Δόξα Λευκάδας -ΠΑΟΚ 84-78, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Δόξα Λευκάδας -ΠΑΟΚ 84-78, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το σχόλιό μου δεν αφορά μόνο στον σημερινό αγώνα. Φιλότιμοι υπήρξαν κι άλλοι, αλλά εδώ παίζουμε αγώνες για τη νίκη.
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

Σίγουρα ,όπως λέτε παιδιά ,τα οικονομικά μας δεν είναι καλά!Όμως είναι αυτός ο λόγος που δεν εχουμε πάρει κανονικό πλειμεικερ (με μόνη εξαίρεση τον dj ) τα τελευταία 10 χρόνια; Δηλαδή πόσα χρήματα δίνουν οι υπόλοιπες ομέδες οπως η Λευκάδα,ο Φάρος ,το Λαυριο, η Κίμη και έχουν κανονικούς κουμανταδόρους;Φταίει το οτι δεν περισσεύουν χρήματα και φέρανε 4αρι 1.98 (πιστεψαν δηλαδή οτι ανακάλυψαν τον Μπάρκλει);
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Sera4 έγραψε:υγ αφηστε το σουλη και το μπανε ησυχους για ονομα του θεου καθε φορα...
Dimg4

Re: Δόξα Λευκάδας -ΠΑΟΚ 8/10 17:00

Δημοσίευση από Dimg4 »

CCCP έγραψε:Πως μπορειτε και ασχοληστε με το μπασκετ ρε παιδια

Με το ποδοσφαιρο πως μπορεις και ασχολεισαι?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kk74 έγραψε:Εχω πολύ καιρό να γραψω στο φόρουμ..Σας διαβάζω συχνά ομως αδέλφια...Σήμερα όμως η απογοήτευση απο την εικόνα της ομάδας και του μπάσκετ που παίζει ειναι μεγάλη..Η ομάδα έδειξε πως δεν μπορεί κάτι καλύτερο από αυτές τι εμφανίσεις που είδαμε και στα φιλικά. Ίσως να ειναι και ο ίδιος ο Σουλης μπερδεμένος ανάμεσα στο τι θέλει να πάιζει η ομάδα και τι μπορεί να παίζει και η ομάδα και ο ίδιος σαν κοουτς. Πάντως δεν ξερω πως μπορει να στρωσει ολο αυτο.Η ομάδα ειναι πολύ σοφτ και με παικτες που μοιάζουν ρολίστες κι όχι πρωταγωνιστές...Ακομη κι ο Χατσερ φαίνεται ολ σταρ μπροστα σ αυτους...Κρίμα!

Ετσι. Εμφανιστειτε σε μια κακη ηττα ολοι οι απιθανοι για να κραξετε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουμε σε Σ. Μαρκόπουλο.

Γιατι ο ομπραντοβιτς εχει συμβολαιο. Τι λες ρε αποστολη??? Ποσες χαρες και υπερβασεις εχεις κανει επι σουλη με μηδαμινο μπατζετ?? Ελεος ρε γαμω, σε τετοιες ηττες ολοι θυμοσαστε. Δεν εχουμε λεφτα για σταθερα ποιοτικη ομαδα οποτε θα κανουμε κακες ηττες και μεγαλες νικες.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Η ξεφτιλα εγκειται στο γεγονος οτι χασαμε απο ομαδα που ζητημα να εχει κανει 2 προπονησεις με ολους τους παικτες.Αυτο ειναι απο τα ανηκουστα..Τωρα αν το Μαρκοπουλακι βρηκε αμερικανους επιπεδου ευρωλιγκας ενω εμεις παιρνουμε συνολο εναν ποντο απο Σαιμπερτ-Τειλορ,μαγκια του τι να πω

Απο εκει και περα βλεπω τιτλο στο ΠΑΟΚ24 περι ντροπης.Δεν συμφωνω.Ντροπη ηταν οταν οι Ευρωλιγκατοι Τεπιτς,Βασιλειαδης,Σοφο εχαναν απο τους παλαιμαχους του φαρου..Βλεποντας το ψυχρα σημερα η πενταδα μας αποτελουνταν απο δυο παικτες που περισυ επαιζαν στην Κηφισια,εναν Λετονο ρολιστα αγνωστων λοιπων στοιχειων,εναν αμερικανο απο την Α2 της Ιταλιας και τον Τσοχλα.Αν η σημερινη ομαδα του ΠΑΟΚ φορουσε τη φανελλα του Κολοσσου και εχανε απο τη Λευκαδα ολοι θα μιλουσαν για μια μινι εκπληξη αλλα οχι κατι το σοκαριστικο..Θελω να πω οτι μονο η φανελλα και το σημα του ΠΑΟΚ θυμιζουν οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα,απο ροστερ ειμαστε επιπεδου ΑΓΟΡ,Κολοσσου και Προμηθεα Πατρων..
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

O ΠΑΟΚ ειναι αγωνιστικα κομπαρσος γιατι δεν υπαρχει ο επενδυτης που θα μας φερει παιχτες ευρωλιγκας
ωστε να διεκδικησουμε τιτλους.Η φυγη του ΜΠΑΝΕ και του Μαρκοπουλου δεν θα μας μετρατρεψει απο κομπαρσους
σε πρωταγωνιστες.Αλλά μπορει ευκολα να μας μετατρεψει σε ομαδα που θα παλευει για να μην πεσει στην Α2
μεχρι την τελευταια αγωνιστικη.Και αυτον το κομπο στο στομαχι ολη τη μερα το 2008 με τον Αρη
δεν θελω να τον ξαναζησω.
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

Dimg4 έγραψε:
kk74 έγραψε:Εχω πολύ καιρό να γραψω στο φόρουμ..Σας διαβάζω συχνά ομως αδέλφια...Σήμερα όμως η απογοήτευση απο την εικόνα της ομάδας και του μπάσκετ που παίζει ειναι μεγάλη..Η ομάδα έδειξε πως δεν μπορεί κάτι καλύτερο από αυτές τι εμφανίσεις που είδαμε και στα φιλικά. Ίσως να ειναι και ο ίδιος ο Σουλης μπερδεμένος ανάμεσα στο τι θέλει να πάιζει η ομάδα και τι μπορεί να παίζει και η ομάδα και ο ίδιος σαν κοουτς. Πάντως δεν ξερω πως μπορει να στρωσει ολο αυτο.Η ομάδα ειναι πολύ σοφτ και με παικτες που μοιάζουν ρολίστες κι όχι πρωταγωνιστές...Ακομη κι ο Χατσερ φαίνεται ολ σταρ μπροστα σ αυτους...Κρίμα!

φίλε μου δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις...
Την ομάδα την παρακολουθώ απο το 1985 και παρόλο που μένω μακριά κάθε χρόνο παίρνω διαρκείας.Στο φόρουμ έγραφα απο παλιά γιατί νόμιζα οτι μπορούσε ο καθ ένας να γράψει με κόσμιο την άποψη του για το αγαπημένο του αθλημα και την ομαδα της καρδιάς του και να μπει σε μια κουβέντα χωρίς να χρειάζεται να έχει και πτυχίο προπονητικής. Σταμάτησα λόγω άναλογων συμπεριφορών ...Δεν ήξερα πως πρέπει να αποδεικνύω τις γνώσεις μου για το άθλημα για να μην θεωρούμε απίθανος...
Καλο σου βράδυ...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimg4 έγραψε:

Δεν εχω καλη απαντηση
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sekeris4 έγραψε:O ΠΑΟΚ ειναι αγωνιστικα κομπαρσος γιατι δεν υπαρχει ο επενδυτης που θα μας φερει παιχτες ευρωλιγκας
ωστε να διεκδικησουμε τιτλους.Η φυγη του ΜΠΑΝΕ και του Μαρκοπουλου δεν θα μας μετρατρεψει απο κομπαρσους
σε πρωταγωνιστες.Αλλά μπορει ευκολα να μας μετατρεψει σε ομαδα που θα παλευει για να μην πεσει στην Α2
μεχρι την τελευταια αγωνιστικη.Και αυτον το κομπο στο στομαχι ολη τη μερα το 2008 με τον Αρη

Μπραβο ρε φιλε. Ετσι ακριβως ειναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kk74 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

φίλε μου δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις...
Την ομάδα την παρακολουθώ απο το 1985 και παρόλο που μένω μακριά κάθε χρόνο παίρνω διαρκείας.Στο φόρουμ έγραφα απο παλιά γιατί νόμιζα οτι μπορούσε ο καθ ένας να γράψει με κόσμιο την άποψη του για το αγαπημένο του αθλημα και την ομαδα της καρδιάς του και να μπει σε μια κουβέντα χωρίς να χρειάζεται να έχει και πτυχίο προπονητικής. Σταμάτησα λόγω άναλογων συμπεριφορών ...Δεν ήξερα πως πρέπει να αποδεικνύω τις γνώσεις μου για το άθλημα για να μην θεωρούμε απίθανος...
Καλο σου βράδυ...

Το οτι παρακολουθεις και παιρνεις χρονια διαρκειας δεν ειναι κατι που χρησιμευει στην απαντηση σου γιατι το κανουμε ολοι.
Δευτερον σου απαντησα ετσι γιατι διαλεξες να γραψεις σε μια κακη ηττα ενω εχουμε ζησει και μεγαλες νικες προσφατως αλλα εκει δε μοιραστηκες την χαρα σου μαζι μας.
Δεν ανεφερα πουθενα περι γνωσεων σου, το timing κατεκρινα
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

Νομίζω στοίχισαν οι απουσίες του Μαργαριτη και Μιλιενοβιτς. Όπως και να έχει, δεν θεωρώ ότι ομάδα είναι σημαντικά πιο έτοιμη από τη Λευκάδα και οι υπερβολές δεν βοηθάνε. Οι Sibert και Taylor θέλουν ξεκάθαρα χρόνο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

CCCP έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Δεν εχω καλη απαντηση

Αυτο ηταν ερωτηση και για μενα μην το παιρνεις προσωπικα.
Στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον υπαρχουν δικαιολογημενες απαιτησεις. Στο μπασκετ το παρατημενο υπαρχει μια ελπιδα για οσο γινεται λιγοτερες ξεφτιλες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Sekeris4 έγραψε:O ΠΑΟΚ ειναι αγωνιστικα κομπαρσος γιατι δεν υπαρχει ο επενδυτης που θα μας φερει παιχτες ευρωλιγκας

αυτη ειναι ολη η ουσια :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”