PAOKheads&Metalheads
- painkiller4
- painkiller4
Re: PAOKheads&Metalheads
Ετσι ακριβως καλο βραδυΔημητρης17 έγραψε:Μαγκες καλο βραδυ, μου εφτιαξε η διαθεση πολυ ΠΑΟΚτσηδικα αποψε με την παρεα σας στο τοπικ!!! Ωραιο πραμα, η μουσικη ενωνει... ακομη και οι διαφορετικες μουσικες. Επιτελους ενα... hi end topic!!! Good night!!!![]()
![]()

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν και η σχέση μου με τη χέβι μεταλ, το χαρτ ροκ και γενικά με το χεντ μπαγκινγκ είναι άκρως πλατωνική, θα κάνω μια συνεισφορά στο τοπικ με ένα ντοκιμαντέρ. Ναι καλά διάβασες φίλε μου, ένα ντοκιμαντέρ, για την ιστορία του χέβι Μέταλ και τα παρακλάδια του.
Δημιουργός του ο Σαμ Νταν, ανθρωπολογος, παραγωγός και φυσικά χεβιμεταλας σε έντεκα επισοδεια μας ταξιδεύει στη ιστορία του χέβι Μέταλ μέσα από συνεντεύξεις πασιγνωστων δημιουργών. Η σειρά ονομάζεται Metal Evolution και χωρίζεται σε έντεκα επισοδεια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους ροκάδες και μη...
http://m.imdb.com/title/tt1978940/?ref_=m_nm_knf_prd_i6
Δημιουργός του ο Σαμ Νταν, ανθρωπολογος, παραγωγός και φυσικά χεβιμεταλας σε έντεκα επισοδεια μας ταξιδεύει στη ιστορία του χέβι Μέταλ μέσα από συνεντεύξεις πασιγνωστων δημιουργών. Η σειρά ονομάζεται Metal Evolution και χωρίζεται σε έντεκα επισοδεια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όλους ροκάδες και μη...
http://m.imdb.com/title/tt1978940/?ref_=m_nm_knf_prd_i6

+

Γι αυτό

[youtube]2dHligwZPog[/youtube]
Γι αυτό

[youtube]wNlTOzdbU9g[/youtube]
Γι αυτό

[youtube]qUeV99NLPgI[/youtube]
Γι αυτό

[youtube]3nx4EhxXHpQ[/youtube]
Και γι αυτό

[youtube]lcPjeAkU6Cs[/youtube]
- Kostas_Peraia4
- Δημητρης17
Σεκερη, μας αρρωστησες μεσημεριατικα με τα πικ απ που εβαλες πιο πριν... Μελωσε η ψυχη μου λεμε...
Ουτε κρυο,ουτε ζεστη.Kostas_Peraia4 έγραψε:Sekeri,ποια η γνωμη σου για τον Trujillo?
Για μενα οι METALLICA τελειωνουν στον ομοτιτλο δισκο.Απο το Load και μετα ειναι ενα αλλο συγκροτημα,το οποίο βγαζει πολυ καλα τραγουδια αλλα ειναι ιεροσυλια να συγκριθουν με το παρελθον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Κυρ 21 Αύγ 2016, 17:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ψήφισα Judas Priest γιατί στα αυτιά μου είναι ο ορισμός του heavy. Κορυφαίο άλμπουμ το Painkiller και αμέσως μετά το Defenders of the faith. Aγαπάω και Maiden αλλά εδώ ενα τραγούδι από Bloodbound. Όσοι δεν τους ξέρετε αξίζει να ασχοληθείτε. Γενικά την 'ψαχνω' με νέα ακούσματα και μπάντες(μόνο metal όμως). Ιδέα για επόμενo poll τα κορυφαία άλμπουμ ή τι θα θέλαμε να δούμε live.
[youtube]tmnCNLq_p7Y[/youtube]
[youtube]tmnCNLq_p7Y[/youtube]
Ποιοτητα λεμε!Και επειδη δεν εχω πικ απ,οι τοπ δισκοι ειναι κατεβασμενοι ψηφιακα από βινυλιο και παιζουν στα 9216Kbps (24/192) 450Mb το τραγουδιΔημητρης17 έγραψε:Σεκερη, μας αρρωστησες μεσημεριατικα με τα πικ απ που εβαλες πιο πριν... Μελωσε η ψυχη μου λεμε...

Τωρα τα βλεπω τα μηνυματα, ω ρε δικος μου εισαι εσυdim72 έγραψε:Δεν ποστάρω συχνά αλλά τώρα θα σας πρήξω!
[youtube]1s9Wmk_us3U[/youtube]

Ω ρε φιλε, αυτο το κομματι το εχω ακουσει απειρες φορες στον Ατλαντις αλλα ΠΟΤΕ σε φαση να μπορω να δω ονομα και το εψαχνα! Ευχαριστω πολυ, κομματαροςKostas_Peraia4 έγραψε:
Ενα απο τα πρωτα τραγουδια που ακουσα και με εκαναν να γουσταρω την σκληρη μουσικη ηταν αυτο.
Ενταξει,μιλαμε για ΤΟ ΕΠΟΣ
[youtube]Ubmft9_LeE8[/youtube]

Ωπ και grave digger! Ψαγμενιαpainkiller4 έγραψε:[youtube]EXajo_pIB44[/youtube]

Λατρευει αυτο, ισως λογω και Hansi
[youtube]PbzSWcRM9u0[/youtube]
- painkiller4
Ας πω την "ιστορια" μου με την ροκ και μεταλ σκηνη
Στα 6-7 μου κανει η θεια μου ενα CD-player δωρο για τη γιορτη μου. Λιγο καιρο αργοτερα κανουμε ταξιδια Αθηνα-Θεσσαλονικη. Πως θα περασω τον χρονο μου; (ηταν και βραδυ, αρα GameBoy δε γινοταν
) Βουταω απο τη μανα μου το Forty Licks των Stones. Αμεσως κολλημα μαζι τους. Πολυ λιγο καιρο μετα ξανα ταξιδι, βουταω Scorpions (Savage Amusement και Love At First Sting). 3 φορες μεγαλυτερο κολλημα, και ερωτευμενος ακομα με πολλα απο εκεινα τα τραγουδια, κυριως αυτο για προσωπικους λογους
Κανα χρονο μετα παιρνω παλι απο τη δισκοθηκη της μανας μου το How the west was won. Νεος ερωτας και τα πρωτα μου "πραγματικα" σκληρα ακουσματα
Σιγα σιγα βγαινει το YouTube το 2005, μαθαινουμε και το LimeWire και ανακαλυπτω εναν νεο κοσμο
Nirvana, AC/DC και λοιπα πολυ κλασσικα συγκροτηματα. Απο μέταλ Slipknot, Maiden ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγαπη, Priest, Mastodon (κομματαρος), Metallica, Iced Earth(Αις Ντερθ ελληνιστι), Disturbed και προφανως πολλα ακομα
Χαρις την καθηγητρια Αγγλικων μου λιγα χρονια μετα εμαθα μετα τους Blind Guardian. Εδω επειδη ειλικρινα δεν μπορω να ξεχωρισω ενα και μονο τραγουδι σας βαζω μια συναυλια που την εχω ακουσει ολοκληρη απο αρχη μεχρι τελους κυριολεκτικα ανω των 1000 φορων
[youtube]ZB2g60oQD4w[/youtube]
Πραγματικα δεν εχω ξαναφαει ποτε μου τετοιο κολλημα με συγκροτημα
Στα 6-7 μου κανει η θεια μου ενα CD-player δωρο για τη γιορτη μου. Λιγο καιρο αργοτερα κανουμε ταξιδια Αθηνα-Θεσσαλονικη. Πως θα περασω τον χρονο μου; (ηταν και βραδυ, αρα GameBoy δε γινοταν

Κανα χρονο μετα παιρνω παλι απο τη δισκοθηκη της μανας μου το How the west was won. Νεος ερωτας και τα πρωτα μου "πραγματικα" σκληρα ακουσματα
Σιγα σιγα βγαινει το YouTube το 2005, μαθαινουμε και το LimeWire και ανακαλυπτω εναν νεο κοσμο

Χαρις την καθηγητρια Αγγλικων μου λιγα χρονια μετα εμαθα μετα τους Blind Guardian. Εδω επειδη ειλικρινα δεν μπορω να ξεχωρισω ενα και μονο τραγουδι σας βαζω μια συναυλια που την εχω ακουσει ολοκληρη απο αρχη μεχρι τελους κυριολεκτικα ανω των 1000 φορων
[youtube]ZB2g60oQD4w[/youtube]
Πραγματικα δεν εχω ξαναφαει ποτε μου τετοιο κολλημα με συγκροτημα