Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
9
8%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
2
2%
Τζαβέλλας
72
65%
Λέοβατς
1
1%
Τσίμιροτ
1
1%
Τζιόλης
2
2%
Χαρίσης
16
14%
Ροντρίγκες
3
3%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
1
1%
Σκόνδρας
1
1%
Μυστακίδης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 111

Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγών

Δημοσίευση από john4serres »

Να φανταστώ ότι για το μπουκάλι που δέχθηκε ο Κλάους δεν έγραψε τίποτα ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, έτσι;
Καμία κάμερα δεν το τράβηξε;
Μήπως πρέπει να γίνουμε και εμείς λίγο ρουφιανοι;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

pgetsos έγραψε:Υπάρχει μεγάλη αρρώστια. Κάποια από τα σχόλια χθες, και όχι μόνο, ήταν απαράδεκτα!

Όχι ο Μακ κάνει στα ψέματα τον άρρωστο για να μη παίξει και δώσε σενάριο στο σενάριο. Πόσοι πήγαν να ζητήσουν συγγνώμη στο θέμα του από τους δύο τρεις που τα έλεγαν;

Χθες βέβαια το γυρίσαμε στο "ήταν αδιάφορος", και ας ήταν μια βδομάδα άρρωστος, δε παίζει να μην μπορούσε απλά....

Το άλλο απαράδεκτο, η κόκκινη ήταν επίτηδες...

Καλά, ο Τζαβέλας ότι και να κάνει μας φταίει. Παθιάζεται; Ψευτοτσαμπουκαδες. Είναι ήσυχος; Φλώρος όπως όλη η ομάδα

Ο Γλύκος ντάξει... Τη μια μέρα μας έκαψες, την άλλη μπράβο ρε Παναη... Των άκρων, και στο λάθος....εκτέλεση κλασικά

Βασικά γενικά άμα μας αρέσει ένας παίχτης όλα είναι τέλεια στο παιχνίδι του, άμα δε μας αρέσει να πάει να πνιγεί. Τσιμι-Χαρισης ήταν τέλειοι και είχαν τόσα συγχαρητήρια; Τόσα λάθη έκανε ο καθένας τους και λογικό είναι λόγω έλλειψης εμπειρίας με δέκα παίχτες, αλλά ρε παιδιά τον Τζαβέλα θα τον κραξετε κάποιοι από αυτούς απλά γιατί έκανε δύο γιομες παραπάνω....
Sorry ρε φίλε .... αλλά αυτό το ποστ θα το δεχόμουν από απλό μέλος. Και έχουν γραφτεί παρόμοια κατά καιρούς, πολλά. Σε μορφές διαπίστωσης ή διαμαρτυρίας.
Εσύ όμως είσαι μπλε. Εσύ όταν βλέπεις την "αρρώστια" που γράφεις, θα πρέπει να την θεραπεύεις. Και όχι να την αφήνεις να μεταδίδεται και να εξαπλώνεται.
Είμαι λάθος;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

john4serres έγραψε:Να φανταστώ ότι για το μπουκάλι που δέχθηκε ο Κλάους δεν έγραψε τίποτα ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, έτσι;
Καμία κάμερα δεν το τράβηξε;
Μήπως πρέπει να γίνουμε και εμείς λίγο ρουφιανοι;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Να το κυνηγήσουμε και δεν θα είναι και καθόλου ρουφιανιά. Επειδή δηλαδή οι παίκτες μας δεν είναι τιτίκες και θεατρίνες, την άλλη φορά να τους πετάξουν κάτι πιο βαρύ να πιάσει τόπο.

Εγώ. πάντως, βλέπω ότι από την κόντρα των τριών με το σύστημα, η κούλα είχε καλή διαιτησία με γκέυ, η ζέλα χθες το είδαμε όλοι (αν και η ζέλα έχει κάνει μία "στρατηγική υποχώρηση" στο θέμα της κόντρας) και εμείς χάσαμε 3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

DC έγραψε:
pgetsos έγραψε:Υπάρχει μεγάλη αρρώστια. Κάποια από τα σχόλια χθες, και όχι μόνο, ήταν απαράδεκτα!

Όχι ο Μακ κάνει στα ψέματα τον άρρωστο για να μη παίξει και δώσε σενάριο στο σενάριο. Πόσοι πήγαν να ζητήσουν συγγνώμη στο θέμα του από τους δύο τρεις που τα έλεγαν;

Χθες βέβαια το γυρίσαμε στο "ήταν αδιάφορος", και ας ήταν μια βδομάδα άρρωστος, δε παίζει να μην μπορούσε απλά....

Καλά, ο Τζαβέλας ότι και να κάνει μας φταίει. Παθιάζεται; Ψευτοτσαμπουκαδες. Είναι ήσυχος; Φλώρος όπως όλη η ομάδα

Ο Γλύκος ντάξει... Τη μια μέρα μας έκαψες, την άλλη μπράβο ρε Παναη... Των άκρων, και στο λάθος....εκτέλεση κλασικά

Βασικά γενικά άμα μας αρέσει ένας παίχτης όλα είναι τέλεια στο παιχνίδι του, άμα δε μας αρέσει να πάει να πνιγεί. Τσιμι-Χαρισης ήταν τέλειοι και είχαν τόσα συγχαρητήρια; Τόσα λάθη έκανε ο καθένας τους και λογικό είναι λόγω έλλειψης εμπειρίας με δέκα παίχτες, αλλά ρε παιδιά τον Τζαβέλα θα τον κραξετε κάποιοι από αυτούς απλά γιατί έκανε δύο γιομες παραπάνω....
Sorry ρε φίλε .... αλλά αυτό το ποστ θα το δεχόμουν από απλό μέλος. Και έχουν γραφτεί παρόμοια κατά καιρούς, πολλά. Σε μορφές διαπίστωσης ή διαμαρτυρίας.
Εσύ όμως είσαι μπλε. Εσύ όταν βλέπεις την "αρρώστια" που γράφεις, θα πρέπει να την θεραπεύεις. Και όχι να την αφήνεις να μεταδίδεται και να εξαπλώνεται.
Είμαι λάθος;
Έχουν δοκιμάσει όλους τους τρόπους τα παιδιά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει θεραπεία.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Odi έγραψε:Επιτέλους μια εμφάνιση με @ρχιδι@.Μπραβο σε όλους όσους έπαιξαν,ειδικά μετά την αποβολή του Τζιολη,δεν υστέρησε ΚΑΝΕΝΑΣ.

Όσο για την διαιτησία,η κόκκινη στον Τζιόλη σωστή και εκεί τελειώνουν τα σωστά σφυρίγματα.

Η κόκκινη του Κουτρουμπή γίνεται κίτρινη,του χαρίζεται και δεύτερη κίτρινη στο εναέριο μαρκάρισμα στον Κλάους στο δεύτερο ημίχρονο.Χαρίζεται κίτρινη στον Ζέκα για χέρι,ακριβώς πριν την φάση του Τζιόλη. Του χαρίζονται τουλάχιστον άλλες δύο για μαρκαρίσματα και βρισίδια στους επόπτες.Χαρίζεται κίτρινη στον Λέτο για χέρι λίγο πριν την αποβολή.Του χαρίζονται ακόμη δύο για βρισίδια και τραβήγματα φανέλας.

Και πάμε στον μέγα π@ύστη,ορισμό του φλώρου βάζελου που ακούει στο όνομα Μπεργκ. Ανελέητη γκρίνια επί 90 λεπτά,συνεχείς διαμαρτυρίες χωρίς λόγο,τραβήγματα φανέλας,παιχνίδι με τα χέρια και βρισίδια στον επόπτη συνοδευόμενα από "fuck off" στον διαιτητή.Το αποτέλεσμα;Ούτε καν κίτρινη.

Τώρα καταλαβαίνουν όλοι Αλαφούζε,γιατί έκανες την κότα στο όλο πανηγύρι μετά τα γεγονότα του κυπέλλου.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε οτι οι βάζελοι είναι γαύροι με πράσινες φανέλες.

Αγωνιστικά όλη η ομάδα αξίζει τον τίτλο του MVP.Εγώ ξεχώρισα τον Γκάρι,τον Τζαβέλα (μην διαβάζω μ@λ@κίες,ο μοναδικός που δείχνει τσαμπουκά είναι) και Γλύκο.

Αν έχω μια ένσταση,είναι με την χρήση Μαλεζά αντί Χατζηισαία.

Πάμε για 2/2 με τον Πανιώνιο και η πρωτιά είναι δική μας.
ΣΥΦΝΩΝΩ σε όλα με μια μικρή παρέμβαση στην ένσταση που λες.
Θέλω και γω προσωπικά να μάθω για την μη χρησιμοποίηση του Χατζηησαΐα , ωστόσο είμαι 100% σίγουρος πως ο Βλάνταν γνωρίζει τον λόγο μιας και αυτός (είναι ο προπονητής βασικά) βλέπει τι γίνεται στις προπονήσεις και προφανώς επιλέγει αυτό που νιώθει καλύτερο για το αποτέλεσμα που ψάχνει σε κάθε αγώνα!
Ο προπονητής μας ως τώρα έδειξε μια ΣΟΒΑΡΗ και άξια εικόνα, ας τον εμπιστευτούμε ως το τέλος και ας τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του. ;)
(ΔΕΝ πάει σε σένα το τελευταίο, αλλά σε όλα τα ειρωνικά σχόλια που αφορούν το ζήτημα αυτό. Ξέρουν αυτοί)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΙΣΩΣ (και το τονίζω το ίσως) ή μη χρησιμοποίηση του Χάτζι να έχει να κάνει και με τους εκάστοτε αντιπάλους. Θεώρησε δηλαδή ο Βλάνταν, ότι με αντιπάλους λέτο και μπεργκ θα ταίριαζε περισσότερο ο Μάλε.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κι εγώ το θεωρώ πιθανό αυτό που λέει ο DC, χωρίς να θεωρώ και κάτι διαβολικό το να τον προτιμά ο Βλάντο γιατί έχει θετική γνώμη γι αυτόν από τότε που ήταν συμπαίκτες. Χτες δεν ήταν τόσο κακός όσο με την αεκ, γενικά πάντως ότι υπάρχει τόση πρεμούρα για τον Χάτζη μου φαίνεται κάπως υπερβολικό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

DC έγραψε:

Είμαι λάθος;

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος, αλλά μπορούμε να υπαγορεύσουμε τον αρμόζοντα σε forum τρόπο έκφρασης... Ο Πέτρος μίλησε σαν Πέτρος και όχι σαν μοδεράτωρ...
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

DC έγραψε:ΙΣΩΣ (και το τονίζω το ίσως) ή μη χρησιμοποίηση του Χάτζι να έχει να κάνει και με τους εκάστοτε αντιπάλους. Θεώρησε δηλαδή ο Βλάνταν, ότι με αντιπάλους λέτο και μπεργκ θα ταίριαζε περισσότερο ο Μάλε.
Πιο πολυ μου μοιαζει να τον διαλεξε ο Ιβιτς για τους αμυντικους του βαζελου και οχι τοσο για τους μπεργκ/λετο. Ισως να περιμενε οτι ο βαζελος θα επαιρνε πολλα στημενα εξω απο την περιοχη. Οπως και να'χει, δικαιωθηκε παντως γιατι στα στημενα ηταν πολυ καλος, ειδικα τον ταβλαριδη τον εσβησε σχεδον.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

μια χαρα το παει το εργο ο βλανταναρος ,νικη μες την σμυρνη παοκ λε ολε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

hasio_john έγραψε:
Odi έγραψε:Επιτέλους μια εμφάνιση με @ρχιδι@.Μπραβο σε όλους όσους έπαιξαν,ειδικά μετά την αποβολή του Τζιολη,δεν υστέρησε ΚΑΝΕΝΑΣ.

Όσο για την διαιτησία,η κόκκινη στον Τζιόλη σωστή και εκεί τελειώνουν τα σωστά σφυρίγματα.

Η κόκκινη του Κουτρουμπή γίνεται κίτρινη,του χαρίζεται και δεύτερη κίτρινη στο εναέριο μαρκάρισμα στον Κλάους στο δεύτερο ημίχρονο.Χαρίζεται κίτρινη στον Ζέκα για χέρι,ακριβώς πριν την φάση του Τζιόλη. Του χαρίζονται τουλάχιστον άλλες δύο για μαρκαρίσματα και βρισίδια στους επόπτες.Χαρίζεται κίτρινη στον Λέτο για χέρι λίγο πριν την αποβολή.Του χαρίζονται ακόμη δύο για βρισίδια και τραβήγματα φανέλας.

Και πάμε στον μέγα π@ύστη,ορισμό του φλώρου βάζελου που ακούει στο όνομα Μπεργκ. Ανελέητη γκρίνια επί 90 λεπτά,συνεχείς διαμαρτυρίες χωρίς λόγο,τραβήγματα φανέλας,παιχνίδι με τα χέρια και βρισίδια στον επόπτη συνοδευόμενα από "fuck off" στον διαιτητή.Το αποτέλεσμα;Ούτε καν κίτρινη.

Τώρα καταλαβαίνουν όλοι Αλαφούζε,γιατί έκανες την κότα στο όλο πανηγύρι μετά τα γεγονότα του κυπέλλου.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε οτι οι βάζελοι είναι γαύροι με πράσινες φανέλες.

Αγωνιστικά όλη η ομάδα αξίζει τον τίτλο του MVP.Εγώ ξεχώρισα τον Γκάρι,τον Τζαβέλα (μην διαβάζω μ@λ@κίες,ο μοναδικός που δείχνει τσαμπουκά είναι) και Γλύκο.

Αν έχω μια ένσταση,είναι με την χρήση Μαλεζά αντί Χατζηισαία.

Πάμε για 2/2 με τον Πανιώνιο και η πρωτιά είναι δική μας.
ΣΥΦΝΩΝΩ σε όλα με μια μικρή παρέμβαση στην ένσταση που λες.
Θέλω και γω προσωπικά να μάθω για την μη χρησιμοποίηση του Χατζηησαΐα , ωστόσο είμαι 100% σίγουρος πως ο Βλάνταν γνωρίζει τον λόγο μιας και αυτός (είναι ο προπονητής βασικά) βλέπει τι γίνεται στις προπονήσεις και προφανώς επιλέγει αυτό που νιώθει καλύτερο για το αποτέλεσμα που ψάχνει σε κάθε αγώνα!
Ο προπονητής μας ως τώρα έδειξε μια ΣΟΒΑΡΗ και άξια εικόνα, ας τον εμπιστευτούμε ως το τέλος και ας τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του. ;)
(ΔΕΝ πάει σε σένα το τελευταίο, αλλά σε όλα τα ειρωνικά σχόλια που αφορούν το ζήτημα αυτό. Ξέρουν αυτοί)
Σίγουρα ο Ίβιτς ξέρει καλύτερα και έχει πιο πλήρη εικόνα..Είναι εμφανές αυτό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

DC έγραψε:ΙΣΩΣ (και το τονίζω το ίσως) ή μη χρησιμοποίηση του Χάτζι να έχει να κάνει και με τους εκάστοτε αντιπάλους. Θεώρησε δηλαδή ο Βλάνταν, ότι με αντιπάλους λέτο και μπεργκ θα ταίριαζε περισσότερο ο Μάλε.
Μήπως θυμάται κανείς την απόδοση του Χατζηψηλέα στον αγώνα του δεύτερου γύρου με τους πουστοβ@ζελους στην Λεωφλόρο;

Θαρρώ ότι εκεί προσωπικά είπα ότι "επιτέλους βρήκαμε έναν αληθινό σέντερ μπακ" κι ας ήταν απ τις πρώτες εμφανίσεις του με την ομάδα (ή μήπως η πρώτη; δεν θυμάμαι καλά...) και ίσως βιάστηκα!!!

D.C. απλά αφορμή πήρα απ το ποστ σου!!!

Hasio John, όλοι στηρίζουμε τον Βλάντο ως το τέλος των play off κι αν εσένα το "γκούχου γκούχου" μου σε βγάζει ειρωνεία κι όχι διακριτική προσωπική κριτική που θέλησα να φανεί, πρόβλημα σου που δεν μπορώ να το λύσω!!!

Υ.Γ. Αν φυσικά μέσα στους είρωνες βάζεις κι εμένα, αν όχι, απλά προσπέρασε το μιας και "no offense" γενικότερα!!!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ γκόραν είσαι τόσο καμένο ΠΑΟΚτσάκι που ότι και να γράψεις στο φόρουμ θα το δω καλοπροαίρετα μιας και ξέρω πως και συ το λες από καρδιάς! :mrgreen: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-2 είχαν παίξει και ο Χατζη - Μαλε και Τζαβ ως stoppers (3-5-2) με τους δύο πρώτους να παίρνουν κίτρινη κάρτα και με τον Χαρίση να αποβάλλεται με 2 κίτρινες, ευτυχώς αργά (90+1). Είχαμε περισσότερες τελικές του ΠΑΟ (8-11), ίσα φάουλ (από 17) και λιγότερα λάθη (55-46). Οι Τζιόλης και Kace ήταν στον πάγκο και το κέντρο μας ήταν Cimirot - Χαρίσης - Πέλκας. Μπροστά είχαμε Μακ και Μυστακίδη, ενώ απουσίαζαν οι Αθανασιάδης, Rod και Jairo
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

hasio_john έγραψε:Αδερφέ γκόραν είσαι τόσο καμένο ΠΑΟΚτσάκι που ότι και να γράψεις στο φόρουμ θα το δω καλοπροαίρετα μιας και ξέρω πως και συ το λες από καρδιάς! :mrgreen: :nairepaok:

Να σαι καλά John που το έχεις καταλάβει!!! Ελπίζω να έχει γίνει το ίδιο με όλους εδώ μέσα φυσικά!!! :nairepaok:

Ειλικρινά το σκεπτικό μου πάντα είναι το: Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλους μας κι από όλα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”