Euro 2016
- Μπαρκαρούτσος
Re: Euro 2016
Στη σκακιέρα πήγε ο αγώνας, δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι ήταν μέτριος ποιοτικά.. Εμένα με άρεσε.
Γκολάρα ο Payet, ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που δεν πιανόταν.
Ο Tatarusanu είναι πάντως καλός τερματάς, πέρα από το 1ο γκολ που έφαγε..είναι καλύτερος από αυτό..
Ο Tatarusanu είναι πάντως καλός τερματάς, πέρα από το 1ο γκολ που έφαγε..είναι καλύτερος από αυτό..
ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία. Τεσπα. Πολύ μέτρια η Γαλία στο πρώτο ματς. Μέτριοι και οι Ρουμάνοι, συνεχίζουμε.
- hasio_john
Μέτριες ήταν και οι 2 ακριβώς όπως τα λες, ωστόσο δεν συμφωνώ για την ...δικαιότητα της ισοπαλίας μόνο και μόνο γιατί το 2-1 έγινε με ΣΟΥΠΕΡ γκολάρα στο παραένα πριν το 90! Να ήταν κάνα φαρδόκωλο γκολ από κόρνερ και καραμπόλα να πω εντάξει, αλλά με τέτοια βολίδα ακριβίας από το σπίτι του, τότε δίκαια τσίμπησαν το τρίποντο!ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία. Τεσπα. Πολύ μέτρια η Γαλία στο πρώτο ματς. Μέτριοι και οι Ρουμάνοι, συνεχίζουμε.
- Vet_eranos
RoMaN έγραψε:Στη σκακιέρα πήγε ο αγώνας, δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι ήταν μέτριος ποιοτικά.. Εμένα με άρεσε.
Μονο εγω ειδα τον ζιρου να ριχνει αγκωνια στα χερια του τερματα?? τοσο πολυ με ζαλιζε η ερτ??
- john4serres
Σήμερα
Στις 16:00 βλέπουμε Εργκυς Κάτσε
Αλβανία - Ελβετία
Στις 19:00 βλέπουμε Ρόμπερτ Μακ
Ουαλία - Σλοβακία
Και στις 22:00 βλέπουμε Αγγλία - Ρωσία
Στις 16:00 βλέπουμε Εργκυς Κάτσε
Αλβανία - Ελβετία
Στις 19:00 βλέπουμε Ρόμπερτ Μακ
Ουαλία - Σλοβακία
Και στις 22:00 βλέπουμε Αγγλία - Ρωσία
το πρώτο των Γάλλων δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς χτυπάει τα χέρια του τερμάρη με τον αγκώνα του.
Γενικά πολύ μέτρια η Γαλλιά και ευτυχώς είχαν τον μαγοΠαγιετ να τους ξελασπώσει. λίγα πράματα και απο το Πογμπά.
μου άρεσε η Ρουμανία αλλά δεν ξερω αν θα τους βγεί στα επόμενα η απογοήτευση απο το χθεσινό.
σήμερα βλέπω χ αλβανια, χ σλοβακια, ασο αγγλια...
Γενικά πολύ μέτρια η Γαλλιά και ευτυχώς είχαν τον μαγοΠαγιετ να τους ξελασπώσει. λίγα πράματα και απο το Πογμπά.
μου άρεσε η Ρουμανία αλλά δεν ξερω αν θα τους βγεί στα επόμενα η απογοήτευση απο το χθεσινό.
σήμερα βλέπω χ αλβανια, χ σλοβακια, ασο αγγλια...
- thanos-xanthi
ο Μπενζεμα ηταν στο σκανδαλο εκβιασμου του Βαλμπουενα..ειχαν ενα ροζ βιντεο τουMANIAKOS έγραψε:Ο μπενζεμα γιατι εκτος ;
Γαλλία λίγα πραματα
Κρίμα για ρουμανια
γι αυτο εμεινε εκτος
Οκthanos-xanthi έγραψε:ο Μπενζεμα ηταν στο σκανδαλο εκβιασμου του Βαλμπουενα..ειχαν ενα ροζ βιντεο τουMANIAKOS έγραψε:Ο μπενζεμα γιατι εκτος ;
Γαλλία λίγα πραματα
Κρίμα για ρουμανια
γι αυτο εμεινε εκτος
Πριστ
Νομιζω 4, 7, 10
Ωρα Ελλάδας
- hasio_john
Μάγκες να ρωτήσω...
Σήμερα (και στην συνέχεια του Euro) περιμένουμε τρελή εμφάνιση του Μακ και Κάτσε για ν' ανέβει το κασέ τους στην πώλησή τους ή υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε κάποιον
Σήμερα (και στην συνέχεια του Euro) περιμένουμε τρελή εμφάνιση του Μακ και Κάτσε για ν' ανέβει το κασέ τους στην πώλησή τους ή υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε κάποιον