Ο Παλαιολόγος σχολίασε ένα ματς που είδε μόνο τα τελευταία 35 λεπτά τι δεν καταλαβαινεις;Suleymanoglu έγραψε:Εο Παλαιολόγος δεν είπε τίποτα κακό. Ήταν ένας άσχημος αποκλεισμός. Περηφανιες δεν συμμερίζομαι ούτε κι'εγω.
Μεταγραφικά δεν πήραμε πολύ σοβαρά τη συμμετοχή μας στο ΤΣ Λ. Είμασταν περισσότερο, πάμε και ότι κάτσει...
Σιχαμεροι Ολλανδοι.
Για ποιο λογο κακιστες;;;ο γκαρυ εξαφανιστηκε και ο ιβιτς ηθελε να κλεψει το ματς βλεποντας οτι κουραστηκαμε και δεν μπορουσαμε σε παραταση.aquila έγραψε:Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα έπαιζε οπως επρεπε ο προπονητης την ειχε στήσει μια χαρα. Αλλα ειχαμε το αρχιδι που σφύριζε μόνιμα υπερ του Αίαντα.
Δε χασαμε ομως απο ατυχία θελουμε φορ.
Στο δευτερο ουσιαστικα δεν παίχτηκε κ πολυ ποδοσφαιρο κι απο τους δυο.
Οι αλλαγες που εκανε ο ιβιτς στο τελος κάκιστες.
Χασαμε μεγαλη ευκαιρία σημερα μ εναν αγιαξ που εκανε μια ευκαιρία ολη κι ολη σ ολο τον αγωνα.
sourmenetes έγραψε:Τωρα να σου πω εσενα τιποτα χοντρο...;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:che4 έγραψε:Οποίος διάβαζε Τσε ήξερε τι θα συμβεί απ τη μερα της κλήρωσης και σημερα θα ήταν ψύχραιμος
Ηρεμία και ψυχραιμία
Τα παιδιά έριξαν δυο τρια μπαν που υπό άλλες συνθήκες θα έριχναν δέκα
Αντε ηρεμήστε και στήριξη στο κάτω κάτω χάσαμε απο ομαδα με τέσσερα τσουλου και τετραπλάσια αξία στο τρανσφερ απο μας δε χάσαμε απ τη μπερ σεβα
Και στα πλέι οφ του Γιουρόπα θα έρθουν παλι οι πεντάρες και οι εξάρες εκτός αν υπαρχει ολλανδική ομαδα να κληρωθουμε
Φαγωθηκες στο ημ.
eorptol έγραψε:Ο Παλαιολόγος σχολίασε ένα ματς που είδε μόνο τα τελευταία 35 λεπτά τι δεν καταλαβαινεις;Suleymanoglu έγραψε:Εο Παλαιολόγος δεν είπε τίποτα κακό. Ήταν ένας άσχημος αποκλεισμός. Περηφανιες δεν συμμερίζομαι ούτε κι'εγω.
Μεταγραφικά δεν πήραμε πολύ σοβαρά τη συμμετοχή μας στο ΤΣ Λ. Είμασταν περισσότερο, πάμε και ότι κάτσει...
Σιχαμεροι Ολλανδοι.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααα...δηλαδη του κλαους που ισα που την προλαβε το λες αχαστο;;;Caballo Viejo έγραψε:Δύο είχε στα σίγουρα ο Αθανασιάδης και από ένα ο Ροντρίγκες και ο Σάκχοφ.sourmenetes έγραψε:Ποια ειναι τα 5 αχαστα;;Caballo Viejo έγραψε:Όταν χάνεις 5 άχαστα τετ α τετ, δεν σου φταίει ούτε ο διαιτητής ούτε ο Άγιαξ που στο καρφώνει στο 87'. Ο Αθανασιάδης απλά δεν υπάρχει. Η ομάδα χρειάζεται σεντερ φορ άμεσα.
Εγω 1 ειδα.
eorptol έγραψε:Δες το πρώτο και πες αν ένα 3-0 θα ήταν άδικο αποτέλεσμα
θα τις δω,παντως αν καναμε τοσο κλασικες ευκαιριες οπως λες,παλι δεν μας φταιει η τυχη,το φορ θα επρεπε να τις κανει γκολeorptol έγραψε:Δες το πρώτο και πες αν ένα 3-0 θα ήταν άδικο αποτέλεσμα
navigator11 έγραψε:Άριστα έκανε ο Ίβιτς και το κυνήγησε στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι. Δε βγήκε. Σιγά που θα έβγαινε. Ρε εδώ ο άλλος κατάφερε και ανάμεσα σε τρεις, 3, αντιπάλους πήρε κεφαλιά και για ένα εκατοστό δεν μπήκε μέσα. Τι να λέμε.
Τεράστιος, ξετεράστιος, ποιοτικός ή ό,τι άλλο ο Αγιαξ, δεν έπεισε πως δικαιούταν να περάσει. Ούτε σαν ανέκδοτο δεν τολμάει ο Ρομαν να το κοτσάρει!!!!!!
![]()