Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παντως με περασμενη (κ όχι στο καλυτερο φεγγαρι) φιορε, δε θαναι εκπληξη αν οι αζεροι κλεψουν βαθμο(υς)..
Με χ σημερα, θελουμε ποντο στην ιταλια (αλλιως ελπιζουμε να μην παρουν νικη οι αζεροι με λιμπερετς εκτος ή με φιορε εντος)
Αλλα νταξ, δε θα φτασει εκει το πραμα, με μισο μηδεν σημερα κ νικη με λιμπερετς (αδιαπραγματευτο αυτο), περναμε, δν υπαρχει περίπτωση να κανουν μετα 2 νικες οι αζεροι..
Μωρε κ 2 και 3-0, απλα λεω..
Παντως αν προηγηθουμε, κανεις δε θα ανοιχτει ιδιαιτερα.
Μονο αν μας φέρουν στο πιατο το 2ο γκολ, βλεπω να σκοραρουμε.
Δε θελω να ξεκινησει ο Κλαους, και απο θεμα αρνητικής ενεργειας, περα απτην κακη του φορμα.
Με τοσα αναθεμα π θα ακουει (κ με τον Φακου εκτος), θα μεταφερθει στην ομαδα και σ'αυτον..
Δε νομίζω οτι χρειάζεται να κυνηγάμε κάποιο σκορ. Αν προκύψει, καλώς να προκύψει. Απλά δε χρειάζεται το έξτρα ρίσκο με την έννοια οτι δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Αντιθέτως αν δεν έρθει η νίκη, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Δε χρειάζεται να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
Προσωπικά σήμερα εκτιμώ ότι θα κατέβουμε με ένα 4-4-2, φορτωμένο με 4 χαφ, που όμως εύκολα αλλάζει σε 4-3-3 με εσωτερική αλλαγή του Μπίσεσβαρ από 10άρι ακόμα πιο μπροστά κι αριστερά και του Γκάρυ από περιφερειακό επιθετικό σαν δεξί εξτρέμ και γίνεται κι ακόμα πιο επιθετικό αλλάζοντας μόνο έναν πλάγιο χαφ (Σάκχοφ) με έναν επιθετικότερο χαφ-εξτρέμ (Μυστακίδη)...Έτσι:
Γλύκος,
Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς,
Σάκχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Τσίμιροτ,
Κλάους και Γκάρυ.
Αλλαγές: Μυστακίδης αντί Σάκχοφ (για επιθετικότερο σχήμα αν το ματς "στραβώσει" ή παραμένει στο "Χ"), Χαρίσης (ή Περέιρα) αντί Μπίσεσβαρ, για ξεκούραση και αν έχουμε ήδη σκορ υπέρ μας, όπως και Βαρέλα αντί Μάτος (για ξεκούραση επίσης) και τον Κρέσπο να μετατίθεται στο δεξιό άκρο της άμυνας...
Οπωσδηποτε νικη με 2 γκολ διαφορά τουλαχιστον,γιατι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.Δεν θα φταιει καμια φιορεντινα αν παει για τουρισμο στο μπακου.Η καραμπαγκ δεν ειναι καφενειο,ουτε κατι που τρομαζει.Ειναι επιπεδου χαλκηδονας.
Επειδή την έχω δει αρκετές φορές την Καραμπάκ (λόγο bet) να ξέρετε ότι είναι άλλη ομάδα στα εκτός.Μην περιμένετε να δείτε να πιάνει ρυθμό όπως στην έδρα της και να παίζει επιθετικά και τέτοια.Θα πάει λάου λάου θα κλειστεί να το κλέψει στην κόντρα.Νομίζω ασχέτως φορμαρίσματος έτσι κι αλλιώς είναι λάθος αντιμετώπιση να ξεκινήσει ο Κλάους σήμερα αντί του Φακ γιατί θα χρειαστεί να τους ανοίξουμε και δεν πρέπει να χαθούν ευκαιρίες μέσα στην περιοχή.Η Καραμπακ σε 6 εκτός στο πρωτάθλημα έχει 5 under και μετά το στραπάτσο στην Φιορεντίνα νομίζω θα το πάει πολύ κλειστά....Επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον είναι ότι άμα φάει πρώτη γκολ,καληνύχτα ζωή....δεν γυρνάει ποτέ παιχνίδια,δεν ξέρω αγχώνεται τα χάνουν,και στο πρωτάθλημα.Αυτά...