντερ μπακ η αληθεια ειναι οτι χρειαζονται δυο προσθηκες που να εχουν πισω τους αρκετα χιλιομετρα εμπειριας. πχ (τυχαιο παραδειγμα) ο Τσιμιροτ ενω φαινεται το παιδι οτι ξερει κανταρια μπαλα χρειαζεται διπλα του ενα παιχτη που να ξερει ποτε να ανεβασει το τεμπο κ ποτε να κρατησει τη μπαλα. Η ομαδα εχει ορισμενα εξαιρετικα διαστηματα κ πολυ ωραια αναπτυξη αλλα ακομα χρειαζεται να μαθει να σκοτωνει τον αντιπαλο κ να κατεβαζει το ρυθμο οταν πρεπει. αυτα ειναι θεωρω τα μεγαλυτερα προβληματα που η αληθεια εινα οτι ειτε το Γεναρη ειτε το καλοκαιρι ο σαββιδης θα πρεπει να ξηλωθει για να τα βρει κ να τα φερει στην Ουγκαντα. Μην λιθοβολειτε την ομαδα,εχετε λιγη πιστη κ αγαπη για τα παιδια εχου νταλεντο οσο ελαχιστες ομαδες στο παρελθον, αλλα ελαχιστη εμπειρια. Θα το ξαναπω ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ
Δημοσίευσηαπό trelopaoki444 » 28 Νοέμ 2016 20:34
Δε θελω να σχολιασω τιποτα για το πρωτο ημιχρονο, οσοι το βλεπουν θα με καταλαβουν. Μονο θα πω αυτο. ελπιζω ολοι μας να εχουμε υπομονη στις στραβες και να μην καταστρεψουμε αυτη την προσπαθεια του Βλανταν. Αν καταφερουμε και κανουμε υπομονη φετος κ δεν τα διαλυσουμε ολα, με 2-3 προσθηκες ειτε το Γεναρη ειτε το καλοκαιρι ΑΥΤΗ η ομαδα εχει πολλλλλλλυ ζουμι.......
Μονο λιγο υπομονη ρε γαμωτο.
Το ειπα στο πρωτο ημιχρονο, λες κ το ξερα η σαυρα. Υπομονη.
Ειναι πραγματι τρελη ξενερα η σημερινη αλλα θεωρω οτι ειναι μια διαδικασια που πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να περασει μια ομαδα με πολυ καλο υλικο οσον αφορα τις δυνατοτητες αλλα πολυ μικρο σε ηλικια κ εμπειρια οσον αφορα τις παραστασεις.
Ειδικα σε θεσεις κλειδια οπως των χαφ ή των σεντερ μπακ η αληθεια ειναι οτι χρειαζονται δυο προσθηκες που να εχουν πισω τους αρκετα χιλιομετρα εμπειριας. πχ (τυχαιο παραδειγμα) ο Τσιμιροτ ενω φαινεται το παιδι οτι ξερει κανταρια μπαλα χρειαζεται διπλα του ενα παιχτη που να ξερει ποτε να ανεβασει το τεμπο κ ποτε να κρατησει τη μπαλα. Η ομαδα εχει ορισμενα εξαιρετικα διαστηματα κ πολυ ωραια αναπτυξη αλλα ακομα χρειαζεται να μαθει να σκοτωνει τον αντιπαλο κ να κατεβαζει το ρυθμο οταν πρεπει. αυτα ειναι θεωρω τα μεγαλυτερα προβληματα που η αληθεια εινα οτι ειτε το Γεναρη ειτε το καλοκαιρι ο σαββιδης θα πρεπει να ξηλωθει για να τα βρει κ να τα φερει στην Ουγκαντα. Μην λιθοβολειτε την ομαδα,εχετε λιγη πιστη κ αγαπη για τα παιδια εχου νταλεντο οσο ελαχιστες ομαδες στο παρελθον, αλλα ελαχιστη εμπειρια. Θα το ξαναπω ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ
Σωστός 1926 φορές. Εδώ και 3-4 χρόνια τα ίδια γίνονται.Indio έγραψε:Αν πραγματικα πιστευετε οτι η σημερινη γκελα ηρθε απο αγωνιστικους λογους τοτε ειστε αθεραπευτα ρομαντικοι....
Οποιος καταλαβε καταλαβε...και αυτο δεν ειναι δικαιολογια για το σημερινο αλλα πολυ απλα η καταντια του Π.Α.Ο.Κ.
- Sick Bastard
Οι εμείς ποιοι είμαστε;trelopaoki444 έγραψε:. Θα το ξαναπω ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο χειρότερος του γηπέδου με διαφορα αό τον δεύτερο ήταν ο Τζαβέλας.
Θεωρείς ότι ο Τζαβέλας είχε εσκεμμένα μειωμένη απόδοση?
Και αν Ναι γιατί εκτέλεσε φάουλ μισό γκολ.
Ο άλλος χειρότερος ήταν ο κανιας.Όχι για την Γενική του εικόνααλλά για ένα στιγμιαίο ηλίθιο λάθος.Η υπόλοιπη όμως εικόνα του δεν έδειξε παίκτη που έπαιζε ηθελημένα με μειωμένη απόδοση.
Οτριτος τηςπαρέας έκανε ότι και στην Φλωρεντία
Τσιμιντομενος πάνω στην γραμμή του
Ζήτημα αν ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του και γι αυτό δεν τους μια και όπως και στην Φλωρεντία ότι πήγε μέσα εγραψ8ιε
Θεωρείς ότι ο Τζαβέλας είχε εσκεμμένα μειωμένη απόδοση?
Και αν Ναι γιατί εκτέλεσε φάουλ μισό γκολ.
Ο άλλος χειρότερος ήταν ο κανιας.Όχι για την Γενική του εικόνααλλά για ένα στιγμιαίο ηλίθιο λάθος.Η υπόλοιπη όμως εικόνα του δεν έδειξε παίκτη που έπαιζε ηθελημένα με μειωμένη απόδοση.
Οτριτος τηςπαρέας έκανε ότι και στην Φλωρεντία
Τσιμιντομενος πάνω στην γραμμή του
Ζήτημα αν ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του και γι αυτό δεν τους μια και όπως και στην Φλωρεντία ότι πήγε μέσα εγραψ8ιε
-
Η ομάδα 'ήταν κουρασμένη;!!! Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε; Το πρόγραμμα το γνώριζαν από το καλοκαίρι. Τι σόι προετοιμασία έγινε αν όντως ήταν κουρασμένοι, μήπως δηλαδή πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης τον Μάιο, για να είναι ξεκούραστοι οι φλώροι; Είχαν διαφορά 4 ημερών από τον ένα αγώνα στον άλλο. Φάγαμε 4 σε ένα ημίχρονο μέσα στην Τούμπα από την ομάδα κάποιου Κορακάκη, όχι από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή την Μπάγερν![/quote]
Εδω ολοκληρη Γιουβεντους εφαγε τρια απο την Τζενοα .Βλέπεις όμως να δικαιολογώ κάποιον .Ξανα διάβασε σε παρακαλώ. Αντίθετα φίλε ,εγώ τα ρίχνω στον Κανιας ,ακούω τον Ιβιτς ,εγω αν ήμουν ιδιοκτητης θα τον εδιωχνα σήμερα με αυτά που λέει .Για μένα ο Σερβος πουλάει τρέλα ,όταν για τον Κάνιας λέει οτι εινα ατυχη στιγμή και τα ρίχνει σε αυτούς που μεινανε και παιζανε με δέκα.[/quote]
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω καμία, υποτιθέμενη, κούραση. Όσο για την τριάρα της Γιούβε, ρε αδελφέ ας είχαμε τους μισούς από τους τελευταίους τίτλους της και ας χάναμε και με 0-4 σήμερα. Ξέρεις πόσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στον οποίο ήμουν και ερασιτεχνικά αθλητής; Πάνω από 40. Έχω δει στην ομάδα ποδοσφαιριστές-κολοσσούς, έχω χαρεί τίτλους, έχω κλάψει πιτσιρικάς για κλοπές 2 τουλάχιστον πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων, αλλά τέτοιο ξενέρωμα όπως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχω αισθανθεί. Όσο για Κάνιας, 1000 φορές δίκαιο σου δίνω. Και ερωτώ, γιατί δεν κρατήσαμε τον Κάτσε, σήμερα δεύτερο καθαρό 6άρι στην ομάδα δεν υπάρχει και ο Ισπανός έχει τη φανέλα και στον ύπνο του. Στις μεταγραφές τι γίνεται; Γνωρίζεις ότι δεν έχουμε πάρει ούτε έναν ποδοσφαιριστή από όσους μας έχουν προτείνει Λίνο και Κοντρέρας; Τι άλλο να πω, πως θα κοιμηθώ το βράδυ και το πρωί πρέπει να σηκωθώ από πριν την ανατολή του ήλιου; Πως θα κοιμηθούν και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες; Έλεος![/quote]
Αδερφέ μου σου λέω καθαρά οτι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ,την κουραση που υπήρχε δεν την θεωρω δικαιολογία ,τα λάθη που γίνανε σήμερα δεν γινονται απο κουραση ,απο μικρη αντιληψη των πραγματων γίνονται.
Εδω ολοκληρη Γιουβεντους εφαγε τρια απο την Τζενοα .Βλέπεις όμως να δικαιολογώ κάποιον .Ξανα διάβασε σε παρακαλώ. Αντίθετα φίλε ,εγώ τα ρίχνω στον Κανιας ,ακούω τον Ιβιτς ,εγω αν ήμουν ιδιοκτητης θα τον εδιωχνα σήμερα με αυτά που λέει .Για μένα ο Σερβος πουλάει τρέλα ,όταν για τον Κάνιας λέει οτι εινα ατυχη στιγμή και τα ρίχνει σε αυτούς που μεινανε και παιζανε με δέκα.[/quote]
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω καμία, υποτιθέμενη, κούραση. Όσο για την τριάρα της Γιούβε, ρε αδελφέ ας είχαμε τους μισούς από τους τελευταίους τίτλους της και ας χάναμε και με 0-4 σήμερα. Ξέρεις πόσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στον οποίο ήμουν και ερασιτεχνικά αθλητής; Πάνω από 40. Έχω δει στην ομάδα ποδοσφαιριστές-κολοσσούς, έχω χαρεί τίτλους, έχω κλάψει πιτσιρικάς για κλοπές 2 τουλάχιστον πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων, αλλά τέτοιο ξενέρωμα όπως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχω αισθανθεί. Όσο για Κάνιας, 1000 φορές δίκαιο σου δίνω. Και ερωτώ, γιατί δεν κρατήσαμε τον Κάτσε, σήμερα δεύτερο καθαρό 6άρι στην ομάδα δεν υπάρχει και ο Ισπανός έχει τη φανέλα και στον ύπνο του. Στις μεταγραφές τι γίνεται; Γνωρίζεις ότι δεν έχουμε πάρει ούτε έναν ποδοσφαιριστή από όσους μας έχουν προτείνει Λίνο και Κοντρέρας; Τι άλλο να πω, πως θα κοιμηθώ το βράδυ και το πρωί πρέπει να σηκωθώ από πριν την ανατολή του ήλιου; Πως θα κοιμηθούν και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες; Έλεος![/quote]
Αδερφέ μου σου λέω καθαρά οτι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ,την κουραση που υπήρχε δεν την θεωρω δικαιολογία ,τα λάθη που γίνανε σήμερα δεν γινονται απο κουραση ,απο μικρη αντιληψη των πραγματων γίνονται.
Εαν πιστεύετε πως η σημερινή ήττα ήρθε απο εξωαγωνιστικους λόγους, ειςτε αθεράπευτα διαστροφικοι.Γερασίμου έγραψε:Σωστός 1926 φορές. Εδώ και 3-4 χρόνια τα ίδια γίνονται.Indio έγραψε:Αν πραγματικα πιστευετε οτι η σημερινη γκελα ηρθε απο αγωνιστικους λογους τοτε ειστε αθεραπευτα ρομαντικοι....
Οποιος καταλαβε καταλαβε...και αυτο δεν ειναι δικαιολογια για το σημερινο αλλα πολυ απλα η καταντια του Π.Α.Ο.Κ.
Με αυτά και με εκείνα, το μυαλό ταξιδεύει και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν οι αλλαγές ήταν όντως αναγκαστικές ή κάποιοι βγήκαν για να μη στιγματιστούν... 

- Dimitris_L4
Ενας παιχτης εδω κ καιρο δειχνει οτι ειναι υποπτος...δειτε το σημερινο δειτε και το ματς στον πανιωνιο..βλανταν εαν αγαπας την ομαδα και εισαι παντελονατος ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ (γιατι λογικα δε θα φυγουν οι αλλοι)μιλα ξεκαθαρα και οχι σαν τον αλλον "προπονητη" που ειχαμε...
Τοτε φιλε μ δεν εχεις ιδεα τι θα πει "συγχρονο" ποδοσφαιρο και αγνοεις τι κανει νιαου νιαου,τι λεει ο προπονητης σου οι μαλλον οι προπονητες σου...και κυριως τι βλεπουν τα ματακια σου καθε χρονο...Με ολο το σεβασμο πραγματικα.northend4 έγραψε:Εαν πιστεύετε πως η σημερινή ήττα ήρθε απο εξωαγωνιστικους λόγους, ειςτε αθεράπευτα διαστροφικοι.Γερασίμου έγραψε:Σωστός 1926 φορές. Εδώ και 3-4 χρόνια τα ίδια γίνονται.Indio έγραψε:Αν πραγματικα πιστευετε οτι η σημερινη γκελα ηρθε απο αγωνιστικους λογους τοτε ειστε αθεραπευτα ρομαντικοι....
- hasio_john
Έχω την εντύπωση πως πάνω στην πίκρα του είπε ότι είπε ο Ίβιτς και ήταν όλα μαλακίες!
Το κακό είναι πως ήταν άκρως σοβαρά και τώρα ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει πίσω.
Δεν στέκουν αυτά που είπε και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα!
Κρίμα ρε συ Βλάντο, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Το ότι ενώθηκαν οι πλανήτες και χάσαμε, δεν σημαίνει πως στην ομάδα γίνετε του ....χαρτακιού το κάγκελο!
Δύσκολη βραδιά για τον ίδιο μιας και μετά απ' όλα αυτά πρέπει να δώσει ονόματα και ν' αποδείξει ότι αυτά που λέει στέκουν! ΚΑΝΕΝΑΣ ύποπτος δεν υπάρχει. ΆΜΠΑΛΟΙ ναι υπάρχουν! Παίχτες δημόσιοι υπάλληλοι ΝΑΙ υπάρχουν. Στ' αρχίδιες παίχτες για την φανέλα, ΝΑΙ υπάρχουν! Αλλά ύποπτοι, όχι!
Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ Ίβιτς και μάλλον μας αποχαιρετάς μετά από αυτό, δυστυχώς...
Το ότι ενώθηκαν οι πλανήτες και χάσαμε, δεν σημαίνει πως στην ομάδα γίνετε του ....χαρτακιού το κάγκελο!
Δύσκολη βραδιά για τον ίδιο μιας και μετά απ' όλα αυτά πρέπει να δώσει ονόματα και ν' αποδείξει ότι αυτά που λέει στέκουν! ΚΑΝΕΝΑΣ ύποπτος δεν υπάρχει. ΆΜΠΑΛΟΙ ναι υπάρχουν! Παίχτες δημόσιοι υπάλληλοι ΝΑΙ υπάρχουν. Στ' αρχίδιες παίχτες για την φανέλα, ΝΑΙ υπάρχουν! Αλλά ύποπτοι, όχι!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 28 Νοέμ 2016, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hasio_john έγραψε:Έχω την εντύπωση πως πάνω στην πίκρα του είπε ότι είπε ο Ίβιτς και ήταν όλα μαλακίες!
Δύσκολη βραδιά για τον ίδιο μετά απ' όλα αυτά μιας και τώρα πρέπει να δώσει ονόματα και ν' αποδείξει ότι αυτά που λέει στέκουν! ΚΑΝΕΝΑΣ ύποπτος δεν υπάρχει. ΆΜΠΑΛΟΙ ναι υπάρχουν! Παίχτες δημόσιοι υπάλληλοι ΝΑΙ υπάρχουν. Στ' αρχίδιες παίχτες για την φανέλα, ΝΑΙ υπάρχουν! Αλλά ύποπτοι, όχι!
όλοι τρελοί βγήκαν, ας βγει κι ο Ιβιτς. Βέβαια οι δημόσιοι υπαλληλοι-"παίκτες παοκ" μεθαύριο πληρώνονται κι εμείς θα περάσουμε άλλο ένα βράδυ ξάγρυπνοι
μου φαινεται αδιανοητο να θελει να παιζει ασχημα ενας ποδοσφαιριστης και να χανει η ομαδα τους στοχους της απο νοεμβρη μηνα.Μου φαινεται επισης αδιανοητο ο ιδιος προπονητης να κερδιζε περσι μεσα εξω τους παντες και ξαφνικα να εχει ξεχασει την προπονητικη .Αν υπαρχει παντως προσωπικο προβλημα με τζαβελλα γνωμη μου ειναι να απομακρυνθει ο παικτης..Δεν μπορει να εχουν εμπαθεια με εναν παικτη δυο προπονητες και δεν μπορουμε και εμεις σαν λαος να ανεχομαστε παικτη που εχει ηθελημενα μειωμενη αποδοση επειδη θελει να διωξει τον εκαστοτε προπονητη
- PaokPatraG4
Ο φιλος του Γ. Σαββιδη δεν φευγει τελος....ανανεωσε νομιζω κιολας....
Βλανταν μη μασας !! δωσε τη λερα στο λαο κι ας σε διωξουν !
οπως κι εναν ημιτρελο καλογερο τσομπανη πριν 2 χρονια , που αφου εκανε το διπλο στο τηγανι , τον αδειασαν ΟΛΟΙ, και κυριως η κλικα που καταστρεφει τον ΠΑΟΚ.
σαν την πολιτικη ειναι κ αυτοι, φευγει ο σαμαρας ερχεται ο τσιπρας μετα ο κυριακος, αλλαζουν τα ονοματα για να ξεγιελιεται ο κοσμακης
δωστους στο λαο Βλαντο
οπως κι εναν ημιτρελο καλογερο τσομπανη πριν 2 χρονια , που αφου εκανε το διπλο στο τηγανι , τον αδειασαν ΟΛΟΙ, και κυριως η κλικα που καταστρεφει τον ΠΑΟΚ.
σαν την πολιτικη ειναι κ αυτοι, φευγει ο σαμαρας ερχεται ο τσιπρας μετα ο κυριακος, αλλαζουν τα ονοματα για να ξεγιελιεται ο κοσμακης
δωστους στο λαο Βλαντο