ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
5
4%
Μάτος
55
44%
Κρέσπο
5
4%
Μαλεζάς
3
2%
Λέοβατς
1
1%
Κάνιας
12
10%
Τσίμιροτ
16
13%
Σάκχοφ
4
3%
Κάμπος
1
1%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
4
3%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέυρα
17
14%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
Karntasis

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Karntasis »

Τραγικος ΠΑΟΚ ακομα πιο τραγικος Ιβιτς.
Απεναντι σε μια ανυπαρκτη αεκ και μπροστα σε 20 χιλιαδες κοσμο μεσα στο σπιτι σου μπαινεις με ψυχολογια ηττημενου και παιζεις στο μισο του γηπεδου..και τελικα αποδεικνυεται οτι ουτε αυτο μπορεις να κανεις γιατι το κεντρο σου ειναι ανυπαρκτο και η μεταβαση της μπαλας απο την αμυνα στην επιθεση γινεται μονο με γιομες απο τους αμυντικους.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι ενω ο ιβιτς εβλεπε οτι η 3αδα στα χαφ δεν μπορει δεν εκανε αλλαγη..αποφασισε να βαλει τον μπισεσβαρ στο 70 και απο τοτε που μπηκε, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε 3 φασεις στα επομενα 3 λεπτα..δεν θελει χαρτι προπονητικης για να καταλαβεις οτι ο σαχκοφ ειναι εκτος παιχνιδιου και δν μπορει να προσφερει..

ΤΡΑΓΙΚΗ η αλλαγη του περειρα στο 87'..αλλαγη επιθετικου για να παρεις το ματς στο 87' δεν κανεις ουτε στο manager..για μενα ξευτιλησε τον παικτη..επρεπε να μπει απο το ημιχρονο κοολας αφου για αλλη μια φορα βλέπαμε εναν κλαους ΦΑΝΤΑΣΜΑ..

Ιβιτς απο οσους περασανε προπονητες εισαι απο τους λιγους που νιωθουν απο ΠΑΟΚ..συγκεντρωσου και δες τα λιγο καλυτερα τα πραγματα..

Οσο για το σιχαμα που πεταξε την φωτοβολιδα, να σου κοπει το χερι παλιο πρεζακι που ο μονος λογος που εισαι στο γηπεδο ειναι να δημιουργησεις προβλημα..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ο θεός του ποδοσφαίρου μας φύλαξε σήμερα. Συνήθως μέχρι σήμερα, η μοίρα μας οδηγουςε σε καταςτροφη.Διακοπη παιχνίδιουι απο την ενέργεια του στημένου μουνιο@'. Και αφού γλυτώσαμε απο ολική καταστροφή ήρθε μέχρι και γκολ για να δωσει νίκη σε μέτριο ΠΑΟΚ. Μακάρι να ειναι ένα δείγμα οτι σπάει η γκίνια μας.

Επανέρχομαι στα του μουνοπ@νου που πέταξε φωτοβολίδα πως δεν ήταν ένας διότι θα ειχε φύγει νεκρός απο το γηπεδο. Εχει συνεργούς. Και για μένα η ρίψη αυτής θεωρείται στημένη και δεν αποτελεί αποτέλεσμα βλακείας.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Θα ξεκινήσω από το θέμα της φωτοβολίδας. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ΟΣΟ μαστουρωμένος και να είναι κάποιος, ΟΛΑ τα ναρκωτικά του κόσμου να έχει πάρει, μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνο ΣΤΗΜΕΝΟΣ το κάνει. Δεν αρκεί το ξύλο που έφαγε αν έφαγε. Θέλω να βρεθεί και να δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα.

Στα του ματς, η πιο Σαντίσια νίκη του ΠΑΟΚ. Η κούλα έκλεισε πολύ καλά τον Γκάρι. Κι αυτό σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται σ' αυτό:
desperando έγραψε: Εμένα όμως με τρέλανε η μη χρησιμοποίηση βαρελα και η επιλογή μαλεζα.
Με αποτέλεσμα ο προπονητής της κουλας να δίνει εντολή να αφήσουν τον μαλεζα να κάνει παιχνίδι .Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που η μπάλα είτε σηκωνόταν συνέχεια είτε δεν πήγαινε σωστά στα χαφ .
MVP ο Κάνιας που ήταν παντού.
Εγώ δεν θέλω εξτρέμ και φορ, τουλάχιστον όχι σαν πρώτη προτεραιότητα.
Φέρτε ένα 8 να γίνει της π@@τάνας.
Με όλη την κατανόηση για την τακτική δουλειά του Σάκχοφ, δεν μου είναι αρκετό(ς).

Τέλος θα πάρω πάσα από τον βροχοποιό,
rainmaker έγραψε: Από αυτήν την ομάδα λείπουν ψήγματα ποιότητας και κύριως ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Οχι 10. Αλλά δύο-τρεις.

Ο μόνος πραγματικά έτοιμος για πρωταθλητής κατά τη γνώμη μου, είναι ο Μάτος. Ακολουθούν 5-6 άλλοι που έχουν καλές προοπτικές αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμα.
για να κάνω την ερώτηση: γιατί ο gay κέρδισε χαλαρά την κούλα κι εμείς με το ζόρι;
Επειδή ο gay μπήκε με άλλον αέρα, αλλά το ίδιο και η κούλα. Εκεί μπήκαν χεσμένοι, εδώ με την πίστη ότι μπορεί να πάρουν κάτι. Πρέπει επιτέλους να μας βλέπουν και να μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Όχι μόνο επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ, επειδή είμαστε καταφανώς καλύτεροι κι αυτή η ποιότητα πρέπει όχι απλώς να φαίνεται αλλά να κάνει μπαμ στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Καλο θαταν να υπηρχε περισσοτερη μετριοπαθεια με τα σχολια περι αλλων αθληματων και το τι βλεπει ο καθεις..

Δυστυχως δεν έχουμε τη μεση λυση που το 10αρι θαναι και Κατσε, οποτε αναλογα με τις αναγκες του ματς επιλεγεις.
Οποιος δηλωνει ακρως ικανοποιημένος απτα οσα δινει ο ουκρανος στο επιθετικο κομματι και πιστεύει επιπλεον οτι βγαζει 90λεπτο απροβληματιστα, ας το δηλωσει ευθαρσώς. Γτ η οποια κριτικη εδω μεσα, σ'αυτους τους τομεις εχει κυμανθει..

Εμετικες στοχοποιησεις στα ραδιοφονα κ δενξερωγωπουαλλου..

Παντως στο γηπεδο, μονο σε Κλαους ακουσα γιουχα. Στον Ευγενιο απο που ακουστηκε, απτα επισημα?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σας ειπα οταν ειμαι στην τουμπα κερδιζουμε.
Θα γραψω αυριο για το ματς,ειμαι ψοφιος τωρα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γεια σου ρε μπανε τρελαρχηγε!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Τωρα ειδα τις φασεις του γαυρου......... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
.....ενταξει.....για γελια...και για κλαματα....

Τι να πεις και τι να σχολιασεις για το ματς.....
....και που ασχολειται ο κοσμος ακομα με το ποδοσφαιρο ειναι. ...τελειως παραλογο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πως να παρεις στα σοβαρα μια ομαδα που ειναι ντυμενη σαν μαλλι της γριας.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

capern έγραψε:Δεν μου αρέσει το γύρισμα της μπάλας στο Γλύκο. Πόδι Φραντζέσκου να ειχε, από εκεί με σέντρες δε γ4μησε κανείς.
Αυτό που με το που γυρίζει πίσω η μπάλα όλοι αγανακτούν και βρίζουν παναγίες ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν η μπάλα δε γυρίσει πίσω, πως θα ανοίξει η αντίπαλη άμυνα οεο;;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:πως να παρεις στα σοβαρα μια ομαδα που ειναι ντυμενη σαν μαλλι της γριας.
ναι ρε μλκ πες τα με τα φουξια να πουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
astrachan

Δημοσίευση από astrachan »

barlow4 έγραψε:πως να παρεις στα σοβαρα μια ομαδα που ειναι ντυμενη σαν μαλλι της γριας.
Του οικοδόμου του πάει πάντως.....
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Πραγματικά λυπάμαι για τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ!!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ!!!

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

astrachan έγραψε:
Του οικοδόμου του πάει πάντως.....
μονοφρυδο ζαχαρωτο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

evripidis4 έγραψε:Πραγματικά λυπάμαι για τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ!!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ!!!

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτοι λεφτα βγαζουν.αυτους που τους ακουνε να λυπασαι.
επιπεδο θα αλλαξουμε οταν θα μεινουν ανεργοι.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

The_Stalker έγραψε:Θα ξεκινήσω από το θέμα της φωτοβολίδας. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ΟΣΟ μαστουρωμένος και να είναι κάποιος, ΟΛΑ τα ναρκωτικά του κόσμου να έχει πάρει, μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνο ΣΤΗΜΕΝΟΣ το κάνει. Δεν αρκεί το ξύλο που έφαγε αν έφαγε. Θέλω να βρεθεί και να δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα.

Στα του ματς, η πιο Σαντίσια νίκη του ΠΑΟΚ. Η κούλα έκλεισε πολύ καλά τον Γκάρι. Κι αυτό σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται σ' αυτό:
desperando έγραψε: Εμένα όμως με τρέλανε η μη χρησιμοποίηση βαρελα και η επιλογή μαλεζα.
Με αποτέλεσμα ο προπονητής της κουλας να δίνει εντολή να αφήσουν τον μαλεζα να κάνει παιχνίδι .Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που η μπάλα είτε σηκωνόταν συνέχεια είτε δεν πήγαινε σωστά στα χαφ .
MVP ο Κάνιας που ήταν παντού.
Εγώ δεν θέλω εξτρέμ και φορ, τουλάχιστον όχι σαν πρώτη προτεραιότητα.
Φέρτε ένα 8 να γίνει της π@@τάνας.
Με όλη την κατανόηση για την τακτική δουλειά του Σάκχοφ, δεν μου είναι αρκετό(ς).

Τέλος θα πάρω πάσα από τον βροχοποιό,
rainmaker έγραψε: Από αυτήν την ομάδα λείπουν ψήγματα ποιότητας και κύριως ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Οχι 10. Αλλά δύο-τρεις.

Ο μόνος πραγματικά έτοιμος για πρωταθλητής κατά τη γνώμη μου, είναι ο Μάτος. Ακολουθούν 5-6 άλλοι που έχουν καλές προοπτικές αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμα.
για να κάνω την ερώτηση: γιατί ο gay κέρδισε χαλαρά την κούλα κι εμείς με το ζόρι;
Επειδή ο gay μπήκε με άλλον αέρα, αλλά το ίδιο και η κούλα. Εκεί μπήκαν χεσμένοι, εδώ με την πίστη ότι μπορεί να πάρουν κάτι. Πρέπει επιτέλους να μας βλέπουν και να μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Όχι μόνο επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ, επειδή είμαστε καταφανώς καλύτεροι κι αυτή η ποιότητα πρέπει όχι απλώς να φαίνεται αλλά να κάνει μπαμ στο χορτάρι.
O Σακχοφ δεν ειναι κακός ,ειναι καλό εργαλείο ,αλλα και εγω θέλω ενα οκταρι να κάνει κορδελακια την μπαλα ... να πάνε ολα τα λεφτα σε αυτόν ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”