Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45 (OTEsport 1)

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. ,26/7, 21.45

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Αν ο Δημητριαδης δεν επιλεχτηκε αναγκαστικα ειναι παραξενη επιλογη. Δηλαδη αν τραυματιστει ο Λεοβατς θα βαλει στην θεση του τζαβελα η κρεσπο και θα παιξει βασικος ο μαλεζας με πρωτη εναλλακτικη τον πουγγουρα? :?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και μενα αυτη ηταν η βασικη μου απορια..

Βεβαια και ο ματος παιζει αριστερα..
Αλλα γιατι να διαταραχθουν τοσο οι ισορροπιες σ'ενα απευκταιο σεναριο?

Απ'την αλλη μαλλον κριθηκε πως ο μικρος δε θαναι ετοιμος ψυχολογικά-τακτικα για να καλύψει επαρκως αμυντικά το αριστερο ακρο.

Anw, μην το μιλάμε καθόλου, η βασικη τετραδα θα παιξει και στα 2, με τον βαρελα να προστιθεται ως επιλογη στο 2ο
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Γλυκος
Κιτσιου Κρεσπο Τζαβελας Λεοβατς
Ματος Σακοφ Τσιμιροτ Ροντριγκεζ
Τζαλμα
Ζαιρο

Γιατί μας βλέπω κάπως ετσι να παιζουμε.

Γενικα εχω μια αισθηση πως ο Ματος μπορει να χρησιμοποιηθει σε άλλη θεση.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

14 με 16 παίχτες θα παίξουν στα δυο ματς. Νομίζω πως ο προπονητής σκέφτηκε πάρα πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα πριν αποφασίσει. Οπότε να χαμε να λέγαμε εμείς εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

31 Παικτες ο αγιαξ στο uefa.com
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

What is the B list of players?

A player may be registered on List B if he is born on or after 1 January 1994 and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday by the time he is registered with UEFA. Players aged 16 may be registered on List B if they have been registered with the participating club for the previous two years without interruption.

Each club is entitled to register an unlimited number of players on List B during the season. The list must be submitted by no later than midnight CET on the day before the match in question.

O Δημητριαδης παντως μ φαινεται οτι μπορουσε να παει στη λιστα Β, ωστε να χουμε χωροσ τη λιστα Α.

Κουλουρης κ Γιαννουλλης λογικα επειδη ειχαν παει δανεικοι δν εχουν αυτα τα 2 χροναι συνεχομενα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

danirifle έγραψε:αλλοπρόσαλλες επιλογές, εγώ αυτό έχω να πω
εύχομαι να είναι της στιγμής
Το να δηλώνεις για δύο αγώνες τρεις τερματοφύλακες αλλά ένα αριστερό μπακ είναι άνευ λογικής.
Για τον Χατζη δεν θέλω να μιλήσω. Προφανώς θα φύγει και καλά θα κάνει. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του αν προτιμούσε τον Πούγγουρα από εμένα.
Μυστακίδης, Pereyra έξω και Δημητριάδης, Κουλούρης μέσα. Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κι αν τραυματιστεί ένας απ τους δυο τερματζηδες τι κανεις; Πας με εναν; Το μονο που με μπερδεύει στη λίστα είναι που δεν υπάρχει ο Γιαννούλης. Λογικά θα ερωτηθεί ο Ίβιτς και θα μάθουμε. Ο Μυστακίδης μέσα δεν είναι ρε Αποστολη;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μέσα είναι, λάθος μου.
Όσο για τους τερματοφύλακες, οι πιθανότητες να τραυματιστεί ο ένας σε δύο αγώνες είναι ελάχιστος. Πολύ πιο πιθανό είναι να τραυματιστεί το αριστερό σου μπακ, πάντως. Και δεν θέλω να δω εκεί, ούτε Κρέσπο, ούτε Τζαβέλλα. Με Άγιαξ παίζουμε, όχι με Λεβαδειακό.
Το ότι ο Αθανασιάδης 5 μέρες πριν το αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό να μην μας ανησυχεί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 22 Ιούλ 2016, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Ματος καλύπτει κ γιαννουλη λογικα αυτη ειναι η σκέψη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ωραία! Θα παίξει δεξιά ο Κίτσιου! Δηλαδή θα έχουμε ένα λιγότερο καλό αριστερό μπακ (γιατί δεν νομίζω ο Μάτος να είναι το ίδιο καλός από αριστερά, όταν έχει μόνο δεξί πόδι) και ένα λιγότερο καλό δεξί μπακ. Θα πάσχουμε και στις δύο θέσεις δηλαδή, αντί μόνο στη μία.
Τεσπα.
Βαρέθηκα τη γκρίνια μου!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και δεν θέλω να δω εκεί, ούτε Κρέσπο, ούτε Τζαβέλλα. Με Άγιαξ παίζουμε, όχι με Λεβαδειακό.
Ρε Αποστολη, ακριβως επειδη παιζεις με αγιαξ, στο απευκταιο σεναριο, θα εβαζες ενα παιδακι με 30 ματς στη ζωη του που μολις περσι γυρισε στα μπακ απο εξτρεμ, ή εναν εμπειρο οπως ο Ματος ή ο Κρεσπο?
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει έξυπνα και να καλύψει την διαφορά ποιότητας (έαν τελικά αυτή υπάρχει) με περισσότερα τρεξίματα γιαυτό θα ήθελα Τσιμιρότ Χαρίση μπροστά από τα σεντερ μπακ με το μυαλό στα 2/3 του γηπέδου και τον Σακχοφ κάτι σαν 10αρι μπροστά τους γιατί ο τύπος μπορεί να είναι αργός αλλά έχει γρήγορή σκέψει και την
κάθετη μπαλιά.
Με Ντιαλμά - Γκάρυ και Κλάους θα μας δωθούν οι ευκαιρίες για τό εκτός έδρας γκολ.
Μάτος Τζαβέλας Κρέσπο και Λέοβατς με την βοήθεια των 2 αμυντικών χαφ μπορούν να κρατήσουν σε ένα σκορ από 0-2
και έτσι εάν μας βγει το εκτός έδρας γκολ τότε θα έχουμε το πάνω χέρι στην τούμπα.
Α τα μάθατε ήρθε ο Βαρέλα (κρίμα και έχει άλλον ένα μήνα μεταγραφές) τι θα ακούμε τώρα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κι αν ο Ίβιτς έχει στο νου του καμια τριάδα Γκάρι Ζάιρο Τζαλμα για το Άμστερνταμ; Και άιντε πιάστε τους μπροστά
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Demir έγραψε:ο τζιολης ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινησει..για κανενα λογω δεν πας με τους λαθερ χαριση και τσιμιροτ που και περσι σε ολα τα ματς με πιεση χανανε την μπαλα στα καλα κα8ουμενα και τρωγαμε αντεπιθεσεις... τζιολης με τσιμι και σακχοφ στα χαφ... ελπιζουμε σε νεκρανασταση ροντριγκες και τζαλμα.. μπροστα σε ρολο κονου ο κλαους... εστω μια δυο κεφαλιες να παρει ..κανα δυο μανουρες... καμια αλλη απαιτηση απο τον αρχηγο ...
+ όσο θες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”