Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 31/05,20:15,NS1 & laola1.tv
Re: Π.Α.Ο.Κ-Παναθηναικός 31/05,20:15,NS1 & laola1.tv
Πάτε μια βόλτα από μπουτίκ...
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/b9eb4586d91d433998622a31f66b5c9c.jpg[/img]
SM-G935F
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/b9eb4586d91d433998622a31f66b5c9c.jpg[/img]
SM-G935F
Τζιόλης-Τσίμιροτ στον άξονα,Πέλκας μπροστά τους και Κοροβέση-Γκάρυ-Κλάους είναι το πιο πιθανό.
Για εμένα σωστό,αφού ο Πέλκας εξαφανίζεται στο πλάι και θα χαραμίζαμε μια αλλαγή μόνο για τον βάλουμε στον άξονα.
Για εμένα σωστό,αφού ο Πέλκας εξαφανίζεται στο πλάι και θα χαραμίζαμε μια αλλαγή μόνο για τον βάλουμε στον άξονα.
Αποστόλη, μήπως έχεις καταγωγή από............................................Γιάννινα ρε φίλε???ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανείς διαιτητής δεν μας έσφαξε στα p.o. Πλέον έχουν όλοι συμβιβαστεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ανερχόμενη δύναμη. Υποστήριξαν την έδρα στα δύο derbies και μέχρις εκεί. Στην Τούμπα δεν θα γίνει τίποτε. Εξ άλλου είναι ο τελευταίος αγώνας και δεν τους παίρνει να αλλοιώσουν όλη την μορφή του mini πρωταθλήματος.
Να το πω και αλλιώς: Ο ΠΑΟ δεν έχει τη δυνατότητα ούτε και με διαιτησία να μας νικήσει. Θα φανεί σήμερα.

Υ.Γ. Θαρρώ ότι ένα σχήμα με ενισχυμένο κέντρο με 4 χαφ,
Τσίμιροτ, Τζιόλη, Χαρίση,
...........Πέλκα και δύο προωθημένους,
....Γκάρυ και Κλάους, θα ήταν σήμερα ειδικά το προτιμότερο, γιατί ο πουστοβ@ζελος μόνο στα χαφ κάνει κάτι τροφοδοτώντας συνεχώς τον Λέτο!!!
Φυσικά μονάχα αυτός είναι για απόψε ένας μικρός κίνδυνος για εμάς, αλλά ευτυχώς μένει από δυνάμεις μετά το 30' στο πρώτο και μετά το 70' στο δεύτερο!!!
Τετράμπλο θα φάνε απόψε και με μπόλικη βαζελίνη τα "χλοόχρωμα" στρακιαπού!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 31 Μάιος 2016, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι απλο.Αν τα χαφ μας στον αξονα πουλησουν μπαλλες αναλογα με αυτες που εδωσαν στο παιχνιδι με την κουλα,τοτε να κανουμε την προσευχη μας για το τι θα κανει με αυτες ο Λετο.
Ρε ζώα βαζελοι βγάζετε ανακοίνωση για τον αρετογαυροπουλο, ότι δήθεν θα ευνοησει ΠΑΟΚ.
Ρε ζώα όρθια, πόσο φελλοί είστε; αν είναι όργανο του χοντρού, είναι δυνατόν να θέλει ο χοντρός ΠΑΟΚ στο CHL ;;; εσείς ούτε την Καμπάλα δεν περνάτε.
Έναν μόνο φοβάται στην Ευρώπη...
Γιατί αν γίνει σήμερα αυτό που πρέπει, η εποχή άλλαξε. Δεν λέω θα αλλάξει, άλλαξε ήδη...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ τρέμουν το όνομα σου........
SM-G935F
Ρε ζώα όρθια, πόσο φελλοί είστε; αν είναι όργανο του χοντρού, είναι δυνατόν να θέλει ο χοντρός ΠΑΟΚ στο CHL ;;; εσείς ούτε την Καμπάλα δεν περνάτε.
Γιατί αν γίνει σήμερα αυτό που πρέπει, η εποχή άλλαξε. Δεν λέω θα αλλάξει, άλλαξε ήδη...
SM-G935F
...και στο πέρασμααα σου τρέέέμει όλη η Γηηηηη...

δεν το φοβάμαι καθόλου το ματσάκι, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πολύ απλά γιατί οι παίχτες γνωρίζουν ότι ήττα σημαίνει προετοιμασία σε 10-15 μέρες μετά από 11 μήνες στα γήπεδα. Σταματάμε τον Λέτο και δεν υπάρχει βάζελος
GoMaRoS
Κανεις λαθος σε αυτο,ιδιες ημερομηνιες ξεκινανε ο τριτος των play-offs με τον πρωτο.
Μονο ο πανιωνιος θα ξεκινησει 15 ιουνιου.
Κανεις λαθος σε αυτο,ιδιες ημερομηνιες ξεκινανε ο τριτος των play-offs με τον πρωτο.
Μονο ο πανιωνιος θα ξεκινησει 15 ιουνιου.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Εγώ ξέρω οτι την ΕΟ τη συμφέρει στα προκριματικά του cl να παίξει ο αφραγκούζος κι όχι ο δυνατός και καβλωμένος Σαββίδης,μη γίνει καμιά στραβή και φάει άλλος απ'την πίτα των εσόδων του πρεζέμπορα. εδώ θα προσθέσω την λύσσα τους να διαλυθεί το μπλοκ της αντιπολίτευσης,ο ''τελικός'' των p.o. είναι η τέλεια ευκαιρία.
Ο ορισμός Αρετόπουλου με την επαγόμενη κλαψομουνίστικη συμπεριφορά των κουτοπόνηρων βάζελων μου δίνει την βεβαιότητα πως αν το παιχνίδι κυλήσει ισορροπημένα και προκύψει η ευκαιρία να ευνοηθεί ο αφραγκουζος αυτό θα γίνει απροκάλυπτα. απ'την άλλη η ομάδα,με τόσες και σημαντικές απουσίες και το άγχος του ''επιβάλλεται να κερδίσω μπροστά στον κόσμο μου'' δεν απέχει τα 2 επίπεδα που χρειάζονται για να κερδίσει και το κοράκι.
Είμαι πάρα πολύ μαζεμένος και προβληματισμένος...
Υ.Γ. τιμή και δόξα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γκιούλα Λόραντ...
Ο ορισμός Αρετόπουλου με την επαγόμενη κλαψομουνίστικη συμπεριφορά των κουτοπόνηρων βάζελων μου δίνει την βεβαιότητα πως αν το παιχνίδι κυλήσει ισορροπημένα και προκύψει η ευκαιρία να ευνοηθεί ο αφραγκουζος αυτό θα γίνει απροκάλυπτα. απ'την άλλη η ομάδα,με τόσες και σημαντικές απουσίες και το άγχος του ''επιβάλλεται να κερδίσω μπροστά στον κόσμο μου'' δεν απέχει τα 2 επίπεδα που χρειάζονται για να κερδίσει και το κοράκι.
Είμαι πάρα πολύ μαζεμένος και προβληματισμένος...
Υ.Γ. τιμή και δόξα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γκιούλα Λόραντ...
Αυτό για την προετοιμασία δεν ισχύει, είναι το ιδιο σε κάθε περίπτωση εκτός από τελευταίος, που είναι ο Πανιώνιος.
pilotos έγραψε:Ρε ζώα βαζελοι βγάζετε ανακοίνωση για τον αρετογαυροπουλο, ότι δήθεν θα ευνοησει ΠΑΟΚ.
SM-G935F
+ F-16

- kataramenos5
Τις τελευταιες μερες δεν αισθανομαι καλα και εκανα εξετασεις.Ο γιατρος μου ειπε οτι απ οτι φαινεται εχω σοβαρη ελλειψη ασβεστειου και αργιλλου και μου συστησε να παρω ισχυρες δοσεις ενος προιοντος που λεγεται clinker
Ξερει κανεις που θα το βρω?
6 και κατι ψηλα.
Ξερει κανεις που θα το βρω?

6 και κατι ψηλα.
Μερικοί μόνιμεςGoMaRoS έγραψε:δηλαδή θα πάνε διακοπές φέτος τα παιδιά
SM-G935F
Είναι βέβαιο ότι ο χοντρός θα ήθελε να ευνοηθεί όσο γίνεται η ζέλα μην τυχόν και γίνει καμία "στραβή" και προχωρήσουμε. Ρεαλιστικά μιλώντας, η ζέλα έχει σημαντικά λιγότερες πιθανότητες από εμάς να κάνει κάτι καλό.
Ο αφραγκούζ ανοίχτηκε πέρυσι ελπίζοντας στο ch.l και όταν αυτό δεν ήρθε έγινε της τατιάνας. Αμφιβάλλω ότι θα κάνει κάτι ανάλογο και φέτος αν βγει στο ch. l. Και με αυτή την ομάδα, δεν μπαίνει ούτε europa (με κουρασμένο μπεργκ λόγω euro)
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ομάδα που πριν λίγες μέρες έπαιζε την πλήρη ζέλα με 10 παίκτες για 70 λεπτά, δεν θα κάνει τουλάχιστον το ίδιο με 11 απέναντι στην ζέλα χωρίς μπεργκ και βιγιαφάνιες.
Ο αφραγκούζ ανοίχτηκε πέρυσι ελπίζοντας στο ch.l και όταν αυτό δεν ήρθε έγινε της τατιάνας. Αμφιβάλλω ότι θα κάνει κάτι ανάλογο και φέτος αν βγει στο ch. l. Και με αυτή την ομάδα, δεν μπαίνει ούτε europa (με κουρασμένο μπεργκ λόγω euro)
Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ομάδα που πριν λίγες μέρες έπαιζε την πλήρη ζέλα με 10 παίκτες για 70 λεπτά, δεν θα κάνει τουλάχιστον το ίδιο με 11 απέναντι στην ζέλα χωρίς μπεργκ και βιγιαφάνιες.