4. Λίνος Χρυσικόπουλος
- painkiller4
Re: 4. Λίνος Χρυσικόπουλος
Είναι ΑΔΙΚΙΑ πέρα για πέρα αυτό που έγινε με τον Λίνο πραγματοποιώντας καταπληκτική σεζόν ως τώρα και αυτό δεν αλλάζει.
Τελεία και παύλα
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελεία και παύλα
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Σε κατι τετοια παιχνιδια ειναι που πρεπει να βγεις μπροστα,να πεις ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.
Να το καταλαβουν ολοι.Αντε παλικαρι μου.
Να το καταλαβουν ολοι.Αντε παλικαρι μου.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Η αλλαγή με Χρυσικόπουλο
O ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και μέσα σε αυτά, έχει προκύψει μια αλλαγή με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.
O 26χρονος φόργουορντ, είχε υπογράψει πέρσι, τετραετές συμβόλαιο, αλλά με με μια συγκεκριμένη ημερομηνία, κάθε καλοκαίρι, μέχρι την οποία, οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να λύσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία.
Αυτή η οψιόν, αλλάζει για τα δυο τελευταία χρόνια του συμβόλαιο του, το οποίο μετατρέπεται σε κλειστό.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η κίνηση αυτή, δείχνει την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Χρυσικόπουλου, καθώς επίσης και το σχεδιασμό που υπάρχει, ο οποίος έχει μακροπρόθεσμο στόχο.
O ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και μέσα σε αυτά, έχει προκύψει μια αλλαγή με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.
O 26χρονος φόργουορντ, είχε υπογράψει πέρσι, τετραετές συμβόλαιο, αλλά με με μια συγκεκριμένη ημερομηνία, κάθε καλοκαίρι, μέχρι την οποία, οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να λύσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία.
Αυτή η οψιόν, αλλάζει για τα δυο τελευταία χρόνια του συμβόλαιο του, το οποίο μετατρέπεται σε κλειστό.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η κίνηση αυτή, δείχνει την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Χρυσικόπουλου, καθώς επίσης και το σχεδιασμό που υπάρχει, ο οποίος έχει μακροπρόθεσμο στόχο.
αιφνιδιασμός και πάσα στον κρουμπάλυ ρε φίλε να ντριμπλάρει στη βολή ανάμεσα σε 2-3. υπερθέαμα.
Λέτε ότι θέλετε, φανταστικό γράπωμα από τον Ousman με μπλοζον ανάμεσα σε 3 αντιπάλους
Άμα έπεφτε κάτω θα πεταγόμουν και θα φώναζα touchdown, μπράβο στον QB Λίνο
Άμα έπεφτε κάτω θα πεταγόμουν και θα φώναζα touchdown, μπράβο στον QB Λίνο
- kataramenos5
QB γράφει ο ένας κι ο άλλος ξεκαρδίζεται...
Δεν με λυπάστε βρε? Γιατί με κάνετε να νιώθω τόσο:
Αν ήταν QP (κιούπι) θα το πιανα με την μία...
Με άρεσε προχθές ο Λίνος κι ας έμειναν πολλοί στην σκαστή του πάσα αιφνιδιασμού στον.......μανταλάκια...

Δεν με λυπάστε βρε? Γιατί με κάνετε να νιώθω τόσο:

Αν ήταν QP (κιούπι) θα το πιανα με την μία...

Με άρεσε προχθές ο Λίνος κι ας έμειναν πολλοί στην σκαστή του πάσα αιφνιδιασμού στον.......μανταλάκια...

- kataramenos5
quarterback απο αμερ. ποδοσφαιρο.Ο πασαδoρος ας πουμε. Αυτος κανει συνηθως την τελικη πασα πριν το touchdown
https://en.wikipedia.org/wiki/Quarterback
https://en.wikipedia.org/wiki/Quarterback
- painkiller4
Βλέποντάς σε σήμερα ρε μπαγάσα διαπιστώνει κανείς πόσο έχεις αδικήσει ο ίδιος τον εαυτό σου.
Πολλά μπράβο αξίζουν για την εμφάνιση σου και μην ξεχνάς το κεφάλι κάτω και συνέχισε έτσι ρε παικταρά μου.
Πολλά μπράβο αξίζουν για την εμφάνιση σου και μην ξεχνάς το κεφάλι κάτω και συνέχισε έτσι ρε παικταρά μου.
- BlackMagicPAOK
Διαστημική εμφάνιση απο τον Λίνο Χρυσικόπουλο στο ματς με την Τενερίφη (65-66).
Είχε 24 πόντους με 3/4 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και αξιολόγηση 25!
ΈΒαλε και το νικητήριο καλάθι για την ομάδα μας!
Στην συνέντευξη τύπου μιλάει ο ίδιος και αργότερα ο αντίπαλος προπονητής αναφέρεται σε αυτόν στο 9.15 (Χρισικουπόλος!!)
http://www.championsleague.basketball/e ... eague-2018
Είχε 24 πόντους με 3/4 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και αξιολόγηση 25!
ΈΒαλε και το νικητήριο καλάθι για την ομάδα μας!
Στην συνέντευξη τύπου μιλάει ο ίδιος και αργότερα ο αντίπαλος προπονητής αναφέρεται σε αυτόν στο 9.15 (Χρισικουπόλος!!)
http://www.championsleague.basketball/e ... eague-2018
- kataramenos5
Α ρε Λινο...kataramenos5 έγραψε:Τεραστια παικτουρα .ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Τι κριμα που δε το ξερει.